Proces-verbal încheiat în ședința extraordinară, convocată de îndată, a Consiliului General al Municipiului București din data de 23 martie 2020, ora 11.00

Convocarea de îndată a acestei ședințe a fost făcută de către Primarul General al Municipiului București, doamna Gabriela Firea, prin dispoziția înregistrată sub nr. 591/20.03.2020.

Ședința a avut loc la Sala Gloria, str. Bucovina nr.6, sector 3, la care au participat 43 din cei 54 de consilieri.

La ședință au participat următorii: doamna Gabriela FIREA -Primarul General al Municipiului București, doamna Mariana Brod -Director executiv, Direcția Asistență Tehnică și Juridică și domnul Adrian lordache - Director executiv, Direcția Juridic.

La ședință au fost absenți următorii: Amzăr Gheorghe, Chircu Valeriu, Comănescu Mihai, Deaconescu Cătălin-lonuț, Florescu Michaela-Tomnița, Marinescu Sorin Dumitru, Neacșu Ioana Mihaela, Radu Elena, Smighelschi Cosmin Victor, Stroe Bogdan Cristian și Stanciu Daniel.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Bună ziua. înainte de a începe ședința extraordinară de astăzi 23 martie 2020, am să dau cuvântul Primarului General al Municipiului București, doamna Gabriela Firea.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Bună ziua, stimați consilieri generali. Avem astăzi o ședință de consiliu inedită, ea a fost adaptată stării de situație de urgență și este normal să fie așa. De asemenea, am anunțat publicul, încă de aseară, că în sală nu vor fi mai mult de opt consilieri generali, prin rotație, practic, ședința se va încheia în jurul prânzului, să spunem pe la ora 13:30, ora 14:00. Nu puteam amâna această ședință pentru că avem de luat decizii foarte importante pentru Municipiul București, pentru cetățenii capitalei, iar o ședință de consiliu general online se putea desfășura după ce noi aprobam modificarea Regulamentului de Funcționare al Consiliului General, așa cum s-a întâmplat șRîn cazul ședințelor Guvernului, precum și ale Parlamentului. Practic, astăzi vom modifica Regulamentul Consiliului General. Următoarea ședință se va putea desfășura online, dar era necesară și o ședință în care să existe prezența fizică a consilierilor generali, chiar dacă prin rotație, câte opt, într-o sală de 500 de persoane. Vreau, așa cum spuneam, să vă mulțumesc celor care ați răspuns de ieri prezent pentru această ședință și să fac un foarte scurt comentariu. îmi pare foarte rău că sunt unii consilieri generali, în special din partea PNL, care nu au înțeles gravitatea situației și care au făcut aseară declarații total nepotrivite cu privire la convocarea unei ședințe de Consiliu General. Câtă vreme medicii, asistentele, personalul de la salvare, de la SMURD, de asemenea, polițiștii, pompierii, funcționarii publici lucrează, inclusiv vânzătorii de la farmacii și de la magazinele de alimentara, precum și persoanele care sunt implicate în asigurarea serviciilor de utilitate publică, merg la muncă, înțeleg că sunt unii consilieri generali care vor să stea sub plapumă. Haideți să-i izolăm în special pe seniori, dar noi care trebuie să punem osul la treabă, să punem osul la treabă. Mi se pare total nepotrivit să te ascunzi, în calitate de consilier general, și să nu îți rupi câteva minute să vii la o ședință care respectă toate normele de sănătate și toate principiile transmise de la Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Foarte pe scurt, sintetic, vă spun ce proiecte vom vota astăzi, urmând ca la finalul ședinței să comunicăm prin intermediul presei, punctual și cu detalii care sunt proiectele zilei de astăzi pe care, vă rog frumos, să le votați. Sunt toate în interesul cetățenilor din Municipiul București.

Primul. Este vorba despre achiziția unui aparat de dializă pentru Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș, necesar bolnavilor de Covid 19 care au și insuficiență renală. Acest aparat este foarte urgent de cumpărat, nu mai putem să amânăm, într-adevăr există foarte multe clinici de stat și private care au aparate de dializă, dar în acest moment este nevoie și de un astfel de aparat de dializă în cadrul unui spital de boli infecțioase, pentru urgențe. Acesta este unul dintre proiecte.

