Proces-verbal

încheiat în ședința ordinară a Consiliului 1                     J

General al Municipiului București din data de 15 iulie 2020, orele 11.00

Convocarea acestei ședințe a fost făcută de către Primarul General al Municipiului București, doamna Gabriela Firea, prin dispoziția înregistrată sub nr. 977/09.07.2020.

Ședința a avut loc la sediul autorității deliberative din municipiul București, B-dul Regina Elisabeta nr. 47, sector 5, etaj 3, la care au participat 51 din cei 52 de consilieri.

Ședința s-a desfășurat prin mijloace electronice, prin intermediul platformei online de videoconferință WebEx, în conformitate cu prevederile H.C.G.M.B. nr. 94/23.03.2020.

La ședință au participat următorii: doamna Gabriela FIREA -Primarul General al Municipiului București, doamna Mariana Brod -Director executiv, Direcția Asistență Tehnică și Juridică, doamna Georgiana Zamfir - Secretar General al Municipiului București și domnul Adrian lordache - Director executiv, Direcția Juridic.

Au fost invitați să participe directorii din cadrul aparatului de specialitate al Primarului General al Municipiului București și mass -media.

La ședință a fost absent următorul: Florescu Michaela-Tomnita.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Bună ziua, doamnelor și domnilor consilieri generali, doamna primar general, doamna secretar general! înainte de a începe ședința de astăzi, 15 iulie, am să dau cuvântul primarului general al municipiului București, doamna Gabriela Firea. Doamna primar, vă rog.

Doamna Primar General GABRIELA FIREA

Mulțumesc, domnule președinte de ședință! Bună ziua, doamnelor și domnilor consilieri generali! Avem și astăzi, în ședința de Consiliu General, multe proiecte care se referă la îmbunătățirea vieții bucureștenilor, în sănătate, în infrastructură, de asemenea pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic. Dar aș vrea să vă prezint, pentru început, un proiect extrem de necesar în această perioadă pentru bucureșteni, care ar trebui să fie replicat la toți românii. Așa cum știți, încă de la debutul pandemiei ne-am preocupat de ceea ce este foarte necesar în această perioadă și recomandat de către Organizația Mondială a Sănătății, și anume testarea în masă, testarea persoanelor care nu se încadrează în definiția de caz, adică febră sau contact cu o persoană infectată cu SARS C0V2, practic persoane asimptomatice, în acest fel putând determina gradul de infectare la nivelul celor mai mari comunități din România, și anume capitala țării. De aceea, adăugăm astăzi o nouă categorie de bucureșteni testați. Așa cum știți, până acum am testat medicii, asistenții, de asemenea beneficiarii din căminele de vârstnici, asistenții sociali. Am adăugat noi categorii, angajați! de la serviciile de utilitate publică, de asemenea farmaciștii, angajați! de la supermarketuri și hipermarketuri, sportivii, ziariștii, iar astăzi venim cu o nouă categorie, și anume cea a bucureștenilor care pleacă în vacanță. Așa cum cunoașteți, mai multe țări europene solicită un test valabil, foarte actual, de COVID-19. Prima țară care a anunțat acest lucru pentru România este Grecia și ne dorim să venim în sprijinul bucureștenilor care nu au cum să plătească la o clinică privată 300-400 de lei pentru un astfel de test. Așa cum știți, am venit întotdeauna în întâmpinarea bucureștenilor pentru toate nevoile pe care aceștia le au. Sub nicio formă nu sunt de acord cu afirmația lansată, este adevărat, minoritară în spațiul public, și anume că prin această nouă categorie, a turiștilor, aglomerăm aparatele de testare rea! time per.

Așa cum cunoașteți, noi ne-am pregătit cu seriozitate pentru această perioadă și am achiziționat cinci noi aparate de testare real time per, la acea vreme chiar reprezentanți ai Ministerului Sănătății ne ironizau și spuneau că sunt cheltuieli care nu vor fi folosite, vor fi justificate și vom rămâne cu aceste aparate nefolosite, lată că nu este așa, avem nevoie de cât mai multe aparate și investițiile noastre în sănătate și-au dovedit utilitatea. Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor, are contracte de colaborare, asocieri, cu douăsprezece clinici de stat și private, prin care derulăm toate aceste testări. Avem o capacitate de testare zilnică de 1500 de teste, în afară de testele care se realizează prin definiția de caz de către DSP, prin urmare nu punem nicio presiune pe aparatele de testare și pe clinicile de stat și private și nici nu dăm la o parte persoanele care au simptome, au febră, dureri de cap, tuse etc. sau care s-au întâlnit cu persoane contaminate. Este vorba, de fapt, despre a folosi la maximă capacitate potențialul de testare pe care îl avem, pentru că au fost săptămâni întregi în care, pur și simplu, aceste aparate nu au fost utilizate, și nu voi înțelege niciodată de ce, la maxima lor capacitate.

în România, asa cum stiti, Ministerul Sănătății, Guvernul, au decis să se testeze doar pe definiția de caz, și anume persoanele menționate puțin mai devreme, cele care au fost în carantină, care se întorceau din zonele roșii, persoanele cu simptome sau persoanele care au intrat în contact cu o altă persoană îmbolnăvită cu COVID-19. lată că acum ni se dă dreptate. Ceea ce am demarat noi încă din luna martie probabil că va trebui să înceapă și Ministerul Sănătății. Deocamdată, nu știm de ce, ezită, și anume să testeze pe scară largă românii, testare în masă, pe cei care nu au simptome, dar e posibil să fie contaminați. Revenind la concret, în ceea ce privește proiectul nostru de astăzi, ce se va întâmpla practic: după dezbaterea și votarea proiectului, începând de mâine, bucureștenii interesați pot să se înscrie pentru a fi testați gratuit de către Primăria Capitalei prin ASSMB, la adresa de e-mail vacanta2020@pmb.ro. Fără diacritice, firește, vacanta2020@pmb.ro. Vor fi contactați de către colegii noștri de la ASSMB și programați la testare, la una dintre cele douăsprezece clinici de stat sau private cu care suntem în parteneriat, bineînțeles în funcție de data la care au programată călătoria, pentru că nu au cum să vină acum la testare cei care pleacă, să spunem, în Grecia în luna august, pentru că le va trebui un rezultat la acest test mai aproape de călătorie, valabil, am înțeles, practic 72 de ore maximum. Prin urmare, nu considerăm că va fi o avalanșa și o presiune, pentru că nu pleacă toți bucureștenii deodată în vacanță. în cazul în care va fi nevoie, vă garantăm că vom suplimenta acest proiect. Noi, acum, am ajuns cu proiectul nostru „Testăm pentru București”, prin votul de astăzi, la 20.000. Dar în funcție de solicitările pe care le vom primi pe perioada verii, vom suplimenta cu încă 10.000, cu încă 10.000. Practic, le transmit bucureștenilor că toți cei care vor solicita sprijin pentru testare din partea Primăriei Capitalei, prin ASSMB, vor primi acest sprijin. Practic, nu vor fi discriminați sub nicio formă.

Aș vrea să vă mai spun, de asemenea, că astăzi se împlinește o săptămână de la declarația ministrului sănătății care a afirmat, la televizor, deci consider total neprofesionist, că se redeschide Spitalul Colentina pentru toți pacienții cronici, peste 20.000 de pacienți lunar la Spitalul Colentina. Deci marcăm o săptămână de la o minciună, pentru că Spitalul Colentina în continuare este închis pentru bolnavii cronici. A avut întotdeauna până într-o sută, sau în jur de o sută, o sută și ceva de pacienți COVID-19 care puteau fi preluați de către spitalele de boli infecțioase și tropicale din Capitală sau Ministerul Sănătății putea pregăti ca spital COVID-suport un alt spital de mai mici dimensiuni, nu unul de 860 de paturi și unde sunt secții unice în țară sau foarte rare. Protestez, așadar, față de minciuna transmisă acum o săptămână, că se redeschide a doua zi Spitalul Colentina și că va primi aviz de la DSP. Și se dovedește încă o dată, din păcate, că Ministerul Sănătății este departe de nevoile bucureștenilor, este imun, practic, la strigătul de alarmă al bolnavilor cronici care au nevoie de medicii de la Spitalul Colentina și este în dispreț total față de București. Solicităm măsuri de urgență, măsuri ferme din partea Guvernului, astfel încât Spitalul Colentina să se redeschidă pentru pacienții cronici.

Este o mare nedreptate care se întâmplă în această perioadă și acest lucru am vrut să îl semnalez, că a trecut o săptămână de la anunțul că a doua zi sau foarte curând, foarte curând probabil înseamn|Hfțtr-un

an, se deschide pentru pacienții cronici acest spital atât de important pentru întreaga țară. Peste 60% dintre pacienți sunt din țară, nu sunt doar din București.

J

Vă doresc mult succes în cadrul dezbaterilor de astăzi. Rămân si eu J

la dispoziție, alături de administratorul public, de viceprimar, de toți colegii noștri directori și consilieri, pentru a vă oferi informații în legătură cu proiectele care se află pe ordinea de zi. Toate, dar absolut toate, vă garantez, sunt pentru beneficiul orașului nostru, în sprijinul cetățenilor. Mulțumesc! O zi ușoară!

9                                                                     J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc și eu, doamna primar general!

în continuare am să dau cuvântul secretarului general al municipiului București, doamna Georgiana Zamfir, pentru a ne comunica prezența ședinței de astăzi și pentru a supune votului dumneavoastră procesul-verbal al ședinței anterioare. > ?

Doamna Secretar General Zamfir Georgiana

Mulțumesc, domnule președinte! Bună ziua!

Vă anunț că avem o prezență de 46 de consilieri generali.

înainte de a intra pe ordinea de zi, vă supun la vot procesul-verbal al ședinței ordinare din data de 18 iunie 2020.

Vă rog să votați.

Cu 37 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 6 abțineri, procesul-verbal a fost aprobat.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, doamna secretar general!

Propun votului dumneavoastră o serie de proiecte ce vor fi introduse pe ordinea de zi suplimentară a Consiliului General.

Astfel că la punctul nr. 1 se introduce proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 198/2020 privind aprobarea proiectului "Testăm pentru București".

Vot, vă rog, pe introducerea la punctul 1 de pe ordinea de zi a proiectului enunțat.

închidem votul.

Cu 32 de voturi pentru, 7 voturi împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

în urma renumerotării, la punctul nr. 25 se introduce proiectul de hotărâre privind acceptarea Ofertei de donație cu sarcini autentificată sub nr. 456/2020 a S.C. Impact Developer & Contractor S.A.

Vot, vă rog.

închidem votul.

Cu 33 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă, 8 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

La punctul nr. 26 se introduce proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 40/22.02.2018 pentru aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivelor de investiții “Lucrări de modernizare și integrare în sistemul BTMS a intersecțiilor semaforizate de pe arterele Colentina, Camil Ressu - Theodor Pallady, 13 Septembrie - Bd. Ghencea, Calea Griviței - Bucureștii Noi, Giurgiului.

Vot, vă rog.

închidem votul.

Cu 35 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă, 8 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

La punctul nr. 27 se introduce proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Vot, vă rog.

închidem votul.

Cu 32 de voturi pentru, 3 voturi împotrivă, 9 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

Dau cuvântul, înainte de a supune la vot ordinea de zi în integralitatea ei, doamnei Ana Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Da. Scuze, a intrat din nou în caii Alexandru Gâdiuță, liderul nostru de grup, are propuneri pentru ordinea de zi. Mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Gâdiuță?

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu

Bună ziua, tuturor! Vă mulțumesc! Scuze că a trebuit să reintru. Am următoarea propunere în legătură cu ședința de astăzi, retragerea a două puncte de pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii între Municipiul București, în calitate de Concedent și S.C. Apa Nova București SA, în calitate de Concesionar, a actului adițional nr. 11 la Contractul de Concesiune nr. 1329/29.03.2000, pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pentru Municipiul București și proiectul de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor necesare în vederea fuziunii prin absorbție, între Compania Municipală Termoenergetica București S.A. în calitate de societate absorbantă și Compania Municipală Energetica Servicii București S.A. în calitate de societate absorbită.

în legătură cu prelungirea contractului cu Apa Nova, el expiră peste cinci ani...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Am înțeles. Suntem la ordinea de zi, ați înaintat două propuneri. Cer acordul sau nu al inițiatorului. Când vom ajunge la proiecte, discutăm atunci pe fiecare proiect în parte.

Doamna primar general, în calitate de inițiator, care este opțiunea dumneavoastră la propunerea domnului Gâdiuță?

Doamna Primar General GABRIELA FIREA

Mulțumesc, domnule președinte de ședință. Subiectul referitor la prelungirea contractului cu Apa Nova este foarte important pentru București. Așa cum știți, în plină pandemie resursele financiare europene, naționale și locale s-au diminuat pentru celelalte investiții, deoarece investim la fel ca întreaga Europă și, sperăm, și țară, în domeniul sănătății și în cel social. Bucureștiul are nevoie de o rețea de apă și canal dezvoltată. S-au făcut investiții, în ultimii ani, dar sunt necesare în continuare. Așa cum observați, pentru că în Capitală s-a construit foarte mult în ultimii ani, practic capacitatea canalizării este depășită la o ploaie mai serioasă. Nu putem să lăsăm pe mâine ce putem să facem azi. De aceea, consider că este foarte important pentru bucureșteni să se realizeze această investiție, de aproape 370 de milioane de euro. Nu ne putem permite să pierdem nicîun leu, darămite o sumă atât de importantă pentru Capitală. De aceea, nu voi fi de acord să fie a retras de pe ordinea de zi acest punct.

în legătură cu demersurile noastre interne de organizare mai bună, mai eficientă, a domeniului care provine din fosta regie RADET, prin fuziunea Termoenergetica cu Energetica Servicii, consider că de această manieră activitatea va fi mai eficientă, angajații vor fi mai bine stimutețFșă depună un efort pentru înlocuirea sau repararea conductelor existente. De asemenea, managementul va fi unul și mai determinat să vină cu rezultate concrete în fața bucureștenilor. Prin urmare, nici acest punct de pe ordinea de zi nu îl retrag.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, doamna primar general, îi dau cuvântul domnului Cătălin Deaconescu.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Mulțumesc, domnule președinte.

Bună ziua, dragi colegi, bună ziua, doamna primar general.

Sigur că și propunerile mele erau în același sens ca ale colegilor de la USR. înțeleg punctul de vedere al primarului general, totuși nu înțeleg care este urgența să propună prelungirea contractului cu Apa Nova...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Haideți că suntem la ordinea de zi.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Lăsați-mă să vorbesc, domnule președinte. Atâta timp cât nu au avut loc consultări cu consumatorii, cu asociațiile de proprietari, vom discuta la proiectul respectiv aceste lucruri.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Perfect, vă mulțumesc!

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț Vă mulțumesc, domnule președinte!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, domnule Deaconescu!

Supun votului ordinea de zi în integralitatea sa.

închidem votul.

Cu 34 de voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 7 abțineri, ordinea de zi a fost adoptată.

Supun votului dumneavoastră proiectul de hotărâre numărul 1,


proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 198/2020...

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

M-am înscris la cuvânt, domnule președinte de ședință.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian îmi dați voie măcar să îl enunț, doamna Ciceală?

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Ați spus că supuneți votului, de aceea v-am întrerupt.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

... privind aprobarea proiectului ”Testăm pentru București”.

Dau cuvântul doamnei Ana Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Mulțumesc!

în primul rând, vreau să menționez faptul că e o țintire greșită a acestui tip de ajutor. Banii de tipul acesta trebuie duși acolo unde este cea mai mare nevoie de ei. Noi am spus asta și prima dată când a fost dezbătut acest proiect în Consiliul General, am spus că banii trebuie duși și trebuie testati oamenii din subordinea Primăriei Generale care au contact cu publicul frecvent. Și anume, șoferii RATB, oamenii care lucrează în ghișee, funcționarii publici care au direct contact cu publicul, oameni care lucrează în salubrizare, oameni care lucrează în șantierele deschise de către Primăria Generală. Aș vrea să atrag atenția, imediat termin, asupra a două puncte. Nu avem niciun fel de date, în acest moment, poate mi le poate oferi primarul general acum, referitor la câți oameni dintre categoriile menționate de mine anterior au fost testați până acum și care este periodicitatea acestei testări. Câți șoferi de RATB sunt testați zilnic?

Și punctul 2 se referă la faptul că în proiectul de hotărâre, la articolul 2, acum se specifică categoria de beneficiari, inclusiv cetățenii din municipiul București. Legal vorbind, chiar dacă în expunerea de motive și raportul de specialitate beneficiarii, grupul țintă, sunt prevăzuți cei din municipiul București, legal hotărârea pe care ne-o supuneți votului spune că, de fapt, toți cetățenii României pot fi testați pentru obiective turistice și nu pentru altceva în acest moment.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Care este întrebarea dumneavoastră, doamna Ciceală?

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Haideți să primim explicațiile și analizele pe testările care se fac deja, cu cifre, cu fundamentare, și apoi haideți să discutăm pe oportunitatea bugetară pentru a subvenționa vacanțe pentru oameni care își permit vacante. Mulțumesc!

1                                J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc!

1

Dau cuvântul domnului Cătălin Deaconescu.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Vă mulțumesc, domnule președinte!

Două lucruri aș vrea să spun. în primul rând că prin proiectul pe care ni-1 propune doamna Firea, proiectul iniția! aprobat în mai „Testăm pentru București”...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna primar general.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonut

Da, doamna primar general. Proiectul „Testăm pentru București” se transformă în proiectul testăm pentru Grecia. Nu mi se pare în regulă. Oamenii aceștia care se duc în vacante acolo unde li se cer astfel de teste 1                                                                                                       f

cred că nu fac parte din niciun grup vulnerabil, nu sunt nici persoane singure, nici persoane fără adăpost, nici persoane cu risc de excluziune socială. De asemenea, e o chestiune de logică. Dacă noi îi testăm pe oamenii aceștia sau, mă rog, suportăm o parte din cheltuielile de testare pentru oamenii aceștia la plecare în vacanță poate că ar fi mai potrivit să îi testăm la reinserția lor în comunitate după ce au fost în zone aglomerate si nu este vorba numai de....

J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

....domnul Deaconescu!

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonut

Ar trebui poate la întoarcerea din concediu să se gândească doamna primar un astfel de proiect pentru bucureșteni ca să asigure securitatea celor care nu plecă în vacanțe și încetarea răspândirii comunitare a virusului în municipiul București. Sigur că așa cum ne-a obișnuit de patru ani nici această ...este una de campanie electorală și nu o ajută cu nimic la stoparea răspândirii virusului.

Mulțumesc!

5

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Dau cuvântul doamnei Primar general Gabrîela Firea.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Având în vedere că PNL și USR prin reprezentanții lor de la Guvern au fost întotdeauna împotriva recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății de a testa pe scară largă populația, nu mă mir că și reprezentanții în Consiliul General promovează aceeași politică împotriva cetățenilor. Bucureștenii nu pot să fie pedepsiți, pentru că nu știu din ce motive, dar poate vom afla la un moment dat. în România nu s-a dorit testarea diferitelor categorii de persoane care nu au simptome. Noi am inaugurat aceste proiecte, în primul rând ne-am testat proprii angajați, îmi pare rău că citiți doar propriile texte de pe facebook, nu vă informați nu vorbiți cu oamenii, nu luați în seamă sursele oficiale, nu citiți în presă, pur și simplu vă citiți între dumneavoastră propriile texte de pe facebook și vă alimentați negativ. Credeam totuși că dumneavoastră fiind votați de către bucureșteni veți ține cu ei din prima ședință și până în ultimele ședințe de mandat în Consiliul General, văd că în continuare sunteți împotriva lor, votați și vă exprimați împotriva proiectelor din sănătate, din educație, din domeniul social, investiții în infrastructură, în consolidări și așa mai departe, nu sunt mirată absolut deloc.

Aș vrea să fac doar o simplă precizare. Pe modelul că unii se duc în locuri în care nu este nevoie și că subvenționăm vacanțe pentru cei care își permit vacanțe, pentru că așa a fost un citat puțin mai devreme, aș putea să vă spun că pe aceeași logică totul este greșit și e clar că dacă vreodată veți ajunge la guvernarea locală nu veți mai face nimic în București, pentru că să știți că și pasajele și podurile pe care le construim au nevoie de oameni care pot să circule pe ele, adică au mașină, au bani de combustibil, au serviciu și se duc dintr-o parte în alta a orașului, adică pe ideea că oferi unui bucureștean posibilitatea testării gratuite, dar să nu îi oferi acest lucru că el e plin de bani, că are bani să plece în Grecia, repet, să știți că și podurile și pasajele și supralărgirile pe care le-am construit nu trebuiau pe principiul dumneavoastră să fie construite că presupune că ne referim și construim doar pentru acei bucureșteni care au mașină, care au bani de benzină și care au și unde să se ducă, au o destinație. Dumneavoastră vă dați seama ce principiu greșit și inuman scoateți drept argument împotriva acestui proiect? O municipalitate, o autoritate locală, oferă proiecte, investiții, servicii, pentru toate categoriile de cetățeni și pentru cei bogați și pentru cei lipsiți de resurse și pentru cei care sunt în București dintotdeauna prin familiile lor și pentru cei care sunt mai de curând. Noi nu putem să spunem, să vă întrebăm pe dumneavoastră unde ați vrea să investim, pentru că, cu siguranță veți spune că nicăieri. Nu trebuie investit, trebuie lăsat totul în paragină. Nu trebuie să consolidăm, nu trebuie să modernizăm spitale, nu trebuie să construim corpuri noi, nu trebuie să construim spitale noi, fiindcă veniți dumneavoastră să spuneți că de fapt ne-am dus să facem o poză. Puteați

să vă duceți si a doua si a treia zi acolo să vedeți că se lucrează în continuare, să nu facem nici rețeaua de canal, iar după aceea dumneavoastră să puneți poze pe facebook, la prima ploaie, cum stau mașinile blocate la semafor, că e apa, șuvoi pe bulevard. Deci, în general să nu se facă nimic. Este o politică păguboasă și trebuie să recunosc că am o satisfacție că oamenii îsi dau seama din ce în ce mai mult 9                                                           >

ce reprezentați și anume că în orice caz nu interesele lor.

De asemenea, am auzit o alegație care mi-a dat fiori. Reinsertia în țară.....ce să mai spun. Bucureștenii să fie opriți de autorități și testați. Nu

vă supărați, alo, dar dacă face totul Primăria Capitalei păi atunci să fim noi și Ministerul Sănătății, că oricum în București Primăria Capitalei a fost și Ministerul Sănătății, pentru că noi am cumpărat aparate de testare 5. Vreau să vă aud câte a cumpărat ministerul. Zero. Noi am cumpărat teste din prima zi. Câte a cumpărat ministerul? Noi am dotat cadrele medicale, noi le-am testat, noi am primit și am tratat cei mai mulți pacienți din țară și din București. Oricum noi am funcționat pentru capitală prin ASSMB, ca Ministerul Sănătății

Deci, dați-i această recomandare colegului de partid, domnul Tătaru. Noi facem jumătate, să facă cealaltă jumătate ministerul prin DSP dacă tot trebuie autoritățile să îsi dea mâna în folosul cetățenilor. Chestiunea

J                                I                                                                                                                     9

aceasta că se vine cu un proiect, un proiect necesar și hai să ne gândim toți cum să-l omorâm, ați făcut așa din prima zi de mandat. Rezultatul îl vedeți și dumneavoastră acum când ieșiți pe stradă, că vă întreabă toată lumea de ce nu ați făcut nimic patru ani și de ce nu ați făcut altceva decât să o blocați pe Gabriela Firea. Obișnuiți-vă că ne vedem și în următorii patru ani.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc doamna Primar general.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Am dreptul la replică. Nu am primit răspunsuri la întrebări.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Ciceala, vă rog frumos, dați-mi voie să îi dau voie și colegului dumneavoastră.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Câți șoferi ați testat săptămânal?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Domnule Bujduveanu...

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Câți beneficiari au fost și câți alți cetățeni, decât cei din municipiul București de această... 9

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Dau cuvântul domnului consilier general Bujduveanu Stelian.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Vă mulțumesc domnule președinte.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

înainte de a-i da cuvântul am să îi spun faptul că ne-a lipsit de la ședința Comisiei juridice, el fiind în fața primăriei făcând un live.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Vă rog să mă aveți și pe mine în vedere.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Domnule președinte, doamna Primar general, dragi colegi, o scurtă declarație politică pe acest proiect, pentru a fi consecvenți așa cum la celelalte proiecte pentru a testa în masă bucureștenii ne-am opus și am și adus argumentele, la fel colegii mei din opoziție au adus argumente și de această dată, grupul PNL nu va susține acest proiect. Cred că am epuizat timpul de dezbatere pe acest proiect, care din punctul meu de vedere este unul inutil pentru bucureșteni, iar referitor la afirmația dumneavoastră domnule președinte, nu am primit linkul pentru a accesa Comisia juridică nici ieri, nici astăzi, am vorbit cu tehnicul...

Domnul Consilier Radu Ion

Domnule președinte nu suntem la campanie electorală. Au dreptul la vot, colegii care nu sunt de acord votează și cu asta am terminat. Este vorba de cinci oameni.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc domnule Bujduveanu.

