Proces-verbal

încheiat în ședința ordinară a Consiliului

General al Municipiului București din data de 13 august 2020, orele î 1.00

Convocarea acestei ședințe a fost făcută de către Primarul General al J                        J

Municipiului București, doamna Gabriela Firea, prin dispoziția înregistrată subnr. 1071/07.08.2020

Ședința a avut loc la sediul autorității deliberative din municipiul București, B-dul Regina Elisabeta nr. 47, sector 5, etaj 3, la care au participat 50 din cei 51 de consilieri.

Ședința s-a desfășurat prin mijloace electronice, prin intermediul platformei online de videoconferintă WebEx, în conformitate cu prevederile H.C.G.M.B. nr. 94/23.03.2020.

La ședință au participat următorii: doamna Gabriela FIREA - Primarul General al Municipiului București, doamna Mariana Brod - Director executiv, Direcția Asistentă Tehnică si Juridică si domnul Adrian lordache - Director ?                                          1                                               J                                            1

executiv, Direcția Juridic.

Au fost invitați să participe directorii din cadrul aparatului de specialitate al Primarului General al Municipiului București și mass - media.

La ședință a fost absent: Grigorescu Florin (motivat).

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamnelor și domnilor consilieri, doamna Primar General, domnule Secretar General, înainte de a începe ședința ordinară de astăzi 13 august, am să dau cuvântul Primarului General al municipiului București, doamna Gabriela Firea.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Mulțumesc, domnule președinte de ședință. Bună ziua, doamnelor și domnilor consilieri generali. începem ședința de astăzi a Consiliului General cu o precizare foarte importantă pe care aș vrea să o fac, și anume să-i felicităm pe colegii noștri din aparatul de lucru a primarului general și din instituțiile subordonate Primăriei Capitalei și anume cele care s-au ocupat pe

sanitare și de protecție pentru medici, testele, aparatele de testare, etc., pentru că au făcut-o cu multă responsabilitate, respectând prevederile legale și la prețurile corecte, spre deosebire de Ministerul Sănătății și DSP-uri, care potrivit raportului Curții de Conturi, au făcut jaf, jaf la drumul mare. Prin urmare, iată că se poate să se facă achiziții corecte legale și la prețurile adevărate și nu umflate de către primăria capitalei și îi felicit pe colegii mei și pe întreaga echipă, spre deosebire de Guvernul PNL care a făcut jaf în pandemie. Dacă pe luna martie, spre exemplu, o mască de protecție costa 30 de bani, guvernul a cumpărat-o cu 32 de lei. Asta trebuie să se rețină, asta trebuie să știe toți românii. Pe perioada în care ni se spunea să stăm acasă că lucrează ei pentru noi, nu făceau altceva decât să îngrașe firmele căpușă ale PNL-ului, care s-au înfruptat din banii poporului, ținut închis în casă.

Al doilea lucru pe care aș dori să-l spun este cel referitor la un proiect foarte important de pe ordinea de zi, cel care se referă, de fapt, tot la o lacună


a actualului guvern. Suntem singura țară din lume care nu are un program național pentru donatorii de plasmă sanguină din rândul bucureștenilor și nu numai, deci a românilor care s-au vindecat de infecția cu Sars Cov-2. Avem peste 60.000 de infectări la nivelul țării până în acest moment, până astăzi, avem peste 30.000 de persoane vindecate, dar din cauza faptului că Guvernul României nu s-a ocupat absolut deloc să stimuleze aceste donări,

avem doar puțin peste 400 de persoane vindecate deja care au donat plasmă sanguină atât de necesară pacienților care au infecția Sars Cov-2 într-o formă mai gravă, într-o formă mai dificilă. în loc să aprecieze efortul Primăriei Capitalei de a umple un gol lăsat de Ministerul Sănătății, deci de Guvernul României, din păcate unii dintre consilierii generali PNL și USR s-au exprimat deja în defavoarea acestui proiect, spunând că este un fel de mită electorală.


Cum să fie mită electorală salvarea a mii de vieți de români? Cum poate să fie considerată o cheltuială nejustificată o investiție în sănătate? Dacă guvernul PNL susținut de USR ar fi făcut ceea ce trebuie și ceea ce s-a întâmplat în toată lumea civilizată, nu mai era nevoie ca Primăria Capitalei din resursele sale și așa limitate să vină cu un astfel de program. Noi nu venim să spunem că oferim doar circa 1.000 de euro, echivalentul în lei în tichete de masă celor care vor dona. Noi venim și spunem că în primul rând îi vom convinge pe calea dialogului, pe calea responsabilității, explicând cât de important este să ajute și pe alte persoane aflate în dificultate și bineînțeles ca și în alte state europene vom acorda și un stimulent financiar. Nu e vorba de bani cash, nu e vorba de bani care se duc în buzunar, sau îi primește cineva în mână sau forma unor tichete de masă jmrf


țe vorba despre un stimulent sub năT^rul își poate achiziționa alimente


pentru a avea o masă mai bogată în proteine, vitamine, în toate cele necesare revenirii organismului după donare, de asemenea medicamente, mă gândesc la vitamine, de asemenea la minerale și la alte întăritoare pentru organism și tot ceea ce mai poate adăuga pentru revigorarea organismului în urma donării. încă o dată spun: dacă guvernul ar fi venit cu un astfel de program de stimulare a donării de plasmă de la persoanele care s-au vindecat deja și au dezvoltat anticorpi în organism, cu siguranță nu am mai fi venit noi cu această măsură, dar ea este obligatorie. încă o dată, repet: avem peste 60.000 de infectări în România, peste 30.000 de persoane vindecate, care au dezvoltat anticorpi și doar 400 au donat pentru că guvernul nu se ocupă de convingerea acestora și de ajutorarea lor pentru a-și reveni după ziua donării pentru că nu este atât de simplu. Mai mult decât atât, sunt donatori care ne-au transmis că și-au făcut pe proprie cheltuială testele si analizele înainte de donare pentru că nu peste tot acesta s-au decontat sau nu peste tot au fost primiți în clinici de stat, unde se puteau practic deconta aceste analize necesare înaintea procesului de donare. Vă vă rog frumos să tratați cu foarte multă seriozitate acest proiect, să-l dezbatem și să îl votăm pentru că el este salvator, deci dumneavoastră astăzi printr-un simplu vot, veți salva mii de români, mii de români care se află acum la terapie intensivă. Lăsați jocurile politice, lăsați campania electorală. Oricum, și românii și bucurestenii știu ei mai bine cu cine să voteze. Nu trebuie să le inoculati ?                        f                                                                                                                                                                                                                                                              9

ideea că orice proiect din sănătate este în legătură cu campania electorală. Poate nici nu vor fi alegeri și atunci noi ce facem? Nu mai facem nimica în primărie, nu mai investim în sănătate că sunt alegeri sau nu într-o lună? Poate nu vor fi. Poate contextul epidemiologie nu ne va permite. Și atunci nu este normal să blocăm întreaga activitate a țării și a capitalei.

Avem, de asemenea, un proiect foarte important în domeniul sănătății. Este vorba despre un sprijin pe care îl acordăm persoanelor care sunt diagnosticate cu o afecțiune malignă la sân. Există un test destul de scump, dar care se poate face pentru că el arată dacă există probabilitatea recidivei. Se cheamă testul BRCA. Stimulent nostru pe care îl acordăm în valoare de 2.500 de lei prin Administrația Spitalelor, repet, este salvator, deoarece în funcție de rezultatul acestui test, doamnele respective vor urma un tratament adecvat astfel încât să nu se îmbolnăvească din nou de afecțiune malignă la sân peste 10-15 ani. Este, de asemenea, un proiect care salvează vieți și vă rog să îl tratați ca atare. Lăsați campania. Lăsați alegerile. Haideți să ne ocupăm de oameni.

Și tot în legătură cu oamenii, astăzi, ca în fiecare ședință de Consiliu General, venim în fața dumn^^^t^cu încă aproape 20 de clădiri cu bulină, cu risc seismic, pericol J^re începem lucrările, nu doar de punere în siguranță ci și consolidare, reabilitare, așa cum am făcut în toți acești ani. Unde am consolidat și clădiri și reparat fațade și am pus în siguranță, de 10 ori mai mult decât au făcut toți ceilalți după revoluție până acum. Acestea sunt rezultate concrete. Sunt cifre concrete Nu le poate nimeni mistifica. Absolut nimeni nu le poate anula. Sunt acțiuni concrete ale noastre, împreună pentru bucureșteni, pentru români. Eu vă mulțumesc foarte mult. Vă stăm la dispoziție aici cu informații în legătură cu proiectele de pe ordinea de zi. O zi frumoasă. Multă sănătate tuturor!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc și eu, doamna primar general. în continuare am să dau cuvântul înlocuitorului Secretarului General al municipiul București, domnul Adrian lordache pentru a ne comunica prezența ședinței de astăzi și pentru a supune votului dumneavoastră procesele verbale ale ședințelor anterioare. Domnule director.

Domnul lordache Adrian - Director Executiv Direcția Juridic

Vă mulțumesc, domnule președinte. Bună ziua, doamna Primar General, bună ziua, domnilor consilieri generali. Sunt 46 de participanți la ședință, deci este întrunit cvorumul necesar pentru a începe ședința, fapt pentru care vă supun la vot... sunt 4 procese verbale care trebuiesc supuse votului dumneavoastră. Le vom supune pe rând.

Primul proces este procesul-verbal al ședinței ordinare din data de 15 iulie 2020, ora 11.

Supun la vot

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 4 abțineri, procesul-verbal al ședinței a fost aprobat.

Domnul Consilier Radu Ion

Eu nu vad call-ul de vot.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnul Radu Ion, o să ia tehnicul legătura cu dumneavoastră.

De asemenea, domnul Marinescu, presupun, nu? Mai este un coleg care are probleme cu votul. Dați-mi numele. Vă mulțumesc. Domnule director.

Domnul lordache Adrian - Director Executiv Direcția Juridic

Vă supun la vot procesul-verbal al ședinței extraordinare convocată în data de 29 iulie 2020, ora 15.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vot, vă rog.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru. Nu-mi apare votul. Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Da, domnule Radu Ion.

Mai este un coleg. Cine este? Cine nu poate vota? Care este numele? Domnul Marinescu. O să ia legătura cu dumneavoastră imediat.

închidem votul.

Domnul Consilier Marinescu Sorin Cred că s-a remediat.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Cu 37 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 7 abțineri, procesul verbal a fost adoptat.

Domnul lordache Adrian - Director Executiv Direcția Juridic

Vă supun la vot procesul-verbal al ședinței extraordinare din data de 30 iulie 2020, ora 10.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vot, vă rog.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

... ordine de zi mai devreme.

Cu 32 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 8 abțineri, procesul-verbal a fost adoptat.

Domnul lordache Adrian - Director Executiv Direcția Juridic

Și ultimul proces-verbal, vă supun la vot procesul-verbal al ședinței din data de 4 august 2020, ședință extraordinară.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vot, vă rog.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnul Radu loan votează pentru. Să menționăm în procesul-verbal al ședinței. J                       1

Cu 33 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 9 abțineri, procesul-verbal a fost adoptat.

Vă mulțumesc si eu domnule director.

Propun votului introducerea pe ordinea de zi suplimentară a proiectului, la punctul numărul 2, proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului "Donează Plasmă, Salvează Viață!”

Vot, vă rog pentru introducerea pe ordinea de zi a acestui proiect.

Domnul Consilier Radu Ion Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Menționăm în procesul-verbal, domnule Radu Ion. Mulțumim.

Doamna Consilier Săndulescu Nina Și eu votez pentru.

Doamna Consilier Săndulescu Nina Mulțumesc.

5

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Cu 31 de voturi pentru, 4 voturi împotrivă, 7 abțineri, proiectul a fost introdus pe ordinea de zi.

în urma numerotării, la punctul 3 se introduce proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului "Testarea BRCA”.

Vot, vă rog pentru introducerea pe ordinea de zi a acestui proiect.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Menționăm în procesul verbal.

închidem votul.

Cu 38 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 4 abțineri, proiectul a fost adaugat pe ordinea de zi.

La punctul 52 se introduce proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal -Sector 2, București.

Vot vă rog.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru.

Domnul Președjnte de ședință Pavel Marius Adrian

Am menționat. închidem votul. Domnule Marinescu, cum vă exprimați votul la acest proiect? Văd că aveți o problemă legată de partea tehnică. Doamna Tomnița, cum este votul la acest proiect?

Doamna Viceprimar Florescu Michaela Tomnița

Pozitiv.

Cu 30 de voturi pentru, 4 voturi împotrivă, 6 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

La punctul 53 se introduce proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 3/31.01.2019 privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivului de investiții „Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu Etapa II - km 2+400 - intersecție Calea Vitan Bârzești". Vot vă rog.

Domnul Consilier Radu Ion Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Cu 37 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 7 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

La punctul 54 se introduce proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 649/2019 privind aprobarea finanțării de la bugetul Municipiului București a Programului Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție în anul 2020.

Vot vă rog.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Menționăm în proces.

închidem votul.

Cu 34 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 9 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

La punctul 55 se introduce proiectul de hotărâre privind împuternicirea Consiliilor Locale ale Sectoarelor 1 - 6 ale municipiului București să hotărască               eliminarea prin depozitare a

deșeurilor reziduale și a deșeurilor biodegradabile generate pe raza Municipiului București.

Vot vă rog.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Am menționat. Mulțumim.

închidem votul.

Cu 31 de voturi pentru, 4 voturi împotrivă, 8 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

La punctul 56 se introduce proiectul de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București în administrarea Administrației pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a unei părți din imobilul situat în str. Petricani, nr. 86A, sector 2.

Vot vă rog.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Menționăm în procesul verbal.

închidem votul.

Cu 32 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 8 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

La punctul 57 se introduce proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 293/2020 privind aprobarea organigramei, numărul total de posturi, Statului de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București.

Domnul Consilier Radu Ion Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Menționăm în proces. Menționăm și votul domnului Bădulescu în procesul verbal de ședință: "pentru".

închidem votul.

Cu 32 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă, 7 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

La punctul 58 se introduce proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Am menționat votul dumneavoastră. 9

Vot vă rog.

închidem votul.

Cu 33 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 8 abțineri, proiectul a fost adăugat pe ordinea de zi.

Supun votului dumneavoasatră ordinea de zi în integralitatea sa.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Domnule Pavel vă rog frumos, pe ordinea de zi, vreau să vă cer să introduceți la punctul 2 pe ordinea de zi, hotărâre privind validarea mandatului de consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului București a doamnei Manuela Mureșan. îmi întemeiez această cerere pe Codul administrativ, Ordonanța 57/2019, art. 204, alin. 6, care spune că în situațiile prevăzute la alin. 2, lit. a), adică demisie, cum este cazul acum, la propunerea primarului, după caz a președintelui consiliului județean sau oricărui ales desfășurată după apariția evenimentului. Este a patra ședință după această demisie și vă cer să puneți pe ordinea de zi, trebuia să facă asta Primarul General deja.

local, se face constatarea încetării sau de consilier județean și ace.


t a mandatului de consilier local xeste adoptată în prima ședință



Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Am înțeles doamna Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

...tot pe ordinea de zi și anume, la ultimul punct pe ordinea de zi să introducem punctul întrebări și interpelări. Vă mulțumesc și vă rog să supuneți la vot cererile mele.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Nu am cum să supun la vot cererea dumneavoastră. O să-i dau cuvântul doamnei director Mariana Brod, director DATJ pentru a vă aduce lămuriri. Mulțumesc. >

Doamna Director Executiv Mariana Brod

Bună ziua. Până în acest moment nu am primit un răspuns oficial din partea USR filiala Municipiului București în ceea ce privește justificarea validării supleantului înscris pe poziția 35 și nu a celui de pe poziția 34. Potrivit art....alin. 33 din Legea nr. 115/2015, supleanții vor fi validați în ordinea în care sunt înscriși pe liste. O simplă confirmare din partea partidului că supleantul de pe poziția 34 și-a pierdut calitatea, nu este suficientă. Această confirmare era suficientă dacă s-ar fi validat poziția 34. în speța noastră, se propune, se solicită de USR, validarea poziției 35, sens în care este necesară să se facă dovada pierderi calității de membru USR al supleantului înscris la poziția 34. în acest sens avem nevoie fie de o demisie, fie de o decizie de excludere sau de constatare a pierderii calității de membru al partidului. Nu s-a depus, într-adevăr dumneavoastră ați purtat o corespondență cu noi. Partidul trebuie să trimită în mod oficial aceste materiale. Mulțumesc. Este o corespondență purtată între dumneavoastră și un membru sau fost membru al partidului.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Nu stiti să cititi doamna... 5       ?                              ?

Doamna Director Executiv Marian Brod


Mai mult decât atât, aș ruga ~jpnele și domnii consilieri generali să aibă în vedere pentru ședj^f^irf'mfrt


e și completarea comsiei de



validare, în acest moment comisia fiind compusă din doi membri doar. Vă mulțumesc.

5

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumes doamna director, doamna Ciceală. îi dau cuvântul domnului Matei Țugui.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Mulțumesc. Ana făcuse două propuneri, a doua era introducerea punctului întrebări și interpelări pe ordinea de zi ca ultim punct și aceasta ar trebui votată și de ce cerusem eu cuvântul? Doresc să precizez că pe fostul punct șase pe vechea ordine de zi, eu în continuare mă voi abține de la vot. Menționez că nu am un interes patrimonial direct și părinții mei trebuie să recupereze o datorie de la cel care are o creanță asupra PMB, dar pentru a nu risca să acționez în conflict de interese, în virtutea articolului 228 din Codul administrativ, mă voi abține de la vot. Așadar orice acuze de interese oculte și așa mai departe sunt strict declarații politicianiste, eu acționez tocmai...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc pentru precizări. Poate vreți să credeți sau nu, sunteți în conflict de interese. Din cauza aceasta v-ati declinat votul.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Tocmai că nu voi acționa în conflict de interese, nu se poate imputa nimic.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc domnule Țugui.