Un alt proiect foarte important se referă la elevii și studenții, dar și adulții care au urgențe stomatologice. în momentul în care s-au suspendat cursurile, automat s-au închis și cabinetele școlare de stomatologie pe care noi le-am înființat în ultimii ani. Prin Administrația Spitalelor, am gândit un concept astfel încât să se asigure urgențele de natură stomatologică, inclusiv pentru persoanele care sunt infectate cu coronavirus, dar au și urgențe stomatologice.

Un alt proiect pe care îl vom vota astăzi, sunt convinsă că trebuie să fie votat, se referă la o masă caldă oferită de Direcția noastră Generală de Asistență Socială pentru persoanele vulnerabile din municipiul București. Și mă refer aici la persoane nedeplasabile, la persoane în vârstă, la persoane cu dizabilități, la familii monoparentale și de asemenea, la persoane care nu mai au niciun venit în această perioadă sau oricum aveau minimul pe economie. Adresez rugămintea bucureștenilor care vor apela la DGASMB, Direcția noastră Generală de Asistență Socială pentru a intra în acest program de masă caldă, să nu provoace înghesuială la cantinele noastre și să respecte programarea făcută de către colegii noștri de la DGASMB.

Un alt proiect de asemenea, care se înscrie în această perioadă de situație de urgență și a venit ca propunere din partea colegilor noștri de la Administrația Fondului Imobiliar, amânăm fără niciun fel de penalitate plata chiriilor celor care locuiesc în casele sau apartamentele de la AFL Este o măsură normală pe care o luăm în această perioadă când oricum toată lumea suferă din cauza pandemiei. Vă mulțumesc încă o dată pentru prezență, vă rog să votați aceste proiecte și data viitoare ne vom întâlni în cadrul unei ședințe de Consiliu General online. Mult succes si multă J                     J                                                                                                                                                                                                >

sănătate.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc si eu doamna Primar General. Dată fiind situația specială prin care trecem, prezența și votul asupra proiectelor va fi stabilită la finalul acestei ședințe, așa că voi purcede la a da citire întregii ordine de zi. Avem o serie de 12 proiecte.

Proiectul cu numărul 1 - Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier general al doamnei Florea Ancuța Doina și vacantarea unui post de consilier din cadrul Consiliul General al Municipiului București.

Proiectul cu numărul 2 - Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier general al domnului Marinescu Gheorghe.

Proiectul cu numărul 3 - Proiect de hotărâre privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului General al Municipiului

Proiectul cu numărul 4 - Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor legale în vederea achiziției unui aparat de hemodiafiltrare - aparat epurare extracorporală continuă omni pentru suport multiorgan (CRPT) de către Asociația Centru Municipal pentru Dialog București ca activitate în cadrul proiectului Sprijin pentru prevenirerea răspândirii și combaterii COVID-19.

Proiectul cu numărul 5 - Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului "Asistență stomatologică de urgență în condiții de siguranță pe perioada epidemiei de COVID - 19”.

Proiectul cu numărul 6 - Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acțiune pentru protejarea categoriilor vulnerabile expuse riscului de infectare cu SARS - CoV 2.

Proiectul cu numărul 7 - Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului - Pilot pentru asigurarea unei mese zilnice pentru categoriile defavorizate expuse riscului de infectare cu SARS - CoV 2.

Proiectul cu numărul 8 - Proiect de hotărâre privind unele măsuri aplicabile pe perioada instituirii stării de urgență determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Proiectul cu numărul 9 - Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere dintre Municipiul București, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și Fundația Crucea Alb -Galbenă din România, în vederea implementării în comun a proiectului ”Din toată inima pentru toată familia -Butonul Roșu.

Proiectul cu numărul 10 - Proiect de hotărâre privind delegarea către consiliile locale ale sectoarelor 1 -6 ale Municipiului București a încheierii contractelor de depozitare a deșeurilor reziduale rezultate în urma procesului de sortare și tratare a acestora colectate de pe raza Municipiului București.

Proiectul cu numărul 11 - Proiect de hotărâre privind aprobarea "Normelor pentru avizarea, autorizarea, coordonarea și execuția lucrărilor de infrastructură tehnico - edilitare și stradale de pe teritoriul Municipiului București.