Domnule viceprimar aveți ceva de adăugat?

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Vreau doar să le răspund colegilor mei, încă colegi cu mine, pentru că dânșii probabil nu vor mai fi din următorul mandat, referitor la întrebările pe care le-au ridicat și modul în care au pus problema.

Dragă domnule Deaconescu, sau Diaconescu că nu am reușit niciodată să îți rețin numele, vreau să vă aduc la cunoștință că timp de trei luni și jumătate în municipiul București au fost testați și hrăniți 4.000 de oameni în centrele de carantină, puse ia dispoziție de către Primăria Municipiului București, alături de primăriile de sector, care toate au primari PSD. Timp de două luni și jumătate de patru ori pe zi sau de trei ori pe zi cel puțin, am hrănit 4000 de oameni, asta referitor la principiul dumneavoastră, ”că de ce să le dau la alții” și timp de două luni și jumătate am cărat cu mașinile STB-ului aproape 2800 de oameni, ca urmare a deciziei luate în Centrul de Conducere si Coordonare a Intervenției. Cât despre de ce trebuie să testăm și pentru ce trebuie să testăm, vă spun eu. Este obligatoriu. Dumneavoastră nu aveți răspuns la aceste întrebări, pentru că nu ați înțeles, cum nu a înțeles nici Guvernul din care dumneavoastră faceți parte, care și cum se tratează o stare de epidemie.

Cât pentru doamna Ciceală, doamna Ciceală, testarea se face la cerere, pentru că nu a reușit Guvernul dumneavoastră să dea niște paliere de reglementare, care să impună acest lucru, chestiune care se face în toată Europa, deci nu numai la noi, asta ca să nu ne mai întrebați retoric da de ce acela nu vine, da de ce se testează. Se testează cei care sunt conștienți, care participă la viața socială și sunt responsabili. în încheiere domnule Deaconescu, cuvântul într-o astfel de situație când la nivelul unei națiuni este epidemie și la nivel mondial este pandemie, este solidaritatea, adică te ajută cel care este cel mai aproape de tine.

Vă mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc și eu domnule viceprimar. închid dezbaterile la punctul 1 de pe ordinea de zi

Supun ia votului proiectul cu numărul 1.

Cu 31 de voturi pentru, 12 voturi împotrivă, 2 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 2 pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului „împreună!” în vederea acordării unui ajutor financiar pentru plata chiriei pentru victimele violenței în familie.

îi dau cuvântul doamnei Raluca Teodor. Doamna Teodor, vă rog.

Doamna Consilier Teodor Raluca Nicoleta

Bună ziua. Am revenit zicând că era la punctul trei înscrierea mea.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Da, doamna Teodor, nu vă mai auzim.                      /

Doamna Consilier Teodor Raluca Nicoieta

La punctul următor. Am bifat 2 din greșeală, dar vreau la punctul 3.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc!

5

Supun votului dumneavoastră proiectul de hotărâre cu numărul 2. închidem votul.

Cu 44 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Le reamintesc consilierilor generali, că trebuie să își și exercite votul. Avem o serie de colegi care nu votează.

Trecem la proiectul cu numărul 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Casa Turismului” și transmiterea din administrarea Administrației Fondului Imobiliar în administrarea Direcției Generale de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public a spațiului cu altă destinație decât aceea de locuință situat în București, Sectorul 3, Calea Victoriei nr. 2, în vederea derulării acestuia.

Doamna Teodor, vă rog.

Doamna Consilier Teodor Raluca Nicoieta

Grupul USR va vota favorabil acest proiect, mai ales pentru.... de patrimoniu, pentru că toți suntem de acord...ca să faceți lobi...AFi...referitor la...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Teodor, îmi permit să vă întrerup. Singurul lucru pe care I-am înțeles este că grupul USR, va fi de acord. Nu vă auzim, aveți o legătură foarte slabă la internet.

Supun votului proiectul cu numărul 3 de pe ordinea de zi.

Doamna Consilier Teodor Raluca Nicoieta ....care se definește de fapt.....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vot vă rog, pe proiectul cu numărul 3.

Doamna Consilier Teodor Rali^h^^el^ .....are acest proiect câteva li©sWT-câî;e sper că.......

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Teodor, nu vă auzim foarte bine, aveți o conexiune slabă la internet. Se întâmplă ceva la USR.

Doamna Consilier Teodor Raluca Nicoleta ....nu am terminat.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Cu 45 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 4 pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii între Municipiul București, în calitate de Concedent și S.C. Apa Nova București S.A., în calitate de Concesionar, a actului adițional nr. 11 la Contractul de Concesiune nr. 1329/29.03.2000, pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pentru Municipiul București.

îi dau cuvântul domnului Bujduveanu Stelian.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Domnule președinte era la punctul anterior. Doresc să îl las pe colegul meu Cătălin Deaconescu să vorbească.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc!

îi dau cuvântul domnului Cătălin Deaconescu.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian Mulțumesc!

1

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Mulțumesc domnule președinte. Am reținut mai devreme la ordinea de zi că doamna primar vorbea de ceva investiții, de 370 de milioane de euro. Vă reamintesc că în proiect Apa Nova își asumă prin acest Act adițional doar 230,9 milioane de euro, pentru următorii 11 ani. Sigur așa cum v-am spus și la ordinea de zi nu înțelegem care este urgența adoptării acestui proiect. Acest proiect ar trebui discutat cu consumatorii, cu asociațiile de proprietari, cu ligile ^^seei^țjilor de proprietari, ar trebui comunicat din timp și temeinic cățjp fot^bfeiWciarii serviciilor de apă și canalizare. De asemenea, acest Q)op<W^nSral care se află practic într-o prelungire de mandat din aceasiăf sitț^îĂde pandemie, nu are niciun fel de legitimitate să pună în dezbatere acest proiect și astfel să prelungească contractul cu Apa Nova, până în 2037.

Acest proiect ar putea fi aprobat de următorul Consiliu General, în urma unei dezbateri și în urma comunicării cu publicul și desigur, nu în urma unei... nu știu, în urma unei negocieri în spatele ușilor închise de cei pe care i-a numit prin Dispoziție Primarul General și prin Decizie Director General al Apei Nova. Cred că acest lucru este extrem de important....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Nu suntem un partid care face negocieri în spatele ușilor închise....

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonut

Stați liniștit domnule președinte. Aici nu este vorba de negocieri și de partide, este vorba de un mod de lucru al acestei primarii.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule Deaconescu!

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonut

Doamna Firea ne-a promis transparență, lată cu ce ne trezim în ultimele luni de mandat și așa în prelungire de mandat, nici măcar în ultima lună de mandat legal.

Vă mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Dau cuvântul domnului Matei Țugui.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Mulțumesc!

în primul rând aș vrea să atrag atenția că nu reiese de nicăieri că ar fi publice lucrările comisiei comune Apa Nova, PMB și ar trebui să fie concluziile și toate procesele verbale ale respectivei comisii informații de interes public și publicate din oficiu și în al doilea rând bănuiesc că toți consilierii generali au primit mesaje din societatea civilă privind care este urgența, de ce nu putem aștepta și lăsa această decizie cu impact pe termen foarte lung, pentru următorul Consiliu General. Acestea sunt cele două observatii.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelj^p-^^

Dacă îmi permiteți și mie domnule

Domnul Președinte de ședință Păveh Da domnule vicepriman aveți cuvânt


Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Cu tot respectul pentru colegul meu Deaconescu, referitor la legitimitatea acestui Consiliu General, eu vă rog un singur lucru, dacă considerați că există probleme de legitimitate și legalitate în ceea ce privește prelungirea mandatului, aveți posibilitatea să vă depuneți mandatele, astfel încât să nu participați la această lipsă de legitimitate așa cum o denumiți dumneavoastră. Cât despre proiectul de astăzi, dragi colegi, aș vrea să aveți în vedere de pe data de 1 ianuarie 2015 Consiliul General de atunci a votat implementarea Actului Adițional numărul 10 la Contractul de Concesiune, după care aș vrea să vă mai spun că o dată ce a fost aprobat acest Act Adițional subsecvent, ne-am asumat niște obligații în cadrul unui contract cumulativ. Am să vă rog pentru cei care nu sunteți inițiați în materia Dreptului Comercial să aveți în vedere că, contractele cumulative nasc niște drepturi și obligații certe peste care nu poți să intervii. Vreau totodată să vă mai spun, că tot noi prin Hotărârea CGMB nr. 696/18.12.2019 am declarat ca bunuri ce aparțin domeniului public al municipiului București părți componente la investiții care fac parte din cadrul aceluiași mare Contract pe care l-am semnat și acum o să vă deranjeze ceea ce vă spun eu, cu mânuța unor nume grele din PNL care întotdeauna dea lungul timpului au fost implicate în nimic altceva decât în......

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Domnule viceprimar, vă rog să spuneți nominal, care nume grele.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Domnule Bujduveanu, vă rog să....

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Vă rog să reveniți la proiect domnule viceprimar, discutăm despre proiectul acesta.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Lăsați-mă să termin......care au fost implicate dea lungul timpului în

vânzarea activelor municipale și naționale. Și istoric se cunoaște acest lucru că întorcându-mă acum, trebuie să vă aduc la cunoștință că nu aveți încotro și că vă veți obliga ca dacă nu continuăm cu aceste investiții pe care ni le-am asumat cu toate actele subsecvente, care au fost în amonte de acest moment este o opțiune proprie           că da, va fi sancționată

de cealaltă parte pe care încă odată văjsburrcă-ă ^jit în această asociere ca urmare a tricourilor galbene. Că^maCfoshdufrineavoastră sunt de acord, că dumneavoastră veți schimba afâMifdelnoi, ceea ce ne dorim sj

. \ TOv)                   /

/1^ ........ IH

noi adică să nu mai dăm ieftin ce mai avem de dat, rămâne de văzut. Până atunci asumați-vă ceea ce trebuie să facem pentru că eu știu că e simplu să îți faci o ambiție dar nu este sănătoasă. Eu atâta am vrut să vă spun.

Vă mulțumesc frumos și vă rog frumos să aveți în vedere de ce resurse va trebui să dispuneți individual, dumneavoastră nominal, atunci când cealaltă parte o să ceară prejudiciile din interiorul contractului.

Vă mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule viceprimar, dau cuvântul doamnei Primar general Gabriela Firea.

Domnul Consilier Berceanu Qctavian

Dați-mi cuvântul, vă rog frumos.....

Doamna Primar General Gabriela FIREA

La chestiunile tehnice privind această investiție importantă cu siguranță vor răspunde colegii mei de la Direcția de Utilități pe punctul managementului operatorului. Vreau să răspund la atacurile nedemne, cu coloratură politică și anume care ar fi legitimitatea mea să propun un astfel de proiect care este valabil pentru prezent, dar și pentru viitor, deci pentru următorii ani. Sunt la fel de legitimă ca și Guvernul României, care a prezentat acum câteva zile un program economic pe 10 ani. Avem fix aceeași legitimitate. Atât un ales local, cât și un demnitar care a ajuns într-o funcție publică prin sprijinul Parlamentului din prima până în ultima zi de mandat are datoria legală și morală să răspundă nevoilor cetățenilor. Prin urmare, din prima și până în ultima zi de mandat am și datorie, dar am și obligație. Dumneavoastră nu sesizați și obligația prin lege, să vin în fața Consiliului General cu proiectele urgente necesare pentru cetățeni. Dacă dumneavoastră nu ați fost în localitate acum vreo două săptămâni când ploua abundent și am văzut cu toții care este situația cu canalizarea din București, pentru că într-adevăr s-a investit foarte mult în ultimii ani și din partea municipalității și din partea operatorului, dar în continuare este nevoie de bugete substanțiale și de a avea canalizare apă și canal în foarte multe cartiere în care acum nu există la standarde europene așa cum ne dorim. Poate nu ați vizitat acele cartiere. Repet, poate erați plecat din localitate sau poate stați liniștit în casă și vă uitați doar pe facebook....

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Eram aici, stați liniștită doamna prinw^^

Doamna Primar General Gabriela FIREA

...la ceea ce scriu colegii dumneavoastră.

Dacă dumneavoastră veniți acum în fața cetățenilor și spuneți că este extraordinar......

Domnul Consilier Bujduveanu Ștelian ......stați liniștită, că nu ați făcut nimic.

Doamna Primar General Gabriela FIREA .....că este bine, că rețeaua de apă și canal.....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Domnul Deaconescu, vă rog frumos.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

......este la standardele necesare anului pe care îl trăim, înseamnă că dumneavoastră trăiți pe o altă lume.

încă o dată, sunt până în ultima zi de mandat la fel de legitimă ca și în prima zi de mandat, la fel cum suntem și dumneavoastră legitim, în calitate de consilier municipal, din prima zi de mandat și până în ultima zi de mandat. înțeleg că la dumneavoastră legitimitatea este după cum vă convine. Știu că vă stau în gât dar obișnuiți-vă cu mine, repet, mai petrecem mulți ani de acum înainte împreună. Deci asta cu privire la legitimitate întrebați-l pe domnul Orban dacă era legitim când a prezentat program economic pe 10 ani în fața președintelui țării, eu zic că era legitim că era primul ministru în funcție, mai departe ce se va întâmpla, vom vedea cu totii.

De asemenea, vă voi trimite, în scris, adresele instituțiilor statului dacă dumneavoastră, stiti ceva si tăinuiti stiti foarte bine că inclusiv dumneavoastră comiteți o faptă care numai legală nu e.

Dacă dumneavoastră aveți cunoștință că s-au purtat discuții în spatele ușilor închise pentru acest contract, eu vă sfătuiesc, să vă duceți direct la instituții, sigur cunoașteți drumul că numai cu asta v-ați ocupat patru ani de zile, mergeți și astăzi după ședință și mai depuneți niște plângeri penale dar să dați cu subiect și predicat, cu nume și prenume, cine a fost în spatele acestor uși închise, cine a negociat, ce a negociat și care sunt presupusele avantaje, pentru că a arunca cu noroi în credibilitatea mea, a noastră și în munca noastră de dimineață până noaptea, când dumneavoastră stăteați ascunși pe sub paturi în primele două luni de pandemie, eu nu voi lăsa It^r^î^așa.

Aveți ceva concret de spus me^oețr-șkspuneți, așa cum ați făcut patru ani și nimic din ceea ce ați i^(^fn^,du^7n^avoastră, tot felul de gărgăuni, nu s-a dovedit pentru că (io M^/heocupăm cu ceea ce, se ocupau colegii dumneavoastră din Consiliul General acum câțiva ani, care știm foarte bine ce și cum negociau, pentru că unii dintre ei au mai și plătit, alții nu.

Deci nu vă permit să faceți astfel de insinuări. încă o dată duceți-vă la instituții și spuneți exact ce știți, altfel mergeți și dumneavoastră ca tăinuitor.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc doamna primar general. O să îl chem alături de noi pe domnul Mădălin Mihailovici, director general Apa Nova pentru a aduce mai multe lămuriri.

între timp dau cuvântul domnului Bujduveanu Stelian, dacă are și dânsul o întrebare.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Da, mulțumesc domnul președinte. Doamna primar ați vorbit mai devreme despre tăinuire dar în aceeași propoziție ați vorbit și despre înțelegerile care se făceau în vechiul Consiliul General din care majoritatea nu a făcut parte, eu mă număr printre aceia și colegii mei la fel și vreau să vă rog, să spuneți nominal cu nume și prenume cine sunt aceia care au făcut aceste înțelegeri și aceeași rugăminte se adresează și domnului viceprimar pentru că a început alocuțiunea tot așa. Vă mulțumesc.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

După cum bine știți ultimul punct pe ordinea de zi avem întrebări și interpelări... îi dau cuvântul domnului Mihailovici Mădălin.

Domnul Mihailovici Mădălin - director general S.C. Apa Nova București S.A.

Bună.ziua doamna primar general, bună ziua doamnelor și domnilor consilieri. Aș dori să vă prezint acest proiect care este un proiect deosebit de important și vă rog frumos să mă ascultați, și suntem gata să vă răspundem la orice fel de întrebări.

Doresc să mulțumesc încă o dată doamnei Primar General pentru implicare și pentru efortul depus pentru identificarea celor mai bune soluții în acest proiect.

în luna octombrie 2019 Consiliul General a aprobat Mașter Planul sistemului de alimentare cu apă și canalizare al municipiului București. Acesta a fost elaborat de experti români și internaționali. Este o proiecție pe următorii 30 de ani, făcând o an^ffzOrceea ce există astăzi în sistemul de alimentare cu apă și canalizăferpfeqfemele acestuia și soluțiile care trebuie adoptate. Doresc să ^/sbjS3a\3w. fost identificate soluții qg termen scurt, mediu și lung. Valoarea integrală a tuturor acestor investiții din Mașter Plan este de 1,87 miliarde de euro. Doresc să vă menționez că, investițiile urgente, imediate, trebuiau să înceapă încă din anul 2019. Având în vedere faptul că pe parcursul elaborării acestui Mașter Plan neam dat seama că vor fi sume importante, practic înainte de adoptarea acestui Mașter Plan din 2019, în septembrie 2019, în luna martie 2019 neam apucat de lucru pentru a putea identifica modalitatea în care poate fi finanțat acest Mașter Plan. Cum a spus și doamna Primar General, este foarte greu ca numai din fonduri europene, buget național, buget local, să poți să susții acest proiect. Având în vedere și pandemia, devine din ce în ce mai greu. Aș vrea să trec direct la subiect ca să înțelegeți practic modalitatea în care este construit.

Vor fi realizate investiții de 367,9 milioane de euro după cum urmează: realizarea unui nou program investițional 230,9 milioane de euro, obligații suplimentare realizate și viitoare 122,39 milioane de euro, compensare costuri 5,91 milioane de euro, volume de apă furnizate și nefacturate în zone sociale din sectorul 5 - 5 milioane de euro, vom continua această activitate. Operarea unor bunuri, pasaje, SPA-uri, sisteme de drenare/evacuare de la casete și altele 3,7 milioane de euro.

Haideți să vedem ce înseamnă noul program investițional de 230,9 milioane de euro. Are patru piloni mari. Reducerea riscului de inundații 89,9 milioane de euro, se va realiza: lungime de canal pluvial și menajer 94,3 km, vor beneficia 793 de mii de locuitori, se va lucra pe 270 de străzi, zone importante - Tineretului, Văcărești, Pallady, Luncilor, Zona Gurilor, Colentina, Fundeni si Dobroesti.

Al doilea pilon adaptarea infrastructurii de apă la nevoile actuale și la dezvoltarea urbană a orașului 57,75 milioane de euro, se va lucra pe o lungime nouă de rețea de apă de 364 de km, vor beneficia 645 de mii de locuitori, 1349 de străzi inclusiv faza alia Zona Centrului Istoric.

Al treilea pilon extindere rețea de apă și canalizare conform Planului de Dezvoltare Urbană 81 de milioane de euro, lungime rețea apă 132,8 km, lungime rețea canal 91,4 km, vor beneficia 370.000 de locuitori plus noii rezidenți, 296 de străzi, aici sunt incluse "Programul nicio stradă fără utilități”, zone pe întreg Bucureștiul, câteva exemple: Odăi, Sisești, zona Luncii, Prelungirea Ghencea, Berceni, Bulevardul Uverturii, finalizare 2025.

Creșterea siguranței sistemului de alimentare cu apă în caz de situații de urgență de seism 2,2 milioane de euro, realizarea unor puțuri 35 de puțuri de mare adâncime care vor fi folosite temporar doar în caz de nefuncționare a sistemului la seisme mațjTT^.

^ipă și canal, 1915 străzi.

[e^țarif, 122,4 milioane de i/ffislalații de evacuare, se yor


Concluzie: în total 682,5 km                  ----'

Obligații suplimentare și viitoare fără aj euro, se vor prelua stații de hidrofor, cfcr


întreține fântânile arteziene existente, vor fi reabilitate și modernizate fântânile de la Academia Militară, vor fi extinse fântânile de la Unirea între Bulevardul Dimitrie Cantemirși Piața Alba lulia, vom continua să asigurăm contribuția de 500.000 de euro pe an către Primărie pentru ajutoare populație defavorizată, se va achita în continuare redevența, vor fi finalizate lucrările de drenare la Lacurile Titan, Carol, Tineretului, 550.000 de euro si de asemenea ne asumăm că ori de câte ori va fi nevoie va fi ajustat Mașter Planul.

în concluzie, aceste investitii se vor face fără modificarea tarifului până la sfârșitul concesiuni prin finalizarea lucrărilor Glina faza II, care sunt meritul actualei echipei manageriale a primăriei și realizarea noului program investițional vom gestiona unul dintre cele mai moderne sisteme integrate apă canal din lume.

Toate aceste investiții despre care v-am vorbit se vor face cu români, muncitori, firme de proiectare, de construcții și pentru români. Vom menține în continuare unul din cele mai mici tarife din România la apă și canal.

Astăzi suntem pe locul 43 din 45 de mari operatori, pe locul 45 fiind colegii noștri de la Apa Nova Ploiești.

în toți acești 20 de ani ANB a realizat investiții de 533 de milioane de euro, am plătit până în prezent către Primăria Municipiului Primăriei dividende în valoare de 44 de milioane de euro iar dacă programul investițional despre care v-am vorbit este foarte mare ca volum de bani, am făcut o analiză și vom achita dividende până la sfârșitul concesiunii de încă 64 de milioane de euro.

Trebuie să mai știți că în afara acestor 367,9 milioane de euro despre care am vorbit, ANB va mai face investiții suplimentare de încă 196 milioane de euro pentru menținerea nivelului de servicii.

Deci, dacă adunăm în total cu tot cu dividende, cu investițiile suplimentare vom ajunge la 628 milioane de euro.

De ce, ați întrebat la un moment dat necesitatea de a prelungi acest contract acum. Dorința Primăriei Municipiului București și a noastră a fost să nu influențăm tariful, limita de suportabilitate a populației, deci tot ceea ce se va face practic cu aceste investiții va fi fără creștere de tarif, ceea ce este extraordinar de important. Pot să vă spun că avem un randament al rețelei în prezent de 78,4%, este al treilea din Europa după Viena și Berlin. S-au făcut extraordinar de multe lucruri bune, procesul de producție al apei este complet automatizat, gradul de satisfacție al clienților este pe un trend continuu crescător ajungând la sfârșitul anului 2019 la 88% studiu realizat de către Facultatea de Sociolggîe din București.

Vreau să mai spun un singig iNtaMfeela că, dacă în anul 2000 când a început această concesiune pfaettclaimU* factura la apă și canal pentru o gospodărie însemna practic c^^e^imbu^ei gospodării, astăzi practic este 1,13-1,14 iar media în ultimii cinci ani este de 1,3% nivelul maxim acceptat este de 3,5%.

Aș vrea să vă mulțumesc anticipat pentru încrederea și votul dumneavoastră, considerând că este un proiect foarte bun pentru bucuresteni.

Mulțumesc! J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Mulțumesc și eu domnule director general.

Supun votului dumneavoastră proiectul cu numărul 4 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii între Municipiul București, în calitate de Concedent și S.C. Apa Nova București S.A., în calitate de Concesionar, a actului adițional nr. 11 la Contractul de Concesiune nr. 1329/29.03.2000, pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pentru Municipiul București.

Domnul Consilier Berceanu Octavian

De ce vă bateți joc de noi halul acesta? E posibil? Suntem în Turcia,

unde?


Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Berceanu, o să vă urez și eu La mulți ani! Sper că nu e legată atitudinea dumneavoastră de faptul că astăzi.....

Domnul Consilier Berceanu Octavian

Am spus că vreau să iau cuvântul și pe Chat și verbal, ce se întâmplă? Am întrebări de pus către domnul director...Mihailovici putea să ne spună dacă există vreo formă de audit, dacă asta ...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Berceanu ne uităm cu toții pe chatul pe care îl avem toți .....nu ați cerut cuvântul. Dumneavoastră țipați în van.

Domnul Consilier Berceanu Octavian

Am ridicat si mâna.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Uitați-vă mai sus domnul președinte, a fost primul care a cerut


Domnul Președinte dg^gfajaRavej, Marius Adrian La 11:30, mulțumesc! (        \ n


Cu 30 de voturi pentru, 7 voturi împotrivă, 8 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 5 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, pentru obiectivul de investiții - lucrări de consolidare, reabilitare, modificări interioare imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare, împrejmuire și organizare de șantier din str. Mihai Vodă nr. 13, sector 5, București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 5.

închidem votul.

Cu 39 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 6 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Fondului Imobiliar către Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a cotei-părți proprietate de stat, din imobilele situate București, Calea Victoriei nr. 100, sector 1 și Calea Victoriei nr. 126, sector 1, pe perioada executării lucrărilor de punere în siguranța și reparații fațadă.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 6.

închidem votul.