Supun votului dumneavoastră ordinea de zi în integralitatea sa.

Vot vă rog pe ordinea de zi.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

întrebări și interpelări era o propunere pentru ordinea de zi.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin

Domnule președinte, eu nu am apucat să votez. Sunt pentru. Voicu Valentin.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Menționăm în procesul verbal de ședință, domnule Voicu.

Trecem la proiectul cu numărul 1 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier general al domnului Munteanu Cristian Mihai și vacantarea unui post de consilier din cadrul Consiliului General ai Municipiului București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 1.

Domnul Consilier lonescu TudorTim

Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Am notat, domnule lonescu.

Domnul Consilier Tutu Radu Cristian

Și eu votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Țuțu, am menționat în procesul verbal. închidem votul.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul 2 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului "Donează Plasmă, Salvează Viață!".

Am să dau cuvântul domnului Cătălin Deaconescu.

Am să vă spun din capul locului că mă așteptam la această ședință și mă aștept și la următoarea să văd ce alte vouchere mai inventează doamna primar, dar cu această ocazie cred că s-a autodepășit. Acest proiect sigur că este îmbrăcat într-o formă plăcută urechilor electorilor, dar el este, în esență, și ilegal și imoral. Și nu o să mai vorbesc despre ilegalitatea lui, s-au pronunțat deja specialiștii...

Domnul Consilier Ardeanu Mircea

Haide, măi Cătălin, lasă-ne cu poveștile astea.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

... și cum încalcă Legea 282/2000, cum încalcă recomandările de la Comisia Europeană vis-a-vis de donarea care trebuie să rămână, până la urmă, un act benevol al celui care face donarea și nu trebuie încurajată cu o formă de plată. Sigur, putem discuta de un stimulent nematerial care poate fi acordat acelui om, iar caracterul nematerial e evident că este dat de nivelul la care vă gândiți să premiați astfel de donatori. Vom ajunge, dacă se aprobă acest proiect, sigur, într-o situație în care unii oameni o să își dorească să se îmbolnăvească de COVID, ca să ajungă după aceea să doneze plasmă. Iar alți oameni care sunt donatori obișnuiți de sânge să nu mai dorească să doneze în mod regulat, așa cum o fac pentru stimulentul acela modic pe care îl primesc, șapte bonuri de masă și o zi liberă de la serviciu, plus jumătate din abonamentul la mijloacele de transport în comun. Nu o să mai dorească, decât dacă o să primească și o sumă consistentă pentru o donare de sânge obișnuită. Evident că acest proiect aduce și o notă de discriminare între cetățenii aflați în situația nefericită care au trecut prin această boală COVID-19, pentru că doar unii dintre ei vor putea să doneze plasmă.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, domnule Deaconescu!

Trebuie să rețineți un singur lucru înainte de a-i da cuvântul doamnei Ciceală. Proiectul este destinat salvării vieților și nu premierii unor cetățeni.

Doamna Ciceală, aveți cuvântul.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Da. Mulțumesc frumos!

In primul rând de ce este nelegal proiectul și vă citesc din Legea 282. Acest articol pe care vi-l citesc, articolul 4, care spune că activitatea de transfuzie sanguină este de tip non-profit și donarea de sânge și de componente sanguine umane


cu privire la legalitatea acestui proces și a acestui proiect Nu puteți să dați un cuantum material, chiar dacă e echivalent, într-o sumă atât de mare, fără să fiți în reală contravenție cu această lege. Legea prevede chiar contravenții pentru încălcarea acestui articol în cazul donării de sânge. Și interpretarea juriștilor este, de asemenea, că pentru componenta sanguină se va aplica aceeași contravenție. Pe partea de...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc!

9

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Vă rog frumos să mă lăsați să închei.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Am crezut că ați terminat.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Pe partea morală, într-adevăr și recunosc, doamna primar general are dreptate. Trebuie să ajutăm în recuperarea post COVID bolnavii de post COVID. Dar asta trebuie să facă, într-adevăr, Guvernul României. Trebuie să o facă și municipiul București pentru că care atribuții în acest domeniu, dar trebuie să o facă respectând legea și respectând etica. Și în momentul acesta, dacă condiționezi de o sumă atât de mare donarea de plasmă, nu faci decât să arunci în aer toate politicile publice, europene și românești, în vigoare, pe care toate standardele le recomandă, și anume ca donarea de sânge, de plasmă, de organe, de orice tip, medicală, să se facă benevol.

Deci, pe de altă parte, ASSMB, am o întrebare pentru domnul director Apostol, spunea ieri că există un protocol de colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului București. Din informațiile mele, doamna director a spus foarte clar că nu va semna acest protocol. Deci am o întrebare: cum se va face recoltarea de plasmă pentru acest proiect? în spitalele Capitalei, la Colentina, la Victor Babeș, unde se va face recoltarea și în ce fel, respectând legislația. Sunteți acreditați? Cum vă propuneți să duceți ia capăt acest proiect?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, doamna Ciceală.

îi dau cuvântul primarului general al Capitalei, doamna Gabriela Firea.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Mulțumesc foarte mult, domnule președinte de ședință!

în primul rând, aș vrea să îi întreb pe consilierii generali USR și PNL dacă vor lua poziție publică față de Guvernul PNL care a făcut jaf la drumul mare în timpul stării de urgență prin achizițiile publice mult, mult prea scumpe și ilegale, potrivit raportului Curții de Conturi, pe care le-au făcut Deci aș vrea o poziție publică, pentru că în afara unui reprezentant al USR din București care a dat astăzi o declarație și a condamnat ferm ceea ce a făcut guvernul PNL, nu i-am auzit pe ceilalți, consilieri generali sau parlamentari, nici măcar candidatul dreptei unite, care astăzi a vorbit doar despre domnul Constanda. Dar nu a vorbit deloc despre jaful la drumul mare de la guvernul PNL și este în continuare si candidatul PNL-ului. Deci nu îi este rușine să fie candidatul J                                                                                                                                                                                               J

unui partid care a furat românii în pandemie. Repet, aș vrea totuși, dacă avem rubrica "interpelări, întrebări”, să vă spuneți un punct vedere în legătură cu furturile pe care le-au practicat și le practică în continuare, din buzunarul nostru, al tuturor, membrii PNL. Văd că nimeni nu se disociază. Concret, pe subiect. Aș vrea, de asemenea, să adresez o întrebare, sper să nu rămână retorică. Dacă Doamne ferește, și subliniez, sunt atentă la cuvinte, Doamne ferește, unul dintre dumneavoastră sau părinții dumneavoastră sau cei dragi dumneavoastră, se întâmplă, repet, Doamne ferește, n-aș vrea să îmi răstălmăciți cuvintele, să spuneți că v-am dorit așa ceva, Doamne ferește, să se ajungă într-o situație gravă, o infectare dificilă cu SARS COV 2, la terapie intensivă, ați accepta să vi se salveze viața dumneavoastră și familiei dumneavoastră cu plasmă sanguină donată de un român care a primit măreața sumă reprezentată, repet, nu în cash, ci în tichete de masă, de 1.000 de euro de la Primăria Capitalei? Sau ați spune că preferați să muriți decât să beneficiați de acea plasmă sanguină? Vă întreb încă o dată, ce e mai important? Meschinăria politică, atacurile dumneavoastră la adresa mea, lucrurile murdare pe care le spuneți despre mine? Sau să salvați oameni? Eu mă uit cu multă onestitate în ochii tuturor și vă întreb, pentru că v-ați opus și altor proiecte din sănătate, tot așa cum spune fostul prefect al Capitalei, cu ironia privind voucherele. Aceste așa zise vouchere salvează vieți. Nu este vina mea, nu este vina dumneavoastră, să avem un guvern de dreapta incompetent, care nu se ocupă de populație, care ascunde informații, care mistifică cifre, care ne anunță cifre eronate în legătură cu infectații, cu tratații, cu testele. E o devălmășie. Mai nou aflăm că sunt și hoți. Deci după ce au dovedit că sunt proști, acum dovedit deja este că sunt și hoți. Noi astăzi vorbim foarte elegant și elevat și în termeni administrativi despre politici publice. Care politici publice? Acele legi la care faceți referire s-au scris și s-au votat în vremuri normale,               eu în parlament. Nu în vremuri excepționale, nu în pandemie. Toate țările care au guverne conștiente și responsabile au adaptat politicile publice care erau deja votate, repet, pe perioade normale, obișnuite, nu pandemice, la situația actuală, pentru a salva cetățenii. Ce am făcut noi? Nimic. Facem conferință de presă în colțul primăriei, în care ne agățăm de un text de lege din spate, de ani în urmă, și de așa zise politici publice. Ele au fost și vor fi valabile în condiții de pace sanitară, în condiții normale. Noi suntem într-un război, într-un război sanitar. Noi trebuie să salvăm vieți. Si în loc să salvăm vieți, venim în fata cetățenilor și le spunem: nu putem să facem nimic, avem un text de lege. Avem o regulă, avem o cutumă. Nu, nu avem nimic. Nu avem nimic din toate acestea. Pentru că tot ceea ce s-a adoptat, la nivel european și național, sunt texte gândite și scrise de oameni care nu stăteau cu frica că familia li se îmbolnăvește, că le mor părinții, că le mor cei dragi.



Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț Nu uitați că aveți majoritate în Parlament.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Erau texte... vă rog nu mă întrerupeți. Erau texte gândite pentru situații obișnuite... T

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț Lăsați campania electorală.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Dumneavoastră ați început și eu trebuie să vă dau răspuns. Dacă dumneavoastră aveați decenta să nu mă atacati...

9                            9                                                                9

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț Vreau și eu dreptul la replică.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

... fără argumente, vă dați seama că eu nu mai luam cuvântul. Dar nu se poate așa ceva. încă o dată, acele texte sunt depășite. Și de aceea...

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț Aveți majoritate parlamentară.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Vorbiti cu domnul Ciolacu.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Si dumneavoastră nu vă delimitați absolut deloc. Eu credeam că cu asta o să începeți, să spuneți că vă dați demisia din PNL.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonuț

Eu mă delimitez de mandatul dumneavoastră.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Vă rog să mă lăsați să vorbesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Deaconescu!

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Domnule președinte de ședință, eu nu am întrerupt pe nimeni, eu nu am vorbit peste nimeni!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă rog frumos să ne respectăm unii pe alții.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Deci dacă mai vorbește cineva peste mine, voi vorbi și eu peste toți. Și credeți-mă că am putere mai mare decât dumneavoastră să vă bruiez. Eu sunt decentă, vă ascult, notez ce spuneți și vă iau argument cu argument să vi-l desfac, să vi-l distrug, pentru că de fapt nu aveți argumente, ci doar niște vorbe goale. încă o dată vă rog să îmi răspundeți: vă dați demisia de onoare din PNL, pentru că guvernul dumneavoastră fură? Unu. Doi: dacă Doamne ferește cineva drag are nevoie de plasmă sanguină, o acceptați de la un donator care a luat tichete de masă din care și-a cumpărat alimente și vitamine, să își revină pentru donare? Vă rog scurt să îmi răspundeți.

Domnul Consilier lonescu TudorTim

Da. Bună ziua, domnule președinte de ședință. Mulțumesc!

Nu vreau să intru în războiul declarațiilor politice. Orice demers pe care noi, Consiliul General, Primăria Generală poate să îl facă în sprijinirea cetățenilor care sunt prioritatea și ar trebui să fie prioritatea noastră a tuturor, înainte de orice ideologie politică, trebuie să îl facem, acel efort. Mai ales când nu vedem din partea Guvernului, dacă nu vedem din partea Guvernului aceleași eforturi. Și în acest sens, întrebarea mea este una extrem de punctuală, pentru că s-au făcut două referiri, și eu, așa cum știm toți colegii consilieri, noi nu votăm asupra legalității proiectelor care ne sunt supuse aprobării pe ordinea de zi. Toate proiectele sunt legale, cel puțin asta este înțelegerea mea, și obligația atât a Direcției Juridice, cât și a Comisiei juridice, este să ne asigure pe ceilalți consilier generali de legalitatea proiectelor care ne sunt supuse la vot și noi să votăm asupra oportunității lor. Oportunitatea, repet, în cazul acesta al unei lupte cu acest virus care, iată că nu face decât să se agraveze, din cauzele pe care le-am enunțat la începutul intervenției mele, este clară, oportunitatea. Legalitatea, însă, pentru că au fost ridicate aceste semne de întrebare, aș vrea, personal, dar cred că va fi și în interesul celorlalți colegi consilieri, să primim din partea Direcției Juridice clarificări cu privire la aceste semne de întrebare privind legalitatea acestui proiect. Atât. Asupra oportunității m-am exprimat, grupul ALDE s-a exprimat și cred că este important proiectul, dar e bine să avem încă o dată, deși nu ar trebui, dar iată că sunt aceste suspiciuni, să avem clarificările cu privire la legalitatea proiectului și noi ne pronunțăm doar asupra oportunității și în acel moment eu nu pot decât să descalific orice intervenție care se va pronunța asupra unei ilegalități sau a unei nelegalități a unui proiect. Mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, domnule lonescu!

înainte de a-i da cuvântul domnului Adrian lordache, director al Direcției Juridic, îi dau cuvântul domnului Vasile Apostol, director general ASSMB.

Domnul Director General Vasile Apostol - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București

Bună ziua, tuturor!

Am să fac și eu câteva constatări asupra a ceea ce s-a discutat în sală. Raportat la intervența doamnei consilier Ciceală, Legea 282, art. 17, donatorii de sânge, plasmă, dacă ne referim la această categorie, au dreptul să primească, la donare, o alocați hrană sub formă de tichete. 282. Ce face Primăria Capitalei...



Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

De ce valoare sunt acele tichete? Spuneți valoarea.

Domnul Director General Vasile Apostol - Administrația Spitalelor si Serviciilor Medicale București

Discutăm...

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria Acolo e problema.

Domnul Director General Vasile Apostol - Administrația Spitalelor si Serviciilor Medicale București

Discutăm despre legalitatea demersului sau despre valoarea acestuia? Despre valoare, așa cum am spus ieri în comisie, noi am propus un stimulent. Este un drept. Donatorii pot solicita acest stimulent din partea Primăriei Capitalei, prin Administrația Spitalelor. Nu înlăturăm gradul de voluntaritate. Nici pe departe. Este un drept pe care noi îl dăm având ideea, sau fiind sub imperiul stimulării acestui demers. Ieri am explicat și astăzi explic că noi încercăm să oferim un stimulent în valoare de 4800 de lei, având în vedere faptul că ne raportăm la a sprijini acești cetățeni, acești apropiați ai noștri care au trecut printr-o perioadă extrem de grea prin a-i susține în efectuarea de analize medicale, de a-și cumpăra medicamente și alimente. întrebat ieri de un distins consilier din Comisia de sănătate, care a fost ideea sau care a fost barometru pentru care ne-am oprit la suma de 4800 de lei, răspunsul a fost unul foarte clar. Avem unul dintre proiectele de succes, toate sunt, dar fertilizarea in vitro este un proiect de succes de replicat ca bună practică în România unde acordăm un voucher pentru medicație de 4.600 de lei, numai medicația. Vreau să avem în vedere aici, că aici vrem să ajutăm și cu analize medicale și cu produsele alimentare și medicamente. Deci 282 în opinia mea ca jurist atestă faptul că suntem într-o zonă de legalitate, nu ducem discuția către valoare pentru că deja asta este o altă discuție. Raportat la o altă întrebare. Ordinul 1421/10.08.2020 al Ministrului Sănătății privind aprobarea metodologiei pentru colectarea, testarea, procesarea, stocarea și distribuția plasmei.

Articolul 1: Centrele de transfuzie sangvină vor încheia protocoale de Colentina și Victor Babeș am încheiat protocol de colaborare cu Centrul de Transfuzii al municipiului București, iarăși o măsură integrată.

colaborare cu spitalele care diagnostichează și tratează pacienți de COVID 2, raportat la faptul că am sp făcut noi Administrația Spj$j



Articolul 2: Spitalele în baza protocoalelor vor furniza Centrelor de Transfuzie Sangvină datele persoanelor și datele de contact ale pacienților lucru pe care spitalele noastre îl fac. Ce se întâmplă în piață de fapt, avem 400 de persoane în România care au donat plasmă și 550 erau ieri de pacienți la ATI și vă mai aduc în discuție raport al Comisiei Europene către Parlamentul European, Consiliul Comitetul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor, este al doilea raport privind donațiile voluntare și neplătite de sânge și componente sanguine. în interiorul documentului regăsim următoarele: stimulente pentru donatori, în ceea ce privește plasma următoarele țări prevăd stimulente pentru donatori: Austria, Belgia, Republica Cehă, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Norvegia, Polonia, Regatul Unit, Slovenia, Spania, Suedia, și Țările de Jos, stimulentele constituite sub alte forme de stimulente, control medical gratuit, bonuri de masă.

Vă mulțumesc! 5

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule director. îi dau cuvântul domnului.... 9

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Am cerut un drept la replică și eu.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Da doamna Ciceală. îi dati un drept la replică domnului director al ASSMB?

îi dau cuvântul domnului Adrian lordache pentru a vă aduce precizări privind legalitatea acestui proiect.

Da domnule Bădulescu, imediat după

Vă mulțumesc!

1

Domnul Director executiv lordache Adrian - Direcția Juridic

Răspunzând întrebării domnului consilier lonescu Tudor Tim, invoc art. 17 enunțat și de colegul meu, care a stat la baza avizului de legalitate pe acest proiect. Donatorii au dreptul să primească. Aici proiectul acesta nu prevede, nu cumpărăm plasmă pentru cei care fac acest act de voluntariat, ă putem legal, ca și o condiție, Este

chiar au dreptul să primească dreptul dânșilor, poți să-l b^fnârr



Vă mulțumesc!