Proiectul cu numărul 12 - Proiect suplimentar și o să îi dau citire, Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii CGMB nr. 539/2019 privind măsuri concrete de îmbunătățire a calității aerului în municipiul București.

Vom purcede la vot astfel că voi invita primii 8 consilieri generali să își exercite câte unul, din prima grupă stabilită. Domnul Ardeleanul Mircea, mergeți la vot, exercitați-vă votul.

Proiectul pe care îl propuneți dumneavoastră nu are avizele necesare. O serie din normele pe care le-ați prevăzut dumneavoastră au fost adoptate de către Administrația Municipiului București datorită stării de urgență, lucru pe care îl știți foarte bine, domnule Gâdiuță. Trecem printr-o perioadă excepțională, ne comportăm ca atare. Vă mulțumim, domnule Gâdiuță. Domnul viceprimar vă poate da mult mult mai multe detalii.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Domnule Gâdiuță, de când ați depus din data de 26 februarie acest mail, am atras atenția asupra faptului că parte din aceste măsuri devin caduce și de ce? Pentru că sunt instrumente care din punct de vedere al personalității juridice sunt deasupra a ceea ce dumneavoastră ați solicitat prin acest proiect de hotărâre. Practic, metodele, metodologiile, precum și capacitățile și capabilitățile pentru astfel de situații sunt reglementate la nivelul Municipiului București prin Comitetul Național Special pentru Măsuri de Urgență. Noi, restul instituțiilor care punem în practică ceea ce ține de politica pentru intervenții punctuale pentru astfel de situații nu asigurăm decât rol de sprijin, ori cred că având în vedere tot pachetul care a fost pus la dispoziție în cadrul hotărârilor emise de Comitetul Special pentru Situații de Urgență, aceste solicitări, acest proiect, este unul caduc. Vă mulțumesc frumos.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, domnule viceprimar pentru lămuriri. Dată fiind situația excepțională o să îl invit pe domnul Marinescu Gheorghe să depună jurământul. Comisia de validare este prezentă.

Domnul Consilier Marinescu Gheorghe

”Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului București. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumim, domnule Marinescu. Bine ați venit în rândul consilierilor generali ai Primăriei Municipiului București. îl invit pe domnul Artimon Marian pentru a-și exercita votul. îl invit la vot pe domnul Bădulescu Aurelian. îl invit pe domnul Nițu Florian. îl invit pentru a semna procesul verbal pe domnul Gâdiuță Alexandru. îl invit pe domnul Circa Honorius Edward Adrian. îl invit pe domnul Kansou Alexandru Hazem. îl invit pe domnul Marinescu Gheorghe. O invit pe doamna Untea Georgiana. O invit de asemenea, pe doamna Bîrdeanu Andreea Raluca. O invit pe doamna Gherghiceanu Florentina. De asemenea, îl invit pe domnul Hărăbor Dragoș. îl invit pe domnul Maxim Marius Cătălin. O invit pe doamna Neacșu Ioana Mihaela. îl invit pe domnul Neacșu Lazăr. îl invit pe domnul Doicin Cristian Vasile. îl invit pe domnul Ciudomirov Mihai Anton. Acum îl invit pe domnul Radu Ion. De asemenea, o invit pe doamna Raiciu Anca Daniela. O invit pe doamna Săndulescu Nina. îl invit pe domnul Sebeșan Mircea Radu. îl invit pe domnul Șuhan Valeriu Nicolae. îl invit pe domnul Țuțu Radu Cristian. Se pregătește domnul Chirică Petre. Domnule Chirică. De asemenea, urmează domnul Baicu Ciudin Alexandru. îl invit pe domnul Baicu.

O invit pe doamna Florescu Michaela Tomnița.

Dat fiind că dânsa nu este prezentă, îl invit pe domnul lonescu Tudor Tim.

Se pregătește domnul Voicu.

Se pregătește domnul Florescu Adrian Constantin.

Domnule Voicu, haideți, vă rog frumos.

Rog consilierii care au semnat să părăsească sala.

Urmează domnul Florescu Adrian Constantin.

Se pregătește domnul lonescu Andrei.

Urmează domnul lonescu Andrei George.

Se pregătește domnul Militaru Marian.

îl invit pe domnul Militaru Marian.

Se pregătește domnul Podar Marian.