Cu 41 de voturi pentru, 0 voturi împotriva, 2 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 7 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Fondului Imobiliar către Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a cotei-părți proprietate de stat, din imobilul situat în București, strada Academiei nr. 1, sector 3, pe perioada execuției lucrărilor de punere în siguranță, reparații fațadă si ulterior consolidare. 9              J

îl avem pe domnul Țugui care dorește să ia cuvântul.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Mulțumesc, mai la începutul ședinței, doamna primar general ne njucrurilor bune pentru oraș. Ei e4Kdtărâre anterioare si la acesta

acuza că ne împotrivim consolidări bine, iată că și la cele două profec am votat și vom vota pentru* consolidările. Deci, vă rugăm, s$ r££
^fj^multe alte proiecte privind tijlsfâcest neadevăr, îi 1;

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 7. închidem votul.

Cu 44 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 2 abțineri, proiectul a fost

adoptat.


Trecem la proiectul cu numărul 8. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 114/2016 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a teraselor în zonele protejate și în perimetrul Centrului Istoric București, precum și revocarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 74/2016, modificată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului nr. 625/2017.

îi dau cuvântul domnului Voicu Ion Valentin.

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin

Mulțumesc domnule președinte, voiam să iau cuvântul la punctul anterior, dar în continuare USR-ul ne confirmă că s-au făcut lucruri foarte bune în București dar să nu îl mai vedem pe Nicușor Dan că spune că nu s-a făcut absolut nimic în București și ei confirmă prin domnul Matei Țugui acest lucru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnul Nicusor Dan nu este membru USR.

Domnul Consilier lonescu Tudor Tim

Este la toată lumea este membru, unde este nevoie.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Am o întrebare pe proiect, imediat să deschid proiectul, la articolul numărul 4 care modifică articolul numărul 6 s-a introdus după prima propoziție următoarea frază: în dreptul clădirilor cu fațade degradate cu pericol de prăbușire a elementelor decorative, tencuieli, etc. amplasarea teraselor sezoniere este posibilă numai după reabilitarea fațadelor. Următoarea propoziție: constatarea va fi făcută de către o comisie stabilită prin Dispoziția Primarului General.

Voiam să știm și noi această comisie ce atribuții are, cum poate constata atâta timp cât nu este formată din specialiști, atâta timp cât există instituții abilitate ale statului ca s^           aviz, avem Direcția de

Urbanism care se constate dacă eștezsatmdroisă în siguranță o fațadă.

De ce este nevoie de o comfei^are\P9ate fi foarte subiectivă în aceasta privință.                  ( B®// ) * i                     /

De aceea, vă rog frumos, să ne lămuriți și per ansamblu suntem de acord cu toate modificările pentru că vin să aducă un beneficiu, dar noi considerăm că în acest punct, în această ..... se lasă loc de interpretări și cred că ar fi mai bine să reveniți cu proiectul cu o formă mult mai detaliată.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

.... dau cuvântul domnului consilier personal al primarului general Marius Coaje pentru a vă aduce lămuriri.

Domnul Marius Coaje - consilier personal al primarului general

Bună ziua, în Centrul Istoric, acolo unde sunt amplasate deja terase am observat împreună cu specialiști din cadru! Direcției Urbanism, specialiști din cadrul Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic că este nevoie de intervenție la aceste fațade, să nu avem ulterior probleme cu anumite desprinderi ale fațadelor, tencuieli și toate ornamentele artistice care sunt pe acele fațade.

Venim în fața dumneavoastră cu acest regulament și am dori să constituim acea comisie pentru că pe Legea nr. 153/2011 proprietarul este cel care are obligația de a-și repara fațadele. Avem deja făcut un inventar concret asupra tuturor acestor imobile, dar totodată dacă vom permite amplasarea teraselor iar fațadele nu sunt refăcute, expunem cetățenii din zonele respective la un risc major.

De ce vrem să facem o comisie? Tocmai pentru a nu fi subiectivi, tocmai pentru a nu veni o singură persoană să spună că e bine sau e rău iar Comisia va fi după ce dumneavoastră veți vota și v-aș ruga, să votați acest proiect de hotărâre, o comisie stabilită de doamna primar general cu specialiști ingineri structuriști, cu arhitecți care să vină să constate printr-o notă de constatare, așa cum se face conform legii, deficiențele acelor clădiri, acelor fațade, iar împreună cu acești specialiști, să ajutăm cetățenii care dețin prin proprietate sau cu vreun drept real acele imobile, să îi ajutăm, să poată să intervină asupra lor și într-un scurt timp, să avem toate fațadele din centrul capitalei refăcute și restaurate.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc mult domnule Coaje.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Se mai poate o întrebare domnule președinte?

Vă mulțumesc. Domnul Coaje repet, noi susținem acest proiect.


Domnul Președinte de

Pentru a evita situația cfeăt

J                    f

treceți și punctul la care doriți


arius Adrian

il Berceanu vă rog frumos să iii. Vă mulțumesc.


Domnul Consilier Bujduveanu Steiian

Domnul Coaje repet, e o idee foarte bună și exista și în regulamentul anterior, exista această prevedere prin care clădirile care nu au fost puse în siguranță, nu pot permite deschiderea unei terase acolo, deci exista în regulamentul anterior, de aceea vă întreb care este scopul acestei comisii, atâta timp cât există astăzi instituții abilitate, cum ar fi ISC, ISU care pot emite acte sau autorizatii, sau avize care să certifice dacă acea fațadă este sau nu pusă în siguranță.

Și avem și Direcția de Urbanism care poate certifica dacă cineva reabilitează o fațadă, se cere emiterea unui certificat de urbanism, de aceea acest format nu cred că este posibil, să trecem un proiect, cu o comisie care ... decizia este pur subiectivă. Vă mulțumesc.

Domnul Marius Coaje - consilier personal al primarului general

Domnul Bujduveanu nu știu în ce legislație v-ați uitat dumneavoastră unde ne spune ISC și IGSU că ar putea să emită astfel de avize sau Direcția Urbanism, eu nu am găsit-o, da e bine dacă ați găsit-o dumneavoastră, vreau să vă spun un singur lucru: azi în centru capitalei avem câteva imobile care nu au respectat până în momentul de față dispozițiile Primăriei Capitalei, motiv pentru care așa cum ați declarat și dumneavoastră mai devreme că o persoană ar fi subiectivă este cel mai bine ca o comisie formată din specialiști și v-am spus și mai devreme ce specialiștii, experți tehnici, cei care întocmesc note și expertize tehnice, să vină să constate, printr-o notă, expertiză, cum vreți dumneavoastră, legea spune notă, să constate dacă acea clădire are o fațadă pusă în siguranță dacă este refăcută și dacă se pot amplasa sub acele fațade, acele terase unde cetățenii să poată să iasă în oraș.

Domnul Consilier Bujduveanu Steiian

Repet, în regulament era trecut, în vechiul regulament pe care acum îl amendați, era trecută această prevedere. De ce nu închideți acele terase? Sunt un pericol pentru cetățenii care stau acolo, pentru că aveți posibilitatea. De ce e nevoie de o comisie când astăzi pe vechiul regulament, pe actualul regulament puteți opera aceste închideri sau deschideri. Vă mulțumesc.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian            /

Vă mulțumesc domnule Bujduveanu.                       ( A

o

Domnul Consilier Țugui MatșirQP-—xj JX

întrebarea mea se referă lă^dî^luIrS -Ai hotărâre, se modifică articolul 4 din regulament și anumefs^^^nea fâță de vecini și maximum

2,5 m de stradă. E minim 2,5 m față de stradă retragerea? Eroare materială sau intenționat? J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

îl invit pe domnul arhitect Șef al Municipiului București, Ștefan Călin Dumitrascu.

J

Domnul Dumitrascu Ștefan Călin - Arhitect șef al Municipiului București

Bună ziua doamnelor si domnilor consilieri. într-adevăr în ceea ce privește precizarea anterioară, este vorba despre o distanță minimă care trebuie respectată. Dacă mai sunt alte întrebări?

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

în cazul acesta este nevoie de un amendament sau corectați eroarea materială?

Domnul Dumitrascu Ștefan Călin - Arhitect șef al Municipiului București

Va fi corectată eroarea materială din cuprinsul hotărârii.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Supun votului proiectul cu numărul 8.

închidem votul.

Cu 31 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 12 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 9 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului „Adoptă o Statuie”.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 9.

închidem votul.

Cu 39 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 4 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Normelor pentru avizarea, autorizarea, coordonarea și execuția lucrărilor de infrastructură tehnico - edilitară si stradală de 9                                                                                                                                                                 9

pe teritoriul Municipiului București”.

Vot vă rog pe proiectul cu num^dPlftC^X închidem votul.

Cu 30 de voturi pentru, 0 voturi /mp^yaAlJ abțineri, proiectul a fost

Trecem la proiectul cu numărul 11. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Centrului de Proiecte Educaționale si Sportive București - PROEDUS în administrarea Consiliului General al Municipiului București prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a imobilului situat în Splaiul Independenței nr. 2, sector 5. Vot, vă rog. Pe măsură ce întâmpinați probleme tehnicul ia legătura cu dumneavoastră. Aveți și dumneavoastră la rândul dumneavoastră numărul de telefon, toată lumea are.

închidem votul.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Vă puteți exprima votul direct și poate fi consemnat în procesul verbal de ședință, ca să voteze toată lumea. Este prevăzută și în ROF-ul nostru posibilitatea aceasta.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc doamna Ciceală.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost

adoptat.


Trecem la proiectul cu numărul 12. Proiect de hotărâre privind eliberarea Certificatului de Atestare a Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor în baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 834/1991, aflate în patrimoniul Societății de Utilaj Transport Azuga S.A., pentru amplasamentul situat în București B-duL Bucureștii Noi nr. 128, sector 1.

Vot, vă rog pe proiectul cu numărul 12.

închidem votul.

Cu 44 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei spațiilor cu altă destinație disponibile în imobilele (teren și construcții) în care își desfășoară activitatea unitățile sanitare aflate în administrarea ASSMB, ce urmează a fi închiriate prin licitație publică.

Vot, vă rog pe proiectul cu numărul 13.

închidem votul.

Cu 44 de voturi pentru, 0 voturi împâtQ^ă, 1 abținere proiectul a fost adoptat.                           O M

Trecem la proiectul cu numărul 14. Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 369/26.06.2019 privind aprobarea cotizației anuale a Municipiului București Ia finanțarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Iluminat Public București.

Vot, vă rog pe proiectul cu numărul 14.

închidem votul.

Cu 44 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 15. Proiect de hotărâre privind preluarea creditelor bugetare și a execuției de casă ale Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic și Direcției de Arhitectură Peisagistică a Municipiului București pe anul 2020 de către Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public.

Vot, vă rog pe proiectul cu numărul 15.

închidem votul.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 2 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 16. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Municipiului București pe anul 2020.

Avem un amendament din partea inițiatorului.

Amendament la proiectul de rectificare a bugetului Municipiul București pe anul 2020 supus dezbaterii CGMB, astfel:

 • 1. Se include în Anexă, la proiectul de rectificare, Teatrul C.I.Nottara, Anexa 2.5, cu următoarele modificări: se introduce alineatul 10.02.06 cu suma de 220 mii lei (+220 mii lei), diminuându-se alineatele: 10.01.01 de la 10.750 mii lei la 10.560 mii lei (-190 mii lei) și 10.01.06 de la 1 milion 164 mii lei la 1.134 mii lei (-30 mii lei).

Influența în bugetul total al instituției fiind zero.

 • 2. Se include în Anexă, la proiectul de rectificare, Direcția Generală de Asistență a Municipiului București, Anexa 2.35/2.35-1, următoarele modificări: la subcapitolul 68.02.12, Unități de asistență medico-sociale, se diminuează la alineatele 10.01.01 de la 13.460 mii lei la 11.200 mii lei (-2.260 mii lei), 10.01.05 de la 6.000 mii lei la 4.300 mii lei (-1.700 mii lei), 10.01.17 de la 1.110 mii lei la 960 mii lei (-150 mii lei) și la 10.03.07 de la 468 mii lei la 405 mii lei (-63 mii lei) și se majorează alineatul 10.01.30 de la 215 mii lei la 376 mii lei (+161 mii lei) și se introduce alineatul 10.01.29 (Stimulent de risc) cu 1.125 mii lei. La subcapitolul 68.02.15.02, Ga&tine de ajutor social, se diminuează la alineatele 10.01.01 dâ lă14^^mii lei la 3.285 mii lei (-800 mii lei) și la 10.03.07 de la 1lei’M WO mii lei (-12 mii lei), se majorează la alineatele 10.01.05 qie rnîrfei la 714 mii lei (+136 mii lei), și la 10.01.30 de la 55 mii lei la 105 mii lei (+50 mii lei) și se introduce alineatul 10.01.29 (Stimulent de risc) cu suma de 255 mii lei. La subcapitolul 68.02.50, Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor și asistenței sociale se diminuează la alineatele 10.01.01 de la 31.100 mii lei la 25.930 mii lei (-5.170 mii lei), la 10.01.13 de la 10 mii lei la 0 lei (-10 mii lei), la 10.01.17 de la 1.800 mii lei la 1.500 mii lei (-300 mii lei), la 10.03.07 de la 869 mii lei la 810 mii lei (-59 mii lei) și la 71.01.01 (Construcții) de la 65.643 mii lei la 45.643 mii lei (-20.000 mii lei) de la obiectivul ”Banca de alimente, Cantina socială, Centrul de asistență pentru mamă și copil și reintegrare socio-profesională, Sediul administrativ din strada Aleea Erou George Stanciu nr. 12/str. Mihail Sebastian nr. 130-134, sector 5, București”, de la 63.000 mii lei la 43.000 mii lei, creditele de angajament rămânând nemodificate; și se majorează alineatele 10.01.05 de la 5.380 mii lei la 6.000 mii lei (+620 mii lei), 10.01.30 de la 325 mii lei la 500 mii lei (+175 mii lei), 57.02.01 de la 333.147 mii lei la 359.147 mii lei (+26.000 mii lei) și se introduce alineatul 10.01.29 (Sporuri pentru condiții de muncă) cu 2.000 mii lei. Influența în total buget instituție (560.097,82 mii lei) este zero.

 • 3. în bugetul Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic, Anexa 2.44, față de proiectul supus dezbaterii, se modifică influența la alineatul 10.01.01 (Salarii de bază) de la -3.636 mii lei la -3.637 mii lei.

 • 4. Se include în Anexă, la proiectul de rectificare, Administrația Străzilor, Anexa 2.45/2.45-1, cu următoarele modificări: la subcapitolul 84.02.03.03 se majorează alineatul 71.01.02 de la 1.391 mii lei la 1.654 mii lei (+263 mii lei) prin introducerea obiectivului "Reciclator asfalt”, 1 bucată, la credite de angajament și credite bugetare cu suma de 263 mii lei, diminuându-se cu aceeași sumă alineatul 20.01.09 de la 15.100 mii lei la 14.837 mii lei (-263 mii lei).

Influența în bugetul total al instituției (44.657 mii lei) fiind zero.

 • 5. în bugetul/lista obiectivelor de investiții, Ordonatorului Principal de Credite, Anexa 2.47/2.47-1 se introduc următoarele modificări, astfel: la subcapitolul 51.02.01.03, se introduce alineatul 71.01.03 obiectiv "Stema Municipiului București și litere volumetrice "Primăria Municipiului București”, alte cheltuieli de investiții, cantitate 1 buc., preț unitar 24 mii lei, la credite bugetare și de angajament cu suma de 24 mii lei si se modifică influenta din anexă alineatul 20.30.30 de la -1.000 mii lei la -1.024 mii lei.

Acesta este amendamentul inițiatorului.

Supun votului dumneavoastră amendamentul inițiatorului de la punctul 16. Vot vă rog pe amendament.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Observații pe amendament domnule președinte.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Nu aveți cum să faceți observații asupra amendamentului inițiatorului. 5

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Ca să știu oportunitatea acestui vot. S-au diminuat de la investiții sociale 20 de milioane de lei... .fiindcă nu mi-ați dat cuvântul și nu ați supus dezbaterii acest amendament.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Arătați-mi unde ați cerut cuvântul doamna Ciceală. Spuneți-mi unde ați cerut cuvântul. Nu ați cerut. Campania electorală este pe străzile din sectorul 3. Vă mulțumesc.

J

Suntem în procedură de vot. Suntem la amendament.

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu

Amendamentul trebuia să fie trimis înainte de ședință.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule Gâdiută. 1                                                                                                  1

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Amendamentul se depune în sală domnule Gâdiuță^

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Am solicitat ca amendamentele să fie trimise și înainte de ședință. Se pare ca pentru unii există un regulament și niște solicitări și pentru altii........

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Cu 29 de voturi pentru, 12 voturi împotrivă, 4 abțineri, amendamentul a fost adoptat.

Referitor la proiect domnule Gâdiuță aveți un comentariu, o remarcă?

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

în primul rând nu s-a respectat procedura șjpfec^ția despre modul în care se propun amendamentele în ședințefeLp&CLar^le desfășurăm online.                                  / */                        /

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Gâdiuță aveți ceva de adăugat la proiectul cu numărul 16?

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Da. Ati venit cu un amendament în ședința de astăzi direct în ședință în condițiile în care am avut comisie de buget chiar în dimineața aceasta, deci puteați veni cu amendamentul și în comisia de buget să ni-l prezentați. Prin acest amendament practic schimbați structura proiectului.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Nu, s-au modificat patru capitole.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Domnule Gâdiuță se integrează o modificare. De fapt despre asta discutăm.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Spuneți-mi ce probleme aveți cu proiectul cu numărul 16.

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Este o problemă cu bugetul în sine faptul că la începutul anului s-au supraestimat cheltuielile.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Gâdiută dacă aveți sau ce întrebare aveți referitoare la î                                                          I                                                                                                                  J

proiectul cu numărul 16? Considerațiile dumneavoastră sunt absolut...

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Este o problemă că nici de această dată nu am primit fundamentările si solicitările instituțiilor sunt enunțate si...

1              1           11

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Gâdiută aveți vreo remarcă? Aveți vreo întrebare J                              1                                                                                                       5

referitoare la proiectul 16?

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian Punctual pe amendament.

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru ValeriuVreau să întreb de ce este nevojș $a milioane RON pe publicitate în condițiilejn

și din punct de vedere bugetar și din punct de vedere general ne aflăm într-o pandemie la nivel mondial.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Analizați cu atenție croiala, conceptul bugetar, lăsați întrebarea aceasta, dacă nu puteți analiza într-un ansamblu, nu puteți așa.

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu

De ce se crește alocarea pe reclame și bugete la ASSMB...

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Când vreți să vă răspund? Acum sau la interpelări?

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

La ședințele anterioare am pus întrebări și mi s-a spus că se vor trimite răspunsurile în scris și nici măcar acum nu am primit răspunsurile după două luni de zile. întrebările pe care le-am pus în legătură cu companiile municipale. Au trecut două luni de zile și nu mi s-a răspuns.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Gâdiuță lăsați problemele personale, haideți să revenim la proiectul cu numărul 16. Aveți vreo întrebare? Avem alături de noi pe domnul Sorin Chiriță, administratorul public al Municipiului București care poate răspunde.

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Dacă pentru Primăria Capitalei reclama și publicitatea reprezintă o prioritate în acest moment astfel încât ea să crească alocările bugetare pe aceste capitole?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Mulțumesc domnule Gâdiută. 1                                                        5   —

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu

A doua întrebare este legată de AMPT și direcția nou înființată care a preluat activitatea AMPT-ului, care se acordă 14 milioane RON care se duc pe statui. Statuile sunt o prioritate pentru actuala administrație? O prioritate pentru administrația Firea PSD și de asemenea achiziția de bunuri și servicii de foarte multe ori la costuri mult prea mari față de piață. Vă mulțumesc.                      0                     /

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, dau cuvântul domnului administrator public al municipiului București.

Domnul Chirită Sorin - Administratorul Public al Municipiului București

Bună ziua domnule Gâdîuță. încerc, pentru că nu s-a auzit prea bine dar îmi dau seama la ce vă referiți, la noua administrație nu s-a intervenit cu absolut nimic în buget pur și simplu se regăsesc bugetele reunite ale celor două administrații, bugete aprobate la începutul anului. Legat de .... este un alt proiect de hotărâre care a fost votat anterior de către dumneavoastră. Legat de partea de promovare, în spațiul public s-au făcut atât de multe afirmații că nu promovăm suficient proiectele de hotărâre și hotărârile adoptate de Consiliul General, proiecte sociale astfel încât cetățenii să aibă acces la informațiile de interes public deci sunt acțiuni normale, promovarea activităților de interes public, proiectelor hotărârilor Consiliul General și proiectelor municipiul București în care cetățenii sunt nevoiți să acceseze diverse programe cum sunt cele din domeniul sănătății, din domeniul asistenței sociale și alte programe pe care tot dumneavoastră în Consiliul General le-ați votat. Este necesar să avem această promovare. Nu este o suplimentare, pur și simplu sunt niște realocări.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule administrator public.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Am o întrebare pentru domnul administrator public, vă rog frumos.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Ciceală aratați-mi vă rog frumos unde v-ați înscris la

cuvânt?


Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Vă rog să vă uitați în chat că m-am înscris. întrebarea mea este pe amendamentul care a trecut. Cele 20 de milioane de lei luate de la investiții de la DGASMB de ce este necesar să fie tăiate? La publicitate la ASSMB, la decontarea...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius*Adrian

Mulțumesc, doamna Ciceală. ^3—

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Vă răspund eu unde sunt ăia 20 de milioane de care întrebați dumneavoastră, doamnă Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Sunt foarte mulți bani.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Aveți dreptate, dar să vă spun eu. l-am tăiat de la investiții pentru că am plătit ceea ce trebuia să ne dea Guvernul cu care dumneavoastră sunteți acum într-o complicitate din asta. Lăsați-mă să vă spun. Domnule, incredibil! Dar nu aveți puțin respect față de situațiile care apar. Tot le rostogoliți așa.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, domnule viceprimar.

Domnule Bujduveanu, aveți cuvântul.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Vă mulțumesc, domnule președinte. Am escaladat discuțiile, întrebarea mea se referea tot la acea alocare de la A.S.S.M.B., dar vreau să mai adresez o întrebare pentru administrativ, pentru tehnic. Dacă procedura dumneavoastră de depunere a amendamentului în scris în sală nu este cumva nulă, conform regulamentului, în această situație ...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Bujduveanu, după cum bine știți, dumneavoastră fiind jurist, este tehnică legislativă, este corect. Este un amendament din partea inițiatorului, inițiatorul și-a rezervat acest drept, i-am dat citire în ședința de consiliu, drept pentru care ...

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Deci se aplică doar pentru unii consilieri, nu pentru toți ceilalți. Am înțeles la punctul acesta. Vă mulțumesc.

Și al doilea, domnul Chiriță a spus că foarte multe cereri provin din rândul bucureștenilor pentru a face proiectele A.S.S.M.B.-ului cât mai publice și vreau să întreb de ce aceste cereri nu ne-au fost puse și nouă la dispoziție pentru a întări acest... pentru a susțingproiectul de buget?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

O să-mi permit eu să vă răspund, domnule Bujduveanu, pentru că dumneavoastră nu veniți la Primăria Municipiul București, unde sunteți consilier general. Dumneavoastră stați în fața Primăriei Municipiului București.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Din păcate, domnule președinte, nu putem participa la ședințele din cadrul Primăriei Municipiului București, că am fi venit

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Bujduveanu, necunoașterea legii nu vă absolvă de răspundere.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Necunoașterea legii în ce context?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Dumneavoastră nu treceți pe la Primăria Municipiului București, domnule Bujduveanu.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Păi nu trec pentru că nu se permite accesul în Primăria Municipiului București. De ce enunțați principii de drept dacă nu au relevanță în această situație?

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Stați puțin așa că domnul nu lucrează în administrație. Cine nu v-a permis dumneavoastră accesul în ...

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Păi, din câte știu eu, ședințele se țin online, nu se permite accesul consilierilor în sală.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Domnule consilier general Bujduveanu Stelică, Stelian, iertați-mă. M-ați înțeles?

O

Domnul Consilier Bujduveanu Steliap<                         /

Haideți, la subiect, vă rog, domnule/feăd^fesclj/dă nu am înțeles./ /

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Deci, dumneavoaăstră puteți să veniți ori de câte ori este nevoie în Primăria Municipiului București, chiar dacă colegul dumneavoastră, domnul Deaconescu ...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc și eu, domnule viceprimar.

Supun votului dumneavoastră proiectul cu numărul 16 de pe ordinea de zi.

închidem votul.

Cu 31 de voturi pentru, 16 voturi împotrivă, 2 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul 17 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor necesare în vederea fuziunii prin absorbție, între Compania Municipală Termoenergetica București S.A. în calitate de societate absorbantă și Compania Municipală Energetica Servicii București S.A. în calitate de societate absorbită.

îi dau cuvântul domnului Matei Țugui.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Da. Mulțumesc. Ieri, în discuțiile din comisie, domnul Chiriță a menționat că iese dintr-o analiză această propunere de eficientizare, a spus dumnealui. Vrem să vedem și noi o analiză serioasă a activității acestor companii și o fundamentare reală a propunerii puse în discuție pentru că în acest moment ne cereți să luăm o decizie pe o compunere de clasa a patra, așa. Deci, dacă există acest raport scris, vă rog să ni-l puneți la dispoziție, chiar să-l puneți la dispoziție publicului, nu doar nouă.