Art. 17 din Legea donării acoperă per total acest proiect din punctul meu de vedere. Este și semnat de Direcția Juridic, inclusiv de mine.

Vă mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule director. îi dau cuvântul domnului viceprimar general al capitalei, domnul Aurelian Bădulescu.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Dacă mă auziți stimați colegi...lăsați că stau aici, că sunt conectat la aparatele astea.

Am văzut punctul de vedere al doamnei Ciceală, care nu poate să înțeleagă că nu are cum să înțeleagă, că nu are o pregătire și o performanță juridică. Ca să poți să fii compatibil cu transferul de înțelegere trebuie să ai un minim de înțelegere în acea materie. Cum de exemplu eu nu mă pot băga în arhitectură nu mă bag, că stau în banca mea. Acum dragi.....doamna, mă

rog, Ciceală, domnul Deaconescu ca să...pe înțelesul tuturor colegilor, dacă aș înlocui stimulent voucher cu recompensă ce ar fi? Adică cu o recunoaștere a noastră, a dovezii pe care un om înțelege să o dea într-un moment când solidaritatea este cuvântul cheie, lăsând la o parte structura de reglementare europeană care a fost invocată de stimatul domn lordache și de directorul ASSMB- ului. Cu ce vă deranjează pe dumneavoastră că vi s-a indicat cadrul legal, iar acuma aș vrea doar atâta, să fiți de acord și să votați astfel încât, să îi mobilizăm pe cei care dau dovada eficienței sociale, să aibă în vedere că există această chestiune. Domnul lordache, puțin mai tehnic v-a spus că nu este o condiție obligatorie primirea, să încaseze această bonificație sau recompensă ci este o alternativă la care poate apela o persoană care consideră că poate uza de ea. De aceea vă rog frumos haideți să încercăm să ne aplecăm încă o dată că, cu siguranță va trebui să îl votăm cu argumentele pe care le aveți acum.

Bun, ați venit în pledoaria dumneavoastră cu niște concluzii de fond eronate motiv pentru care ați primit instrumentele care reglementează inițiativa Primarului General ca atare raportat la această evidență să încercăm să apăsăm pe ”da”, pentru că este nevoie de acest proiect, dacă nu, nu este nicio problemă, vă duceți în continuare în galeria celor care nu vor mai avea ce să caute pe aici.

Vă mulțumesc!


Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc și eu domnule viceprimar. O să închid dezbaterile la punctul 2.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Vă rog frumos, mai aveați înscrieri la cuvânt.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonut

....și drepturi la replică.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc! Dreptul la replică ulterior. Haideți să trecem la vot pe proiectul cu numărul 2 de pe ordinea de zi.

Vă mulțumesc!

9

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Domnule președinte de ședință, vă rog frumos, insist. Dați-mi.....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Suntem în procedură de vot domnule Țugui.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Avem dreptul să ne justificăm votul.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Cu 33 de voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 7 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul 3 de pe ordinea de zi - proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului "Testarea BRCA”.

Dat fiind că nu sunt întrebări, trecem la vot pe proiectul cu numărul 3. închidem votul.

Cu 44 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Cu 38 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 4 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 5 - proiect de hotărâre privind conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului București domnului Sorin llfoveanu.

Vot, vă rog pe proiectul cu numărul 5.

închidem votul.

Cu 37 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 6 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 6 - proiect de hotărâre privind conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului București domnului Roger El Akoury

Vot, vă rog pe proiectul cu numărul 6.

închidem votul.

Cu 33 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 13 abțineri, proiectul a fost adoptat

Trecem la proiectul cu numărul 7 - proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor Granturi de sprijin al activității galeriilor de artă ce își desfășoară activitatea la nivelul Municipiului București

îi dau cuvântul doamnei Ana Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Mulțumesc frumos!

Grupul USR va vota pentru acest proiect. El este util, însă vrem să precizăm, că vom urmări felul în care se va face concursul de proiecte, dacă el va fi deschis, făcut de către o comisie independență și profesionistă.

Mulțumesc frumos! J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc si eu.

5                                1

Trecem la proiectul cu numărul 8 - proiect de hotărâre privind aprobarea dării în plată ca modalitate de executare silită parțială a titlurilor executorii reprezentate de Decizia civilă nr. 832A/11.07.2018 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 1011/2/2016 și menținută prin decizia civilă nr. 1158/04.06.2019 pronunțată de înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul nr. 1011/2/2016, sentința civilă nr. 1309/05.07.2011 pronunțată de Tribunalul București în dosarul 2008/3/2010 și decizia civilă nr. 1146/21.06.2007 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 48908/3/2005.

îi dau cuvântul doamnei Ana Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

O să vă rog, o să am o interpelare puțin mai lungă, nu mai lungă de trei minute însă. Sper să mă lăsați să vorbesc.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Sper să terminați într-un minut Mulțumesc!

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria

Mulțumesc! Deci în primul rând am cerut o serie de documente, cerem această serie de documente de 5 ședințe încoace, reiterez care sunt acestea: toate titlurile executorii si valoarea la zi a datoriei către creditorii Constanda Costică și Constanda Maria, contractul de dare în plată care e propus pe ordinea de zi să fie încheiat cu sus numiții, evaluarea imobilelor

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Nu avem niciun contract propus pe ordinea de zi doamna consilier, e doar un proiect de hotărâre....

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria Să fie parte integrantă acest proiect....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Aș dori să ne spuneți dumneavoastră și să nu citiți un comunicat de presă ...

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria

Vă rog să nu mă întrerupeți, din interpelarea pe care am făcut-o în data de 2 august cătrex^îrtSri^Municipiului București, cu aceste documente care nu ne-au fost puse la dispoziție astfel încât să votăm cu da sau nu. Deocamdată votul nostru, al consilierilor USR, este pe abținere din cauză că nu avem suficiente documente pe care să luăm o decizie sau alta si vă enumăr din nou si în această ședință care sunt aceste documente .... către primarul general sau direcțiile din aparatul de specialitate cu orice alte instituții din subordine ... cu creditorii Constanda Costică si Constanda Maria.

De asemenea am cerut cinci tipuri diferite de situații financiare ale municipiului București, tocmai pentru o evaluare ...oportunitatea ....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă întrerup o secundă doamna Ciceală și vă dau cuvântul din nou.

Situațiile financiare pe care le-ați cerut dumneavoastră sunt situații financiare de evidență publică și nu fac parte din proiectul aflat pe ordinea de zi.

Vă dau cuvântul în continuare.

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria

Dumneavoastră aveați legal obligativitatea să fundamentați inclusiv juridic și inclusiv pe oportunitate dar este obligație legală să fundamentați pe oportunitate în mod corespunzător și nu citând niște numere de procese, acest proiect este obligație legală, iarăși nu este obligație de oportunitate.

Obligația de oportunitate este obligația legală ... aceste documente sunt necesare nu numai consilierilor generali de la USR, ci pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză pentru a da un vot.

Dacă îmi tăiați microfonul, nu vă spun care sunt celelalte documente din nou dar oricum le aveți pe e-mail solicitată oficial din data de 2 august.

în timpul acesta mi-a parvenit ieri de la dumneavoastră, de la Primăria ... de la DATJ acel document referitor la faptul că terenul care se propune să fie dat în plată este pus și ca gaj de fapt către o bancă.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Arătați-ne documentul de care faceți vorbire, doamna Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria Dumneavoastră ni l-ati transmis ....

5

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria

.... nu pot să fac share screen. Sunt pe telefon, vă rog frumos să puneți la dispoziția tuturor consilierilor generali ...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Nu mai mințiți doamna Ciceală, sunteți în ședința Consiliului General al Municipiului București.

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria

.... să ne spuneți dacă ați făcut toate demersurile din momentul primirii somației de plată din partea soților Constanda pentru a formula o contestație la executare în condițiile în care prin același titlu executor instanța a dispus obligarea soților Constanda la restituirea terenurilor din Statul Francez și conform prevederilor articolului 677 din Codul de Procedură Civilă soții Costanda nu pot să pretindă de fapt plata acestei datorii de către municipalitate, de către noi, da de către Municipiul București până nu își îndeplinesc propria lor obligație, care este să ne dea înapoi acel teren.

Ori ei nu au făcut asta, rezultă asta din extrase de carte funciară ați spus chiar dumneavoastră în ședința trecută când ați spus că nu putem să scoatem la licitație acest teren ca să obținem un preț mai bun pe el, decât evaluarea aceea care-i la jumătate din prețul pieței ce am aflat și noi din piață fiindcă acest teren are.....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Ciceală, haideți să rezumăm, vă rog frumos ...am închis microfonul, vă rog frumos, vă rog frumos o secundă ... doamna Ciceală punctual, exact ce probleme aveți referitor la proiectul cu numărul 8.

Mai sunt și alți colegi care doresc să ia cuvântul. Vă mulțumesc!

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria

Proiectul este nelegal în forma în care este prezentat acum ...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Aceasta este o afirmație, nu o întrebare.

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria


De 6 ședințe veniți cu el în fața noastră, nu ați depus și nu ați dovedit că ați depus toate măsurile legale pe care le prevede legea pentru a încerca să eșalonați plata sau să suspendați această executare, nu am primit răspuns pe OG 22/2002 pe aij


ti făcut dovada că ati făcut toate 1                                                                       1


demersurile legale pentru a suspenda această executare și cu toate acestea veniți și ne spuneți să dăm în plată un teren care în momentul acesta aparține la cartea funciară, este grevat de sarcini ...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Ciceală o să îmi permit să vă întrerup, este a treia oară când spuneți exact același lucru, vă mulțumesc pentru problemele ridicate sau pentru necunoașterile pe care dumneavoastră le aveți deja ...

Trecem la domnul Bujduveanu Stelian.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Vă mulțumesc domnule președinte, doamnă primar, stimați colegi, domnule președinte cerusem drept la replică și la punctele anterioare dar dumneavoastră nu ati vrut să ne oferiti....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Bujduveanu aș fi putut să vă dau drept la replică dacă dumneavoastră ați fi făcut o afirmație. Dreptul la replică e ca o concluzie.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Ați hotărât dumneavoastră, e bine, mai aveți puțin și trebuie să vă exercitați mandatul de președinte de ședință așa cum l-ați început, înțeleg.

Referitor la acest proiect, am spus-o public ca să se audă în ședința de Consiliu General, grupul PNL nu se opune unei modalități de dare în plată pentru a stinge o creanță dar asta nu înseamnă că obligația trasată prin hotărârea de instanță este de a da în plată acest teren.

Noi nu putem gira un proiect care nu a adus ... nu a venit complet pe ordinea de zi a ședinței, așa cum în ședințele anterioare nu am putut să votăm pentru că din punctul nostru de vedere era vădid nelegal fără să existe acel raport de evaluare și îmi cer scuze dacă reiau ... sau mă repet.

Astăzi am spus-o dați-ne vă rog frumos, nu nouă, presei, cetățenilor, corespondența între reprezentanții primăriei și reprezentanții domnului Constanda, dați-ne acea tranzacție care va fi semnată între reprezentanții primăriei și reprezentanții domnului Costanda și fără nicio urmă de îndoială, vă spun că toți membrii Consiliu General vor vota acest proiect.

Până când nu apar aceste documente, noi nu putem gira acest proiect. Vă mulțumesc domnule președinte și în concluzie vreau să închei spunând că nu Consiliul General este responsabil de această situație.

Consiliul General este cel care acum încearcă să salveze situația. Primăria ca entitate separată a avut obligația pe care nu a respectat-o timp de un an. Vă mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule Bujduveanu o să dau cuvântul doamnei primar general Gabriela Firea.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Aș fi vrut să fiu mai rezervată la acest punct, să las tehnicienii să răspundă dar având în vedere luările dumneavoastră de cuvânt anterioare pur și simplu nu pot să las aceste elucubrații fără un răspuns.

Ce blestem pe orașul acesta, să fie nenorocit de primari de dreapta PDL și PNL, mulți dintre ei, da, după care plângeți acum că nu vă iese la socoteală procentul și vreți în continuare probabil ca să rămână bucureștenii și fără Cișmigiu și fără Herăstrău, nu?

Nu numai fără Bordei și Cartierul Francez. Ce blestem pe orașul acesta, culmea tot consilierii generali de dreapta, ne întreabă pe noi, ce au făcut colegii lor de dreapta niște ani în spate, 16-17 ani.

Eu o să vă dau numărul de telefon al ambilor primari pe dreapta, repet după care plângeți și vi-i doriți, îi implorați să vă ajute în campanie fiindcă altfel nu puteți, nu puteți să câștigați nimic, pentru că ați votat patru ani de zile numai împotriva bucureștenilor și ați blocat toate ... și acum dumneavoastră veniți în fața cetățenilor să vă pretindeți interesați de soarta Bucureștiului, nu sunteți interesați de nimic decât să umpleți pușculițele firmelor căpușă ale PNL, așa cum ați făcut la guvernare și așa cum a făcut și acum în care inclusiv o instituție a statului spune că PNL-ul fură la guvernare iar USR-ul nu se delimitează, înseamnă că îi place furtul de la guvernare.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc doamna primar general. Dau cuvântul domnului Adrian lordache, director executiv Direcția Juridic.

Domnul lordache Adrian - director executiv Direcția Juridic

încerc să răspund cât mai concret întrebărilor ...referitor începem cu lucrurile din punct de vedere mai simple de explicat și anume s-a cerut tranzacția sau contractul de dare în plată.

Noi acum în fata dumneavoastră venim să luăm împuternicirea pentru și în ședința trecută, imobilul despre care vorbim este grevat de sarcini la cartea funciară. în momentul în care noi avem mandatul, putem discuta și cu creditorul nostru, familia Constanda, la fel și el poate discuta cu creditorii dânsului, referitor la acest imobil modalitățile de ridicare a acestor creanțe ca să putem avea terenul liber de sarcini și să putem să valorificăm această operațiune de dare în plată.

^doamnei Ciceală și am confirmat-o




Am explicat că nu este o idee a noastră, hai să îi dăm creditorului niște bani, a venit solicitarea din partea creditorilor, considerăm că este o operațiune simplă, simplă sub aspect juridic, deși tehnic va implica destul de multe demersuri la cartea funciară și toate celelalte, ca să degrevăm bugetul municipiului București dând în plată o parte din acest teren.

Evaluarea și cu toate celelalte duc undeva în jur de 30 milioane din întreaga sumă de 69 plus dobânzile aferente și toate celelalte.

Mă repet poate dacă știam de cartea funciară. Evident că știam si am spus nu pot să fac ... nu, nu putem să luăm pământul câtă vreme e grevat de sarcini.

Noi nu ne-am achitat obligațiile, titlul executoriu spune obligă pârâtul să plătească, asta este prima obligație din titlul executoriu.

Terenul va fi liber de sarcini în momentul în care și noi ne-am achitat obligația.

în ceea ce privește contestația la executare, a fost suspendată decizia asta tot timpul recursului, 46 milioane de lei blocați ca și cauțiune timp de doi ani - trei ani de zile.

Mă întrebați de contestații la executare împotriva cui, a ce?

Comisia este împuternicită să discute cu creditorii a eșalonat mai bine de un an de zile toată executarea aceasta, deci ceea ce dumneavoastră spuneți se putea face prin instanță, suspendam executarea sau eșalona instanța, se putea ... noi am făcut-o în mod cert.

Timp de un an de zile am discutat, am negociat și am eșalonat, nu s-a întâmplat nimic, nimic rău, în sensul acesta vroiam să spun. Mai departe, eu vă spun cu mâna pe inimă, proiectul este legal, operațiunea este legală.

în mod cert, în momentul în care se va semna o dare în plată, nu aveți cum să nu o vedeți, n-aveți cum să nu știți de ea, se va face la notar, nu vor fi documente ascunse, semnate noaptea printr-un birou. Cu acordul creditorilor noștri și ai familiei Constanda nu va fi un document, un lucru ascuns, un lucru care să ne scape de eventuala răspundere.



înainte de a avea cuvântul, vă rog frumos să respectați Regulamentul Consiliului General și să vă exprimați în momentul în care vi se acordă. Vă mulțumesc.

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu

Vă mulțumesc domnule președinte, vă aud foarte slab, nu știu exact din ce cauză, întrebările pe care le-am .... le-am transmis în Comisia Economică și sper poate să primesc răspuns astăzi în plen, așa mi s-a spus că pot să pot să le pun în plen.

întrebările sunt:

Sunt într-adevăr blocate conturile PMB, în acest moment? Pentru că s-a comunicat pe acest subiect dar nu s-a explicat foarte clar ce înseamnă acest lucru.

Dacă sunt blocate, ce plăți poate să facă PMB, în acest moment și ce plăți nu mai poate să facă? Pentru că iarăși au fost comunicate de presă foarte neclare.

Legat de lucrările de investiții există motive pentru ca lucrările să încetinească sau să se oprească?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule Gâdiuță, îi dau cuvântul doamnei primar general Gabriela Firea.

Doamna Primar General Gabriela FIREA

Așa cum am anunțat public și necomunicând o altă informație, ea rămâne valabilă și astăzi, contul primăriei capitalei este blocat, am fost executați, se pot face doar cheltuieli salariale și de funcționare.

Sunt blocate toate investițiile din capitală. Probabil asta se dorește și asta urmăriți și dumneavoastră, să nu se mai lucreze pe niciun șantier, să nu se finalizeze aceste lucrări, oamenii care au muncit până acum să plece acasă fără salariu, asta înseamnă guvernarea de dreapta și la Guvern și la Primărie.

Asta vă doriți, ne cereți nouă cont pentru că avem o hotărâre definitivă și irevocabilă pe care am primit-o și trebuie să o respectăm.