îl invit pe domnul Podar Marian.

Se pregătește domnul Amzăr Gheorghe.

Domnul Bujduveanu Stelian.

Domnul Amzăr nu este prezent.

Se pregătește domnul Comănescu.

Domnul Deaconescu este?

Se pregătește domnul Mărgărit.                               ___.

îl invit pe domnul Mărgărit.

Se pregătește domnul Olteanu Cristian Marian.

Luați loc.

îl invit pe domnul Olteanu Cristian Marian.

Se pregătește domnul Rogin Marius.

îl invit pe domnul Rogin Marius.

Se pregătește domnul Berceanu.

îl invit pe domnul Berceanu Octavian Alexandru.

îl invit pe domnul Bumbar Marian.

Domnule Berceanu? Vă rugăm frumos.

Se pregătesc următorii consilieri: domnul Chircu este? Doamna Ciceală și domnul Marinescu?

îl invit pe domnul Chircu. Nu a venit.

O invit pe doamna Ciceală Ana Maria.

Domnul Marinescu a venit între timp? Nu.

îl invit pe domnul Grigorescu Florin.

Se pregătesc domnul Ivan Florin și domnul Munteanu Cristian Mihai. Domnule Berceanu, dacă ați terminat, vă rog frumos să părăsiți sala, îl invit pe domnul Ivan Florin.

îl invit pe domnul Munteanu Cristian Mihai.

Doamna Radu este?

Pe domnul Smighelschi l-ați văzut?

Domnul Smighelschi?

Domnul Stroe?

Domnul Stanciu?

Se pregătesc domnul Țugui și doamna Teodor.

O invit pe doamna Teodor.

îl invit pe domnul Țugui Matei.

Au terminat toți consilierii generali de votat.

Centralizăm și anunțăm rezultatul.

Trebuie să rămânem cu ședința deschisă până anunțăm rezultatul votului.

Au terminat toți consilierii generali de votat.

Rog DATJ-ul să centralizeze rezultatul votului. Vă mulțumesc!

Domnul Director Executiv Adrian lordache - Direcția Juridic

Ședința a avut cvorumul prevăzut de lege. Au fost prezenți 43 de consilieri generali.

La punctul 12 pe ordinea de zi se introduce: Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii CGMB nr. 539/2019 privind măsuri concrete de îmbunătățire a calității aerului în municipiul București. Cu 34 de voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

Ordinea de zi în integralitate a fost adoptată cu 37 de voturi pentru, 4 abțineri, 1 vot împotrivă.

Și acum, pentru fiecare punct de pe ordinea de zi, va citi domnul președinte numărul de voturi.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, domnule secretar.

La punctul numărul 1 de pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier general al doamnei Florea Ancuța Doina și vacantarea unui post de consilier din cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 2 de pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier general al domnului Marinescu Gheorghe.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 3 de pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului General al Municipiului București, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate.

9

Am avut un amendament initiat de doamna Ciceală de la USR.

Cu 11 voturi pentru, 29 de voturi împotrivă, 3 abțineri, amendamentul a fost respins.

Punctul numărul 3 în integralitatea sa:

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 4 de pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor legale în vederea achiziției unui aparat de hemodiafiltrare - aparat epurare

extracorporală continuă omni pentru suport multiorgan (CRPT) de către Asociația Centru Municipal pentru Dialog București ca activitate în cadrul proiectului Sprijin pentru prevenirerea răspândirii și combaterii COVID-19.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 5, proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului "Asistență stomatologică de urgență în condiții de siguranță pe perioada epidemiei de COVID - 19”.

Am avut un amendament.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere din partea USR, amendamentul a fost adoptat.

Punctul numărul 5 în integralitatea sa:

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 6 de pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acțiune pentru protejarea categoriilor vulnerabile expuse riscului de infectare cu SARS -CoV 2.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 7, proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului - Pilot pentru asigurarea unei mese zilnice pentru categoriile defavorizate expuse riscului de infectare cu SARS - CoV 2.

Am avut un amendament la acest proiect.

Cu 11 voturi pentru, 30 de voturi împotrivă, 2 abțineri, amendamentul a fost respins.