Și acum aș avea ceva întrebări. Nu știu cine mă întrerupe, dar îl rog să se abțină. Repet. Aș avea câteva întrebări.

Cât însumează datoriile actuale ale Companiei Municipale Termoenergetica?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Haideți să revenim la proiectul cu nui$ăiBu(ty7K

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Este cu privire la ordinea de zi. Domnule președinte, vă rog să mă lăsați să termin. ... cu privire la proiect, da? Ce se întâmplă cu activitățile Companiei Energetica Servicii, care nu pot fi preluate de Termoenergetica, precum reabilitarea a 32 de Km de rețea primară? Câți Km de traseu primar au fost modernizați de către Compania Energetica Servicii? Câți Km de traseu primar au fost reparați?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Această întrebare, vă rog să o adresați la întrebări și interpelări. Haideți să revenim la proiectul cu numărul 17, domnul Țugui, cu tot respectul.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Periclitează această fuziune, accesarea fondurilor europene?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc. O să-i dau cuvântul domnului...

Da. O parte din ele se vor... întrebări și interpelări pentru că nu fac obiectul acestui proiect.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Și mie, vă rog domnule președinte, înainte să vorbească domnul Chiriță, dacă se poate. O scurtă întrebare.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Bine, domnule Bujduveanu. Aveți cuvântul, vă rog frumos.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Mă scuzați domnule Chiriță că v-am întrerupt așa, dar puteți să răspundeți la celelalte. Pe scurt, astăzi Termoenergetica este ... faliment. Pentru domnul Chiriță. îi răspund colegului dinainte. Din informații publice, datoria Termoenergetica către furnizori este de aproape 420 de milioane de lei. Și aici aș vrea să confirme domnul Chiriță, că am întrebat și mai devreme. Referitor la întrebarea colegului, de accesarea fondurilor europene, problema trebuie pusă în felul următor: știm că în trecut, în urmă cu o lună s-a depus ... de... europene și întrebarea e dacă contractul de delegare nu trebuie modificat acelei @irrtre>Primăria Municipiului București prin Consiliul General și Termoerf^rgeti^^nu trebuie modificat după această fuziune? Pentru că aici}se pu^e.problema de periclitarea fondurilor europene. Iar în final, ca să închid, întrebarea pentru domnul Chiriță este: de ceîn urmă cu un an și patru luni...

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

... dreptul la cuvânt încă de la 12,42, dacă nu țineți minte 10 minute, 15 ... o repet.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Ați scris pe Chat acest lucru?

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Da. 12,42. Verificați-vă chat-ul.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Deaconescu, văd colegii. Dumneavoastră ați scris mult mai în față.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

îmi pare rău. Tocmai de asta am intervenit. Să vă aduc aminte. Nu v-am certat. V-am ... Vă mulțumesc, domnule președinte. Aștept și eu să ne răspundă domnul Chiriță despre această odisee energetică a Termoenergetica. în primul rând sunt o serie de riscuri pe care trebuie să le avem în vedere până când vom da acest vot. în primul rând, în acest moment divizarea care este aprobată din martie 2019 nu este finalizată și înregistrată la ONRC și legea nu permite să începi o altă reorganizare dacă nu ai finalizat organizarea deja aprobată. De asemenea, compania nelegală inițială, Energetica S. A. nu a fost dizolvată până la această dată. Vă spun că spunea colegul meu mai devreme, Stelian Bujduveanu, întrebat dacă se pune în pericol absorbția de fonduri pe POIM, pe axa 7-2, vă spun că știm și noi că în urmă cu câteva săptămâni experții comisiei au cerut unele clarificări printre care și statutele celor două societăți. Acuma dacă le reorganizați, le fuzionați, probabil că se vor lua cu mâinile de cap. în același timp această fuziune va pune în pericol desfășurarea contractului de delegare a serviciului cu alimentare de energie termică. Mai am încă două puncte de spus, domnule președinte. Și de asemenea va pune în pericol prestarea de servicii energetice de către Energetica Servicii S.A. către terți, cum ar fi mentenanța Arenei Naționale, proiectele de eficiență energetică a unor spitale, stațiile de încărcare pentru vehicule electrice și toată această mișcare are ap^reoțș^n^i încercări de a eluda decizia Curții de Apel București în                       toate aceste

hotărâri, divizare, dizolvare, fuziune prir/abșprfoțîX p^r a face parte dintr-.

un plan stabilit pentru a nu aplica decizia Curții de Apel. Vă spun sincer că nu îl invidiez deloc pe Nicușor Dan, care va avea de rezolvat toate aceste bombe cu ceas pe care le lăsați dumneavoastră și administrația P.S.D. ~ Firea. Vă mulțumesc.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, domnule Deaconescu.

îi dau cuvântul domnului Sorin Chiriță.

Domnul Administrator Public Chiriță Sorin

Bună ziua, domnilor consilieri generali.

Voi separa răspunsurile pe 4 componente, o componentă juridică și din punct de vedere juridic vreau să vă asigur că nu este niciun fel de problemă. 1: contractul, suntem în procedură legată de fonduri europene, contract suntem în procedură de contractare a obține fonduri europene, beneficiarul fondurilor este municipiul București. într-adevăr în ceea ce înseamnă analiza instituțională a Jaspers s-a făcut pe proiectul de hotărâre anterior, dar această analiză instituțională era preliminară deci nu era o hotărâre definitivă legată de această analiză pentru că se face o analiză privind un operator viabil. Ea va trebui să existe la finalul contractului de finanțare, practic în momentul în care se termină lucrările, atunci v-a trebui să ai un operator viabil. în momentul de față chiar și dacă apare acest proiect de hotărâre care înseamnă aprobare de principiu privind demararea, de principiu, repet, privind demararea procedurilor chiar dacă astăzi nu a ieșit încă de la Registrul Comerțului, n-a ieșit încă certificatul privind divizarea și dizolvarea vechii companii, procesul este în plină în plină acțiune, după cum știți și după cum vedeți și in proiectul de hotărâre, contractarea unei firme care să întocmească un test al ... privat ... și al altei firme care să facă proiectul de fuziune, se va face după ce vor ieși actele de la Registrul Comerțului. Estimăm undeva în luna august, cel târziu luna septembrie. Asta înseamnă că începând cu acea dată se pot contracta astfel de auditori externi. Practic nu astăzi se votează fuziunea, așa cum nici în 2019 nu s-a votat divizarea, ci s-a votat doar proiectul prin care, de principiu prin care a început și s-a aprobat pentru Compania Energetica testul investitorului privat Prudent și proiectul de divizare, așa și acum dumneavoastră de fapt dați împuternicire Companiei Municipale Termoenergetica pentru a face testul investitorului privat Prudent și planul de fuziune. Aceste documente vor Sb^s^dezbaterii și aprobării Consiliului General așa cum scrie ciii^f'Ta^ăî1;ieb\jl 4, punctul 2, după finalizarea proiectului de fuziune, șcesț4^^A/â Supune dezbaterilor și aprobării Consiliului General al Munic^iu^j'0țxcureș|i. Nu este o aprobare^ //_                    1/

--/z --# astăzi ci este o aprobare de principiu prin care începe procedura într-adevăr de fuziune dar doar după ce ies actele de la Registrul Comerțului. Proiectul de hotărâre este explicit, nu există nici un risc în ceea ce privește accesarea fondurilor europene, nu există nici un risc în ceea ce privește continuarea proiectelor municipiului București, de alfel ambele companii au lucrat la programul de reabilitare al rețelei, unele chiar pentru compania Termoenergetica, în principal pe avarii. Vreau să vă precizez că în contractul de delegare al Termoenergetica, delegarea serviciului, există și o cotă de dezvoltare, o cotă de investiții. în acea cotă de investiții, e adevărat, într-un procent, se pot face și investiții, iar astăzi ne aflăm tocmai pentru că suntem în proces de semnare a contractului de finanțare, practic vom scoate la procedură rețeaua de termoficare prinsă în proiectul cu finanțare nerambursabilă, astfel încât nu există riscul încetării, practic până la finalizarea procesului de fuziune, se vor face în continuare lucrări de modernizare. După finalizarea procesului de fuziune, ce-a mai rămas că și bucată de lucru, vor fi făcute de către Termoenergetica din cota de investiții, pe de altă parte, pe de altă parte vor începe și lucrările de reabilitare pe proiectul cu finanțare nerambursabilă, finanțare europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare, așa cum dumneavoastră ați precizat. Deci suntem, am făcut pași incredibil de rapizi pentru că nu am găsit absolut niciun document în 2016 legat de pregătirea vreunui proiect cu finanțare nerambursabilă. Astăzi suntem în procedură de contractare. Foarte curând va fi lansată și procedura de lucrări. Asta a fost componenta juridică. Deci nu există niciun risc. Componenta socială. Aș vrea să mă refer un pic la componenta socială pentru că actuala companie Energetica Servicii care preia 99% din vechea Energetica, are această facilitate de lege prin care pentru companiile de lucrări nu se mai plătesc impozite la stat ci se regăsesc în salariile nete, apar discrepanțe între angajații Termoenergetica și angajații Energetica Servicii, astfel că crează oarecare nemulțumire. Eu vin, am fost președinte și administrator special la R.A.D.E.T. și cunosc mentalitatea din această companie și este normal să ... aceste frustări. Oamenii ăia sunt aur. în R.A.D.E.T., în actuala Termoenergetica sunt oameni care muncesc. La fel și în Energetica Servicii. Au făcut o treabă extraordinară ambele, iar prin contopirea, prin fuziunea, prin absorbția acestor companii nu facem decât să eficientizăm.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc și eu, domnule admfțîpfrator public.            /

Domnule Bujduveanu, mai av^S>nUeba|F^, Vă rog frumos. / /

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Da. Vă mulțumesc, domnule președinte.

Domnul administrator ne-a răspuns la întrebarea cu fondurile europene și mă bucur că a rămas scris pe bandă și sper să se regăsească în procesul verbal al ședinței.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Aveți o întrebare, domnule Bujduveanu.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Da. Lăsați-mă, vă rog, să termin. Așa cum toată lumea poate să vorbească, lăsați-mă să termin. Că astăzi, vedeți că nu ridic, nu țip, sunt calm, vorbesc, vă respect.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

... în fața primăriei, domnule Bujduveanu.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Exact. Dar nu mi-a răspuns domnuzl Chiriță, nici mie și nici colegului meu, dacă este adevărat că actuala datorie pe care o are Termoenergetica este de 420 de milioane de lei și 2, să ne spună dacă O.G. 36, cred că știe domnul Chiriță despre această ordonanță de guvern, dacă Termoenergetica a depus toate diligențele pentru a-și recupera sumele pe care trebuie să le plătească furnizorilor de agent termic, conform legii, pentru că din câte știm și toate presa știe și cetățenii, Termoenergetica este de facto în insolvență. Este adevărat, domnul Chiriță? Este în insolvență?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, domnule Bujduveanu. Nu face obiectul acestui proiect.

Domnul Administrator Public Chiriță Sorin

Nu are legătură cu acest proiect de fuziune, dar vreau să spun că nu este în insolvență Termoenergetica, iar legat de O.G. 36, vreau să vă precizez că acesta se aplică furnizorilor de agent termic, cu excepția contractelor de delegare. Aici este o scăpare pe care nu am mai spus-o. E prima oară când o afirm. O.U.G. 36, dacă vă uitați și în actul adițional în ceea ce privește contractul de delegare, n<$)1HLgcfejți această prevedere la O.U.G. 36 pentru că ea s-a făcuț^de^garea je 31 și compania Termoenergetica nu are această obligați/ cere dumneavoastră faceți referire. Nu o să formulez eu întrebarea dumneavoastră si nu o să, dar am dat răspunsul la ea, deci nu se aplică.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc, domnule administrator public.

... să închidem dezbaterile la acest proiect.

Ne putem adresa la capitolul...

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian Este adevărată suma? 420 de milioane?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc, domnule Bujduveanu.

Supun votului proiectul cu numărul 17.

Vot, vă rog pe proiectul cu numărul 17.

închidem votul la proiectul cu numărul 17.

Cu 30 de voturi pentru, 16 împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 18 de pe ordinea de zi, Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 627/14.11.2019 privind participarea Municipiului București, prin Consiliul General al Municipiului București, la majorarea capitalului social al societății Compania Municipală Termoenergetica București S.A.

Vot, vă rog, pe proiectul cu numărul 18.

închidem votul.

Cu 29 de voturi pentru, 7 voturi împotrivă, 9 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 19 de pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind aprobarea delegării gestiunii serviciului public de administrare a domeniului public și privat al Municipiului București privind activitățile de publicitate stradală și afișaj din Municipiului București către Compania Municipală Publicitate și Afișaj București S.A.

Vot, vă rog pe proiectul cu numărul 1&=-

Suntem în procedură. Vă rog să ©c^cj^țlvotul. Avem trei colegi care nu votează. Domnul Maxim, Amza/șj^ăbJ^nu.              /

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Să înțelegem că nu vă trece proiectul, domnule președinte? De aceea strigați lista rușinii?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Nu știu la ce vă referiți. Nu. Domnul Ardeleanu întâmpină o problemă tehnică. Noi și vedem când are o problemă.

Doamna Consilier Raiciu Anca Daniela

Eu am impresia că unii se distrează în loc să fie atenți la ședința de Consiliu General.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Doamna Raiciu, colegii noștri sunt atenți. Cred că vă referiți la ai dumneavoastră, că noi suntem aici pe poziții.

Doamna Consilier Raiciu Anca Daniela

Nu, nu, nu. Eu vă văd că zâmbiți tot timpul. Nu știu ce vă amuză atât de mult. Știu că aveți o dantură frumoasă, dar totuși.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Sunt un tip jovial, doamnă.

Haideți, domnule Pavel, să trecem la următorul proiect.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Bujduveanu.

închidem votul.

Cu 27 de voturi pentru, 17 voturi împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu numărul 20, proiect de hotărâre privind aprobarea actului adițional nr. 1 la contractul de delegare a gestiunii Serviciului de Iluminat Public al Municipiului București nr. 131/21.02.2020.

Domnule Deaconescu, doriți să luați cuvântul la punctul cu numărul 20? Nu am de unde să știu. Ați scris cuvântut^rog”. Am trecut prin trei proiecte. Aveți cuvântul, domnule D^a^oftfesc^ Scrieți și număru proiectului, vă rog frumos.Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Vă mulțumesc mult, domnule președinte. Așa am să fac. Vreau să înțeleg mai bine unele lucruri. Deci practic în 2017 ați creat 22 de companii nelegale. Cu unele dintre ele v-ați chinuit până în primăvara acestui an să le delegați serviciu, acum veniți și ne spuneți că nu mai sunt atât de bune și nu mai fac atât de bună treabă pentru bugetul municipiului București și doriți să le punem redevență zero. Dacă în urmă cu doi, trei ani spuneați că este marea găselniță în administrarea treburilor orașului și că aceste companii vor aduce sume importante la bugetul municipalității inclusiv prin redevență și prin profit, acuma vreți să trecem cu redevență 0 pe iluminatul public. Vă rog să ne explicați cum de s-a schimbat această paradigmă în acești trei ani de când ați înființat aceste societăți nelegale?

Mulțumesc. 9

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

O să fac o precizare și îmi cer scuze.

La punctul cu numărul 19, proiectul a fost adoptat. Este vina mea. Majoritatea este constituită din 27 de consilieri generali, astfel că proiectul cu numărul 19 este adoptat.

îi dau cuvântul domnului Pavel Gagiu sau doamna ... îi dau cuvântul doamnei Cătălina Gușavan pentru a vă răspunde la întrebare, domnule Deaconescu.

Doamna Gușavan, aveți cuvântul.

Doamna Director executiv Gușavan Laurenția Cătălina - Direcția Servicii Integrate

Mulțumesc, domnul președinte de ședință. Bună ziua, stimați domni consilieri generali. Referitor la întrebarea domnului consilier general Deaconescu, vă aduc aminte, domnul consilier general că la începutul acestui an s-a aprobat delegarea serviciului de iluminat public către Compania Municipală de Iluminat Public și că în cadrul documentației în baza căreia s-a făcut delegarea s-a menționat având în vedere acest serviciu de iluminat public că nu este cazul de redevență. Practic, prin acest proiect de hotărâre care vine acum în fața dumneavoastră, nu înlocuim o redevență stabilită în trecut cu valoarea zero, ci clarificăm sintagma ”nu este necesar redevență” cu "redevență zero”. Totuși cunoașteți specificității© serviciului de ilumiagt public și știți și dumneavoastră că și în trecut nu s-a achitatoidHimfeLde redevență nici de către operatorul privat care a avut în gesWîeJtlxJexani acest servicipf Cu siguranță dumneavoastră cunoașteți acest/it^ru./ \ ,           //

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc doamna director.

Supun votului proiectul cu numărul 20. Care este votul dumneavoastră la acest proiect domnule Maxim?

Domnul Consilier Maxim Marius Cătălin

Pentru.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Să se consemneze, vă rog frumos, în procesul verbal de ședință, închidem votul.

Cu 30 de voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 13 abțineri, proiectul a fost

adoptat.


Trecem la proiectul cu numărul 21. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 265/2017 privind demararea proiectului de implementare a stațiilor de alimentare a automobilelor electrice pe teritoriul Municipiului București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 21.

închidem votul.

Domnul Consilier Ardeleana Mircea

Votez pentru.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Cu 47 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost

adoptat.


Trecem la proiectul cu numărul 22. Proiect de hotărâre privind modificarea unor hotărâri ale Consiliului General al Municipiului București care prevăd termene de consemnare a sumelor alocate despăgubirilor acordate proprietarilor imobilelor ce urmează a fi expropriate.

Domnule Țugui, aveți cuvântul.

Domnul Consilier Țugui Matei lOnj^L^X

Mulțumesc întrebarea mea a^F^e^a^eprezentanților Primăriei' Sector 4 și anume: de ce nu au resp^tât hotărârile inițiale și nu au, consemnat sumele respective? De ce este nevoie de acest text și nu și-au îndeplinit obligația?

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc și eu domnule Țugui. După cum știți, aici este Primăria Municipiului București, dumneavoastră cunoașteți foarte bine Primăria Sector 4, vă rog adresați întrebarea în acel loc.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Credeam că există un reprezentant în sală așa cum a existat de fiecare dată.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc. Acest proiect nu privește Primăria Sector 4.

Vot pe proiectul cu numărul 22.

închidem votul.

Cu 41 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Monografiei economico - militare a Municipiului București EDIȚIA 2020. 9

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 23.

Domnul Consilier Ardeleanu Mircea

Votez pentru.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Cu 44 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 24. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în plată ca modalitate de executare silită a titlurilor executorii reprezentate de Decizia Civilă nr. 832A/11.07.2018 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 1011/2/2016 și menținută prin Decizia Civilă nr. 1158/04.06.2019 pronunțată de înalta Curte de Casație și Justiție în dosaruTlTrȚTOll/2/2016, Sentința Civilă nr. 1309/05.07.2011 pronunțată deoT^u4aluÎ București în dosarul 2008/3/2010 și Decizia Civilă njV Curtea de Apel București în dosarp


Vot vă rog pe proiectul cu numărul 24. Vă reamintesc faptul că acesta este un proiect la care este necesară...

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Domnule președinte, 24 după renumerotare nu era proiectul suplimentar?

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

24 nu este proiect suplimentar. 24 a fost de la început pe ordinea de zi. Dacă citeați ordinea de zi, vă dădeați seama de acest lucru.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 24. Este vot de 2/3.

O să pun o pauză procedurii de vot și o să îl invit alături de noi pe domnul Administrator Public al Primăriei Municipiului București, domnul Sorin Chiriță pentru a vă lămuri referitor la aspectul urgenței și stringenței adoptării acestui proiect.

Domnul Administrator Public Sorin Chirită

As dori să fac o clarificare. Vorbim de un vot de 2/3 si vorbim de » >

acea executare pe care domnul Constanda a făcut-o către Primăria Municipiului București, practic ne-a blocat de mai multe ori conturile. în situația în care acest proiect nu trece, vom avea surpriza sau există posibilitatea ca domnul Constanda să blocheze conturile Municipiului București, astfel încât să punem în pericol public sănătatea, toate spitalele, transportul public, termoficarea și toate serviciile de utilitate publică pentru că nu vom mai avea posibilitatea să le plătim. Suntem în acest risc, acesta este riscul pentru că noi nu avem sumele disponibile pentru a face această plată care a fost câștigată în instanță. O situație moștenită nu poate fi imputabilă niciunei persoane, nici măcar dintre dumneavoastră. Mulțumesc.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Ați reținut cu toții stringența adoptării acestui proiect, domnilor de la USR si PNL. J

Domnul Consilier Berceanu Octavian Alexandru Și pe cel cu Apa Nova la fel.

Domnul președinte de ședință Pavel IVwiW^drjan jm nea voastră din

Domnule Berceanu dumneavoasti^f^ poziția pe care o adoptați, condamnați


Jiului București. /

Domnul Consilier Berceanu Octavian Alexandru

Exact. Suntem la sfârșit de mandat. Fiecare bucureștean vede clar ce s-a întâmplat în București.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Dumneavoastră vă întoarceți la Romsilva presupun.

închidem votul.

Cu 28 de voturi pentru, 3 voturi împotrivă, 16 abțineri, proiectul a fost respins.

Țin să reamintesc, am primit de la tehnic o remarcă. Suntem live, online în diferite medii, așa că v-aș ruga frumos să evităm să fumăm în fața camerei și să facem orice altceva ce aduce atingere celor care ne privesc.

Trecem la proiectul cu numărul 25. Proiect de hotărâre privind acceptarea Ofertei de donație cu sarcini autentificată sub nr. 456/2020 a S.C. Impact Developer & Contactor S.A.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 25. Vă reamintesc, este vorba de o donație, avem nevoie de 2/3. închidem votul.

Cu 38 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 5 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 26. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 40/22.02.2018 pentru aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivelor de investiții "Lucrări de modernizare și integrare în sistemul BTMS a intersecțiilor semaforizate de pe arterele Colentina, Camil Ressu - Theodor Pallady, 13 Septembrie - Bd. Ghencea, Calea Griviței - Bucureștii Noi, Giurgiului.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 26.

închidem votul.

Cu 39 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 27. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului tposturi, statului de funcții și Regulamentului de Orggrf^^V Funcționare alș Administrației Spitalelor și Serviciilor


Vot vă rog pe proiectul cu numărălDomnul Consilier Ardeleanu Mircea

Domnule președinte, vă rog să votați ”da” pentru mine. Iar nu-mi apare votul.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

închidem votul.

Cu 37 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 4 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 28. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 410/2016 privind aprobarea organigramei, a numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Operei Comice pentru Copii.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 28.

închidem votul.

Cu 39 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 2 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 29. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 29.

închidem votul.

Cu 37 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 30. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Centrului de Proiecte Educaționale si Sportive București -PROEDUS.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 30.

închidem votul.

Cu 28 de voturi pentru, 7 voturi împotrivă, 5 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul aprobarea cuantumului tarifelor^ Metropolitan de Educație și Cultur de interes local al Municipiului Buc(ir


iect de hotărâre privind de către Centrul tîes”, serviciu publicVot vă rog pe proiectul cu numărul 31.

închidem votul.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 32. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului tarifelor practicate de către Școala de Artă București, instituție publică de cultură de interes local al Municipiului București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 32.

închidem votul.

Cu 41 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 33. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului tarifelor practicate de către Casa de Cultură „Friedrich Schiller”, instituție publică de cultură de interes local al Municipiului București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 33.

Domnul Consilier Ardeleanu Mircea

Domnule președinte, vă rog să votați "pentru” la mine. Iar nu mi-a apărut.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Am consemnat domnule Ardeleanu. închidem votul.

Cu 45 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 34. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 480/27.08.2019 privind aprobarea cuantumului tarifelor practicate de Teatrul de Animație Țăndărică, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Excelsior, Teatrul Stela Popescu, Opera Comică pentru Copii, instituții publice de cultură de interes local ale Municipiului București. 9

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 34.

închidem votul.

Cu 44 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost

prezentare și a programului de vizitare al Administrației Grădina Zoologică.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 35.

închidem votul.

Cu 41 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Am ajuns și la ultimul proiect de pe ordinea de zi, întrebări și interpelări.

îi dau cuvântul domnului Bujduveanu.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Aș vrea să adresez o întrebare pentru domnul Chiriță.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Dânsul nu mai este în sală. Suntem la punctul întrebări și interpelări. Tot ce spuneți dumneavoastră se consemnează și vi se va răspunde.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Vreau să întreb care este datoria certă pe care o are Termoenergetica către ELCEN.

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc. îi dau cuvântul doamnei Radu Elena.

Doamna Consilier Radu Elena

Eu rareori iau cuvântul. Acum îl iau pentru că sunt foarte dezamăgită de cum a decurs ședința, si cea de la comisie si aceasta, ședința online mă refer. Atâtea greutăți tehnice nu s-au mai întâmpinat atât de multe, iar dumneavoastră domnule Pavel sunteți parțial. Când problemele sunt de partea unor consilieri PSD sunteți foarte drăguț...