Dacă dumneavoastră nu respectați justiția, ieșiți public și spuneți că nu ne interesează hotărârile din justiție, nu ne interesează înalta Curte, nu ne interesează hotărârile definitive. Ieșiți și spuneți. De ce vă temeți? Veniți și ne certațo pe noi pentru fapte care s-au petrecut atunci, când noi cei de azi nu lucram aici, nu eram aici.

încă o precizare, acum câteva zile, un fost primar implicat direct în această operațiune mai mult decât controversată, a spus că are o soluție magică și că dacă ajunge primar, în 3 ore prin dispoziție de primar rezolvă tot.

Am transmis și eu public că dorim să știm noi bucureștenii, noi românii care este soluția juridică magică, nu am primit nici un răspuns. Concluzie, nu există nicio soluție juridică magică prin care să rezolvăm această situație, repet care nu poate fi pusă în responsabilitatea noastră pentru care nu suntem vinovați pur și simplu sunt fapte întâmplate cu mulți ani în spate acum s-au finalizat procesele și acum suntem noi în față să respectăm sau nu, eu cred că trebuie să respectăm justiția pentru că noi acum nu facem negocieri cu domnul Constanda, noi nu discutăm cu avocații dumnealui pentru că nu avem ce să facem la primărie ci pentru că am primit o hotărâre definitivă și irevocabilă din justiție. leșiți și spuneți că dumneavoastră rupeți această hotărâre o ardeți, o dați la coș și nu vă interesează, de fapt despre asta este vorba.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, doamna Primar General. îi dau cuvântul domnului Aurelian Bădulescu, viceprimar general al capitalei.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

O să încerc să trec repede.......în afara câtorva persoane care au

punctat pe fond s-a vorbit mult și fără noimă. Scurt ce ne aduce să urcăm pe ordinea de zi doamna Ciceală toți contestatarii, toți cei care vă chinuiți să înțelegeți sau să dați amănunte elemente de detaliu. Hotărârea pronunțată de înalta Curte de Casație care ne obligă să despăgubim pe acest domn. Unu. încă o dată vă rog frumos să vă aplecați asupra unui singur element care este de evidență: plata unei datorii. Doi, nu mai invocați chestiuni pe care doar credeți că le veți avea la îndemână atunci când va trebui să răspundem fiecare în nume personal pentru că tot acolo vom ajunge, dar vreau să înțelegem altceva, domnule lordache și cu stimați colegi noi suntem în fata unei evidente, suntem în fata unei convenții infracționale de evidentă născută ca urmare a unei înțelegeri prealabile recunoscută inclusiv de primarul Băsescu și care din păcate vine și se închide astăzi pe capul nostru cu actori contemporani ai zilelor noastre care înțeleși vor să ia 12.000 de euro penalitate pe zi în baza înțelegerii avute de următoarea construcție: Nicușor Dan, prieten cu tatăl domnului Țugui, care în baza relațiilor.....vă rog

să tăceți din gură....... și a înțelegerilor făcute cu securista Wring și cu

predecesoarea și continuato^^S^fei program în Consiliul General

doamna Ciceală Ana, cunoscută, zisă și Ana Pauker, nu fac decât să nu voteze această hotărâre pentru ca zilnic să se încaseze, să se aplice penalitatea de 12.000 de euro. Aveți bunul simț să ascultați și să îmi spuneți dacă nu este așa. Domnule Țugui, ești copilul natural al domnului Țugui care are de încasat de la Constanda bani sau nu? Ești, că ai spus aici dumneata. Mai departe......ai spus dumneata până acum că ai acești bani de încasat?

Nu. Doamnă Ciceală mânată de cinstea pe care dumneavoastră o tot vânturați că sunteți cinstită, ați spus până acuma că acest grup infracțional stă deasupra dumneavoastră și vă forțează să ajungeți aici adică ați avut înțelegeri prealabile știați că domnul Țugui are de încasat că taică-su este în cârdășie cu Constanda, că banii aceștia ajung și la dumneavoastră, că vă mânjiți de ceea ce reclamați? Nu. Cinstiți sunteți. Ați stat în permanență în baza unei rezoluțiuni comune în complicitate până în ziua de astăzi, când nu vreți să votați ca să puneți povară pe umerii bucureștenilor. Este sau nu este așa, domnule Țugui? Tatăl dumitale când era la ADP la sector 4 împreună cu Piedone că atunci s-au pus bazele că eu am fost contemporan cu...... la

zi domnule de unde a luat banii taică-tu să îi dea 8 milioane, 7 milioane lui Constanda?

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Vă rog să îmi spuneți în ce perioadă a fost tatăl meu director la ADP?

Domnul Viceprimar Bădulescu Aureiian

Vă spun cu siguranță. Nu fi obraznic ascultă și răspunde. Are taică-tu de luat 8 milioane bani murdari de la Constanda? Să îti fie rușine Ana 9                               9

Ciceală, să îți fie rușine USR, să îți fie rușine PNL! Luați banii și plecați odată acasă. Rușine!

9

Domnul Consilier Țugui Matei Ion Domnule Bădulescu puteți proba?

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Să îmi dați dreptul la replică domnule Pavel.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, dragi consilieri. Haideți să închidem. Este un subiect foarte fierbinte din care am înțeles.......

1

Trecem la vot pe proiectul^u^ruărul 8 de pe ordinea de zi Proiect de hotărâre privind aprobarea^ăWi Argată ca modalitate de executare

silită parțială a titlurilor executorii reprezentate de Decizia civilă nr. 832A/11.07.2018 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 1011/2/2016 și menținută prin decizia civilă nr. 1158/04.06.2019 pronunțată de înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul nr. 1011/2/2016, sentința civilă nr. 1309/05.07.2011 pronunțată de Tribunalul București în dosarul 2008/3/2010 și decizia civilă nr. 1146/21.06.2007 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 48908/3/2005

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian Domnule președinte lăsați-ne să vorbim, este un proiect foarte.....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Suntem în procedură de vot. Vă rog să vă exercitați votul.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Vot nominal la acest proiect.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Avem un coleg care are o problemă tehnică și care vrea să își exercite votul.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Domnule Ardeleana?

Domnul Consilier Ardeleanu Mircea Votez „pentru”.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian Strigați toți consilierii domnule președinte.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Cum votati domnule Marinescu?

9

Domnul Consilier Marinescu Sorin Nicolae Votez „abținere”.

Domnul Consilier Marinescu Sorin Nicolae întrebarea este aceeiași și din partea mea.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Dragi colegi suntem în procedură de vot. Mulțumesc mult de tot. Dragi colegi suntem în procedură de vot. Vă mulțumesc. Suntem la vot pe proiectul cu numărul 8 Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în plată ca modalitate de executare silită parțială a titlurilor executorii reprezentate de Decizia civilă nr. 832A/11.07.2018 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 1011/2/2016 și menținută prin decizia civilă nr. 1158/04.06.2019 pronunțată de înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul nr. 1011/2/2016, sentința civilă nr. 1309/05.07.2011 pronunțată de Tribunalul București în dosarul 2008/3/2010 și decizia civilă nr. 1146/21.06.2007 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 48908/3/2005.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Pentru transparență puteți să strigați apelul nominal.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

în momentul de fată avem 33 de voturi si mai e necesar un vot. Domnul Ardeleanu a fost notat votul dumneavoastră în procesul verbal. Nu vă închide nimeni microfonul. E problemă de semnal. A apărut

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Dacă vreți să vă închidă microfonul mutati-vă la USR. !                                                                                                                                                      î

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

închidem votul.

Domnul Consilier Ardeleanu Mircea

Niciodată prietene Țugui, niciodată. Și atenție, tu cred că ai stat în bloc cu mine.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc, domnule Ardeleanu, domnule Țugui.



Doamna Primar General Gabriela FIREA

Păi acum are de primit 7 milioane. Nu o să mai stea în bloc într-un cartier de la periferie. Se duce in vile undeva, în cartier rezidențial.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vot pe proiectul cu numărul 8 - Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în plată ca modalitate de executare silită parțială a titlurilor executorii reprezentate de Decizia civilă nr. 832A/11.07.2018 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 1011/2/2016 și menținută prin decizia civilă nr. 1158/04.06.2019 pronunțată de înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul nr. 1011/2/2016, sentința civilă nr. 1309/05.07.2011 pronunțată de Tribunalul București în dosarul 2008/3/2010 și decizia civilă nr. 1146/21.06.2007 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr. 48908/3/2005.

Cu 32 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 8 abțineri proiectul a fost respins.

Acest proiect va fi introdus pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu General.

Domnule Țugui, haideți să revenim la ordinea de zi.

Mai lipseau două bucăți.

Suntem la numărul 9 de pe ordinea de zi - Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare, refuncționalizare, împrejmuire și organizarea execuției pentru imobilul din str. Sfinților nr. 13, sector 2, București. Vot vă rog.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă și 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 10 - Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare, refuncționalizare, împrejmuire și organizarea execuției la imobil de locuințe si spații comerciale la parter pentru imobilul din str. Gabroveni nr. 18, sector 3, București. Vot vă rog.

Cu 39 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă și 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 11 - Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier ia imobil de locuințe si funcțiuni conexe pentru imobilul din bulevardul Pache Protopopescu nr. 54 , sector 2, București.

închidem votul.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare, refuncționalizare, modificări interioare, refacere împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe și funcțiuni conexe pentru imobilul din str. Dianei nr. 2 , sector 2, București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 12.

închidem votul.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizarea execuției pentru imobilul din str. Franceză nr. 5, sector 3, București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 13.

închidem votul.

Domnul Consilier lonescu TudorTim

Domnule președinte, nu s-a înregistrat, adică nu mi-a apărut votul. Eu votam pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Menționăm în procesul verbal de ședință faptul că dumneavoastră ați votat pentru, domnule Tudor lonescu.

Domnul Consilier lonescu TudorTim

Vă mulțumesc.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Cu 41 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.1

Trecem la proiectul cu numărul 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare împrejmuire și organizare de șantier pentru imobilul din str. Șerban Vodă nr. 107, sector 4, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 14. închidem votul.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier imobil locuințe colective pentru imobilul din str. str. Șipotul Fântânilor nr. 5 , sector 1, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 15. închidem votul.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 16. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare pentru imobilul din str. Smârdan nr. 19, sector 3, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 16. închidem votul.

Cu 41 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

ționat expres că votează “pentru” având în vedere că sistemul dejv^Au4-aVn istrat opțiunea de vot.


1 Domnul consilier lonescu Tudor Ti





Trecem la proiectul cu numărul 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe si funcțiuni conexe pentru imobilul din str. Academiei nr. 15 , sector 1, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 17. închidem votul.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier pentru imobilul din str. Gladiolelor nr. 11 , sector 4, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 18. închidem votul.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 19. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe pentru imobilul din str. Vasile Pârvan nr. 2 - 4 , sector 1, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 19. închidem votul.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 20. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții privind consolidare, reabilitare, restaurare, modificări interioare refacere împrejmuire și organizare de șantier pentru imobilul din str. Plantelor nr. 47, sector 2 , București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 20. închidem votul.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a

Trecem la proiectul cu numărul 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții privind consolidare, reabilitare, restaurare, refunctionalizare, modificări interioare, refacere împrejmuire, organizare de șantier pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 74 sector 3, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 21. închidem votul.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 22. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții consolidare, reabilitare, restaurare, refunctionalizare, modificări interioare, refacere împrejmuire, organizare de șantier pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 82, sector 3, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 22. închidem votul.

Cu 41 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 23. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții, consolidare, reabilitare, restaurare, refunctionalizare, modificări interioare, refacere împrejmuire, organizare de șantier pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 84, sector 3, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 23. închidem votul.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 24. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe si funcțiuni conexe pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 92 , sector 3, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 24. închidem votul.

Cu 36 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a

Trecem la proiectul cu numărul 25. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare, refuncționalizare, împrejmuire si organizare de șantier pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 149, sector 2, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 25.

Avem un consilier general ce nu-și exercită votul. Dacă avem vreo problemă tehnică vă rog frumos să-mi spuneți. Domnule Radu Ion, domnule Deaconescu, domnule Amzăr.

Domnul Consilier Amzăr Gheorghe

Să se înregistreze că am votat.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Am notat în procesul verbal de ședință. Domnul Radu Ion.

Cu 42 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.2

Trecem la proiectul cu numărul 26 de pe ordinea de zi. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții privind consolidare, reabilitare, restaurare, modificări interioare și organizare de șantier pentru imobilul din str. Franceză nr. 32, sector 3, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 26. închidem votul.

Domnul Consilier Amzăr Gheorghe

Nu-mi apare. Am votat.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Amzăr, consemnăm în procesul verbal al ședinței. O să ia legătura, tehnicul, cu dumneavoastră.

Domnul Consilier Amzăr Gheorghe

Până acum nu am avut probleme.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 27. Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții -consolidare a imobilului situat în str. Vânători nr. 17, sector 5, București. Vot vă rog pe proiectul cu numărul 27. închidem votul.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 2 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 28. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Fondului Imobiliar în 9

administrarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor Cu Risc Seismic, a spațiilor libere cu destinația de locuință și terenurile aferente acestora, din fondul locativ de stat, disponibilizate din mișcarea a ll-a, considerate locuințe convenabile.

îi dau cuvântul domnului Matei Țugui.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Mulțumesc. Am mai multe întrebări la acest proiect și anume:

Dacă nu cumva ar trebui să avem o lista...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

îmi permiteți să vă întrerup. îl invit alături de noi pe domnul Marius Coaje pentru a vă răspunde la întrebări.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Foarte bine. Așadar prima întrebare ar fi dacă această hotărâre nu este incompletă și ar trebui să aibă o listă anexă a spațiilor respective să știm câte locuințe, cu câte camere rămân administrarea administrației de consolidări...

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Ca să aibă obiect hotărârea, domnul Bădulescu.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Nu trebuie să mai vorbiți despre așa ceva. Dumneavoastră sunteți la colțul infamiei, pui mic de hoțoman.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Dumneavoastră cereți cuvântul și respectați regulamentul.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Doamna Ciceală, taci din gură că și dumneata ești la încasare.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Domnule președinte nu am terminat...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Da domnule.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Dorim să ni se explice ce înseamnă concret negrevate de sarcini? Ce fel de sarcini ar putea greva asupra proprietății private a statului?

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Nu vreau să-țî răspund ție, domnule Țugui. Dumneata ești un mic infractor. Dumneata nu ai dreptul să mai vorbești.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Să revenim la ședința Consiliului General.

T                  J

Vă mulțumesc!

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Sunteti si dumneavoastră... > J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Domnule Țugui, mai aveți vreo întrebare?

Doamna Ciceală, opriți-vă.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

îl întrerupeți pe colegul dumneavoastră Țugui, doamna Ciceală. Vă mulțumesc!

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Tăiati-i microfonul domnului Bădulescu. 5

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Două întrebări mai am. Dacă locuințele vor căpăta și statut juridic de locuințe...

Domnul Viceprimar Aurelian Bădulescu

Nu te interesează pe tine nimic de locuințe, că tu ești tâlhar, tu iei banii bucureștenilor, 12.000 de euro pe zi. Tu cu tatăl tău, cu mama ta și cu fratele tău Vasile si cu cei din intersecție.

I                                                                                  I

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc!

Mai aveți o întrebare, domnule Țugui, vă rog frumos.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Cum se va aplica Hotărârea Consiliului General 425/2018 care prevede repartizarea acestor locuințe eliberate...

Domnul Viceprimar Aurelian Bădulescu

Nu te face că te interesează ce nu te interesează, Țugui, nu mai simula. Tu ai nevoie să îți iei banii, tu cu șleahta ta. Te rog frumos! Tu cu taică-tu care ai ... de la Constanda. Ai să mănânci de la Constanda din mână. Că sunteti mafioti. Si tatăl tău si Nicusor Dan si toti cei din clanul tău.

J                             J ?                                             J                          J                                  J               >

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc!

Dau cuvântul domnului consilier al primarului general, domnul Marius Coaje.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Teodor, aveți încredere în noi, întrebările au fost notate și domnul Coaje va răspunde.

Domnule Coaje, aveți cuvântul.

Domnul Marius Coaje - Consilier al Primarului General

Bună ziua, doamnelor și domnilor! Vă mulțumesc pentru întrebările adresate. Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că, în momentul de față, avem 4.200 de cereri din partea unor familii care vor să fie relocate din locuințele unde vom interveni pentru consolidarea clădirilor. Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că, în momentul de față, se desfășoară relocarea a două imobile, a cetățenilor proprietari din două imobile, Blănari 14 și Baltagului 17 și, odată cu aceste relocări, noi, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, nu mai dispunem de locuințe de necesitate libere. Motiv pentru care, așa cum de-a lungul celor trei-patru ani am reușit împreună cu Administrația Fondului Imobiliar să identificăm spații libere care erau în administrarea lor și să le mutăm prin hotărâre de Consiliu la Administrația Municipală, să le reabilităm și să mutăm oamenii în acele locuințe, același lucru vrem să-l facem și astăzi. Până la acest proiect am reușit să venim în fața dumneavoastră cu proiecte de hotărâre unde identificam 2-3-5-10 astfel de imobile, erau trecute într-o anexă. Dar azi venim în fața dumneavoastră, iar titlul acestui proiect de hotărâre este că vrem să luăm toate acele imobile de la AFI la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, să le igienizăm, să le reparăm, să le aducem într-o stare cât mai bună, ca persoanele proprietari privați ale căror imobile intră în consolidare să fie mutate acolo. Vreau să vă duc la cunoștință faptul că 4.200 de familii și-au exprimat acordul scris că vor să fie mutate și să înceapă consolidarea clădirilor. înainte de acest proiect, ați votat, mulțumesc pentru votul dumneavoastră, aproape 20 de documentații de avizare a lucrărilor de intervenții și începem lucrările, scoatem la licitație, facem achiziții publice și începem lucrările la aceste imobile. Gândiți-vă câte persoane sunt afectate și de câte astfel de spații avem nevoie. Libere. Mergem împreună cu colegii de la Administrația Fondului Imobiliar, identificăm împreună cu ei spațiile libere, le vom prelua prin proces-verbal, dacă sunteți de acord. Vă transmit, așa cum a făcut-o de fiecare dată, procesele-verbale prin care am luat aceste imobile, vă aducem la cunoștință și felul în care intervenim asupra lor. Și persoanele care vor fi mutate acolo, știți foarte bine, se supun comisiei din cadrul Direcției Spațiu Locativ din Primăria Capitalei. Acea comisie este cea care validează cine și unde se mută. Dacă, cum bine știți, avem^Sb^Wp^să mutăm persoanele de acolo, să le asigurăm locuințe și, în momentul de față, dacă nu facem această mișcare, să mutăm locuințele de la AFI la Administrația Municipală, riscăm să blocăm un program amplu, un program care, după cum bine știți, a avut succes si are succes. Mulțumesc!