Punctul numărul 7 în integralitatea sa:

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 8, proiect de hotărâre privind unele măsuri aplicabile pe perioada instituirii stării de urgență determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 9, proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere dintre Municipiul București, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și Fundația Crucea Alb - Galbenă din România, în vederea implementării în comun a proiectului ”Din toată inima pentru toată familia - Butonul Roșu”.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 10, proiect de hotărâre privind delegarea către consiliile locale ale sectoarelor 1-6 ale Municipiului București a încheierii contractelor de depozitare a deșeurilor reziduale rezultate în urma procesului de sortare și tratare a acestora colectate de pe raza Municipiului București.

Cu 32 de voturi pentru, 9 voturi împotrivă, 2 abțineri din partea USR și PNL, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 11, proiect de hotărâre privind aprobarea "Normelor pentru avizarea, autorizarea, coordonarea și execuția lucrărilor de infrastructură tehnico - edilitare și stradale de pe teritoriul Municipiului București”.

Cu 34 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 9 abțineri din partea USR, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 12, proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 539/2019 privind măsuri concrete de îmbunătățire a calității aerului în municipiul București.

La proiectul cu numărul 12 și ultimul de pe ordinea de zi, cu 35 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 8 abțineri bineînțeles din partea USR, proiectul a fost adoptat.

Declar ședința închisă. 7                     7

Vă urez o zi bună!

Ședința extraordinară, convocată de îndată, a Consiliului General al Municipiului București s-a încheiat la ora 13:53.Redactat și verificat: Titirișcă Vilma Gabriela

Anghel Mirela Tanasoff Camelia


Subiect Vot

Introducerea pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind abrogarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 539/2019 privind măsuri concrete de îmbunătățire a calității aerului în Municipiul București

Rezultat General Vot

DA

34

ABȚINERE

3

NU

5

Total Prezenți

42

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

Ionescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

Ionescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

Ordinea de zi în integralitatea sa

Rezultat General Vot

DA

37

ABȚINERE

4

NU

1

Total Prezenți

42

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

Ionescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

Ionescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 1

Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier general al doamnei Florea Ancuța Doina și vacantarea unui post de consilier din cadrul Consiliului General al Municipiului București

Rezultat General Vot

DA

42

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

42

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 2

Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier general al domnului Marinescu Gheorghe

Rezultat General Vot

DA

42

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

42

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

Amendament doamna Ciceală Ana - Maria la Proiect de hotărâre privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului General al Municipiului București, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate

Rezultat General Vot

DA

11

ABȚINERE

3

NU

29

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

Ionescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 3

Proiect de hotărâre privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului General al Municipiului București, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate

Rezultat General Vot

DA

43

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 4

Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor legale în vederea achiziției unui aparat de hemodiafiltrare - aparat epurare extracorporală continuă omni pentru suport multiorgan (CRPT) de către Asociația Centru Municipal pentru Dialog București ca activitate în cadrul proiectului Sprijin pentru prevenirerea răspândirii și combaterii COVID-19

Rezultat General Vot

DA

43

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

Amendament la Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului "Asistență stomatologică de urgență în condiții de siguranță pe perioada epidemiei de COVID - 19"

Rezultat General Vot

DA

42

ABȚINERE

1

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

Ionescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

Ionescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului "Asistență stomatologică de urgență în condiții de siguranță pe perioada epidemiei de COVID - 19"

Rezultat General Vot

DA

43

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 6

Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acțiune pentru protejarea categoriilor vulnerabile expuse riscului de infectare cu SARS - CoV 2

Rezultat General Vot

DA

43

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

Ionescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

Ionescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

Amendamentul doamnei Ciceală Ana - Maria la Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului -Pilot pentru asigurarea unei mese zilnice pentru categoriile defavorizate expuse riscului de infectare cu SARS - CoV 2

Rezultat General Vot

DA

11

ABȚINERE

2

NU

30

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

X

Artimon Marian (PSD-UNPR)

X

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

X

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

X

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

X

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

X

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

X

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

X

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

X

Florescu Adrian Constantin (PMP)

X

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

X

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

X

Ionescu Andrei Gheorghe (PMP)

X

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

X

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

X

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

X

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

X

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

X

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

X

Nițu Florian (PSD-UNPR)

X

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

X

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

X

Podar Marian Vasile (PMP)