Domnul președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Radu aveți vreo întrebare? Suntem la punctul întrebări și interpelări. Vă mulțumesc doamna Radu. îi dau cuvântul domnului Matei Țugui.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Mulțumesc. Prima interpelare i se a^es^^Qjrecției de Mediu din PMB și anume am aflat recent că Primări^Most-anȚepdată cu 100.000 lei privind nereguli la Registrul Verde. Vă            t\in1iteți recomandările,

Gărzii de Mediu privind remedierile nerd^Jliw^^ I li              /

A  IZ y

A doua întrebare este adresată Administrației Străzilor și privește stadiul lucrărilor la Pasajul Unirii care au început de foarte mult timp și pare să stagneze.

Și al treilea set de întrebări se adresează Companiei Termoenergetica. Cât însumează datoriile actuale a întrebat și domnul Bujduveanu. Eu aș vrea să știu câți kilometri de traseu primar au fost modernizați în actualul mandat și câți kilometri de traseu primar au fost reparați din 2016 încoace. Acestea sunt întrebările mele. Sper să primesc până la următoarea ședință răspunsuri deși am foarte multe interpelări la care nu am primit răspuns. Mulțumesc.

Ședința ordinară a Consiliului General al Municipiului București s-a încheiat la ora 13:48.

Notă: Consemnarea voturilor s-a realizat în conformitate cu rezultatele generate de platforma online de videoconferință WebEx pe care s-a desfășurat ședința. J                       J                     J

PREȘEDINTE DE ȘEDINȚĂ^

Pavel Marius Adrian 1/

Redactat și verificat / , Anghe! Mirela(jW/ ■   \

Dancă EmanuehânstianC^z^

Mi rea Nicoleta

Titirișcă Vilma Gabrieia

Vasilescu Floarea

Vuculescu Mioara               &T./

SECRETAR GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, Georgiana Zamfir

l                     i j

1.Proces-verbal al ședinței CGMB din data de 18.06.2020 A.De acord     37/46 ( 80%)

B.împotrivă     0/46 (  0%)

C.Abținere      6/46 ( 13%)

No Answer 3/46 ( 7%)

A

B C

Pavel Marius

1 1

•Floriannitu39

1 x 1

1 1

Chirica Petre ninasandulescu64

1 1

1 x |

1 1

1 1

MARIUS ROGIN mihaiciudomirov

1 1

1 X 1

1 1

1 1

ggggg.marinescu

i x ।

I 1

Adrian Florescu

i x i

1 1

raduioncgmb

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X |

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X |

1 1

Honorius Circa

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 X 1

1 1

Cristian Doicin

i x i

Birdeanu

1 X I

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

ionescu andrei

1 X I

1 1

maxim marius cătălin

i X 1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

Mărgărit Sorin

1 X 1

1 1

Georgiana Untea

1 X I

1 1

Mircea Sebesan

1 X I

1 1

Cătălin Deaconescu

1 X |

1 1

ioanamihaelaneacsu

i x j

1 1

catamilitaru

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Matei Țugui

I X I

1 1

Tudor-Tim Ionescu

1 X 1

1                        1

taviberceanu

1                     1

1 X 1

BUMBAR MARIAN

1 1

1 X |

Cristian Mihai Munteanu

1 1

1 X 1

Ana Ciceală

I 1

1 X 1

valeriuchircu

1 X 1

1 1

raluca teodor

1 j

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 X 1

1 1

marianartimon306

i X 1

1 ]

Aurelian Badulescu

i x ।

1 1

Daniel Stanciu

i x j

1 1

RADU ELENA

i x i

1 1

Radu Tutu

1 X |

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

1»Introducere pe ordinea de zi:

Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 198/2020 privind aprobarea proiectului ■"Testăm pentru București”

A.De acord     32/47 ( 68%)

B.împotrivă     7/47 ( 15%)

C.Abținere      3/47 (  6%)

No Answer 5/47 ( 11%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X |

1

1

floriannitu39

1 x |

1

1

Chirica Petre

| x |

1

1

ninasandulescu64

1 x |

1

I

MARIUS ROGIN

1 X 1

1

1

mihaiciudomirov

j X I

1

1

ggggg.marinescu

1 X 1

1

1

Adrian Florescu

i x ।

1

1

raduioncgmb

1 X 1

1

1

Daniela Raiciu

1 X |

1

1

Voicu Ion Valentin

1 X I

1

1

ardeleanumircea77

1 X 1

1

1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1

1

Honorius Circa

| X 1

1

1

Bujduveanu Stelian

1

x 1

1

mihaicomanescu2007

1 1

1

1

Cristian Doicin

1 X I

1

1

Birdeanu

1 X 1

1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1

1

ionescu andrei

1 1

1

1

maxim marius cătălin

1 X I

1

1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1

1

valeriu suhan

i X I

1

1

georgeamzar

1 X 1

1

1

Mărgărit Sorin

i x ।

1

1

Georgiana Untea

1 X I

1

1

Mircea Sebesan

i x j

1

1

Cătălin Deaconescu

1 1

x 1

1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1

1

catamilitaru

i x ।

1

1

Podar Marian Vasile

1 X I

1

1

Matei Țugui

1 1

X 1

1

Tudor-Tim Ionescu

1 X 1

1

1

taviberceanu

1 1

x 1

1

BUMBAR MARIAN

1 1

x 1

1

Cristian Mihai Munteanu

1 1

1

x 1

Ana Ciceală

1 1

1

x 1

valeriuchircu

1 1

x 1

raluca teodor

1 X 1

1

1

cosmin.smighelschi

1 1

x 1

1

marianartimon306

1 X 1

1

1

Aurelian Badulescu

1 X 1

1

1

Daniel Stanciu

RADU ELENA sorin.m

Radu Tutu

Ivan Florin

1.Introducere pe ordinea de zi:

Proiect de hotărâre privind acceptarea Ofertei de donație cu sarcini autentificată sub nr. 456/2020 a S.C. Impact Developer Contactor S.A.

A.De acord     33/48 ( 69%)

B.împotrivă     2/48 (  4%)

C.Abținere      8/48 ( 17%)

No Answer 5/48 ( 10%)

ABC

Pavel Marius

| X |           |           |

floriannitu39

| X |           |           |

Chirica Petre

x 1          |          |

ninasandulescu64

| X | j |

MARIUS ROGIN

| X |           |           |

mihaiciudomirov

| X 1           1           |

ggggg.marinescu

| x |          |

Adrian Florescu

| X I 1 I

raduioncgmb

1 X 1           1           1

Daniela Raiciu

| X I I 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1          1          |

ardeleanumircea77

1 X 1           1           1

Florentina Gherghiceanu

| X I I I

Honorius Circa

i x । i j

Bujduveanu Stelian

j X 1           1 I

mihaicomanescu2007

1          1          1 X 1

Cristian Doicin

1 X 1           |           |

Birdeanu

1 x I I I

Alexandru Baicu Ciudin

i x j i ।

maxim marius cătălin

1 X 1          1          1

Hărăbor Dragos

1 x I I I

valeriu suhan

1 X 1          1          1

georgeamzar

1 1 1 1

Mărgărit Sorin

1 X |          1          |

Georgiana Untea

1 x 1          1          1

Mircea Sebesan

1 X |          1          1

Cătălin Deaconescu

1 x I 1           1

ioanamihaelaneacsu

| X 1 i I

catamilitaru

i x । i

Podar Marian Vasile

1 X |         1         1

Matei Țugui

1           ! x | j

Tudor-Tim lonescu

| x |           |           |

taviberceanu

| X I I

BUMBAR MARIAN

i i i x ।

Cristian Mihai Munteanu

i i i x i

Ana Ciceală

1          1          1 X 1

valeriuchircu

1           1 i x |

raluca teodor

1 x |

cosmin.smighelschi

i i i x ।

marianartimon306

1 X |          1          |

Aurelian Badulescu

1 x 1          1 I

Daniel Stanciu

i i x i

RADU ELENA

1           1           1 X I

sorin.m ionescu andrei lazar neacsu Radu Tutu Ivan Florin

1.Introducere pe ordinea de zi:

Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 40/22.02.2018 pentru aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivelor de investiții "Lucrări de modernizare și integrare în sistemul BTMS a intersecțiilor semaforizate de pe arterele Colentina, Camil Ressu - Theodor Pallady^ 13 Septembrie - Bd. Ghencea, Calea Griviței - Bucureștii Noi, Giurgiului.

A.De acord     35/49 ( 71%)

B.împotrivă     2/49 (  4%)

C.Abținere      8/49 ( 16%)

No Answer 4/49 ( 8%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x

1

1 1

floriannitu39

1 x

1

1 1

Chirica Petre

1 X

1

1             1

ninasandulescu64

1 X

1

1 1

MARIUS ROGIN

1

1 X

1 1

mihaiciudomirov

1 X

1

1 1

ggggg.marinescu

1 X

1

1 1

Adrian Florescu

1 X

1

1 1

raduioncgmb

I X

1

1 1

Daniela Raiciu

i X

1

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X

1

1 1

ardeleanumircea77

i X

1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X

1

1 1

Honorius Circa

1 X

1

1 1

Bujduveanu Stelian

i x

1

1 1

mihaicomanescu2007

1

j

1 1

Cristian Doicin

1 X

1

1

Birdeanu

1 X

1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X

1

1 1

maxim marius cătălin

1 X

1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X

1

1 1

valeriu suhan

1 X

1

1 1

georgeamzar

i x

{

1 1

Mărgărit Sorin

1 X

1

1 1

Georgiana Untea

1 X

1

1 1

Mircea Sebesan

1 X

1

1 1

Cătălin Deaconescu

1

1

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1 X

1

1 1

catamilitaru

i x

1

1                  [

Podar Marian Vasile

1 X

1

1 1

Matei Țugui

1

1 x

1 1

Tudor-Tim lonescu

1 X

1

1 1

taviberceanu

1

1

1 X I

BUMBAR MARIAN

1

1

1 X 1

Cristian Mihai Munteanu

1 X

1

1 1

Ana Ciceală

1

1

1 X |

valeriuchircu

1 X

1

1 1

raluca teodor

1

1

1 X I

cosmin.smighelschi

1

1

1 X 1

marianartifflon306

1 X 1         1         1

Aurelian Badulescu

I X 1         |          1

Daniel Stanciu

1 X 1            1            |

RADU ELENA

1          1          1 X 1

sorin.m

]                    1                    1 J

ionescu andrei

1 X 1          1           |

lazar neacsu

1 X 1          1          |

Alexandru Gâdiuță

1 1 1                    1

Radu Tutu

III

Ivan Florin

1          1          1 X 1

1.Introducere pe ordinea de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale

Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București

A.De acord     32/49 ( 65%)

B.împotrivă     3/49 (  6%)

C.Abținere      9/49 ( 18%)

No Answer 5/49 ( 10%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X |

1 1

floriannitu39

1 X 1

1 [

Chirica Petre

i x ।

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

MARIUS ROGIN

1 1

X

1                  1

mihaiciudomirov

1 X I

1 1

ggggg.marinescu

1 X I

I 1

Adrian Florescu

i X 1

1 1

raduioncgmb

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X |

1 1

Honorius Circa

1 X I

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

X

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 1

Cristian Doicin

1 X I

I 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X j

1 1

Hărăbor Dragos

I X I

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

Mărgărit Sorin

1 X 1

1 1

Georgiana Untea

1 x 1

1 1

Mircea Sebesan

1 X |

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 1

1 1

catamilitaru

1 X 1

1                         1

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Matei Țugui

j 1

X

j 1

Tudor-Tim lonescu

1 X 1

1 1

taviberceanu

1 X 1

I

BUMBAR MARIAN

1 1

1 X I

Cristian Mihai Munteanu

1 1

1 X 1

Ana Ciceală

1 1

1 X I

valeriuchircu

1 1

1 X 1

raluca teodor

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 1

1 X 1

marianartimon306

1 X |

1 1

Aurelian Badulescu

1 X I

1 1

Daniel Stanciu

1 X I

1 1

RADU ELENA sorin.m ionescu andrei lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Radu Tutu Ivan Florin

1.Ordinea de zi a sedinmtei CGMB din 15.07.2020 in integralitatea sa

A.De acord

34/49

(

69%)

B.împotrivă

5/49

(

10%)

C.Abținere

7/49

(

14%)

No Answer 3/49 (

6%)

A

B C

Pavel Marius

1 X |          |          |

floriannitu39

1 X 1          |          1

Chirica Petre

1 X 1          1          1

ninasandulescu64

1 X 1          1          |

MARIUS ROGIN

1 X 1           |           |

mihaiciudomirov

1 X |         |         |

ggggg.marinescu

1 X |           1           1

Adrian Florescu

1 X |         |         |

raduioncgmb

1 X |          1          1

Daniela Raiciu

1 X 1         1         1

Voicu Ion Valentin

1 X 1         1         1

ardeleanumircea77

1 X 1           1           |

Florentina Gherghiceanu

1 X |          |          |

Honorius Circa

1 X 1          |          |

Bujduveanu Stelian

1         1 X |

mihaicomanescu2007

1          1          1 X 1

Cristian Doicin

1 X |         |         1

Birdeanu

1 X 1         1         1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1 I 1

maxim marius cătălin

1 X 1         1         1

Hărăbor Dragos

1 X 1           1           |

valeriu suhan

1 X 1          1          [

georgeamzar

1 X 1           1           1

Mărgărit Sorin

1 X 1          1          |

Georgiana Untea

1 X 1         1         1

Mircea Sebesan

1 X 1          |          1

Cătălin Deaconescu

1          1 X 1          1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1           1           1

catamilitaru

1 X 1         |         1

Podar Marian Vasile

1 X |           1           |

Matei Țugui

1          1 X 1          1

Tudor-Tim lonescu

1 X 1         1         1

taviberceanu

1          1 X 1          |

BUMBAR MARIAN

1                    1                     1                     1

Cristian Mihai Munteanu

1          1          1 X 1

Ana Ciceală

1         1 X |         1

valeriuchircu

1           1           1 X |

raluca teodor

1 1 1 1

cosmin.smighelschi

1         1         1 X 1

marianartimon306

1 X 1          1          1

Aurelian Badulescu

1 X 1          |          1

Daniel Stanciu

1 X 1           1           1

RADU ELENA

1          1          1 X 1

sorin.m

ionescu andrei

1 X |         |         1

lazar neacsu

1 X 1          |          |

Alexandru Gâdiuță Ivan Florin Radu Tutu

 • 1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 198/2020 privind aprobarea proiectului "Testăm pentru București"

A.Pentru       31/48 ( 65%)

B.împotrivă    12/48 ( 25%)

C.Abținere      2/48 (  4%)

No Answer 3/48 ( 6%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x

1 1

1

floriannitu39

1 x

1 1

1

Chirica Petre

1 x

1 1

1

ninasandulescu64

1 x

1 1

1

MARIUS ROGIN

1 1

1

mihaiciudomirov

1 x

1 1

ggggg-marinescu

1 x

1 1

Adrian Florescu

1 x

1                     1

raduioncgmb

1 x

1 1

1

Daniela Raiciu

1 x

1 1

1

Voicu Ion Valentin

1 X

1 1

1

ardeleanumircea77

1 X

1 1

1

Florentina Gherghiceanu

1 X

1 1

1

Honorius Circa

1 X

1 1

1

Bujduveanu Stelian

1

1 X I

1

mihaicomanescu2007

1

1 X 1

1

Cristian Doicin

1 X

1 1

Birdeanu

i x

1 1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X

maxim marius cătălin

1 X

1 1

1

Hărăbor Dragos

1 X

1 1

1

valeriu suhan

1 X

1 1

1

georgeamzar

i x

1 1

1

Mărgărit Sorin

1

1 1

1

Georgiana Untea

1 X

1 1

1

Mircea Sebesan

1 X

Cătălin Deaconescu

1

1 X I

ioanamihaelaneacsu

1 X

1 1

1

catamilitaru

1 X

1             {

1

Podar Marian Vasile

1 X

1 1

1

Matei Țugui

1

1 X I

j

Tudor-Tim lonescu

1 X

1 1

1

taviberceanu

1 X 1

BUMBAR MARIAN

1

1 X j

1

Cristian Mihai Munteanu

1

1 X |

1

Ana Ciceală

1

1 X I

1

valeriuchircu

1

1 X 1

1

raluca teodor

1 X I

1

cosmin.smighelschi

1

1 1

marianartimon306

1 X

1 1

1

Aurelian Badulescu

1 X

1 1

1

Daniel Stanciu

1

1 1

X 1

sorin.m                         |     | X

ionescu andrei             | X |

lazar neacsu                | X |

Alexandru Gâdiuță         |    | X

Ivan Florin                 |    |    |

Radu Tutu                    I X |

 • 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului „împreună!” în vederea acordării unui ajutor financiar

pentru plata chiriei pentru victimele violenței în familie Inițiator - Primarul

General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Sănătate și Protecție Socială

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       44/49 ( 90%)

B.împotrivă     0/49 (  0%)

C.Abținere      1/49 (  2%)

No Answer 4/49 ( 8%)

ABC

Pavel Marius

1 X |           |           |

floriannitu39

| X |         |

Chirica Petre

1 X |         |

ninasandulescu64

| X I                     I

MARIUS ROGIN

| X j I

mihaiciudomirov

1 x 1            | I

ggggg.marinescu

Adrian Florescu

1 1                    1                    1

| X 1           I           1

raduioncgmb

| X I i I

Daniela Raiciu

| X I

Voicu Ion Valentin

1 X 1          1          1

ardeleanumircea77

1 X 1          1          1

Florentina Gherghiceanu

| X I I 1

Honorius Circa

1 X 1 I 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1          1          1

mihaicomanescu2007

| X I I I

Cristian Doicin

| X 1          1          1

Birdeanu

i X I I 1

Alexandru Baicu Ciudin

| X I I I

maxim marius cătălin

j X 1         1

Hărăbor Dragos

| X I I 1

valeriu suhan

| X 1 I 1

georgeamzar

[ X 1 j I

Mărgărit Sorin

1 X |          1          1

Georgiana Untea Mircea Sebesan

1 1                 1                 1

1 x 1          1          1

Cătălin Deaconescu

| X 1            1            1

ioanamihaelaneacsu

1 X |          1          |

catamilitaru

| X 1 I ]

Podar Marian Vasile

i X I 1

Matei Țugui

x । j i

Tudor-Tim lonescu

| X I 1 j

taviberceanu

i x i ।           ।

BUMBAR MARIAN

1 X 1          1          1

Cristian Mihai Munteanu

1 X 1           1           1

Ana Ciceală

1 X 1         1         1

valeriuchircu

1 X |          1          1

raluca teodor

1 X |         1         1

cosmin.smighelschi marianartimon306 Aurelian Badulescu Daniel Stanciu sorin.m ionescu andrei lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe Ivan Florin Radu Tutu

 • 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului "Casa Turismului" și transmiterea din administrarea Administrației Fondului Imobiliar în administrarea Direcției Generale de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public a spațiului cu altă destinație decât aceea de locuință situat în București, Sectorul 3, Calea Victoriei nr. 2, în vederea

derulării acestuia Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Patrimoniu

 • - Comisia pentru Comerț, Turism și Protecția Con

  A.Pentru

  45/50

  (

  90%)

  B.împotrivă

  0/50

  (

  0%)

  C.Abținere

  1/50

  (

  2%)

  No Answer 4/50 (

  8%)

  A

  B C

  Pavel Marius

  | X |          |          |

  floriannitu39

  | X |

  Chirica Petre

  | X |

  ninasandulescu64

  | X |           |           |

  MARIUS ROGIN

  | X |           |           |

  mihaiciudomirov

  1 X 1           |           |

  ggggg.marinescu

  1 X |           |           |

  Adrian Florescu

  1 X 1           1           1

  raduioncgmb

  | X I I 1

  Daniela Raiciu

  1 X 1            |             |

  Voicu Ion Valentin

  1 X 1          1          |

  ardeleanumircea77

  | X I 1           1

  Florentina Gherghiceanu

  1 X 1          1          |

  Honorius Circa

  | X I 1           1

  Bujduveanu Stelian

  | X 1           1           1

  mihaicomanescu2007

  i x ।

  Cristian Doicin

  | X 1

  Birdeanu

  | X I

  Alexandru Baicu Ciudin

  i X I

  maxim marius cătălin

  I X 1           1           1

  Hărăbor Dragos

  | X I

  valeriu suhan

  1                        1                         1                         1

  georgeamzar

  | X 1 I I

  Mărgărit Sorin

  | X I

  Georgiana Untea

  X I 1 j

  Mircea Sebesan

  | X I

  Cătălin Deaconescu

  | X I

  ioanamihaelaneacsu

  catamilitaru

  1 x I 1           1

  Podar Marian Vasile

  | X j 1           1

  Matei Țugui

  | X I

  Tudor-Tim lonescu

  i x । i

  taviberceanu

  | X I I 1

  BUMBAR MARIAN

  i x । i j

  Cristian Mihai Munteanu

  1                        1                        1                         1

  Ana Ciceală

  | X I I I

  valeriuchircu

  | X I

raluca teodor cosmin.smighelschi marianartimon306 Aurelian Badulescu Daniel Stanciu sorin.m ionescu andrei lazar neacsu Alexandru Gâdiuțâ Bogdan Stroe RADU ELENA Ivan Florin Radu Tutu

 • 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii între Municipiul București, în calitate de Concedent și S.C. Apa Nova București S.A., în calitate de Concesionar, a actului adițional nr. 11 la Contractul de Concesiune nr. 1329/29.03.2000, pentru furnizarea serviciilor de alimentare

cu apă și canalizare pentru Municipiul București Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia pentru Utilități Publice

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Juridică și de Discipl

A.Pentru       30/48 ( 63%)

B.împotrivă     7/48 ( 15%)

C.Abținere      8/48 ( 17%)

No Answer 3/48 ( 6%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x |

1                     1

floriannitu39

1 x j

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

1 1

Adrian Florescu

1 X I

1 1

raduioncgmb

1 X I

1 1

Daniela Raiciu

i x ।

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X I

1 1

ardeleanumircea77

1 1

1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1 1

Honorius Circa

1 X I

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

X

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

X

1 1

Cristian Doicin

i x ।

1 1

Birdeanu

I X 1

1 1

maxim marius cătălin

i x ।

1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 1

1 1

Mărgărit Sorin

1 1

X

1 1

Georgiana Untea

1 X 1

1 1

Mircea Sebesan

1 X j

1

Cătălin Deaconescu

1 1

X

1

ioanamihaelaneacsu

1 X j

1 1

catamilitaru

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

1

Matei Țugui

1 1

1 X 1

Tudor-Tim lonescu

1 X 1

1 1

taviberceanu

1 1

X

1 1

BUMBAR MARIAN

1 1

1 X I

Cristian Mihai Munteanu

1 1

1 1

Ana Ciceală

1 1

1 X I

valeriuchircu

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 1

i x j

marianartimon306

1 X I

1 1

Aurelian Badulescu

1 X I

1 1

sorin.m ionescu andrei lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe RADU ELENA

Alexandru Baicu Ciudin mihaiciudomirov ggggg.marinescu Ivan Florin Radu Tutu

 • 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, pentru obiectivul de investiții - lucrări de consolidare, reabilitare, modificări interioare imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare, împrejmuire și organizare de șantier din str. Mihai Vodă nr. 13, sector 5, București

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Juridică și de Disci

A.Pentru       39/47 ( 83%)

B.împotrivă     0/47 (  0%)

C.Abținere      3/47 (  6%)

No Answer 5/47 ( 11%)

ABC

Pavel Marius floriannitu39 Chirica Petre ninasandulescu64 MARIUS ROGIN Adrian Florescu raduioncgmb Daniela Raiciu Voicu Ion Valentin ardeleanumircea77 Florentina Gherghiceanu Honorius Circa Bujduveanu Stelian mihaicomanescu2007 Cristian Doicin Birdeanu maxim marius cătălin Hărăbor Dragos valeriu suhan Mărgărit Sorin Georgiana Untea Mircea Sebesan Cătălin Deaconescu ioanamihaelaneacsu catamilitaru

Podar Marian Vasile Matei Țugui Tudor-Tim lonescu taviberceanu BUMBAR MARIAN

Cristian Mihai Munteanu Ana Ciceală valeriuchircu cosmin.smighelschi marianartimon306 Aurelian Badulescu sorin.m ionescu andrei

I X | I X | I X I I X I I X I I X I I X I I X I I X I

I X I I X I I X I

I X I I X I I X I I X I I X | I I I X I I X I I X I I X I

I X I I X I

I X I I X I

I X I

I X I

I X I I X I

I X | I X I

I X I


lazar neacsu               | X

Alexandru Gâdiuță         |

Bogdan Stroe               | X

RADU ELENA                  | X

Alexandru Baicu Ciudin | X

mihaiciudomirov           | X

ggggg-marinescu           | X

Ivan Florin                |

Radu Tutu                    | X

 • 6. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Fondului Imobiliar către Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a cotei-părți proprietate de stat, din imobilele situate în București, Calea Victoriei nr. 100, sector 1 și Calea Victoriei nr. 126, sector 1,

pe perioada executării lucrărilor de punere în siguranța și reparații fațadă Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Patrimoniu