/ ---\

B        in

VwSS—r/7       V


Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc și eu, domnule Coajeî

Haideți să trecem la vot pe proiectul cu numărul 28.

închidem votul.

Cu 33 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă, 8 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 29, proiect de hotărâre privind darea în administrare Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București a imobilului situat în str. Bărbătescu Vechi, nr. 7, sector 5.

Vot, vă rog, pe proiectul cu numărul 29.

închidem votul.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 2 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 30 de pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită fundației Reut a terenului cu suprafața de 395,00 mp situat în B-duL Mircea Vodă F.N., sector 3, în vederea desfășurării de activități școlare.

înainte de a-i da cuvântul domnului consilier Matei Țugui, o invit alături de noi pe doamna Tova Ben Nun-Cherbis, președintele Fundației Lauder Reut, pentru a vă aduce lămuriri referitoare la proiect.

Domnule Țugui, aveți cuvântul.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Mulțumesc! Credeam că ne vorbește doamna director înainte. ?                                                                                                                                               J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Presupun că dacă aveți vreo nelămurire, dânsa vă poate răspunde.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Am înțeles. Mulțumesc. 1                                      1

de doi-trei ani, până la trecerea situației grave de sănătate, ci o dare în folosință pe 49 de ani, considerăm că ar fi oportun ca beneficiarii să contribuie la bugetul Capitalei cu o redevență calculată conform hotărârilor în vigoare. Din acest motiv considerăm mai oportun să nu dăm în folosință gratuită în acest moment acest teren.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian 1                *                                                  '1"                    »                                        1 ......                                    1 '

li dau cuvântul domnului consilier lonescu Tudor.

Domnul Consilier lonescu TudorTim

Da. Mulțumesc. Voiam să fac o intervenție și se leagă cumva chiar de intervenția colegului de mai deverme. întâmplător, cunosc foarte bine toată activitatea educațională și, îndrăznesc să spun, pentru dezvoltarea societății, pe care o face fundația prin toate activitățile desfășurate. Am fost la mai multe deschideri de an școlar și atât grădinița, școala, cât și liceul recent inaugurat nu fac decât să formeze, îndrăznesc să spun, elevi extrem de performanți care să ajute la dezvoltarea societății. Deci returul pe care îl dă, prin activitatea sa, fundația, este unul care este greu de cuantificat, chiar și în bani. Și, în acest sens, cred că este un proiect foarte bun. Nu trebuie să ne limităm noi și nu ar trebui noi, în calitate de consilieri generali, să privim doar în sens pecuniar orice tranzacție. Eu înțeleg că unii dintre noi sunt obișnuiți doar să primească bani și să dea bani și nu pot depăși această limită financiară, dar există lucruri mult mai importante și facem referire exact la unul din acestea. Și noi, ca liberali, cel puțin ALDE, susținem acest proiect tocmai din acest motiv, pentru că tot ce a făcut Tova și tot ce a făcut fundația pentru dezvoltarea comunității în București, sunt elevi care studiază și care reprezintă cu mândrie atât Bucureștiul cât și societatea românească și ajută la dezvoltarea ei. Pentru asta îi mulțumesc și vom vota acest proiect. Mulțumesc! 5

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

înainte de a da cuvântul celorlalți consilieri generali înscriși la cuvânt, îi dau cuvântul doamnei Tova Ben Nun-Cherbis, președintele Fundației Lauder Reut.

Doamna Tova Ben Nun-Cherbis - Președintele Fundației Lauder Reut

Vă mulțumesc mult! Bună ziua! Vreau să vă spun că sunt mai mult decât mândră de colaborarea cu Primăria Capitalei și cu toate autoritățile, fiindcă de 23 de ani de câ promoții de bacalaureat, t

acest proiect am reușit să scot 11 tamotii de bacalaureat 100% cu note

\\        9



foarte bune, copiii au ajuns în niște locuri extraordinare, niște absolveți care se întorc acasă. Si acesta este un semnal. Am fost întrebată azi de către un consilier referitor la burse. Dacă dăm burse. Și am trimis un mesaj că din 2007, noi existăm din 1997, eu sunt fondatoarea acestui proiect și am început, de fapt, din 1997 să oferim burse la copiii nevoiași. Dar din 2006 am o evidentă mai clară, că nu am făcut din asta o nisă. Mai târziu am înțeles că trebuie să fac o evidență mai clară. Și sunt mândră că, începând din 2006, până în 2019-2020, am dat în total 972 de burse, dintre care 62 de burse de merit, 739 de burse sociale și 179 de burse prin proiectul "Șansă pentru viitor” cu Primăria Sectorului 3. Și vreau să vă spun că jos pălăria și la Primăria Sectorului 3, deși programul este direct cu ei, nu se face discriminare între copiii din București, așa că acest proiect este deschis la tot Bucureștiul. Sunt mai mult decât mulțumită și fericită că noi educăm niște copii care sunt liderii de viitor ai Bucureștiului, ai României. Să știți că cred în asta, pentru că unii din copii sunt acum lideri, care au terminat în urmă cu 11 ani liceul, sunt acum la mai multe activități și nu știu dacă îi cunoașteți, că profilul nostru este business, media, comunicare și diplomație. îi pregătim de la gimnaziu să se dezvolte personal, prin mai multe activități, prin public speaking, prin debate, la liceu internshipuri. Și cel mai important este că avem niște activități care sunt deschise la mai mult de 20 de școli din București, unde copiii din peste 20 de școli din București participă la niște internshipuri la ambasade, la ministere, copiii participă la internshipuri la bănci, la societăți, așa că mă mândresc că societatea civilă locală sprijină un proiect important pentru a pregăti chiar generația de viitor. Și chiar îmi este teamă pentru copiii care sunt astăzi obligați să meargă cu mască și motivul solicitării de astăzi este să le dăm posibilitatea totuși, să continue să învețe, să vină la școală, să nu fie online. Să fie cât mai puțin online. Vă mulțumesc mult!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc, doamna Tova!

îi dau cuvântul, în continuare, domnului consilier Voicu Ion Valentin.

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin

Mulțumesc, domnule președinte!

Bună ziua, stimați colegi! Sărut mâna, doamnă!

Eu am susținut acest proiect și în mandatul 2012-2016, cât am fost la Consiliul Local al Sectorului 3. Mă bucur foarte mult că doamna director s-a

gândit să dezvolte acest proiect și, în continuare vom susține, așa cum a spus și colegul meu Tudor lonescu^ ț proiect. Văd această poziționare a consilierilor generali USR car^j^ Ăotfcr


București. Pentru cetățenii României și pentru copiii noștri avem nevoie de educație. Mă bucur foarte mult de ceea ce au făcut ei acolo. Am vizitat atât 1

liceul, cât și școala, și știu despre proiectele sociale pe care ei le fac acolo. Noi, grupul ÂLDE din Consiliul General, vom vota și vom susține acest proiect. Și colegii mei de la Consiliul Local al Sectorului 3 au votat acest proiect.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc, domnule Voicu!

îi dau cuvântul domnului Bujduveanu Stelian.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Și înscriere la cuvânt pentru mine, pentru un amendament.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Bună ziua! Bună ziua, doamnă!

Noi susținem, când spun ”noi” mă refer la grupul liberal din Consiliul General, susținem inițiativa privată. Susținem acea inițiativă privată care investește în viitorul nostru și al copiilor noștri. O spun din capul locului, grupul PNL va vota pentru acest proiect Vă felicităm, doamnă! încurajăm cât mai mulți actori din mediul privat să investească în educația copiilor și acesta este un exemplu de bune practici ale municipalității de a veni în sprijinul acestora, indiferent de locație, indiferent de sector, trebuie să investim, trebuie să încurajăm investițiile private, nu trebuie să discriminăm copiii care fie învață la stat, fie la privat, și trebuie să se găsească loc pentru toată lumea și să îi susținem. Acesta este rolul nostru în acest consiliu. Cel mai important, să susținem viitorul. Vă mulțumesc!

1                                                                                                  J

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Ciceală, aveți cuvântul, dar, pe de altă parte, țin să vă reamintesc faptul că trebuie să vă înscrieți la cuvânt.

Aveți cuvântul.

1

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Mulțumesc frumos! Da, nu știam dacă veți închide dezbaterile sau nu.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Da, am un amendament la proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită fundației Reut a terenului cu suprafața de 395,00 mp situat în B-dul. Mircea Vodă F.N., sector 3, în vederea desfășurării de activități școlare.

Imediat vă spun. Am discutat puțin cu colegii și, practic...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Dați, vă rog, citire amendamentului.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Da. Se justifică faptul că dăm în folosință gratuită...

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Aveți amendamentul sau încă nu l-ați primit, doamna Ciceală?

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Nu. Eu l-am pregătit, dar nu l-am scris încă.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Haideți, dați-i citire, vă rog frumos, amendamentului.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Așa. Vrem să reducem darea în folosință gratuită la doi ani și cu posibilitate de prelungire dacă situația pandemică va mai exista peste doi ani din momentul adoptării.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Acesta este amendamentul?

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria Imediat vi-l citesc.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Haideți. Haideți, vă rog frumos, dați-i mail-ul acela doamnei Ana Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria



Hqrul conținut: "Darea în folosință 4e^acordă Fundației Reut pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire dacă situația pandemică care justifică această dare în folosință gratuită va fi prelungită și se prelungește în momentul respectiv.”

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc, doamna Ana Ciceală!

înainte de a supune votului amendamentul dumneavoastră, îi dau cuvântul domnului viceprimar Aurelian Bădulescu.

Domnul Viceprimar Aurelian Bădulescu

Imediat, ușor, nu dați năvală că mai este carne în hală!

Doamna Ciceală, deci vedeți că instituția căreia noi îi dăm acum terenul va începe să edifice. A edifica înseamnă a pune o construcție pe un teren. De aici cred că intrăm într-o chestiune pe care trebuie să o lămurim. Condiționăm chestiunea asta ca si când nu avem încredere că o instituție ca 1                                                                                                               J                                                                                                                                                          1

Lauder va duce la bun sfârșit și nu va pune acolo un chioșc unde să vândă înghețată. Oamenii au investiții de făcut.

Mai bine nu le dăm, decât să îi încurcăm.

Deci, haideți să fim atenți puțin la această nuanță, să înțelegem că ați lăsat de la dumneavoastră și că începeți să aveți încredere în acest proiect al cărui beneficiar este o comunitate și atenție, o comunitate care se ocupă de lucruri serioase, adică de copii. Dumneavoastră aveți copii, haideți să nu supunem la vot acest amendament, să îl picăm și să votăm așa cum cred eu că este normal, dând credit în primul rând.....

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria Amendamentul trebuie supus la vot...

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Doamna Ciceală lăsați-mă să vorbesc, ca să facem o treabă cu cap, căci altfel o să votăm acest amendament se va duce doamna acasă și o să se uite.... Băi, păi până iau autorizațiile, până.....trebuie să vin iar în fața

Consiliului General. Acum ce vreau să vă....lăsați-mă să vă mai spun o chestiune. întrebarea care va fi efemeră de acum încolo ca prezența lui Florin Bogardo, pe discurile Stelei Enache, cine va investi dacă eu îi dau terenul doar pentru doi ani? Pentru că dânșii au un Consiliul de Administrație. Păi dacă se va duce conducătorul școlii acolo, domnule spune-mi și mie am uite am hotărârea asta, vreau să investesc și atunci Colegiul de Conducere, care

nu se mai prelungește chestiunea asta, haideți să îi ajutăm cu tot sufletul doamna Ciceală și dragi colegi USR, PNL. Este o chestiune serioasă.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Vă rog frumos domnul Pavel, încă o precizare. Nu se va.....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Aveți răbdare doamna Ciceală, nu dati buzna. 1                                                                                                                            7                                1

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

.......nu se va edifica nimic pe proiectul de acum, încolo. O rog pe doamna....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Ciceală, haideți să încheiem puțin. Vă susțineți....doamna Coceală opriți-vă, o să cădeți de pe afișe, vă rog frumos.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

...nu este vorba de nici un edificiu. Este vorba de niște containăre temporare. Corect?

Vă rog să........această informație ca....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă rog să...aveți răbdare doamnă, vă pronunțați înainte să mă ascultati. Vă mențineți în continuare amendamentul? 5                                        9              9

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria Mențin în continuare amendamentul.

9

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Am înțeles.

Supun votului dumneavoastră amendamentul USR, promovat de către doamna Ana Ciceală. Acesta este un amendament USR.

închidem votul.

Cu 12 voturi pentru, 24 de voturi împotrivă, 5 abțineri, amendamentul a fost respins.

închidem votul.

Cu 35 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 7 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Vă mulțumim doamna director.

Trecem la proiectul cu numărul 31 - proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită Patriarhiei Române - Arhiepiscopia Bucureștilor a terenului în suprafață de 630,00 mp, situat în str. Gârlei, nr. 6, sector 1, în vederea construirii unui lăcaș de cult.

îi dau cuvântul domnului Țugui Matei.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Mulțumesc!

Având în vedere că respectivul teren este în fapt spațiu verde și în registrul verde, apare și în Registrul verde și actuala încadrare urbanistică, conform PUG-ului este L1d, nu considerăm oportun acest teren. Rugăm municipalitatea să identifice un alt teren potrivit pentru construirea unei biserici. Față de 2003 situația s-a schimbat din păcate. Deci, nu ne opunem să se construiască o biserică, dar nu considerăm acel teren potrivit.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Este al lor....

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

Haideți să găsim un alt teren pe care să se poată construi fără probleme un lăcaș de cult

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule Țugui.

Are cuvântul viceprimarul general al capitalei domnul Aurelian Bădulescu.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion Fără atacuri la persoană puteți?.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Domnul Bujduveanu, domnule mi le asum. Mergi la instanță. Domnul Bujduveanu vreau acum cu dumneata să vorbesc.

Domnul Consilier Bujduveanu Steiian

Vă rog.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Domnule Bujduveanu, vă rog......

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Cum veți explica dumneavoastră alegătorilor că partenerii dumneavoastră, asociații, cei cu care vă mânați în luptă, cei cu care domnul Orban merge prin parcurile din București, cu greu sub ploaia de scuipături și de înjurături a cetățenilor, să explicați...

Domnul Consilier Bujduveanu Steiian Vă rog să nu mai jigniți.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

....da lăsați că nu sunteți tata lui domnul Orban.....să le explicați că

mâine, poimâine când o să trebuiască să votați în continuare proiectul Catedrala Neamului si toate nevoile Sfintei Biserici nu veți fi lăsati de partenerii dumneavoastră de coaliție. Adică unde mai este liberalismul lui Brătianu, unde mai este "numele Tatălui și al Fiului și a Sfântului Duh”? unde le-ati lăsat? Le- ati lăsat în coșul USR-ului, le-ati lăsat la Ciceală care nu știe să își boteze copilul?

Domnul Consilier Bujduveanu Steiian Haideți, vă rog, lăsați-mă.....

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

De ce vă bateți joc de biserică? Nu vă este rușine? Țugui, tu nu ai Dumnezeu, este clar, că de aceea te-au pus pe tine să vorbești, că tu nu ai Dumnezeu, Țugui. De aia ai tupeu acesta, că nu ai cum să pierzi, că tu ai de

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria Domnule Bădulescu.....

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

De ce nu dați bisericii un petic de......să facem acolo ce trebuie.

Lămuriți-mă domnul Bujduveanu, cum explicați dumneavoastră oamenilor că partenerul dumneavoastră nu vor da bani la biserici și nu vor da nimic la biserica strămoșească?

Dumneavoastră răspundeți-mi de ce permiteți, doamna Ciceală, ca acest îmbuibat, acest vierme parazit, Țugui, care va lua din bani și va împărți cu dumneata, cu Wring și cu tot clanul lui? De ce îl lăsați să vorbească? Vă faceți de râs, Ana Pauker a USR-ului, că așa îți place să ți se spună. Ai tricou în casă pe care ai scris pe spate Ana Pauker, așa te alintă Goțiu, Anuța, Ana Pauker.

Domnul Consilier Țugui Matei Ion

E ironic să vorbești de cineva care nu are nimic cu bisericile.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Domnule Pavel........

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Rușine.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Doamna Ciceală, îmi cer scuze.

îi dau cuvântul domnului Bujduveanu Stelian.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Cred că domnul viceprimar nu a așteptat replica mea și s-a sculat și a plecat de la prezidiu.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

S-a ridicat, de sculat s-a sculat dimineață. Vă rog. Aveți cuvântul domnule Bujduveanu.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Domnul Pavel aveți ultimele ședințe care vor fi notate în mandatul dumneavoastră ca tof^\^eAWi exotice, să zic așa.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Da, dumneavoastră și colegii de la USR ați reușit să le faceți ușor, ușor colorate.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Ok. Domnul viceprimar, nu am înțeles exact întrebarea dânsului, a repetat de vreo trei ori, dar nu am înțeles ce ne acuză pe noi și pe colegii noștri, partenerii noștri din opoziție? Că ce anume? Că votăm sau nu votăm un anume proiect?