X

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

X

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

X

Rogin Marius (PNL)

X

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

X

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

X

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

X

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 7

Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului - Pilot pentru asigurarea unei mese zilnice pentru categoriile defavorizate expuse riscului de infectare cu SARS - CoV 2

Rezultat General Vot

DA

43

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 8

Proiect de hotărâre privind unele măsuri aplicabile pe perioada instituirii stării de urgență determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2

Rezultat General Vot

DA

43

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 9

Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere dintre Municipiul București, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și Fundația Crucea Alb - Galbenă din România, în vederea implementării în comun a proiectului ”Din toată inima pentru toată familia -

Butonul Roșu

Rezultat General Vot

DA

43

ABȚINERE

0

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 10

Proiect de hotărâre privind delegarea către consiliile locale ale sectoarelor 1 - 6 ale Municipiului București a încheierii contractelor de depozitare a deșeurilor reziduale rezultate în urma procesului de sortare și tratare a acestora colectate de pe raza Municipiului București Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii: - Comisia pentru Salubritate - Comisia Juridică și de Disciplină

Rezultat General Vot

DA

32

ABȚINERE

2

NU

9

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 11

Proiect de hotărâre privind aprobarea "Normelor pentru avizarea, autorizarea, coordonarea și execuția lucrărilor de infrastructură tehnico - edilitare și stradale de pe teritoriul Municipiului București

Rezultat General Vot

DA

34

ABȚINERE

9

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x

Subiect Vot

PUNCTUL 12

Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 539/2019 privind măsuri concrete de îmbunătățire a calității aerului în Municipiul București

Rezultat General Vot

DA

35

ABȚINERE

8

NU

0

Total Prezenți

43

Rezultate individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Ardeleanu Mircea (PSD-UNPR)

x

Artimon Marian (PSD-UNPR)

x

Baicu - Ciudin Alexandru (ALDE)

x

Bădulescu Aurelian (PSD-UNPR)

x

Berceanu Octavian Alexandru (USB)

x

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNPR)

x

Bujduveanu Stelian (PNL)

x

Bumbar Marian (USB)

x

Chircu Valeriu (USB)

x

Chirică Petre (PSD-UNPR)

x

Ciceală Ana - Maria (USB)

x

Circa Honorius - Edward - Adrian (PSD-UNPR)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNPR)

x

Comănescu Mihai (PNL)

x

Deaconescu Cătălin - lonuț (PNL)

x

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNPR)

x

Florescu Adrian Constantin (PMP)

x

Florescu Michaela - Tomnița (ALDE)

x

Gâdiuță Alexandru - Valeriu (USB)

x

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNPR)

x

Grigorescu Florin (USB)

x

Hărăbor Dragoș (PSD-UNPR)

x

lonescu Andrei Gheorghe (PMP)

x

lonescu Tudor - Tim (ALDE)

x

Ivan Florin (USB)

x

Kansou Alexandru Hazem (PNL)

x

Marinescu Gheorghe (PSD-UNPR)

x

Marinescu Sorin Dumitru (USB)

x

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNPR)

x

Mărgărit Nicolae - Sorin (PNL)

x

Militaru Marian Cătălin (PMP)

x

Munteanu Cristian Mihai (USB)

x

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNPR)

x

Neacșu Lazăr (PSD-UNPR)

x

Nițu Florian (PSD-UNPR)

x

Olteanu Cristian - Marian (PNL)

x

Pavel Marius Adrian (PSD-UNPR)

x

Podar Marian Vasile (PMP)

x

Radu Elena (USB)

x

Radu Ion (PSD-UNPR)

x

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNPR)

x

Rogin Marius (PNL)

x

Săndulescu Nina (PSD-UNPR)

x

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNPR)

x

Smighelschi Cosmin Victor (USB)

x

Stanciu Daniel (USB)

x

Stroe Bogdan - Cristian (USB)

x

Șuhan Valeriu Nicolae (PSD-UNPR)

x

Teodor Raluca - Nicoleta (USB)

x

Țugui Matei Ion (USB)

x

Țuțu Radu - Cristian (PSD-UNPR)

x

Untea (fostă Mocanu) Georgiana (PSD-UNPR)

x

Voicu Ion Valentin (ALDE)

x