 • - Comisia Juridică și

  A.Pentru

  B.împotrivă

  C.Abținere

  No Answer 4/47 ( 9%)

  41/47 ( 87%)

  0/47 ( 2/47 (

  A

  0%)

  4%)

  B

  c

  Pavel Marius

  1

  X

  1

  1                    1

  floriannitu39

  X

  1

  1 1

  Chirica Petre

  X

  1

  1 1

  ninasandulescu64

  1

  X

  1

  1 1

  MARIUS ROGIN

  1

  X

  1 1

  Adrian Florescu

  1

  X

  1

  1 1

  raduioncgmb

  1

  X

  Daniela Raiciu

  1

  X

  1

  1 1

  Voicu Ion Valentin

  1

  X

  1

  1 1

  Florentina Gherghiceanu |

  X

  1

  1 1

  Honorius Circa

  1

  X

  1

  1 1

  Bujduveanu Stelian mihaicomanescu2007

  1

  X

  1 1

  1 1

  1 1

  Cristian Doicin

  X

  1 1

  Birdeanu

  1

  X

  1

  1 1

  maxim marius cătălin

  1

  X

  1

  1 1

  Hărăbor Dragos

  1

  X

  1

  1 1

  valeriu suhan

  1

  X

  1

  1 1

  Mărgărit Sorin

  1

  X

  1

  1 1

  Georgiana Untea

  1

  X

  1

  1 1

  Mircea Sebesan

  1

  X

  1

  i 1

  Cătălin Deaconescu ioanamihaelaneacsu catamilitaru

  1

  1

  1

  X

  1

  1

  1 1

  1 1

  1 X 1

  Podar Marian Vasile

  1

  X

  1

  1 1

  Matei Țugui

  X

  1 1

  Tudor-Tim lonescu

  1

  X

  1

  1 1

  taviberceanu

  X

  1

  1 1

  BUMBAR MARIAN

  1

  X

  1 1

  Cristian Mihai Munteanu |

  X

  1

  1 1

  Ana Ciceală

  1

  X

  1

  1 1

  valeriuchircu

  1

  X

  1

  1 1

  cosmin.smighelschi

  1

  X

  1

  1 1

  marianartimon306

  1

  X

  1

  1 1

  Aurelian Badulescu

  1

  X

  1

  1 1

  sorin.m

  ionescu andrei

  1

  1

  X

  1

  1

  1 1

  1 1

lazar neacsu                | X |

Alexandru Gâdiuță         | X j

Bogdan Stroe                 | X |

RADU ELENA                    | X |

Alexandru Baicu Ciudin | X |

mihaiciudomirov            | X |

ggggg.marinescu            j X |

Florin Grigorescu         |    |

Ivan Florin                  j    |    |

Radu Tutu                     | X |

 • 7. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Fondului Imobiliar către Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a cotei-părți proprietate de stat, din imobilul situat în București, strada Academiei nr. 1, sector 3, pe perioada execuției lucrărilor de punere în siguranță,

reparații fațadă și ulterior consolidare Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Patrimoniu

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       44/47 ( 94%)

B.împotrivă     0/47 (  0%)

C.Abținere      2/47 (  4%)

No Answer 1/47 ( 2%)

ABC

Pavel Marius

1 X 1           1           1

floriannitu39

1 X 1           1           1

Chirica Petre

1 X 1          1          1

ninasandulescu64

1 X 1          1          |

MARIUS ROGIN

1         1         1 X 1

Adrian Florescu

1 X |           |           1

raduioncgmb

1 X 1         1         1

Daniela Raiciu

1 X 1         |         1

Voicu Ion Valentin

1 X |         1         |

Florentina Gherghiceanu

1 X 1           |           1

Honorius Circa

1 X |           |           |

Bujduveanu Stelian

1 X 1          1          1

mihaicomanescu2007

1 X 1              1              |

Cristian Doicin

1 X 1          1          |

Birdeanu

1 X 1           1           1

maxim marius cătălin

1 X 1         1         1

Hărăbor Dragos

1 X 1          1          1

valeriu suhan

1 X 1          1          1

Mărgărit Sorin

1 1                         1                         1

Georgiana Untea

1 X 1          1          1

Mircea Sebesan

1 X 1 I 1

Cătălin Deaconescu

1 X 1         |         1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1 I 1

catamilitaru

1 X 1 I 1

Podar Marian Vasile

1 X 1          |          1

Matei Țugui

1 X 1          1          1

Tudor-Tim lonescu

1 X 1          1          1

taviberceanu

1 X |           |           |

BUMBAR MARIAN

1 X 1          1          1

Cristian Mihai Munteanu

1 X 1          1          1

Ana Ciceală

1 X 1          1          1

valeriuchircu

1 X 1           |           1

cosmin.smighelschi

1 X 1           1           1

marianartimon306

1 X 1          1          |

Aurelian Badulescu

1 X 1         |         1

sorin.m

1 X |          1          |

ionescu andrei lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe RADU ELENA Alexandru Baicu Ciudin mihaiciudomirov ggggg.marinescu Florin Grigorescu Ivan Florin Radu Tutu

I   X   |          |

I   X   I

I   X   I         |

I    x    I           I

I    X    I           |

I    x   I          I

I    X    |           !

I    x    |           |

I    x    I           I

I I I X I I    x   I          I


 • 8. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 114/2016 privind aprobarea Regulamentului

de organizare și funcționare a teraselor în zonele protejate și în perimetrul

Centrului Istoric București,

precum și revocarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 74/2016*

modificată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr.

625/2017 Inițiator

 • - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia

  A.Pentru       31/46

  (

  67%)

  B.împotrivă     0/46

  (

  0%)

  C.Abținere     12/46

  (

  26%)

  No Answer 3/46 ( 7%)

  A

  B

  C

  Pavel Marius              |

  X

  1 1

  1

  floriannitu39

  X

  1 1

  1

  Chirica Petre             |

  X

  1 1

  1

  ninasandulescu64         |

  X

  1 1

  1

  MARIUS ROGIN              |

  1 1

  X 1

  Adrian Florescu           |

  1 1

  x 1

  raduioncgmb               |

  X

  1 1

  1

  Daniela Raiciu            |

  X

  1 1

  1

  Voicu Ion Valentin       |

  X

  1

  1

  Florentina Gherghiceanu j

  X

  1

  1

  Honorius Circa            |

  X

  1 1

  1

  Bujduveanu Stelian       |

  1 1

  x 1

  mihaicomanescu2007       [

  1 1

  x 1

  Cristian Doicin           |

  X

  1 j

  1

  Birdeanu                   |

  X

  1 1

  1

  maxim marius cătălin     |

  X

  1 1

  1

  Hărăbor Dragos            |

  X

  1 1

  1

  valeriu suhan             |

  X

  1 1

  1

  Mărgărit Sorin            [

  1 1

  x 1

  Georgiana Untea           |

  X

  1 1

  1

  Mircea Sebesan            |

  X

  1

  Cătălin Deaconescu       |

  1 1

  1

  ioanamihaelaneacsu

  X

  1

  catamilitaru              |

  1 1

  x 1

  Podar Marian Vasile      [

  X

  1 1

  1

  Matei Țugui               |

  X

  1 1

  1

  Tudor-Tim lonescu         |

  1 1

  1

  BUMBAR MARIAN             |

  1 1

  x 1

  Cristian Mihai Munteanu |

  1 1

  x 1

  Ana Ciceală               |

  1 1

  x 1

  valeriuchircu             j

  X

  1 1

  1

  cosmin.smighelschi        |

  1 1

  x 1

  marianartimon306         j

  X

  1 1

  1

  Aurelian Badulescu       |

  X

  1 1

  1

  sorin.m                     |

  X

  1 1

  1

  ionescu andrei            |

  X

  1 1

  1

  lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe RADU ELENA

  Alexandru Baicu Ciudin mihaiciudomirov ggggg.marinescu Florin Grigorescu Ivan Florin Radu Tutu

  1    X    1           |           |

  1           1           1    X   1

  1   x   |          1          |

  1    X    1           |           |

  1   X   1          1          1

  1   X   1          |          |

  1         1         1   X   1

  1    X    1           1           |

  1   X   1          I          |

 • 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea programului

„Adoptă o Statuie” Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Cultură și Culte

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

  A.Pentru

  39/46

  (

  85%)

  B.împotrivă

  0/46

  (

  0%)

  C.Abținere

  4/46

  (

  9%)

  No Answer 3/46 (

  7%)

  A

  B C

  Pavel Marius

  1 X 1          1          1

  floriannitu39

  1 X 1           1           |

  Chirica Petre

  1 X |           1           1

  ninasandulescu64

  1 X 1           1           1

  MARIUS ROGIN

  1          1          1 X 1

  Adrian Florescu

  1 X 1          1          |

  raduioncgmb

  1 X 1            1            1

  Daniela Raiciu

  1 X 1          1          1

  Voicu Ion Valentin

  1 X 1           1           1

  Florentina Gherghiceanu

  1 X |           1           1

  Honorius Circa

  1 X |          1          1

  Bujduveanu Stelian

  1          1          1 X 1

  mihaicomanescu2007

  1 1 1 1

  Cristian Doicin

  1 X 1

  Birdeanu

  1 X 1           1           1

  maxim marius cătălin

  1 X |           |           |

  Hărăbor Dragos

  1 X |           |           |

  valeriu suhan

  1 X 1          1          1

  Mărgărit Sorin

  1 X 1         1         1

  Georgiana Untea

  1 X 1 I 1

  Mircea Sebesan

  1 X 1        1

  Cătălin Deaconescu

  1           1           1 X 1

  ioanamihaelaneacsu

  1 X 1           1           1

  catamilitaru

  1 X 1           |           1

  Podar Marian Vasile

  1 X 1         |         |

  Matei Țugui

  1 X |         |         1

  Tudor-Tim lonescu

  1 X I 1

  BUMBAR MARIAN

  1 X 1         1         1

  Cristian Mihai Munteanu

  1           1           1 X 1

  Ana Ciceală

  1 X |           1           |

  valeriuchircu

  1                  1                  1 1

  cosmin.smighelschi

  1 X 1          1          1

  marianartimon306

  1 X |          1 f

  Aurelian Badulescu

  1 X |        |

  sorin.m

  1 X 1          1          1

  ionescu andrei

  1 X 1          1          |

  lazar neacsu

  1 X 1           1           1

  Alexandru Gâdiuță

  1 X 1           1           1

  Bogdan Stroe

  1 X 1        1        1

  RADU ELENA

  1 X 1          1          1

Alexandru Baicu Ciudin | X | mihaiciudomirov | X | ggggg.marinescu j X | Florin Grigorescu | X | Ivan Florin | | Radu Tutu | X |

 • 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Normelor pentru avizarea, autorizarea coordonarea și execuția lucrărilor de infrastructură

tehnico-edilitară și stradală de pe teritoriul municipiului București

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia de Urbanism și Amenajarea Teritoriului

 • - Comisia pentru Utilități Publice

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       30/46 ( 65%)

B.împotrivă     0/46 (  0%)

C.Abținere     11/46 ( 24%)

No Answer 5/46 ( 11%)

ABC

Pavel Marius

1 X 1 I 1

floriannitu39

1 X I 1           1

Chirica Petre

1 X |           1           1

ninasandulescu64

1 X 1          1          1

MARIUS ROGIN

1          1          1 X 1

Adrian Florescu

1 X 1         1         1

raduioncgmb

1 X 1          1          1

Daniela Raiciu

1 X 1           |           |

Voicu Ion Valentin

1 X |           |           1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1           1           |

Honorius Circa

1 X 1 I 1

Bujduveanu Stelian

1           1           1 X 1

mihaicomanescu2007

I X 1         1         1

Cristian Doicin

1 X 1         1

Birdeanu

1 X |          1          1

maxim marius cătălin

1 X 1           |           1

Hărăbor Dragos

1 X 1           |           1

valeriu suhan

1 X 1          |          |

Mărgărit Sorin

1         1         1 X 1

Georgiana Untea

1 X 1           1           1

Mircea Sebesan

1 X 1         1         1

Cătălin Deaconescu

1 X 1           1           |

ioanamihaelaneacsu

1 X 1 I 1

catamilitaru

1 X 1          1          1

Podar Marian Vasile

1 1 1 [

Matei Țugui

1         1         1 X 1

Tudor-Tim lonescu

1 X 1          1          1

BUMBAR MARIAN

1          1          1 X |

Cristian Mihai Munteanu

[                 }                 1                 1

Ana Ciceală

1           1           1 X 1

valeriuchircu

1           1           1 X 1

cosmin.smighelschi

1 X |           1           1

marianartimon306

1 X 1          1          1

Aurelian Badulescu

1                         1                         1 1

sorin.m

1          1          1 X 1

ionescu andrei

1 X 1 I 1

lazar neacsu

1 X |         1         1

Alexandru Gâdiuță

1                     1 1 1

Bogdan Stroe RADU ELENA Alexandru Baicu Ciudin mihaiciudomirov ggggg.marinescu Florin Grigorescu Ivan Florin Radu Tutu

 • 11. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București

 • - PROEDUS în administrarea Consiliului General al Municipiului București prin Administrația Municipală pentru

Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a imobilului situat în Splaiul

Independenței nr. 2, sector 5

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Patrimoniu

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

  A.Pentru       42/46

  ( 91%)

  B.împotrivă     0/46

  (

  0%)

  2%)

  C.Abținere      1/46

  (

  A

  No Answer 3/46 ( 7%)

  B

  C

  Pavel Marius              |

  X

  1 1

  1

  floriannitu39             |

  X

  1 1

  1

  Chirica Petre             |

  ninasandulescu64         |

  X

  1 1

  1

  1

  MARIUS ROGIN              |

  X

  1 1

  1

  Adrian Florescu           |

  X

  1 1

  raduioncgmb               j

  X

  1

  Daniela Raiciu            |

  X

  1 1

  Voicu Ion Valentin       |

  X

  1 1

  1

  Florentina Gherghiceanu |

  X

  1 1

  Honorius Circa            |

  Bujduveanu Stelian        |

  X

  1 1

  1 1

  1

  mihaicomanescu2007        |

  X

  1 1

  j

  Cristian Doicin           |

  X

  1 1

  j

  Birdeanu                   |

  X

  1 1

  1

  maxim marius cătălin     |

  X

  1 1

  1

  Hărăbor Dragos            |

  X

  1 1

  1

  valeriu suhan             |

  X

  1 1

  1

  Mărgărit Sorin            |

  X

  1 1

  1

  Georgiana Untea           |

  X

  1 1

  1

  Mircea Sebesan            |

  X

  1 1

  1

  Cătălin Deaconescu        |

  X

  1 1

  1

  ioanamihaelaneacsu        |

  X

  1 1

  1

  catamilitaru              j

  X

  Podar Marian Vasile      |

  X

  1 1

  1

  Matei Țugui               |

  X

  1 1

  1

  Tudor-Tim lonescu         |

  X

  1 1

  1

  BUMBAR MARIAN             |

  X

  1 1

  1

  Cristian Mihai Munteanu |

  X

  1 1

  1

  Ana Ciceală               |

  valeriuchircu             |

  X

  1 1

  1 1

  1

  1

  cosmin.smighelschi       |

  X

  1 1

  1

  marianartimon306          |

  X

  1 1

  1

  Aurelian Badulescu        |

  X

  1 1

  sorin.m                     |

  X

  1 1

  1

  ionescu andrei            [

  X

  1 1

  1

lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe RADU ELENA

Alexandru Baicu Ciudin mihaiciudomirov ggggg.marinescu Florin Grigorescu Ivan Florin Radu Tutu

 • 12. Proiect de hotărâre privind eliberarea Certificatului de Atestare a Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor în baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 834/1991., aflate în patrimoniul Societății de Utilaj Transport Azuga S.A., pentru amplasamentul situat în București B-dul. Bucureștii Noi nr. 128, sector 1

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii: - Comisia Patrimoniu

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

  A.Pentru       44/47

  ( 94%)

  B.împotrivă     0/47

  (

  0%) 2%)

  C.Abținere      1/47

  A

  No Answer 2/47 ( 4%)

  B

  c

  Pavel Marius              j

  X

  1 1

  1

  floriannitu39             |

  X

  1 1

  1

  Chirica Petre             |

  X

  1 1

  ninasandulescu64          [

  X

  1 1

  1

  MARIUS ROGIN              |

  X

  1 1

  1

  Adrian Florescu           |

  X

  1 1

  1

  raduioncgmb               |

  X

  1 1

  1

  Daniela Raiciu            j

  X

  1 [

  1

  Voicu Ion Valentin        |

  X

  1 1

  1

  Florentina Gherghiceanu |

  X

  1 1

  1

  Honorius Circa            |

  X

  1 1

  1

  Bujduveanu Stelian        |

  mihaicomanescu2007        |

  X

  1 1

  1 1

  1

  1

  Cristian Doicin           |

  X

  1 1

  1

  Birdeanu                   |

  X

  1 1

  1

  maxim marius cătălin     |

  X

  1 1

  1

  Hărăbor Dragos            |

  X

  1 1

  1

  valeriu suhan             |

  X

  1

  1

  Mărgărit Sorin            |

  X

  1 1

  1

  Georgiana Untea

  X

  1 1

  1

  Mircea Sebesan            |

  X

  1 1

  1

  Cătălin Deaconescu        |

  X

  1 1

  1

  ioanamihaelaneacsu        |

  X

  1 1

  1

  catamilitaru              |

  X

  1 1

  j

  Podar Marian Vasile       |

  X

  1 1

  1

  Matei Țugui               |

  X

  1 1

  1

  Tudor-Tim lonescu         |

  X

  1 1

  1

  BUMBAR MARIAN             |

  X

  1 1

  1

  Cristian Mihai Munteanu |

  Ana Ciceală               |

  X

  1 1

  1 1

  1

  X I

  valeriuchircu             |

  X

  1 1

  1

  cosmin.smighelschi        |

  X

  1

  marianartimon306          |

  X

  1 1

  1

  Aurelian Badulescu

  X

  1 1

  1

  sorin.m                     |

  X

  1 1

  1

  ionescu andrei            |

  X

  1 1

  1

  lazar neacsu              |

  X

  1 1

  1

  Alexandru Gâdiuță

  1 X 1         |         |

  Bogdan Stroe

  1 X 1           1           |

  RADU ELENA

  1 X 1           |           |

  Alexandru Baicu Ciudin

  1 X |          1          |

  mihaiciudomirov

  1 X 1          |          1

  ggggg.marinescu

  1 X 1           1           |

  Florin Grigorescu

  1 X 1           1           1

  Daniel Stanciu

  1 X 1           |           |

  Ivan Florin

  1111

  Radu Tutu

  1 X 1          1          |

 • 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei spațiilor cu altă destinație disponibile în imobilele (teren și construcții) în care își desfășoară activitatea unitățile sanitare aflate în administrarea ASSMB, ce urmează a fi închiriate prin licitație publică

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Patrimoniu

 • - Comisia Sănătate și Protecție Socială

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       44/48 ( 92%)

B.împotrivă     0/48 (  0%)

C.Abținere      1/48 (  2%)

No Answer 3/48 ( 6%)

ABC

Pavel Marius

1 X 1          1          1

floriannitu39

1 X 1          1          1

Chirica Petre

1 X 1           1           1

ninasandulescu64

1 X |          |

MARIUS ROGIN

1 X 1         1         1

Adrian Florescu

1 X |         |

raduioncgmb

1 X |           |           1

Daniela Raiciu

1 X 1          1          1

Voicu Ion Valentin

1 X 1           1           1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1           1           1

Honorius Circa

1 X 1           1           |

Bujduveanu Stelian

1 X 1          1          1

mihaicomanescu2007

1 X 1           |           |

Cristian Doicin

1 X |          1          1

Birdeanu

1 X 1          1          1

maxim marius cătălin

1 X 1           1           1

Hărăbor Dragos

1 X |          1          1

valeriu suhan

1 X 1            |            |

Mărgărit Sorin

1 X 1          1          1

Georgiana Untea

1 X |          |          1

Mircea Sebesan

1 X 1          1          1

Cătălin Deaconescu

1111

ioanamihaelaneacsu

1 X 1 I 1

catamilitaru

1 X 1 I 1

Podar Marian Vasile

1 X 1 I 1

Matei Țugui

1 X 1           |           |

Tudor-Tim lonescu

1 X |         |         1

BUMBAR MARIAN

1 X |          1          1

Cristian Mihai Munteanu

1 X 1          1          1

Ana Ciceală

1 X |           1           1

valeriuchircu

1 X |           |           |

cosmin.smighelschi

1 X 1           |           1

marianartimon306

1 1 1 1

Aurelian Badulescu

1 X |           |           1

sorin.m

III

ionescu andrei

1 X 1          |          1

lazar neacsu

1 X |            1            1

Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe RADU ELENA Alexandru Baicu Ciudin mihaiciudomirov ggggg.marinescu Florin Grigorescu Daniel Stanciu georgeamzar Ivan Florin Radu Tutu

 • 14. Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 369/26.06.2019 privind aprobarea cotizației anuale a Municipiului București la finanțarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Iluminat Public București Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia pentru Utilități Publice

 • - Comisia Juridică si de Disciplină

  A.Pentru

  B.împotrivă

  C.Abținere

  No Answer 3/48 ( 6%)

  44/48 ( 92%)

  0/48 (

  0%)

  2%)

  1/48

  (

  A

  B

  C

  Pavel Marius

  1

  x I

  1 1

  ■Floriannitu39

  1

  x I

  1 1

  Chirica Petre

  1

  x I

  1 1

  ninasandulescu64

  1

  x I

  1

  MARIUS ROGIN

  1

  x 1

  1 1

  Adrian Florescu

  1

  X 1

  1

  raduioncgmb

  1

  x 1

  1

  Daniela Raiciu

  x 1

  1 1

  Voicu Ion Valentin

  x 1

  1 1

  Florentina Gherghiceanu |

  x 1

  1 1

  Honorius Circa

  1

  x 1

  1 1

  Bujduveanu Stelian

  1

  1

  1 1

  mihaicomanescu2007

  1

  x 1

  1 1

  Cristian Doicin

  1

  x 1

  1

  Birdeanu

  x 1

  1 1

  maxim marius cătălin

  1

  x 1

  1 1

  Hărăbor Dragos

  [

  x 1

  1 1

  valeriu suhan

  1

  x 1

  1 1

  Mărgărit Sorin

  1

  1

  1 X I

  Georgiana Untea

  1

  x 1

  1 1

  Mircea Sebesan

  1

  x 1

  1 1

  Cătălin Deaconescu

  1

  x 1

  1 1

  ioanamihaelaneacsu

  1

  x 1

  1 1

  catamilitaru

  1

  x i

  1

  Podar Marian Vasile

  x i

  j 1

  Matei Țugui

  1

  x 1

  1 1

  Tudor-Tim lonescu

  1

  x 1

  1 1

  BUMBAR MARIAN

  1

  x 1

  1 1

  Cristian Mihai Munteanu |

  x 1

  1 1

  Ana Ciceală

  1

  x 1

  1 1

  valeriuchircu

  1

  x i

  1 1

  cosmin.smighelschi

  1

  X 1

  1 1

  marianartimon306

  1

  1 1

  Aurelian Badulescu

  x 1

  1 1

  sorin.m

  1

  x i

  1 1

  ionescu andrei

  1

  x 1

  1 1

  lazar neacsu

  1

  x i

  1 1

  Alexandru Gâdiuță

  1

  x 1

  1 1

  Bogdan Stroe

  1

  x 1

  1 1

RADU ELENA                  | X

Alexandru Baicu Ciudin | X

mihaiciudomirov           | X

ggggg.marinescu           | X

Florin Grigorescu         | X

Daniel Stanciu             |

georgeamzar                | X

Ivan Florin                 | X

Radu Tutu                    | X

 • 15. Proiect de hotărâre privind preluarea creditelor bugetare și a execuției de casă ale Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic și Direcției de Arhitectură Peisagistică a Municipiului București pe anul 2020 de către Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       43/48 ( 90%)

B.împotrivă     0/48 (  0%)

C.Abținere      2/48 (  4%)

No Answer 3/48 ( 6%)