După cum știe domnul viceprimar în România dreptul la credință este un drept liber, fiecare alege să creadă în ce dorește dânsul, fiecare alege să își exprime credința în spațiul public așa cum permite legea.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Bujduveanu.....

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Lăsați-mă să termin. Domnul Bădulescu mai devreme a înjurat, a acuzat și pe mine nu mă lăsați....

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Nu a înjurat.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Bine, ok, lăsați-mă vă rog să termin, că vă văd că vă apropiați cu mâna de microfon, dar o să vă spun să mă lăsați să termin.

Repet, grupul PNL va vota pentru acest proiect. Eu unul susțin acest proiect. Dacă există colegi în grupul PNL sau în grupurile care sunt parteneri nouă, ne sunt parteneri ce au altă dorință sau doresc să se abțină sau doresc să voteze împotriva nu este de blamat acest lucru.

Ca toate partidele politice din România avem dreptul la opinii diferite pe acest subiect sensibil, domnule Pavel. Așa că îl rog frumos pe domnul viceprimar să nu mai politizeze acest subiect. Fiecare își poate alege votul pentru că, de asta suntem.......

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian Aici erați?

1

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc dragi consilieri. Haideți să încheiem aici......

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Brătianu, moare Brătianu.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian ......încheiem discuțiile la punctul 31 de pe ordinea de zi.

Trecem la vot pe punctul numărul 31.

Domnul Consilier Neacșu Lazăr

Marius trebuia să îl lași.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Domnul Consilier Neacsu Lazăr

Domnul președinte stai să spun eu despre ce este vorba.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Domnul Neacșu, nu aveți emoții, trece proiectul.

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin

Domnul Pavel, ați închis prea repede votul.

Domnul Consilier Neacsu Lazăr

Patriarhia....

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin Ați lăsat 11 secunde. Eu votez pentru.

Domnul Consilier Hărăbor Dragoș

Nici eu nu am apucat să votez, Dragoș Hărăbor. Votez pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Cu 34 de voturi pentru, 1 vot împotriva, 5 abțineri, proiectul a fost adoptat.3

Trecem la punctul cu numărul 32   - proiect de

hotărâre privind înscrierea în domeniul privat al municipiului București a bunului imobil ce face obiectul Certificatului de moștenitor nr. 150/30.07.2020, situat în București, Bd. Râmnicu Sărat nr. 26, bl. 2B, sc. 1, et. 4, ap. 52, sector 3 și transmiterea acestuia în administrarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Vot vă rog, pe proiectul cu numărul 32.

închidem votul.

Cu 43 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 0 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul cu numărul 33   - proiect de

hotărâre privind înscrierea în domeniul privat al municipiului București a bunului imobil ce face obiectul Certificatului de vacanță succesorală nr. 30/03.08.2020, situat în București, Șos. Colentina nr. 33, bl. OD 42, ap. 4, sector 2 și transmiterea acestuia în administrarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Vot vă rog, pe proiectul cu numărul 33.

închidem votul.

Cu 40 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 2 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 34   - proiect de

hotărâre privind înscrierea în domeniul privat al Municipiului București a bunului imobil ce face obiectul Certificatului de moștenitor succesiv și Certificatului de vacanță succesorală nr. 54/29.07.2020, situat în București, Aleea Callatis nr. 16, bl. A10, sc. B, et. 2, ap. 22, sector 6 și

transmiterea acestuia în administrarea Administrației Fondului Imobiliar.

Vot vă rog, pe proiectul cu numărul 34.

Doamna Viceprimar Florescu Tomnita Michaela ......acum pot să votez.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul.

Doamna Viceprimar Florescu Tomnita Michaela Nu mi s-a......

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Cu 39 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 1 abținere, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 35   - proiect de

hotărâre privind împuternicirea Consiliului Local al Sectorului 2 să achiziționeze, pentru și în numele Municipiului București, terenul situat în Str. Grigore lonescu nr. 63A, sector 2.

îi dau cuvântul domnului Bujduveanu Stelian.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Mulțumesc domnule președinte, așa cum am mai spus și la proiectele care au venit de la Sectorul 1 și Sectorul 4 cred că ar fi util ca subdiviziunile administrativ teritoriale, sectoarele municipiului București să caute în primul rând terenuri care se află în proprietatea municipalității pentru a le transforma în parcări, iar apoi să purceadă să cumpere direct la piața liberă.

Vă mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Vă mulțumesc si eu. 4                                    1

Supun votului dumneavoastră proiectul cu numărul 35.

închidem votul.

Cu 39 de voturi pentru, 1 vot împotrivă, 3 abțineri, proiectul a fost

Trecem la proiectul cu numărul 36 - proiect de hotărâre privind rectificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 68/2020.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 36.

închidem votul.

Cu 29 de voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 6 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu nr. 37 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Strada Povestei nr. 15- 15D-17A-19, sector 4.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 37.

Domnule Țuțu, domnule Bujduveanu, domnule Deaconescu, domnule Rogin, domnule lonescu, aveți probleme cu sistemul de vot?

Domnul Consilier Rogin Marius

Nu apare grila de votat.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian închidem votul pe acest proiect.

Cu 29 voturi pentru, 6 voturi împotrivă, 5 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu nr. 38 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Strada Romulus nr. 33, Sector 3.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 38.

închidem votul.

Cu 23 voturi pentru, 6 voturi împotrivă, 13 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 39 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șoseaua Gheorghe lonescu Sisești nr. 451 -453, Sector 1, București.

Vot vă rog pe proiectul cu numărul 39.

închidem votul.

Trecem la proiectul cu nr. 40 -proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Strada Aurel Vlaicu nr. 85, Sector 2, NC 200565, București.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 20 voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 15 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 41 - Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Str. Sevastopol nr. 28 - 30 - Sector 1, București.

Vot vă rog. închidem votul.

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin

Nu a apărut nimic.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Aveți probleme domnule Voicu cu sistemul de vot? Spuneți votul dumneavoastră.

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin

Pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Mai avem colegi care nu au votat domnul Florescu, domnul lonescu, domnul Baicu Ciudin, domnul Deaconescu, domnul Ciudomirov.

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin

Haideți să repetăm votul.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Nu putem să repetăm votul.

Domnul Consilier Voicu Ion Valentin

Nici colegului meu Baicu Ciudin nu i-a apărut.

Domnul Consilier Bujduveanu Stelian

Puteți repeta votul acolo unde aveți voie, nu așa ... nu peste tot.



Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Domnule Bujduveanu vă mulțumesc mult. Din cauza asta îi dau cuvântul domnului Baicu Ciudin. Cum votati?

Domnul Consilier Baicu Ciudin Alexandru

Pentru.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Mai avem pe domnul Cidomirov.

închidem votul.

Cu 25 voturi pentru, 6 voturi împotrivă, 10 abțineri, proiectul a fost respins.1

Trecem la proiectul cu nr. 42 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șos. Electronicii nr. 44B - 44C, Sector 2.

închidem votul.

Cu 20 voturi pentru, 7 voturi împotrivă, 12 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 43 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șoseaua Pandurilor nr. 20A, Sector 5.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 22 voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 12 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 44 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șoseaua Viilor nr. 28, sector 5.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 23 voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 10 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 45 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal - Drumul Cooperativei nr. 2C, Sector 5.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 21 voturi pentru, 4 voturi împotrivă, 13 abțineri, proiectul a fost respins.



Trecem la proiectul cu nr. 46 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Calea Plevnei nr. 114, sector 1, București.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 26 voturi pentru, 5 voturi împotrivă, 9 abțineri, proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu nr. 47 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Str. Tudor Vianu, Nr. 46A, sector 1, București.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 21 voturi pentru, 4 voturi împotrivă, 12 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 48 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) Strada Palisandrului nr. 4, Sector 1.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 16 voturi pentru, 6 voturi împotrivă, 11 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 49 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Str. Oituz, nr. 71 - 83, sector 2.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 16 voturi pentru, 8 voturi împotrivă, 13 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 50 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șoseaua Panduri nr. 77, sector 5, NC 231797.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 22 voturi pentru, 6 voturi împotrivă, 11 abțineri, proiectul a fost respins.

Trecem la proiectul cu nr. 51 - proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Drumul Plaiul Nucului nr. 28 - 32, Lot 1 - Lot 2 - Lot 3, sector 1, București.

Vot vă rog. închidem votul.

Cu 22 voturi pentru, 6 voturi împotrivă, 11 abțineri, proiectul a fost respins.

îl invit alături de noi pe domnul arhitect șef al Primăriei capitalei domnul Ștefan Dumitrașcu pentru lămuriri la Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal - Sector 2.

Doamna Ciceală aveți cuvântul. 1

Doamna Consilier Ciceală Ana - Maria

Mulțumesc, nu avem nevoie de lămuriri, am studiat și noi și colegii împreună cu urbaniștii acest PUZ și avem următoarele comentarii și concluzii: după această analiză că de fapt în abordarea care s-a făcut de către urbaniști iar pentru acest PUZ Sector 2 prevede o densificare maximală care este distribuită uniform pe toată ... pe toată suprafața sectorului și asta are ca rezultat următoarele aspecte: se degradează semnificativ condițiile de viață ale locuitorilor sectorului 2 fiindcă se propune dezvoltarea în zonă în care dotările, serviciile publice și infrastructura lipsesc sau capacitatea de deservire depășită, fără ca aceste zone să fie în prealabil viabilizate.

Punctul doi - se afectează caracterul unitar ai unor zone dar si a patrimoniului urbanistic și arhitectural și cel mai important lucru sunt diminuate sau să propun la construire zeci de hectare de spații verzi, așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte PUZ-uri de sector, Sector 3 cu care suntem în instanță, Sector 4, Sector 6.

Grupul USR nu va vota bineînțeles acest proiect absolut nociv pentru orașul nostru care suferă de lipsă de spații verzi.

Nu vrem să diminuăm și mai mult spațiile așa cum se propune prin aceste PUZ-uri de sector.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian îi dau cuvântul domnului arhitect sef Ștefan Dumitrașcu.

Domnul Dumitrașcu Ștefan Călin - Arhitect Sef

Mulțumesc domnule președinte, doamnelor și domnilor consilieri bună ziua. Sunt surprins că doamna Ciceală a consultat urbaniști care să îi vorbească despre o densificare maximală, dacă am înțeles bine acest termen ...da? ...

Doamna Consilier Ciceală Ana - Maria Exact asta propuneți.

Domnul Dumitrașcu Ștefan Călin - Arhitect Sef

Poate, da poate au făcut alte școli, decât cele pe care le-au făcut întocmitorii acestei documentații de urbanism, sunt cadre didactice, profesori

universitari la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, dar să nu lăsăm aceste polemici să ne stea în cale, vreau să vă spun numai câteva cuvinte, nu vă consum mult timp.

După mai bine de doi ani, de când sunteți în onoranta poziție pentru fiecare dintre dumneavoastră, că apreciați oportunitatea unei documentații care va genera reglementări pe 27 din cei 32Km pe care se întinde sectorul 2 al municipiului București.

Rolul acestei documentații, rolul major este de a continua o legătură benefică pentru vecini respectiv sectorul 3 și sectorul 1 de a reglementa în unificare salba de lacuri care străbate sectorul 2, de a contrabalansa dezvoltarea dezechilibrată din ultimele două decenii Nord -Sud prin oferirea unor posibilități de construire în zona sudică a sectorului 2 pentru a ridica aceea "densificare maximală”, îl bag în limbajul curent ca termen.

Este o documentație la care am muncit împreună cu echipa de la Direcția Generală precum și cu proiectant! și cu nenumărați oameni de specialitate sau nu din sectorul 2 și nu numai din cadrul celor 5 consultări publice, atât fizice cât și în săli cât și online, ultima discuție dintre ele a avut loc nu mai puțin de trei săptămâni și ale căror concluzii raționale au fost cuprinse în această documentație.

Este un Plan Urbanistic Zonal care va asigura pentru următorii cinci ani o dezvoltare normală și nu punctuală, nu pe sărite, nu ca un draft de seism major, ca o continuitate ascendentă, normală pentru întreg sectorul 2.

în concluzie, vă mulțumesc anticipat pentru votul dumneavoastră și sunt mândru la fel ca și dumneavoastră că putem participa împreună la acest moment.

Doamne ajută! Vă mulțumesc!

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc domnule arhitect sef. * »

Supun la vot proiectul cu numărul 52 de pe ordinea de zi. închidem votul.

Doamna Teodor spuneți-ne votul dumneavoastră.

S-a validat votul dumneavoastră, doamna Teodor.

Cu 30 de voturi pentru, 8 voturi împotrivă și 3 abțineri proiectul a fost adoptat.

3/31.01.2019 privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivului de investiții „Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu Etapa II - km 2+400 - intersecție Calea Vitan Bârzesti”

Cu 34 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă 9 abțineri proiectul a fost adoptat.

Trecem la proiectul cu numărul 54 - Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 649/2019 privind aprobarea finanțării de la bugetul Municipiului București a Programului Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție în anul 2020

Cu 31 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă, 9 abțineri proiectul a fost adoptat

Trecem la proiectul cu numărul 55 - Proiect de hotărâre privind împuternicirea Consiliilor Locale ale Sectoarelor 1 - 6 ale municipiului București să hotărască cu privire la eliminarea prin depozitare a deșeurilor reziduale și a deșeurilor biodegradabile generate pe raza Municipiului București. Vot vă rog.

Doamna Ana Ciceală nu v-ați înscris la cuvânt. Suntem în procedură de vot.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Am votat împotrivă pentru că nu suntem de acord să fie gestionată separat de către sectoare deșeurile dar......

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Doamna Ciceală să respectăm procedura Consiliului General, nu v-ați înscris la cuvânt, nu aveam de unde să știu că dumneavoastră vă doriți.

închidem votul.

Cu 26 de voturi pentru, 8 voturi împotrivă și 3 abțineri proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul cu numărul 56 - Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București în administrarea Administrației pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a unei părți din imobilul situat în str. Petricani, nr. 86A, sector 2

Cu 25 de voturi pentru, 1 vot împotrivă și 12 abțineri proiectul a fost respins.

Trecem la punctul cu numărul 57- Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 293/2020 privind aprobarea organigramei, numărul total de posturi, Statului de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București 7

Vot, vă rog.

Cu 36 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă și 2 abțineri proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul cu numărul 58 - Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București. Vot, vă rog.

Domnul Consilier Amzăr Gheorqhe

Nu îmi apare nimic pe ecran, Marius.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Spuneți-ne votul dumneavoastră, domnule Amzăr.

Domnul Consilier Amzăr Gheorqhe

Votez „pentru”.

Doamna Consilier Săndulescu Nina

Și eu votez „pentru”.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

închidem votul.

Cu 30 de voturi pentru, 6 voturi împotrivă și 4 abțineri proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul cu numărul 59.......Doamna Ciceală, eu nu știu,

înscrierea la cuvânt în general sau așa vă doriți la un proiect sau ceva?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Nu vreau să vă supărați pe mine, chiar nu știu când vă doriți dumneavoastră.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Dumneavoastră vă faceți treaba conform Regulamentului.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Trecem la proiectul cu numărul 59 Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare în Municipiul București

Acesta este proiectul cu numărul 59 chiar dacă apare 50 acolo este o mică greșeală, rectificăm textul și îl supunem din nou la vot. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare în Municipiul București. Vot vă rog.

Domnul Consilier Ciudomirov Mihai Anton Votez „pentru”.

Domnul Consilier Radu Ion

Votez „pentru”.

Doamna Consilier Săndulescu Nina Votez „pentru”.

Doamna Consilier Raiciu Anca Daniela Votez „pentru”.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc că au fost notate toate voturile exprimate de către dumneavoastră ... din cauza unei regretabile greșeli tehnice.

Vot pe punctul cu numărul 59 Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare în Municipiul București

Cu 30 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă și 9 abțineri proiectul a

Trecem la punctul cu numărul 60 - Proiect de hotărâre privind predarea de către Municipiul București a documentației tehnico -economice pentru blocul 82, sc. 1 -3, strada Estacadei nr. 13, sector 6, preluată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 270/17.05.2018.

Domnule Gâdiută aveți cuvântul.

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

întrebarea mea este legată atât de acest proiect cât și de proiectul următor. Aș dori să îmi spună cineva din executiv ce s-a făcut în acești doi ani de când au fost preluate documentațiile de la Sectorul 6 în legătură cu proiectele de reabilitare termică. S-a făcut ceva sau pur și simplu aceste documentații au stat prin vreun sertar? Și doi ani de zile s-au blocat proiectele ce erau necesare pentru sectorul 6. Vă mulțumesc.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Mulțumesc domnule Gâdiuță. Supun la vot ....îmi cer scuze domnule Gâdiută. îl avem alături de noi pe domnul Marius Coaje, consilier al Primarului General pentru a vă răspunde la întrebări.

Domnul Coaje Marius - Consilier al Primarului General

în cei doi ani de zile de când am primit documentațiile de la Sectorul 6 Primăria capitalei a reușit să scoată la licitație mai multe loturi pentru reabilitarea blocurilor cele două proiecte de azi având în vedere situația financiară a Primăriei capitalei și faptul că la licitația respectivă nu s-a înscris nimeni le returnăm celor de la Primăria Sector 6 să meargă ei mai departe cu această procedură restul de blocuri la care licitația publică a fost făcută, anunțați câștigătorii se vor semna contractele și vom începe execuția lucrărilor de reabilitare.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Mulțumesc domnule Coajă. Supun votului dumneavoastră punctul 60 de pe ordinea de zi Proiect de hotărâre privind predarea de către Municipiul București a documentației tehnico - economice pentru blocul 82, sc. 1 -3, strada Estacadei nr. 13, sector 6, preluată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 270/17.05.2018.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian Menționăm în procesul verbal votul domnului Amzăr.