ABC

Pavel Marius

1 X |           1           1

floriannitu39

1 X 1           |           1

Chirica Petre

1 X 1          1          |

ninasandulescu64

1 X 1          1          |

MARIUS ROGIN

1 X 1          1          1

Adrian Florescu

1 X 1           1           1

raduioncgmb

1 X I 1           1

Daniela Raiciu

1 X 1           1           1

Voicu Ion Valentin

1 X |          1          |

Florentina Gherghiceanu

1 X 1          1          1

Honorius Circa

1 X I 1          1

Bujduveanu Stelian

mihaicomanescu2007

1 X |            |            |

Cristian Doicin

1 X 1 I 1

Birdeanu

1 X 1          |          |

maxim marius cătălin

1 X 1          1          |

Hărăbor Dragos

1 X 1          1          1

valeriu suhan

1 X 1           1           1

Mărgărit Sorin

1           1           1 X 1

Georgiana Untea

1 X 1          1          1

Mircea Sebesan

1 X 1          1          1

Cătălin Deaconescu

1 X 1          |          1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1          |          |

catamilitaru

1 X 1            |            1

Podar Marian Vasile

1 X 1          1          |

Matei Țugui

1 X 1          |          |

Tudor-Tim lonescu

1 X 1          |          |

BUMBAR MARIAN

1 X 1          1           1

Cristian Mihai Munteanu

1 X 1 I 1

Ana Ciceală

1 X |           |           1

valeriuchircu

1 X 1           1           |

cosmin.smighelschi

1 X 1          |          |

marianartimon306

1                         1                        1                        1

Aurelian Badulescu

1 X 1          |          1

sorin.m

1 X 1           1           1

ionescu andrei

1 X 1           |           1

lazar neacsu

1 X 1 I 1

Alexandru Gâdiuță

1 X 1           1           1

Bogdan Stroe

1 X 1          1          1

RADU ELENA

1 1 1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1           |           |

mihaiciudomirov

1 X 1           |           |

ggggg.marinescu

1 X |          |          |

Florin Grigorescu

1 X 1            |            |

Daniel Stanciu

1 X 1          |          1

georgeamzar

1 X 1           1           |

Ivan Florin

1         1          1 X 1

Radu Tutu

1 X 1          1          1

1.Amendament inițiator la punctul 16 A,De acord     29/49 ( 59%)

B.împotrivă    12/49 ( 24%)

C.Abținere      4/49 (  8%)

No Answer 4/49 ( 8%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x

1 1

1

floriannitu39

1 x

1 1

1

Chirica Petre

1 X

1 1

1

ninasandulescu64

1 X

1 I

1

MARIUS ROGIN

1

1 X I

1

Adrian Florescu

1 X

raduioncgmb

1 X

1 1

1

Daniela Raiciu

1 X

1 1

1

Voicu Ion Valentin

1 X

1 1

1

Florentina Gherghiceanu

I X

1 1

1

Honorius Circa

1 X

1 1

1

Bujduveanu Stelian

1

1 X I

1

mihaicomanescu2007

1

1 X 1

1

Cristian Doicin

1 X

1 1

1

Birdeanu

1 X

1 1

1

maxim marius cătălin

1 X

1 1

1

Hărăbor Dragos

1 X

1 1

1

valeriu suhan

1 X

1 1

1

Mărgărit Sorin

1

1 X [

1

Georgiana Lintea

1 X

1 1

1

Cătălin Deaconescu

1

1 X I

1

ioanamihaelaneacsu

1 X

1 1

1

catamilitaru

1 X

1 1

1

Podar Marian Vasile

1 X

1 1

1

Matei Țugui

1

1 X 1

1

Tudor-Tim lonescu

1 X

1 1

1

BUMBAR MARIAN

1

1 1

1

Cristian Mihai Munteanu

1

1

x 1

Ana Ciceală

1

1 X 1

1

valeriuchircu

1

1 1

1

cosmin.smighelschi

1

1 j

1

Aurelian Badulescu

1 X

1 1

[

sorin.m

1

1 X I

1

ionescu andrei

1 X

1 1

1

lazar neacsu

1 X

1 1

1

Alexandru Gâdiuță

[

1 1

x 1

Bogdan Stroe

1

1 1

x i

Alexandru Baicu Ciudin

1 X

1 1

1

mihaiciudomirov

1 X

1 1

1

ggggg.marinescu

1 X

1 1

1

Florin Grigorescu

1

I X [

1

Daniel Stanciu

1

1 1

x 1

georgeamzar

1 X

1 1

1

marianartimon306

1 X

1 1

1

Octavian Berceanu

1

1 X 1

1

mirceasebesan

| x

1

RADU ELENA

Ivan Florin

Radu Tutu

 • 16. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Municipiului București pe anul 2020

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       31/50 ( 62%)

B.împotrivă    16/50 ( 32%)

C.Abținere      2/50 (  4%)

No Answer 1/50 ( 2%)

ABC

Pavel Marius

1 X 1         1         1

floriannitu39

1 X 1          1          1

Chirica Petre

1 X 1          |          |

ninasandulescu64

1 X 1           1           1

MARIUS ROGIN

1          1 X 1          1

Adrian Florescu

| X 1 I I

raduioncgmb

| X 1           | I

Daniela Raiciu

| X I I I

Voicu Ion Valentin

1 X |          1          1

Florentina Gherghiceanu

| X 1           1 I

Honorius Circa

| X I

Bujduveanu Stelian

i i x । i

mihaicomanescu2007

1         1 X I 1

Cristian Doicin

1 x I 1            1

Birdeanu

1 x I I I

maxim marius cătălin

i x । ।

Hărăbor Dragos

1 X 1         1         1

valeriu suhan

1 X 1          |          |

Mărgărit Sorin

1           1 X I 1

Georgiana Untea

| X 1           1 I

Cătălin Deaconescu

i i x । ।

ioanamihaelaneacsu

i x i i

catamilitaru

i x ।           । i

Podar Marian Vasile

j x j i

Matei Țugui

i i x । ।

Tudor-Tim lonescu

1 X |           |           |

BUMBAR MARIAN

1                     1                     1 1

Cristian Mihai Munteanu

1           1           1 X 1

Ana Ciceală

i i x ।

valeriuchircu

1 x 1          1

cosmin.smighelschi

1            1 X I I

Aurelian Badulescu

1 X 1 I 1

sorin.m

1           1 X i 1

ionescu andrei

1 x I 1 j

lazar neacsu

i x i i

Alexandru Gâdiuță

1           1 X 1           |

Bogdan Stroe

1          1 X I I

Alexandru Baicu Ciudin

| X 1           1           1

mihaiciudomirov

1 X |           | î

ggggg.marinescu

1 X 1        1

Florin Grigorescu

1         1 x I

Daniel Stanciu

1        1 X 1

georgeamzar

1 X 1        1

marianartimon306

1 X 1         |

Octavian Berceanu

1         1 X 1

mirceasebesan

1 X 1         |

RADU ELENA

1        1 X 1

ardeleanumircea77

1 X 1         1

Ivan Florin

1 1                     1

Radu Tutu

1 X 1         |

 • 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor necesare în vederea fuziunii prin absorbție, între Compania Municipală Termoenergetica București S.A. în calitate de societate absorbantă și Compania Municipală Energetica Servicii București S.A. în calitate de societate absorbită Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia pentru Utilități Publice

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru        30/50 ( 60%)

B.împotrivă    16/50 ( 32%)

C.Abținere      3/50 (  6%)

No Answer 1/50 ( 2%)

ABC

Pavel Marius floriannitu39 Chirica Petre ninasandulescu64 MARIUS ROGIN Adrian Florescu raduioncgmb Daniela Raiciu Voicu Ion Valentin Florentina Gherghiceanu Honorius Circa Bujduveanu Stelian mihaicomanescu2007 Cristian Doicin Birdeanu maxim marius cătălin Hărăbor Dragos valeriu suhan Mărgărit Sorin Georgiana Untea Cătălin Deaconescu ioanamihaelaneacsu catamilitaru

Podar Marian Vasile Matei Țugui Tudor-Tim lonescu BUMBAR MARIAN

Cristian Mihai Munteanu Ana Ciceală valeriuchircu cosmin.smighelschi Aurelian Badulescu sorin.m ionescu andrei lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe Alexandru Baicu Ciudin

mihaiciudomirov ggggg.marinescu Florin Grigorescu Daniel Stanciu georgeamzar marianartimon306 Octavian Berceanu mirceasebesan RADU ELENA ardeleanumircea77 Ivan Florin Radu Tutu


 • 18. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 627/14.11.2019 privind participarea Municipiului București., prin Consiliul General al Municipiului București., la majorarea capitalului social al societății Compania Municipală Termoenergetica București S.A.

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia pentru Utilități Publice

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

  A. Pentru

  B.împotrivă

  C.Abținere

  No Answer 4/49 (

  29/49 ( 59%)

  7/49 ( 14%)

  9/49 ( 18%)

  8%)

  A

  B C

  Pavel Marius

  1 X 1          1           |

  floriannitu39

  1 X 1           |          |

  Chirica Petre

  1 X 1         1         1

  ninasandulescu64

  1 X 1         |

  MARIUS ROGIN

  1          1 X 1          1

  Adrian Florescu

  1 1 1 1

  raduioncgmb

  1 X 1          |           |

  Daniela Raiciu

  1 X |            |            |

  Voicu Ion Valentin

  1 X 1           1           |

  Florentina Gherghiceanu

  1 X |          |          |

  Honorius Circa

  1 X 1         |

  Bujduveanu Stelian

  1          1 X 1          1

  mihaicomanescu2007

  1           1 X 1           |

  Cristian Doicin

  1 X 1          1           |

  Birdeanu

  1 X 1          1          |

  maxim marius cătălin

  1 X 1          1         1

  Hărăbor Dragos

  1 X 1          1          1

  valeriu suhan

  1 X 1          1          1

  Mărgărit Sorin

  1         1 X |

  Georgiana Untea

  1 X |           |           |

  Cătălin Deaconescu

  1           1 X 1           1

  ioanamihaelaneacsu

  1 X |           1           1

  catamilitaru

  1 X 1          1          |

  Podar Marian Vasile

  1 X 1          1           1

  Matei Țugui

  1          1          1 X |

  Tudor-Tim lonescu

  1 X 1           |           |

  BUMBAR MARIAN

  1                     1 1 1

  Cristian Mihai Munteanu

  1           1 X 1          |

  Ana Ciceală

  1           1           1 X |

  valeriuchircu

  1            1            1 X |

  cosmin.smighelschi

  1           1          1 X 1

  Aurelian Badulescu

  1 X 1         1

  sorin.m

  1          1 X |          |

  ionescu andrei

  1 X 1           1           |

  lazar neacsu

  1 X |            |            |

  Alexandru Gâdiuță

  1           1           1 X 1

  Bogdan Stroe

  1         1         1 X 1

  Alexandru Baicu Ciudin

  1 X 1           1           1

  mihaiciudomirov

  1 X 1          1          1

  ggggg.marinescu

  1 X |         |         1

  Florin Grigorescu

  1 1 1                  1

  Daniel Stanciu

  1            1            1 X 1

  georgeamzar

  1 X 1           1           1

  marianartimon306

  1 X 1           1           |

  Octavian Berceanu

  1           1           1 X 1

  mirceasebesan

  1 X 1           1           1

  ardeleanumircea77

  Ivan Florin

  1          1          1 X 1

  Radu Tutu

  1 X I I I

 • 19. Proiect de hotărâre privind aprobarea delegării gestiunii serviciului public de administrare a domeniului public și privat al Municipiului București privind activitățile de publicitate stradală și afișaj din Municipiului București către Compania Municipală Publicitate și Afișaj București S.A.

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia de Urbanism și Amenajarea Teritoriului

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

  A.Pentru

  27/50

  (

  54%)

  B.împotrivă

  17/50

  (

  34%)

  C.Abținere

  3/50

  (

  6%)

  No Answer 3/50 (

  6%)

  A

  B C

  Pavel Marius

  1 X |         |         |

  floriannitu39

  1 X 1          1          1

  Chirica Petre

  1 X 1          1          1

  ninasandulescu64

  1 X 1         1         1

  MARIUS ROGIN

  1          1 X 1          1

  Adrian Florescu

  1 X 1         1         1

  raduioncgmb

  1 X 1          1          1

  Daniela Raiciu

  1 X 1         1         1

  Voicu Ion Valentin

  | X I I 1

  Florentina Gherghiceanu

  | X 1 I 1

  Honorius Circa

  | X I 1 I

  Bujduveanu Stelian

  1           1 x 1           1

  mihaicomanescu2007

  1           1 X I 1

  Cristian Doicin

  1 X 1         1         1

  Birdeanu

  1 X 1         1         1

  maxim marius cătălin

  1 1 1 1

  Hărăbor Dragos

  1 x I 1 I

  valeriu suhan

  1 X 1          1          1

  Mărgărit Sorin

  1           1 X 1 i

  Georgiana Untea

  | X I 1           '

  Cătălin Deaconescu

  1         1 X 1         1

  ioanamihaelaneacsu

  1 x 1          1          1

  catamilitaru

  1          1          1 X I

  Podar Marian Vasile

  | X I I I

  Matei Țugui

  1          1 X I 1

  Tudor-Tim lonescu

  1 X 1        1         1

  BUMBAR MARIAN

  1           1 X 1           1

  Cristian Mihai Munteanu

  1           1 X I 1

  Ana Ciceală

  1           1 X I 1

  valeriuchircu

  1           1 X I 1

  cosmin.smighelschi

  1          1 X 1          1

  Aurelian Badulescu

  1 X 1          1          1

  sorin.m

  1           1 X I I

  ionescu andrei

  1 X 1         1         1

  lazar neacsu

  1 X 1          1          1

  Alexandru Gâdiuță

  1          1 X I I

  Bogdan Stroe

  1           1 X I 1

  Alexandru Baicu Ciudin

  | X [           1 I

mihaiciudomirov ggggg«marinescu Florin Grigorescu Daniel Stanciu georgeamzar marianartimon306 Octavian Berceanu mirceasebesan RADU ELENA ardeleanumircea77 Ivan Florin Radu Tutu

 • 20. Proiect de hotărâre privind aprobarea actului adițional nr. 1 la contractul de delegare a gestiunii Serviciului de Iluminat Public al Municipiului București nr. 131/21.02.2020

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia pentru Utilități Publice

 • - Comisia luridică și de Disciplină

A.Pentru       30/49 ( 61%)

B.împotrivă     5/49 ( 10%)

C.Abținere     13/49 ( 27%)

No Answer 1/49 ( 2%)

ABC

Pavel Marius floriannitu39 Chirica Petre ninasandulescu64 MARIUS ROGIN Adrian Florescu raduioncgmb Daniela Raiciu Voicu Ion Valentin Florentina Gherghiceanu Honorius Circa Bujduveanu Stelian mihaicomanescu2007 Cristian Doicin Birdeanu maxim marius cătălin Hărăbor Dragos valeriu suhan Mărgărit Sorin Georgiana Untea Cătălin Deaconescu ioanamihaelaneacsu catamilitaru

X

X

X

X

X

X

X

X

X


Podar Marian Vasile Matei Țugui Tudor-Tim lonescu BUMBAR MARIAN Cristian Mihai Munteanu Ana Ciceală valeriuchircu cosmin.smighelschi Aurelian Badulescu sorin.m ionescu andrei lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe Alexandru Baicu Ciudin mihaiciudomirov

Florin Grigorescu Daniel Stanciu georgeamzar marianartimon306 Octavian Berceanu mirceasebesan RADU ELENA ardeleanumircea77 Ivan Florin Radu Tutu

I I X I

XIII

X I         I

I        I  X

XIII

I        I  X

x I        I

I        I   X

XIII


 • 21. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 265/2017 privind demararea proiectului de implementare a stațiilor de alimentare a automobilelor electrice pe teritoriul Municipiului București Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia de Transporturi și Infrastructură Urbană

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       47/49 ( 96%)

B.împotrivă     0/49 (  0%)

C.Abținere      0/49 (  0%)

No Answer 2/49 ( 4%)

ABC

Pavel Marius

| X |           |           |

floriannitu39

| X |          |

Chirica Petre

| X |           |           |

ninasandulescu64

| X |           |           |

MARIUS ROGIN

i x । i i

Adrian Florescu

1 X |         1         1

raduioncgmb

1 X 1           1           |

Daniela Raiciu

| X I I 1

Voicu Ion Valentin

i X I I

Florentina Gherghiceanu

| X 1 I I

Honorius Circa

| X I                     1

Bujduveanu Stelian

| X I i

mihaicomanescu2007

i x i ।

Cristian Doicin

i X 1            1            1

Birdeanu

1 X 1            1            |

maxim marius cătălin

| X I 1           1

Hărăbor Dragos

1 X 1          |          |

valeriu suhan

1 x 1           1           [

Mărgărit Sorin

| X I

Georgiana Untea

| X I

Cătălin Deaconescu

1 1 1 1

ioanamihaelaneacsu

| X I I I

catamilitaru

| X I

Podar Marian Vasile

j x j i i

Matei Țugui

| X 1 I

Tudor-Tim lonescu

j X 1 j 1

BUMBAR MARIAN

i x ।

Cristian Mihai Munteanu

| X I

Ana Ciceală

i X I I I

valeriuchircu

X 1           |           1

cosmin.smighelschi

| X I

Aurelian Badulescu

| X 1

sorin.m

i x । j j

ionescu andrei

1 X |           1           |

lazar neacsu

1 x I I 1

Alexandru Gâdiuță

1 x j I 1

Bogdan Stroe

1 X 1          |          |

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1 I 1

mihaiciudomirov

1 X |           |           |

Florin Grigorescu

1 X 1

Daniel Stanciu

1 X |

georgeamzar

1 X 1

marianartimon306

1 X |

Octavian Berceanu

1 X |

mirceasebesan

1 x |

RADU ELENA

i X 1

ardeleanumircea77

Ivan Florin

1 X 1

Radu Tutu

1 X I

 • 22. Proiect de hotărâre privind modificarea unor Hotărâri ale Consiliului General al Municipiului București care prevăd termene de consemnare a sumelor alocate despăgubirilor acordate proprietarilor imobilelor ce urmează a fi expropriate

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Patrimoniu

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

  A.Pentru

  41/49

  (

  84%)

  B.împotrivă

  1/49

  (

  2%)

  C.Abținere

  3/49

  (

  6%)

  No Answer 4/49 ( 8%)

  A

  B

  c

  Pavel Marius

  1

  X

  1 1

  1

  floriannitu39

  Chirica Petre

  X

  1 1

  1 1

  1

  1

  ninasandulescu64

  X

  1 1

  1

  MARIUS ROGIN

  1

  X

  1 1

  1

  Adrian Florescu

  1

  X

  1 1

  1

  raduioncgmb

  1

  X

  1 1

  1

  Daniela Raiciu

  1

  X

  1 1

  1

  Voicu Ion Valentin

  1

  X

  1 1

  1

  Florentina Gherghiceanu |

  X

  1 1

  1

  Honorius Circa

  1

  X

  1

  1

  Bujduveanu Stelian

  X

  1 1

  1

  mihaicomanescu2007

  1

  X

  1 1

  1

  Cristian Doicin

  1

  X

  1

  Birdeanu

  1

  X

  1 1

  [

  maxim marius cătălin

  1

  X

  1 1

  1

  Hărăbor Dragos

  1

  X

  1 1

  1

  valeriu suhan Mărgărit Sorin Georgiana Untea Cătălin Deaconescu

  1

  1

  1

  1

  X

  1 1

  1 X |

  1 1

  1 1

  1

  1

  1

  1

  ioanamihaelaneacsu

  X

  1 1

  1

  catamilitaru

  1

  X

  1 1

  1

  Podar Marian Vasile

  1

  X

  1 1

  1

  Matei Țugui

  1

  X

  1 1

  1

  Tudor-Tim lonescu

  1

  X

  1 1

  1

  BUMBAR MARIAN

  1

  X

  1 1

  1

  Cristian Mihai Munteanu |

  1 1

  x 1

  Ana Ciceală

  1

  X

  1 1

  1

  valeriuchircu cosmin.smighelschi

  1

  1

  X

  1 1

  1

  1

  Aurelian Badulescu

  1

  X

  1 1

  1

  sorin.m

  1

  X

  1 1

  1

  ionescu andrei

  1

  X

  1 1

  1

  lazar neacsu

  1

  X

  1 1

  1

  Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe

  1

  1

  X

  1 1

  1 1

  X 1

  1

  Alexandru Baicu Ciudin

  1 X 1        1

  mihaiciudomirov

  1 X |         |

  Florin Grigorescu

  1 X 1        1

  Daniel Stanciu

  1 X 1        |

  georgeamzar

  1 X 1          1

  marianartimon306

  1 X 1          |

  Octavian Berceanu

  1 X 1         1

  mirceasebesan

  1 X 1          |

  RADU ELENA

  1 X 1          |

  ardeleanumircea77

  1 X 1          |

  Ivan Florin

  1          1          1 X

  Radu Tutu

  1 X 1         1

 • 23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Monografiei economico - militare a Municipiului București EDIȚIA 2020

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

  A.Pentru       44/49

  (

  90%)

  B.împotrivă     0/49

  (

  0%)

  C.Abținere      1/49

  (

  2%)

  No Answer 4/49 ( 8%)

  A

  B

  c

  Pavel Marius              |

  X

  1 1

  1

  floriannitu39             j

  X

  1 1

  Chirica Petre             |

  X

  1 1

  ninasandulescu64         |

  X

  1 1

  1

  MARIUS ROGIN              |

  X

  1 1

  1

  Adrian Florescu           |

  X

  1 1

  1

  raduioncgmb               |

  X

  1 1

  1

  Daniela Raiciu            |

  X

  1 1

  1

  Voicu Ion Valentin       |

  X

  1 1

  1

  Florentina Gherghiceanu |

  X

  { 1

  1

  Honorius Circa            |

  X

  1                     1

  1

  Bujduveanu Stelian       |

  X

  mihaicomanescu2007       |

  X

  1

  Cristian Doicin           |

  X

  1 1

  1

  Birdeanu                   |

  X

  1 1

  1

  maxim marius cătălin     j

  X

  1 1

  1

  Hărăbor Dragos            j

  X

  1 j

  1

  valeriu suhan             |

  X

  1 1

  1

  Mărgărit Sorin            j

  X

  1 1

  1

  Georgiana Untea           |

  X

  1 1

  1

  Cătălin Deaconescu       |

  ioanamihaelaneacsu       j

  X

  1 1

  1

  catamilitaru              |

  X

  1 1

  1

  Podar Marian Vasile      |

  X

  1 1

  1

  Matei Țugui               |

  X

  1 1

  1

  Tudor-Tim lonescu        |

  X

  1 1

  1

  BUMBAR MARIAN             j

  X

  1 1

  1

  Cristian Mihai Munteanu |

  X

  1 1

  1

  Ana Ciceală               |

  1 1

  x 1

  valeriuchircu             |

  X

  1

  cosmin.smighelschi        |

  X

  1 1

  1

  Aurelian Badulescu       |

  X

  1 1

  1

  sorin.m                     |

  X

  1 1

  1

  ionescu andrei            |

  X

  lazar neacsu              |

  X

  1 1

  1

  Alexandru Gâdiuță        |

  1 [

  1

  Bogdan Stroe              |

  X

  1 1

  1

  Alexandru Baicu Ciudin |

  X

  1                                1

  1

  mihaiciudomirov          j

  X

  1 1

  1

  Florin Grigorescu        |

  X

  1 1

  1

Daniel Stanciu            | X

georgeamzar                | X

marianartimon306          | X

Octavian Berceanu         | X

mirceasebesan              | X

RADU ELENA                  | X

ardeleanumircea77         |

Ivan Florin                 |

Radu Tutu                   | X

 • 24. Proiecte de hotărâre privind aprobarea dării în plată ca modalitate silită a titlurilor executorii reprezentate de Decizia civilă nr. 832A/11.07.2018 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 1011/2/2016 și menținută prin decizia civilă nr. 1158/04.06.2019 pronunțată de înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul nr. 1011/2/2016, sentința civilă nr. 1309/05.07.2011 pronunțată de Tribunalul București în dosarul 2008/3/2010 și decizia civilă nr. 1146/21.06.2007 pronunțată de Curtea de Ape

A.Pentru        28/48 ( 58%)

B.împotrivă     3/48 (  6%)

C.Abținere     16/48 ( 33%)

No Answer 1/48 ( 2%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X

1

floriannitu39

1 X

1

Chirica Petre

1 X

1

ninasandulescu64

1 X

1

MARIUS ROGIN

1

X

1

Adrian Florescu

1 X

raduioncgmb

1 X

Daniela Raiciu

1 X

1

Voicu Ion Valentin

1

X 1

Florentina Gherghiceanu

1 X

1

Honorius Circa

1 X

Bujduveanu Stelian

1

X

1

mihaicomanescu2007

1

X

1

Cristian Doicin

1 X

1

Birdeanu

I X

1

maxim marius cătălin

1 X

1

Hărăbor Dragos

1 X

1

valeriu suhan

1 X

1

Mărgărit Sorin

1

X 1

Georgiana Untea

1 X

Cătălin Deaconescu

1

ioanamihaelaneacsu

1 X

1

catamilitaru

1 X

1

Podar Marian Vasile

1 X

1

Matei Țugui

1

x 1

Tudor-Tim lonescu

x 1

BUMBAR MARIAN

x 1

Cristian Mihai Munteanu

X 1

Ana Ciceală

X 1

valeriuchircu

1

X 1

cosmin.smighelschi

X 1

Aurelian Badulescu

1 X

1

sorin.m

X 1

ionescu andrei

1 X

1

lazar neacsu

1 X

1

Alexandru Gâdiuță

1

X 1

Bogdan Stroe

1

x 1

Alexandru Baicu Ciudin

1

X 1

mihaiciudomirov

1 X |

1

Florin Grigorescu georgeamzar

1 X 1

| X

marianartimon306

1 X 1

]

Octavian Berceanu

1                               1

1 X

mirceasebesan

1 X 1

1

RADU ELENA

1 X 1

j

ardeleanumircea77

1 X 1

1

Ivan Florin

[

1 x

Radu Tutu

1 X 1

1

25. Proiect de hotărâre privind acceptarea Ofertei de donație cu sarcini

autentificată sub nr. 456/2020 a S.C. Impact Developer Contactor S.A.