Cu 39 de voturi pentru, 0 voturi împotriva, 1 proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul numărul 61 Proiect de hotărâre privind predarea de către Municipiul București a documentației tehnico - economice pentru 7 blocuri din sectorul 6, preluată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 323/14.06.2018. Vot vă rog.

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu

M-am înscris la cuvânt, domnule președinte.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Ați spus că vă referiți la ambele puncte de pe ordinea de zi.

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu

Da, dar aveam o întrebare pentru.............

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Dumneavoastră când ați luat cuvântul ați spus că o să vă referiți la ambele proiecte 60 și 61. O să îl rog pe domnul consilier Coaje să se alăture din nou. Domnule Gâdiuță spuneți vă rog.

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu

Câte blocuri s-a reușit......................și când...întrebarea era pentru

câte blocuri s-a reușit procedura de licitație și s-a atribuit unui unui executant?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Cred că pentru o asemenea întrebare chiar există un răspuns ulterior.................

Domnul Coaje Marius - Consilier al Primarului General

Domnule Gâdiuță vă răspund foarte repede: 62 de blocuri împărțite în mai multe loturi în afară de cele 8 pe care azi le dăm înapoi la sectorul 6 toate celelalte sunt atribuite. La toate celelalte vor începe lucrările.

Domnul Consilier Gâdiuță Alexandru Valeriu Avem și un termen pentru începerea lucrărilor?

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Vă mulțumesc mult de tot. Supun votului dumneavoastră proiectul cu numărul 61 - Proiect de hotărâre privind predarea de către Municipiul București a documentației tehnico - economice pentru 7 blocuri din sectorul 6, preluată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 323/14.06.2018.

Domnul Consilier Amzăr Gheorqhe

Votez „pentru”.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Notăm în procesul verbal votul domnului Amzăr, care este pozitiv.

Doamna Consilier Neacșu Ioana Mihaela

Votez „pentru”.

Domnul Consilier Hărăbor Draqoș

Votez „pentru”.

Doamna Consilier Săndulescu Nina

Votez „pentru”.

Domnul Consilier Tutu Radu Votez „pentru”.

Domnul Consilier Radu Ion Votez „pentru”.

Domnul Președinte de ședință Pavel Marius Adrian

Am menționat voturile dumneavoastră în procesul verbal al ședinței.

Cu 35 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă și 1 abținere proiectul a fost adoptat.

Trecem la punctul cu numărul 62 - Proiect de hotărâre privind împuternicirea expresă a Consilj LLocal al Sectorului 4 de a hotărî cu privire la cooperarea dintre


Direcția de Administrare a Unităților de învățământ Sector 4 și Clubul Sportiv Municipal București, în vederea finanțării și realizării în comun a unor acțiuni, lucrări, servicii sau proiecte de interes public local.

Vot, vă rog.

Domnul Consilier Amzăr Gheorghe

Votez „pentru”.

Domnul Consilier Ciudomirov Mihai Anton

Votez „pentru".

Cu 34 de voturi pentru, 0 voturi împotrivă și 2 abțineri proiectul a fost adoptat.

Vă mulțumesc doamnelor și domnilor consilieri generali pentru prezența la ședința Consiliului General de astăzi, 13.08.2020.

Ședința s-a încheiat la ora 14.20. »                     9

Notă: Consemnarea voturilor s-a realizat în conformitate cu rezultatele generate de platforma online de videoconferință WebEx pe care s-a desfășurat ședința. 1                      9                    5


SECRETAR GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Georgiana Zamfir

Redactat și Anghel Mij^la Dancă Erhanueî Cris

Mirea Ni colet a

Titirișcă Vilma Gabriela Vasilescu Floarea Vuculescu Mioara


A

J c

Pavel Marius

1 X |

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

raduioncgmb

Tomnitza

1 1

1 X 1

1 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X I

Bujduveanu Stelian

1 1

1 X 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X |

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X I

valeriu suhan

1 X 1

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 1

1 X |

taviberceanu

1 1

1 X 1

Matei Țugui

1 X 1

1 1

Mărgărit Sorin

1 X 1

1 i

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X I

1 1

Cătălin Deaconescu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 1

1 x 1

valeriuchircu

i x ।

1 1

Alexandru Gâdiuță

j 1

1 1

MARIUS ROGIN

1 X I

1 1

Radu Elena

x I

1 1

cosmin.smighelschi

1 X I

1 1

floriannitu39

1 X |

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1 [

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

Birdeanu

1 X 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Daniel Stanciu

1 X |

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

1 1

tudor ionescu

1 X I

1 1

mihaicomanescu2007

1 X 1

1 1

Sorin Marinescu

Chirica Petre

1 1

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

voicu valentin - ALDE

1 X I

catamilitaru

1 X I

1 1

Raluca Teodor

i x i

1 1

ionescu andrei

ABC

Pavel Marius

1 X |         |         |

Cristian Doicin

1 X 1          1 J

raduioncgmb

1                     1 1 1

Tomnitza

1 x 1            |            1

mihaiciudomirov

| X 1           1           1

Bujduveanu Stelian

1                     1 X I

ardeleanumircea77

i x i

Daniela Raiciu

| X j j I

georgeamzar

1 x 1            1            1

marianartimon306

| X I

lazar neacsu

| X 1

ninasandulescu64

1 x 1          1

valeriu suhan

| X                       |

hcirca hcirca

| X I I 1

Ana Ciceală

| X 1

taviberceanu

1          1 X I

Matei Țugui

1           1           1 X I

Mărgărit Sorin

1 1 I 1

Hărăbor Dragos

1 X 1          1          1

Radu Țuțu

1 x 1           1           1

Cătălin Deaconescu

1 x I

mirceasebesan

| X I

Ivan Florin

1           1           1 X 1

valeriuchircu

1 X I 1           1

Alexandru Gâdiuță

1 x 1          1          1

MARIUS ROGIN

| X 1          1

Radu Elena

1 x 1           1          1

cosmin.smighelschi

1 X 1           1           1

floriannitu39

1 x I I I

ggggg.marinescu

1 x 1          |

Florentina Gherghiceanu

| X 1            1            1

ioanamihaelaneacsu

1 x I

maxim marius cătălin

1 x 1

Birdeanu

j X 1           1           1

Alexandru Baicu Ciudin

i x ।           । i

Podar Marian Vasile

| X 1           1          1

Daniel Stanciu

1 X I I 1

Georgiana.Untea

1 X I I I

tudor ionescu

1 x I I [

mihaicomanescu2007

1 x 1           1           1

Sorin Marinescu

| X I

Chirica Petre

1 x 1            1            1

Badulescu Aurelian

| X I

voicu valentin - ALDE

1 x I

catamilitaru

i i i x ।

Raluca Teodor

1 1 1 1

icnesc ii andrei

A

î c

Pavel Marius

1 x |

1 1

Cristian Doicin

1 x |

1 1

raduioncgmb

Tomnitza

1 1

1 X 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X |

1 1

Bujduveanu Stelian ardeleanumircea77

1 1

1 X 1

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

hcirca hcirca Ana Ciceală

1 X 1

1 X 1

taviberceanu

1 1

1 X 1

Matei Țugui Mărgărit Sorin Hărăbor Dragos

1 1

1 1

1 x |

1 X |

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

Cătălin Deaconescu

1 X I

1 1

mirceasebesan Ivan Florin valeriuchircu

1 X 1

1 1

1 1

1 1

1 X |

1 1

Alexandru Gâdiuță

MARIUS ROGIN

1 1

1 X 1

1 X 1

1 1

Radu Elena

1 X I

1 1

cosmin.smighelschi

i x ।

1 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marineseu

Florentina Gherghiceanu

1 1

1 X |

1 1

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X I

1 1

Birdeanu

1 X I

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

Daniel Stanciu

1 X |

1 1

1 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

1 1

tudor ionescu

1 X I

1 1

mihaicomanescu2007 Sorin Marinescu Chirica Petre

1 1

1 1

1 X 1

1 X |

1 1

Badulescu Aurelian

1 X |

1 1

voicu valentin - ALDE catamilitaru Raluca Teodor

1 X 1

1 1

1 1

1 X 1

1 1

ionescu andrei

ABC

Pavel Marius

| X |           |           |

Cristian Doicin

| X |          |          |

raduioncgmb

1 1 1 1

Tomnitza

| X |         |         |

mihaiciudomirov

| X 1          1          1

Bujduveanu Stelian

1           1           1 X 1

ardeleanumircea77

| X I 1           1

Daniela Raiciu

| X 1           1           1

georgeamzar

| X 1           |           1

marianartimon306

| X 1           1           1

lazar neacsu

| X 1          1          |

ninasandulescu64

| X 1           1           1

valeriu suhan

| X 1           1           1

hcirca hcirca

| X I 1           1

Ana Ciceală

1          1          1 X 1

taviberceanu

1           1           1 X 1

Matei Țugui

| X I 1           1

Mărgărit Sorin

1 X 1           1           1

Hărăbor Dragos

1 X 1           1           1

Radu Țuțu

1 X I 1          1

Cătălin Deaconescu

1         1         1 X 1

mirceasebesan

j X I I I

Ivan Florin

1          1          1 X 1

valeriuchircu

1 1 1 1

Alexandru Gâdiuță

1         1         1 X 1

MARIUS ROGIN

1          1          1 X I

Radu Elena

1 x 1 j 1

cosmin.smighelschi

1 x I 1           1

floriannitu39

1 x 1           1           1

ggggg.marinescu

i x । i ।

Florentina Gherghiceani

1 X I I 1

ioanamihaelaneacsu

1 x 1 1 1

maxim marius cătălin

1 x 1           |           |

Birdeanu

1 x 1                   |

Alexandru Baicu Ciudin

1 1 1 1

Podar Marian Vasile

1 x I 1           1

Daniel Stanciu

1 1 1 1

Georgiana.Untea

1 x I I I

tudor ionescu

| X 1          1          1

mihaicomanescu2007

1 1 1 1

Sorin Marinescu

1         1         1 X I

Chirica Petre

1 x I I 1

Badulescu Aurelian

1 x 1          1          1

voicu valentin - ALDE

1 x I I 1

catamilitaru

1           1           1 X I

Raluca Teodor

1 1 1 1

Florescu Adrian ionescu andrei 1.1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului "Donează Plasmă, Salvează Viață!"

A.Pentru          31/48 ( 65%)

B.împotrivă         4/48 (  8%)

C.Abținere         7/48 ( 15%)

Fără Răspuns 6/48 ( 13%)

A

B

C

Pavel Marius

1 x |

1 1

Cristian Doicin

1 x |

1 I

raduioncgmb

1 1

1 1

Tomnitza

1 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X I

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

ardeleanumircea77

1 X I

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 !

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 1

1 X 1

taviberceanu

1 1

X

1 1

Matei Țugui

X

1 1

Mărgărit Sorin

1 X 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X I

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

X

1 1

mirceasebesan

1 x 1

1 1

Ivan Florin

X

I 1

valeriuchircu

1 X 1

Alexandru Gâdiuță

1 X I

MARIUS ROGIN

1 1

1 X 1

Radu Elena

1 1

1 X i

cosmin.smighelschi

1 1

1 X I

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X I

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

maxim marius cătălin

1 X I

Birdeanu

1 X 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

Daniel Stanciu

I 1

Georgiana.Untea

1 X |

tudor ionescu

I X I

1 1

mihaicomanescu2007

i x j

1 1

Sorin Marinescu

1 X I

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X I

1 1

voicu valentin - ALDE

1 X 1

1 1

catamilitaru

i x ।

1 1

Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei

1.2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului "Testarea BRCA"

A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

38/48 ( 79%) 0/48 ( 0%) 4/48 ( 8%)

Fără Răspuns 6/48 ( 13%)

ABC

Pavel Marius

1 X |          |          |

Cristian Doicin

| X |          |          |

raduioncgmb

1 1 1 1

Tomnitza

1 1 1 1

mihaiciudomirov

l x I 1          1

Bujduveanu Stelian

i X I 1           1

ardeleanumircea77

| X I 1          1

Daniela Raiciu

| X j 1           1

georgeamzar

| X I 1          1

marianartimon306

1 X 1           |           |

lazar neacsu

1 x 1          1          1

ninasandulescu64

i x i । j

valeriu suhan

1 1 1                     1

hcirca hcirca

1 x I 1          1

Ana Ciceală

i x ।                   i

taviberceanu

| X I 1           1

Matei Țugui

i x i j j

Mărgărit Sorin

| X I 1           1

Hărăbor Dragos

1 x I I 1

Radu Țuțu

1 x 1          |          1

Cătălin Deaconescu

1           1           1 x 1

mirceasebesan

1 x I 1

Ivan Florin

i i i x ।

valeriuchircu

| X 1

Alexandru Gâdiuță

| X 1           |           1

MARIUS ROGIN

1         1         1 X 1

Radu Elena

1 x I 1            1

cosmin.smighelschi

| X I 1          1

floriannitu39

| X I I 1

ggggg.marinescu

| X I 1           1

Florentina Gherghiceanu

1 X I I 1

ioanamihaelaneacsu

1 x 1           1           1

maxim marius cătălin

| X 1           1           1

Birdeanu

1 x I 1

Alexandru Baicu Ciudin

i x i i ।

Podar Marian Vasile

| X 1

Daniel Stanciu

1 x 1           1           1

Georgiana.Untea

| X 1           1           1

tudor ionescu

| X I 1            1

mihaicomanescu2007

1 1 1 1

Sorin Marinescu

1 1 1 1

Chirica Petre

1 x I I 1

Badulescu Aurelian

i x i

voicu valentin - ALDE

X I 1         1

catamilitaru

i x ।          । i

Raluca Teodor

1 1 1 1

Florescu Adrian ionescu andrei

Fără Răspuns 8/48 ( 17%)

A

B

C

Pavel Marius

1 X |

1

1

Cristian Doicin

1 X 1

1

1

raduioncgmb

Tomnitza mihaiciudomirov Bujduveanu Stelian

1 1

1 1

1 X 1

I 1

1

1

1

1

1

1

1

x 1

ardeleanumircea77

1 x !

1

1

Daniela Raiciu

1 x j

1

1

georgeamzar

1 x |

1

1

marianartimon306

i x i

1

1

lazar neacsu

1 X 1

1

1

ninasandulescu64

1 x |

1

1

valeriu suhan

1 X 1

1

1

hcirca hcirca

1 X |

1

1

Ana Ciceală taviberceanu

i x i

i i

1 I

1

1

Matei Țugui Mărgărit Sorin Hărăbor Dragos

i i i i

1 x |

x 1

1

1

1

x 1

1

Radu Țuțu

Cătălin Deaconescu

1 X 1

1 1

1 x 1

1

1

mirceasebesan

Ivan Florin valeriuchircu

1 X 1

1 1

1 1

1

1

x 1

1

x 1

1

Alexandru Gâdiuță

MARIUS ROGIN

1 1

1 1

x 1

1 x 1

Radu Elena

1 1

1

x 1

cosmin.smighelschi floriannitu39

1 1

1 x |

1

1

x 1

1

ggggg.marinescu

1 X |

1

1

Florentina Gherghiceanu

i x i

1

1

ioanamihaelaneacsu

1 X I

1

1

maxim marius cătălin

1 X 1

1

1

Birdeanu

1 X I

1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1

Podar Marian Vasile

Daniel Stanciu

1 X 1

1 I

1 1

1

1

Georgiana.Untea

1 X I

1

1

tudor ionescu

i x i

1

1

mihaicomanescu2007

Sorin Marinescu

1 X 1

1 1

1 1

1 I

Chirica Petre

1 X 1

1

1

Badulescu Aurelian

1 X I

1

1

voicu valentin - ALDE catamilitaru

1 X |

1 1

1 1

1

1

1.3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal -Sector 2

București

A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

30/48 ( 63%) 4/48 ( 8%) 6/48 ( 13%)


Raluca Teodor

Florescu Adrian ionescu andrei

1.4. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 3/31.01.2019 privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivului de investiții „Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu Etapa II - km 2+400 - intersecție Calea Vitan Bârzești"

A.Pentru          37/48 ( 77%)

B.împotrivă         1/48 (  2%)

C.Abținere         7/48 ( 15%)

Fără Răspuns 3/48 ( 6%)

ABC

Pavel Marius

| X |          |          |

Cristian Doicin

X |         |         |

raduioncgmb

Tomnitza

mihaiciudomirov

1 X |          |          |

Bujduveanu Stelian

j X |          |          |

ardeleanumircea77

| X |          |          |

Daniela Raiciu

| X |          |          |

georgeamzar

| X |         |         |

marianartimon306

| X |         |         |

lazar neacsu

1 X |         |         |

ninasandulescu64

| X |           |           |

valeriu suhan

| X |         |         |

hcirca hcirca

| X j |          |

Ana Ciceală

| X j |          |

taviberceanu

| X |          |          |

Matei Țugui

1         1         1 x |

Mărgărit Sorin

1          1          1 x |

Hărăbor Dragos

1 X 1          |          1

Radu Țuțu

1 x I 1           1

Cătălin Deaconescu

1 x I                   1

mirceasebesan

1 x 1                   1

Ivan Florin

1           1           1 x 1

valeriuchircu

1          1 1 X j

Alexandru Gâdiuță

1         1 X I I

MARIUS ROGIN

1           1           1 X I

Radu Elena

1           1           1 X I

cosmin.smighelschi

1 x I I I

floriannitu39

1 x I 1          1

ggggg.marinescu

1 x 1           1           1

Florentina Gherghiceanu | X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

1 x I I I

maxim marius cătălin

1 X I I I

Birdeanu

1 X I I I

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I I I

Podar Marian Vasile

1 x I 1           1

Daniel Stanciu

| X 1         1         1

Georgiana.Untea

1 x 1 1 1

tudor ionescu

1 x I 1           1

mihaicomanescu2007

1 x 1 1 1

Sorin Marinescu

1         1         1 X 1

Chirica Petre

1 x I 1          1

Badulescu Aurelian        |

voicu valentin - ALDE |

catamilitaru              I

Raluca Teodor

Florescu Adrian           |

ionescu andrei            |

1.5. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 649/2019 privind aprobarea finanțării de la bugetul Municipiului București a Programului Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție în anul 2020

A. Pentru           34/48 ( 71%)

B.împotrivă         0/48 (  0%)

C.Abținere         9/48 ( 19%)

Fără Răspuns 5/48 ( 10%)

ABC

Pavel Marius

1 X 1         1         1

Cristian Doicin

| X I I I

raduioncgmb

III!