A.Pentru

38/48

(

79%)

B.împotrivă

1/48

(

2%)

C.Abținere

5/48

(

10%)

No Answer 4/48 (

8%)

A

B C

Pavel Marius

1 X 1          1          |

floriannitu39

1               1               1               1

Chirica Petre

| X 1           1           1

ninasandulescu64

1 X |         |

MARIUS ROGIN

1            1 X 1            1

Adrian Florescu

| X I                     1

raduioncgmb

| X I I I

Daniela Raiciu

j X I [            1

Voicu Ion Valentin

1 X 1          1          1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1          1          1

Honorius Circa

1 x I 1            1

Bujduveanu Stelian

1 X 1          |          |

mihaicomanescu2007

1                     1                     1                     1

Cristian Doicin

1 x I i 1

Birdeanu

1 X |          |          |

maxim marius cătălin

1 x I I 1

Hărăbor Dragos

| X I I I

valeriu suhan

1 x I 1           1

Mărgărit Sorin

1 x I

Georgiana Untea

1 X 1          1          |

Cătălin Deaconescu

1 E 1 1

ioanamihaelaneacsu

| x |           |           |

catamilitaru

1         1         1 X 1

Podar Marian Vasile

1 x I [ I

Matei Țugui

1 X 1           1           1

Tudor-Tim lonescu

1 x I I I

BUMBAR MARIAN

| X I I

Cristian Mihai Munteanu

i i i x i

Ana Ciceală

1 X |         1

valeriuchircu

j X |          1          1

cosmin.smighelschi

i x । i i

Aurelian Badulescu

| X 1 I )

sorin.m

i X I                       '

ionescu andrei

i X I 1           1

lazar neacsu

i x I j I

Alexandru Gâdiuță

1 1                     1                     1

Bogdan Stroe

1            1            1 X I

Alexandru Baicu Ciudin

i x i j ।

mihaiciudomirov

1 x I

Florin Grigorescu

| X 1

georgeamzar

1 x I I 1

marianartimon306

1 x 1

mirceasebesan

i X I

RADU ELENA ardeleanumircea77 taviberceanu Ivan Florin Radu Tutu

XIII x 1        1        1

XIII

1        1 X 1

XIII

 • 26. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 40/22.02.2018 pentru aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivelor de investiții "Lucrări de modernizare și integrare în sistemul BTMS a intersecțiilor semaforizate de pe arterele Colentina, Camil Ressu - Theodor Pallady, 13 Septembrie - Bd. Ghencea, Calea Griviței - Bucureștii Noi, Giurgiului.

A.Pentru       39/49 ( 80%)

B.împotrivă     1/49 (  2%)

C.Abținere      3/49 (  6%)

No Answer 6/49 ( 12%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X

1

1

floriannitu39

1 X

1

Chirica Petre

1 X

ninasandulescu64

1 X

MARIUS ROGIN

1

x 1

Adrian Florescu

1 X

1

1

raduioncgmb

1 X

1

1

Daniela Raiciu

1 X

1

Voicu Ion Valentin

1 X

1

1

Florentina Gherghiceanu

1 X

1

1

Honorius Circa

1 X

1

1

Bujduveanu Stelian

1

1

mihaicomanescu2007

1

1

1

Cristian Doicin

1 X

1

Birdeanu

1 X

1

maxim marius cătălin

1 X

1

1

Hărăbor Dragos

1 X

1

1

valeriu suhan

1 X

1

1

Mărgărit Sorin

1

x 1

Georgiana Untea

1 X 1

1

Cătălin Deaconescu

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1

catamilitaru

1

x 1

Podar Marian Vasile

1 X |

1

1

Matei Țugui

1 X 1

1

1

Tudor-Tim lonescu

1 X 1

1

1

BUMBAR MARIAN

1 X

1

1

Cristian Mihai Munteanu

1 X 1

1

Ana Ciceală

1 X |

1

1

valeriuchircu

1 X 1

1

cosmin.smighelschi

1 X 1

Aurelian Badulescu

1 X |

sorin.m

1 X 1

1

ionescu andrei

1 X |

1

1

lazar neacsu

1 X I

1

1

Alexandru Gâdiuță

1 1

j

1

Bogdan Stroe

1 X 1

1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1

1

mihaiciudomirov

1 X 1

1

1

Florin Grigorescu        |

georgeamzar

marianartimon306         j

mirceasebesan             |

RADU ELENA                |

ardeleanumircea77        |

taviberceanu              |

Daniel Stanciu

Ivan Florin

Radu Tutu

 • 27. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București

  A.Pentru       37/48 ( 77%)

  B.împotrivă     1/48 (

  C.Abținere      4/48 (

  No Answer 6/48 ( 13%)

  2%)

  8%)

  B

  C

  A

  Pavel Marius

  1 X |

  1                 |

  floriannitu39

  1 X I

  Chirica Petre

  1 X I

  1 1

  ninasandulescu64

  1 X I

  1 1

  MARIUS ROGIN

  1 1

  1 X 1

  Adrian Florescu

  1 X I

  1 1

  raduioncgmb

  1 X |

  1 1

  Daniela Raiciu

  1 X 1

  1 1

  Voicu Ion Valentin

  x 1

  1 1

  Florentina Gherghiceanu | X |

  Honorius Circa

  1 X I

  Bujduveanu Stelian

  1 1

  X

  1 1

  mihaicomanescu2007

  1 1

  1 1

  Cristian Doicin

  1 X 1

  1 1

  Birdeanu

  1 X 1

  1 1

  maxim marius cătălin

  1 X j

  1 1

  Hărăbor Dragos

  i x i

  1 1

  valeriu suhan

  । ।

  j

  Mărgărit Sorin

  1 1

  1 X 1

  Georgiana Untea

  1 X |

  1 1

  Cătălin Deaconescu

  1 1

  ioanamihaelaneacsu

  1 X I

  1 1

  catamilitaru

  1 X I

  1 1

  Podar Marian Vasile

  1 X I

  Matei Țugui

  1 X I

  Tudor-Tim lonescu

  1 X I

  1 1

  BUMBAR MARIAN

  1 X 1

  1 1

  Cristian Mihai Munteanu |    [

  1 X 1

  Ana Ciceală

  1 X 1

  1 1

  valeriuchircu

  1 X 1

  1

  cosmin.smighelschi

  1 X I

  j

  Aurelian Badulescu

  1 X 1

  1 j

  ionescu andrei

  1 X I

  1 1

  lazar neacsu

  x 1

  1

  Alexandru Gâdiuță

  x I

  1 1

  Bogdan Stroe

  i x ।

  1 1

  Alexandru Baicu Ciudin

  i x j

  mihaiciudomirov

  1 1

  1 1

  Florin Grigorescu

  [ X I

  1 1

  georgeamzar

  1 1

  marianartimon306

  1 X 1

  mirceasebesan

  i X 1

  1 j

RADU ELENA                    | X |    |

ardeleanumircea77         I    I    I

taviberceanu                j X j    |

Daniel Stanciu             | X |    |

Ivan Florin                  |    |    j

Radu Tutu                      | X |     |

 • 28. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 410/2016 privind aprobarea organigramei, a numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului

de Organizare și Funcționare ale Operei Comice pentru Copii

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Cultură și Culte

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

  A.Pentru

  B.împotrivă

  C.Abținere


  39/48 ( 81%)


  No Answer 7/48 ( 15%)


  0/48 (

  2/48 (


  0%)

  4%)


  Pavel Marius floriannitu39 Chirica Petre ninasandulescu64 MARIUS ROGIN Adrian Florescu raduioncgmb Daniela Raiciu Voicu Ion Valentin Florentina Gherghiceanu Honorius Circa Bujduveanu Stelian mihaicomanescu2007 Cristian Doicin Birdeanu maxim marius cătălin Hărăbor Dragos valeriu suhan Mărgărit Sorin Georgiana Untea Cătălin Deaconescu ioanamihaelaneacsu catamilitaru

  Podar Marian Vasile Matei Țugui Tudor-Tim lonescu BUMBAR MARIAN

  Cristian Mihai Munteanu Ana Ciceală valeriuchircu cosmin.smighelschi Aurelian Badulescu ionescu andrei lazar neacsu Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe Alexandru Baicu Ciudin


  I X I I x I

  I X I

  I X I

  I X I I X | I X I


  I X |

  I X | I X I I X I

  I X I I X I I X I


  I X I I X I I X I I X I I X I I X I I X I I X | I X I


  I X I

  I X I

  I X I

  I X I

  I X I

  I X I


mihaiciudomirov           |    |

Florin Grigorescu         |    |

georgeamzar                | X |

marianartimon306          | X |

mirceasebesan              | X |

RADU ELENA                   | X |

ardeleanumircea77         | X |

taviberceanu               | X |

Daniel Stanciu             | X j

Ivan Florin                  [    |    j

Radu Tutu                     j X |

 • 29. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență

Socială a Municipiului București Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Sănătate și Protecție Socială

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       37/48 ( 77%)

B.împotrivă     0/48 (  0%)

C.Abținere      3/48 (  6%)

No Answer 8/48 ( 17%)

A

B

c

Pavel Marius

1

1

1

floriannitu39

1 X

1

1

Chirica Petre

1

1

1

ninasandulescu64

1 X

1

MARIUS ROGIN

1 X

1

Adrian Florescu

1 X

1

raduioncgmb

1 X

1

1

Daniela Raiciu

1 X

1

1

Voicu Ion Valentin

1 X

1

1

Florentina Gherghiceanu

1 X

1

1

Honorius Circa

1 X

1

1

Bujduveanu Stelian

1

1

X 1

mihaicomanescu2007

1

X 1

Cristian Doicin

1 X

1

1

Birdeanu

1 X

1

1

maxim marius cătălin

| X

1

1

Hărăbor Dragos

1 X

1

valeriu suhan

i x

1

1

Mărgărit Sorin

i x

1

1

Georgiana Untea

1

1

1

Cătălin Deaconescu

1

1

1

ioanamihaelaneacsu

1 X

1

1

catamilitaru

1 X

1

1

Podar Marian Vasile

1 X

1

1

Matei Țugui

1 X

1

1

Tudor-Tim lonescu

1 X

1

1

BUMBAR MARIAN

1 X

1

Cristian Mihai Munteanu

Ana Ciceală

1 X

valeriuchircu

1 X

cosmin.smighelschi

1

Aurelian Badulescu

1 X

1

ionescu andrei

1 X

lazar neacsu

i x

1

Alexandru Gâdiuță

1 X

1

Bogdan Stroe

1 X

Alexandru Baicu Ciudin

1 X

mihaiciudomirov           |    |

Florin Grigorescu

1 X 1

georgeamzar

1 X 1

marianartimon306

1 X 1

mirceasebesan

1

RADU ELENA

1 X I

ardeleanumircea77

1 X 1

taviberceanu

1 X 1

Daniel Stanciu

1 X 1

Ivan Florin

Radu Tutu

1 X 1

 • 30. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei., numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București - PROEDUS

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia pentru învățământ, Tineret, Sport și Educație Civică

 • - Comisia luridică și de Disciplină

  A.Pentru        28/49 ( 57%)

  B.împotrivă     7/49 ( 14%)

  C.Abținere      5/49 ( 10%)

  No Answer 9/49 ( 18%)

  C

  A

  B

  Pavel Marius               |

  x I

  1

  1

  floriannitu39             |

  X 1

  1

  1

  Chirica Petre             |

  1

  1

  1

  ninasandulescu64          j

  1

  1

  1

  MARIUS ROGIN

  1

  x 1

  Adrian Florescu           |

  x 1

  1

  1

  raduioncgmb               |

  x 1

  1

  1

  Daniela Raiciu            |

  x i

  1

  1

  Voicu Ion Valentin        |

  x i

  1

  1

  Florentina Gherghiceanu |

  x 1

  1

  Honorius Circa            j

  x 1

  1

  1

  Bujduveanu Stelian        |

  1

  1

  x 1

  mihaicomanescu2007       |

  1

  x 1

  Cristian Doicin           |

  x 1

  1

  1

  Birdeanu                   |

  x 1

  1

  maxim marius cătălin     j

  x 1

  1

  Hărăbor Dragos            |

  x 1

  1

  valeriu suhan             |

  x i

  1

  1

  Mărgărit Sorin            |

  x 1

  1

  I

  Georgiana Untea           |

  x 1

  1

  Cătălin Deaconescu        |

  1

  1

  1

  ioanamihaelaneacsu        j

  1

  1

  1

  catamilitaru               |

  x 1

  1

  1

  Podar Marian Vasile       |

  x i

  1

  Matei Țugui                |

  j

  X 1

  1

  Tudor-Tim lonescu         |

  x i

  1

  1

  BUMBAR MARIAN             j

  1

  X 1

  1

  Cristian Mihai Munteanu |

  1

  X 1

  1

  Ana Ciceală                j

  1

  x 1

  1

  valeriuchircu

  1

  x i

  1

  cosmin.smighelschi        |

  1

  1

  1

  Aurelian Badulescu        |

  x 1

  1

  1

  ionescu andrei

  x 1

  1

  j

  lazar neacsu              |

  x 1

  1

  1

  Alexandru Gâdiuță         [

  1

  1

  x 1

  Bogdan Stroe              |

  1

  X 1

  1

  Alexandru Baicu Ciudin

  x 1

  ]

  1

  mihaiciudomirov           [

  1

  ]

  1

Florin Grigorescu georgeamzar marianartimon306 mirceasebesan RADU ELENA ardeleanumircea77 taviberceanu Daniel Stanciu mihaiciudomirov Ivan Florin Radu Tutu

I X i x

I X

I

I x

I X

I X


 • 31. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului tarifelor practicate de către Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „loan I. Dalles”, serviciu public de interes local al Municipiului București

Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Cultură și Culte

 • - Comisia luridică și de Disciplină

  A.Pentru       42/48

  (

  88%)

  B.împotrivă     0/48

  (

  0%)

  C.Abținere      1/48

  (

  2%)

  No Answer 5/48 ( 10%)

  A

  B

  c

  Pavel Marius               |

  X

  1

  1 1

  floriannitu39             |

  Chirica Petre             |

  X

  1

  1 1

  ninasandulescu64          |

  X

  1

  1

  MARIUS ROGIN              j

  X

  1 1

  Adrian Florescu           |

  X

  1 1

  raduioncgmb                |

  X

  1

  1 I

  Daniela Raiciu            |

  X

  1

  1 1

  Voicu Ion Valentin       |

  X

  1

  1 1

  Florentina Gherghiceanu |

  X

  1

  1 1

  Honorius Circa            |

  X

  1 1

  Bujduveanu Stelian       |

  X

  1

  1 1

  mihaicomanescu2007

  X

  1

  Cristian Doicin           |

  X

  1

  1

  Birdeanu                    |

  X

  1

  maxim marius cătălin     [

  X

  1

  Hărăbor Dragos            |

  X

  1

  1 1

  valeriu suhan             |

  X

  1

  1 1

  Mărgărit Sorin            |

  X

  1

  1 1

  Georgiana Untea           |

  Cătălin Deaconescu       |

  X

  1

  1 1

  1 1

  ioanamihaelaneacsu       |

  X

  1

  1 1

  catamilitaru               |

  X

  1

  1 1

  Podar Marian Vasile      |

  X

  Matei Țugui                j

  X

  1

  j j

  Tudor-Tim lonescu         |

  X

  1 1

  BUMBAR MARIAN             |

  X

  1

  1 1

  Cristian Mihai Munteanu |

  X

  1

  Ana Ciceală                |

  X

  1                         1

  valeriuchircu             ]

  X

  1

  1 1

  cosmin.smighelschi       |

  X

  Aurelian Badulescu       |

  X

  1

  1 1

  ionescu andrei

  X

  1

  1 1

  lazar neacsu

  X

  1

  [ I

  Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe

  X

  1

  1

  1

  Alexandru Baicu Ciudin

  X

  1

  j

  Florin Grigorescu         j

  X

  1

  1 1

georgeamzar marianartimon306 mirceasebesan RADU ELENA ardeleanumircea77 taviberceanu Daniel Stanciu mihaiciudomirov Ivan Florin Radu Tutu

I X |

I X I

I X I I X I I X I

I X j i x i


 • 32. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului tarifelor practicate de către Școala de Artă București, instituție publică de cultură de interes local al Municipiului București Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Cultură și Culte - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       41/48 ( 85%)

B.împotrivă     0/48 (  0%)

C.Abținere      0/48 (  0%)

No Answer 7/48 ( 15%)

ABC

Pavel Marius

1 X 1         1         |

floriannitu39

1 X 1         1         |

ninasandulescu64

1 X 1         |         |

Adrian Florescu

1 X 1         1         1

raduioncgmb

1 X 1         1         1

Daniela Raiciu

| X I 1           1

Voicu Ion Valentin

| X I 1 I

Florentina Gherghiceanu

1 X 1         1         1

Honorius Circa Bujduveanu Stelian mihaicomanescu2007

1 X 1          1          1

1 1                    1                     1

Cristian Doicin

1 x 1          1          1

Birdeanu

| X 1          1          1

maxim marius cătălin

| X I 1           1

Hărăbor Dragos

| X I I 1

valeriu suhan

1 X |          |          |

Mărgărit Sorin Georgiana Untea Cătălin Deaconescu

1 x 1          1 1

1 1               1 1

ioanamihaelaneacsu

1 x I 1           1

catamilitaru

1 x 1 1           |

Podar Marian Vasile

| X I 1           1

Matei Țugui

1 x I 1           1

Tudor-Tim lonescu

1 x 1           1           1

BUMBAR MARIAN

1 x I 1           1

Cristian Mihai Munteanu

1 X 1          1          1

Ana Ciceală

1 X 1         |         |

valeriuchircu

1 X |          |          |

cosmin.smighelschi

1 X |          |          1

Aurelian Badulescu

1 x I I I

ionescu andrei

1 x I 1           1

lazar neacsu

1 x I 1           1

Alexandru Gâdiuță Bogdan Stroe

1 x 1 1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1          |          |

Florin Grigorescu

1 x I I 1

georgeamzar

1 x I 1           1

marianartimon306 mirceasebesan

| X |        1        |

RADU ELENA                |

ardeleanumircea77         |

taviberceanu

Daniel Stanciu            |

mihaiciudomirov           |

mirceasebesan             |

Chirica Petre             |

Ivan Florin               |

Radu Tutu                  |

 • 33. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului tarifelor practicate de către Casa de Cultură „Friedrich Schiller", instituție publică de cultură de interes

local al Municipiului București Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Cultură și Culte

 • - Comisia Juridică și de Disciplină

A.Pentru       45/47 ( 96%)

B.împotrivă     0/47 (  0%)

C.Abținere      0/47 (  0%)

No Answer 2/47 ( 4%)

ABC

Pavel Marius

floriannitu39              j X

ninasandulescu64          j X

Adrian Florescu            | X

raduioncgmb                 | X

Daniela Raiciu             | X

Voicu Ion Valentin        | X

Florentina Gherghiceanu j X

Honorius Circa             | X

Bujduveanu Stelian        | X

mihaicomanescu2007        | X

Cristian Doicin            | X

Birdeanu                     | X

maxim marius cătălin      | X

Hărăbor Dragos             | X

valeriu suhan              | X

Mărgărit Sorin             | X

Georgiana Untea            | X

Cătălin Deaconescu        |

ioanamihaelaneacsu        | X

catamilitaru               | X

Podar Marian Vasile       [ X

Matei Țugui                 | X

Tudor-Tim lonescu         | X

BUMBAR MARIAN              | X

Cristian Mihai Munteanu | X

Ana Ciceală                 j X

valeriuchircu              | X

cosmin.smighelschi        | X

Aurelian Badulescu        | X

ionescu andrei             | X

lazar neacsu                | X

Alexandru Gâdiuță         | X

Bogdan Stroe                | X

Alexandru Baicu Ciudin | X

Florin Grigorescu         | X

georgeamzar                | X

marianartimon306          | X

RADU ELENA                  | X

ardeleanumircea77         |

taviberceanu               | X

Daniel Stanciu             | X

mihaiciudomirov           | X

mirceasebesan              [ X

Chirica Petre              | X

Ivan Florin                 | X

Radu Tutu                     | X

 • 34. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 480/27.08.2019 privind aprobarea cuantumului tarifelor practicate de Teatrul de Animație Țăndărică, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Excelsior, Teatrul Stela Popescu, Opera Comică pentru Copii, instituții publice de cultură de interes

local ale Municipiului București Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

- Comisia Economică, Buget, Finanțe

- Comisia Cultură și - Comis

Culte

A.Pentru

44/47

(

94%)

B.împotrivă

0/47

(

0%)

C.Abținere

0/47

(

0%)

No Answer 3/47 (

6%)

A

B C

Pavel Marius

1 X |         1         |

floriannitu39

1 X 1            |            |

ninasandulescu64

1 X 1 I 1

Adrian Florescu

1 X |          |          [

raduioncgmb

1 X 1          |          |

Daniela Raiciu

1 X 1           1           |

Voicu Ion Valentin

1 X |           |           |

Florentina Gherghiceanu

1 X 1         1

Honorius Circa

1 X |         1         |

Bujduveanu Stelian mihaicomanescu2007

1 X |           1           |

Cristian Doicin

1 X 1         1         1

Birdeanu

I X |         1         |

maxim marius cătălin

1 X |           |           |

Hărăbor Dragos

1 X 1           1           1

valeriu suhan

1 X 1          1          1

Mărgărit Sorin

1 X |          1          |

Georgiana Untea

Cătălin Deaconescu

1 X |           1           1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1 I 1

catamilitaru

1 X 1 I 1

Podar Marian Vasile

1 X I 1          1

Matei Țugui

1 X |           1           |

Tudor-Tim lonescu

1 X |          1          1

BUMBAR MARIAN

1 X 1 I 1

Cristian Mihai Munteanu

1 X |          |          1

Ana Ciceală

1 X 1           |           |

valeriuchircu

1 X |          1          |

cosmin.smighelschi

1 X 1          |          1

Aurelian Badulescu

1 X |           |           |

ionescu andrei

1 X 1           |           |

lazar neacsu

1 X 1 I 1

Alexandru Gâdiuță

1 X 1          |          1

Bogdan Stroe

1 X 1           1           |

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1           |           1

Florin Grigorescu

1 X 1          |          1

georgeamzar

1 X 1

marianartimon306

1 X 1

RADU ELENA

1 X 1

ardeleanumircea77

1 1

taviberceanu

1 X 1

Daniel Stanciu

1 X 1

mihaiciudomirov

1 X 1

mirceasebesan

1 X |

Chirica Petre

1 X 1

Ivan Florin

1 X |

Radu Tutu

1 X 1

 • 35. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de intrare, comercializării materialelor de prezentare și a programului

de vizitare al Administrației Grădina Zoologică Inițiator - Primarul General al Municipiului București Comisii:

 • - Comisia Economică, Buget, Finanțe

 • - Comisia Cultură și Culte

A.Pentru       41/47 ( 87%)

B.împotrivă     0/47 (  0%)

C.Abținere      0/47 (  0%)

No Answer 6/47 ( 13%)

ABC

Pavel Marius

1 X 1          1          1

floriannitu39

1 X 1         |         1

ninasandulescu64

1 X 1         |         1

Adrian Florescu

1 X I I 1

raduioncgmb

1 X 1 I 1

Daniela Raiciu

1 X 1         1         1

Voicu Ion Valentin

1 X |         1         1

Florentina Gherghiceanu

1 X |          1          |

Honorius Circa

1 X 1         1         1

Bujduveanu Stelian mihaicomanescu2007

1 X |         1         |

Cristian Doicin

1 X |        |

Birdeanu

1 X |          |          |

maxim marius cătălin

1 X 1          1         1

Hărăbor Dragos

1 X 1          |          1

valeriu suhan

1 X 1         1         1

Mărgărit Sorin

1 X |         1         1

Georgiana Untea

Cătălin Deaconescu

1 X 1          |          1

ioanamihaelaneacsu catamilitaru

1 X |         1         |

Podar Marian Vasile

1 X |           1           |

Matei Țugui

Tudor-Tim lonescu

1 X 1         |         1

BUMBAR MARIAN

1 X |           |           |

Cristian Mihai Munteanu Ana Ciceală

1 X |           1           |

valeriuchircu

1 X |        |

cosmin.smighelschi

1 X |          1          1

Aurelian Badulescu

1 X 1           1           1

ionescu andrei

1 X 1         |         1

lazar neacsu

1 X 1          1          1

Alexandru Gâdiuță

1 X 1           |           |

Bogdan Stroe

1 X |           1           |

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1         |         1

Florin Grigorescu

1 X |          |          1

georgeamzar

1 X 1          1          1

marianartimon306

1 X |          |          |

RADU ELENA

1 X 1          1          |

ardeleanumircea77         | X

taviberceanu               j X

Daniel Stanciu            | X

mihaiciudomirov           | X

mirceasebesan             |

Chirica Petre              | X

Ivan Florin                | X

Radu Tutu                    j X