Tomnitza

1 1 1 1

mihaiciudomirov

| X I 1           1

Bujduveanu Stelian

1          1          | X |

ardeleanumircea77

1 X 1           1           |

Daniela Raiciu

| X I I I

georgeamzar

| X j

marianartimon306

i x । i ।

lazar neacsu

| X I |          |

ninasandulescu64

| X 1

valeriu suhan

1 X 1          |          |

hcirca hcirca

1 x 1           1           1

Ana Ciceală

| X I |

taviberceanu

| X 1

Matei Țugui

i i x ।

Mărgărit Sorin

1           1           1 X I

Hărăbor Dragos

1 x 1

Radu Țuțu

| X I j j

Cătălin Deaconescu

1 1 1 1

mirceasebesan

1 x 1 I 1

Ivan Florin

1         1 X I

valeriuchircu

1 x 1

Alexandru Gâdiuță

1           1           1 x 1

MARIUS ROGIN

| X 1           |

Radu Elena

1           1           1 X I

cosmin.smighelschi

| X j 1           1

floriannitu39

1 1 1 1

ggggg-marinescu

1 x I 1            1

Florentina Gherghiceanu | X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

1 X 1         1         1

maxim marius cătălin

1 x 1           1           |

Birdeanu

| X 1          1 I

Alexandru Baicu Ciudin

1 x I

Podar Marian Vasile

1 x 1

Daniel Stanciu

| X I I 1

Georgiana.Untea

] X 1         1

tudor ionescu

| X I 1           |

mihaicomanescu2007

| X I 1 I

Sorin Marinescu

1         1         1 X 1

Chirica Petre

1 x 1          1          1

Badulescu Aurelian

| X 1

voicu valentin - ALDE | X catamilitaru              | X

Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei

1.6. Proiect de hotărâre privind împuternicirea Consiliilor Locale ale Sectoarelor 1-6 ale municipiului București să hotărască cu privire la eliminarea prin depozitare a deșeurilor reziduale și a deșeurilor biodegradabile generate pe raza Municipiului București

A.Pentru           31/48 ( 65%)

B.împotrivă         4/48 (  8%)

C.Abținere         8/48 ( 17%)

Fără Răspuns 5/48 ( 10%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X |

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

raduioncgmb

1 1

1 1

Tomnitza

1 X I

1 1

mihaiciudomirov

1 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

| X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 X I

1 1

taviberceanu

1 1

X

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Mărgărit Sorin

1 1

1 X I

Hărăbor Dragos

1 X I

1 1

Radu Țuțu

1 X |

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 X 1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

valeriuchircu

1 1

1 X I

Alexandru Gâdiuță

1 1

X

1 1

MARIUS ROGIN

1 1

1 X 1

Radu Elena

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 1

i x j

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu | X |

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X I

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X |

Podar Marian Vasile

1 X 1

Daniel Stanciu

1 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

1 1

tudor ionescu

1 X I

1 1

mihaicomanescu2007

I 1

Sorin Marinescu

1 1

1 X I

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

voicu valentin - ALDE | X

catamilitaru               | X

Raluca Teodor              |

Florescu Adrian            j

ionescu andrei

1.7. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București în administrarea Administrației pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a unei părți din imobilul situat în str. Petricani, nr. 86A, sector 2

A.Pentru           32/48 ( 67%)

B.împotrivă         1/48 (  2%)

C.Abținere         8/48 ( 17%)

Fără Răspuns 7/48 ( 15%)

ABC

Pavel Marius

1 x |

1 1

Cristian Doicin

1 x |

j 1

raduioncgmb

1 1

1 1

Tomnitza

1 x |

mihaiciudomirov

1 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

i x ।

1 1

marianartimon306

1 X |

1 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

valeriu suhan

1 x |

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 X 1

1 1

taviberceanu

1 1

1 X 1

Matei Țugui

1 1

1 X |

Mărgărit Sorin

1 X 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X I

1 1

Cătălin Deaconescu

1            1 X 1            |

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

valeriuchircu

1 1

1 X 1

Alexandru Gâdiuță

1 1

1 X I

MARIUS ROGIN

1 1

1 X 1

Radu Elena

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 X 1

1                     1

floriannitu39

1 X |

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu | X |

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X 1

Birdeanu

1 X I

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Daniel Stanciu

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 X I

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

Sorin Marinescu

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X I

1 1

voicu valentin - ALDE catamilitaru Raluca Teodor

Florescu Adrian ionescu andrei

1.8. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 293/2020 privind aprobarea organigramei, numărul total de posturi, Statului de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București

A.Pentru           32/48 ( 67%)

B.împotrivă        2/48 (  4%)

C.Abținere         7/48 ( 15%)

Fără Răspuns 7/48 ( 15%)

ABC

Pavel Marius

1 X |          |          |

Voicu Ion Valentin

| X |         |

Cristian Doicin

| X |           | j

raduioncgmb

Tomnitza

1 1             1              1

1 x 1          |          |

mihaiciudomirov

Bujduveanu Stelian

1                 1                 1                  1

I         1         1 X 1

ardeleanumircea77

1 x 1 I 1

Daniela Raiciu

i x i

georgeamzar

X 1         1         1

marianartimon306

i x i                    i

lazar neacsu

1 X 1         1         1

ninasandulescu64

1 x I 1           1

valeriu suhan

| X 1 j |

hcirca hcirca

| x 1                    !

Ana Ciceală

1 1 1 x j

taviberceanu Matei Țugui

1               1               1               1

1         1         1 X 1

Mărgărit Sorin

1 x I 1          1

Hărăbor Dragos

i x i i

Radu Țuțu

1 x I 1          1

Cătălin Deaconescu

1          1 X I

mirceasebesan

1 x j |          [

Ivan Florin

1          1 X I

valeriuchircu

i i i x ।

Alexandru Gâdiuță

1          1 X 1          |

MARIUS ROGIN

1          1          1 X I

Radu Elena

1          1          1 X 1

cosmin.smighelschi

1 x 1           1           1

floriannitu39

| X 1          1          |

ggggg.marinescu

1 x 1         1

Florentina Gherghiceam

1 X 1           1           1

ioanamihaelaneacsu

| X I I I

maxim marius cătălin

| X 1            1            1

Birdeanu

i x । i ।

Alexandru Baicu Ciudin

| X 1         1

Podar Marian Vasile

| X 1            |            |

Daniel Stanciu

| X I

Georgiana.Untea tudor ionescu

1               1               1               1

1 X |          |          |

mihaicomanescu2007

Sorin Marinescu

1 1 1             1

1                 I                 1                  1

Chirica Petre             |

Badulescu Aurelian       |

catamilitaru              |

Raluca Teodor

Florescu Adrian           |

ionescu andrei            |

1.9. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București

A.Pentru           33/48 ( 69%)

B.împotrivă         1/48 ( 2%)

C.Abținere         8/48 ( 17%)

Fără Răspuns 6/48 ( 13%)

A E

J c

Pavel Marius

1 X |

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

raduioncgmb

1 1

1 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

mihaiciudomirov

i x î

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 1

1 X I

taviberceanu

1 1

1 X 1

Matei Țugui

1 1

1 1

Mărgărit Sorin

1 X 1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

i x i

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X I

valeriuchircu

1 1

1 X 1

Alexandru Gâdiuță

1            1 X 1            1

MARIUS ROGIN

1 1

1 X |

Radu Elena

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 X 1

1 1

floriannitu39

1 X I

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu | X |

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 1

maxim marius cătălin

1 X I

1 1

Birdeanu

1 X I

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

Daniel Stanciu

1 X 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

tudor ionescu

i x ।

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

I 1

Sorin Marinescu

1 1

1 X I

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

i x ।

1 1

catamilitaru

Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei

1.Ordinea de zi a sedinmtei CGMB din 13.08.2020 in integralitatea sa A.De acord        30/47 ( 64%)

B.împotrivă        4/47 (  9%)

C.Abținere         3/47 (  6%)

Fără Răspuns 10/47 ( 21%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x |

1 1

Voicu Ion Valentin

1 1

1 1

Cristian Doicin

1 X I

1 1

Tomnitza

1 X I

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X I

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

georgeamzar

i x ।

1 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

i x ।

1 1

valeriu suhan

1 X I

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 1

X

1 1

taviberceanu

1 1

X

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Mărgărit Sorin

1 1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X I

1 1

Radu Țuțu

1 X |

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

Ivan Florin

1 1

1 1

valeriuchircu

1 1

1 X 1

Alexandru Gâdiuță

1 1

X

1 1

MARIUS ROGIN

1 1

1 1

Radu Elena

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 X I

1 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu | X |

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X I

1 1

maxim marius cătălin

i x ।

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Daniel Stanciu

1 X |

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 X I

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 1

Sorin Marinescu

1 1

1 1

Chirica Petre

1 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

catamilitaru

1 1

1 X 1

Raluca Teodor

1 1

1 1

Florescu Adrian

1 X I

1 1

ionescu andrei

1.1. Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier general al domnului Munteanu Cristian Mihai și vacantarea unui post de consilier din cadrul Consiliului General al Municipiului București


A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 4/48 ( 8%)

43/48 ( 90%) 0/48 ( 0%) 1/48 ( 2%)

A

B C

Pavel Marius

1 X |

1 1

Voicu Ion Valentin

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 X |

1 1

Cristian Doicin

1 x j

1 1

Tomnitza

1 x |

1 1

mihaiciudomirov

1 x |

Bujduveanu Stelian

1 X 1

ardeleanumircea77

1 X

Daniela Raiciu

1 X

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X |

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 [

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 X 1

1 1

taviberceanu

1 X I

1 1

Matei Țugui

1 X I

1 1

Mărgărit Sorin

1 X I

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

Radu Țuțu

1 1

Cătălin Deaconescu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 X 1

1 1

valeriuchircu

1 X 1

Alexandru Gâdiuță

1 1

MARIUS ROGIN

1 X I

1 1

Radu Elena

1 X I

1 1

cosmin.smighelschi

1 X j

1 1

floriannitu39

1 X 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

i x ।

1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

maxim marius cătălin

1 X I

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Daniel Stanciu

1 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

1 1

tudor ionescu

1 X 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 X 1

1 1

Sorin Marinescu

1 X 1

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1


catamilitaru Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei 1.2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului "DONEAZĂ PLASMĂ, SALVEAZĂ VIAȚĂ!"

A.Pentru          33/48 ( 69%)

B.împotrivă         5/48 ( 10%)

C.Abținere         7/48 ( 15%)

Fără Răspuns 3/48 ( 6%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 x |

1 1

Octavian Berceanu

1 1

1 X |

Sorin Marinescu

X

1 1

Bogdan Stroe

1 1

X

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X I

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

valeriu suhan

1 X |

1 1

hcirca hcirca

1 X |

1 1

Ana Ciceală

X

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Mărgărit Sorin

1 X 1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X I

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

X

1 [

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X I

valeriuchircu

1 1

1 1

MARIUS ROGIN

1 1

1 X I

Radu Elena

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 1

1 X 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu | X |

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X I

1 1

maxim marius cătălin

i x i

1 1

Birdeanu

1 X I

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Daniel Stanciu

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 X 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 X I

Chirica Petre

1 X I

1 1

Badulescu Aurelian

1 X I

1 1

catamilitaru

1 X I

1 1

Raluca Teodor

1 1

1 1

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.55. Proiect de hotărâre

pentru

aprobarea proiectului "TESTAREA BRCA

A.Pentru

44/48

( 92%)

B.împotrivă

0/48

( e%)

C.Abținere

1/48

( 2%)

Fără Răspuns 3/48 ( 6%)

A

B C

Pavel Marius

| X |          |          |

raduioncgmb

| X |

Octavian Berceanu

| X |          |          |

Sorin Marinescu

1 X |           |           |

Bogdan Stroe

1 x 1          1          1

Cristian Doicin

1 x 1

Tomnitza

j x 1 I I

mihaiciudomirov

1 X 1          1          1

Bujduveanu Stelian

1 x 1           1           1

ardeleanumircea77

1 x I 1           1

Daniela Raiciu

i x । i j

georgeamzar

| X I 1          |

marianartimon306

1 x 1

lazar neacsu

i x । j ।

ninasandulescu64

1 X 1           1           |

valeriu suhan

1 x 1          1          1

hcirca hcirca

i x i । i

Ana Ciceală

] X I I 1

Matei Țugui

X I 1 I

Mărgărit Sorin

| X I 1 I

Hărăbor Dragos

1 X 1          1          1

Radu Țuțu

1 x I 1           1

Cătălin Deaconescu

i x i ।          ।

mirceasebesan

1 x 1                     1

Ivan Florin

1          1          1 X I

valeriuchircu

1 x I I 1

MARIUS ROGIN

1 X I 1           1

Radu Elena

1 x 1           1           |

cosmin.smighelschi

1 x I I

floriannitu39

1 X 1           1           [

ggggg.marinescu

1 x 1          1          1

Florentina Gherghiceanu | X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

1                     1 1 1

maxim marius cătălin

1 x 1          1          |

Birdeanu

| X 1          1 i

Alexandru Baicu Ciudin

| X I 1          1

Podar Marian Vasile

i x ।

Daniel Stanciu

1 X I I I

Georgiana.Untea

1 x I 1           1

tudor ionescu

1 X I 1 I

mihaicomanescu2007

{III

Chirica Petre

i x i

Badulescu Aurelian

| X I 1           1

catamilitaru

| X 1

Raluca Teodor

1                     1 1 1

Florescu Adrian

1 X |          |          |

ionescu andrei

Voicu Ion Valentin

1.4. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului București domnului Marian Zidaru


A.Pentru

38/49 ( 78%)

B.împotrivă

0/49 (

0%)

C.Abținere

4/49 (

8%)

Fără Răspuns 7/49 ( 14%)

A E

C

Pavel Marius

1 X 1

1 1

raduioncgmb

1 X I

1 1

Octavian Berceanu

1 X I

1 1

Sorin Marinescu

1 X 1

1 1

Bogdan Stroe

BUMBAR MARIAN

1 X 1

1 1

1 1

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 j

Tomnitza

1 X 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X I

1 1

Bujduveanu Stelian ardeleanumircea77

1 1

1 X 1

1 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

georgeamzar

1 X I

1 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

i x ।

1 1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

i x ।

1 1

Matei Țugui

i x i

Mărgărit Sorin

1 X I

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

Cătălin Deaconescu

1 X 1

1 1

1 1

mirceasebesan Ivan Florin

1 X 1

1 1

1 X |

valeriuchircu MARIUS ROGIN Radu Elena

1 1

1 1

1 X |

I X 1

1 1

cosmin.smighelschi floriannitu39

1 1

1 1

1 X |

1 1

ggggg.marinescu

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X I

1 1

Birdeanu

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Daniel Stanciu

1 X I

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 X I

1 1

mihaicomanescu2007

1 X 1

1 1

Chirica Petre

1 X I

1 1

Badulescu Aurelian

1 X |

1 1

catamilitaru

1 X 1

1 1


Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.5. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de cetățean de onoare al

municipiului București domnului Sorin Ilfoveanu

A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 7/50 ( 14%)

37/50 ( 74%) 0/50 ( 0%) 6/50 ( 12%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x

1 1

1

raduioncgmb

1 X

1 1

1

Octavian Berceanu Sorin Marinescu

1 X 1

1 1

1 x 1

Bogdan Stroe

1 X

1 1

1

BUMBAR MARIAN

Alexandru Gadiuta

1 X 1

1 1

1 1

1

Cristian Doicin

1 X

1 1

1

Tomnitza

1 X

1 1

I

mihaiciudomirov

1 X

1 1

1

Bujduveanu Stelian ardeleanumircea77

1

1 X

1 1

1 1

1

1

Daniela Raiciu

1 X

1 1

1

georgeamzar

1 X

1 1

1

marianartimon306

1 X

1 1

1

lazar neacsu

1 X

1 I

1

ninasandulescu64

i x

1 1

1

valeriu suhan

1 X

1 1

1

hcirca hcirca

i x

1 1

1

Ana Ciceală

1 X

1 1

1

Matei Țugui Mărgărit Sorin Hărăbor Dragos

1

1

1 X

1 1

1 1

1 1

Radu Țuțu

Cătălin Deaconescu

i X 1

1 1

1 s

1

1

mirceasebesan Ivan Florin

1 X

1

1 1

1 x 1

valeriuchircu

MARIUS ROGIN

1

1 X

1 1

x 1 1

Radu Elena

i x

1                 1

1

cosmin.smighelschi floriannitu39

1

1 X

1 1

1 1

x 1 1

ggggg.marinescu

1 X

1 1

1

Florentina Gherghiceanu

1 X

1 1

1

ioanamihaelaneacsu

1 X

j 1

1

maxim marius cătălin

1 X

1 1

1

Birdeanu

1 X

1 1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X

1 [

1

Podar Marian Vasile

1 X

1 1

1

Daniel Stanciu

Georgiana.Untea

1 x

1 1

1 1

1 1

tudor ionescu

1 X

I 1

1

mihaicomanescu2007

Chirica Petre

1

1 x

1 1

1 1

x 1 1

Badulescu Aurelian

1 X

1 1

1

catamilitaru Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.6. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului București domnului Roger El Akoury

A.Pentru           33/49 ( 67%)

B.împotrivă         0/49 (  0%)

C.Abținere         13/49 ( 27%)

Fără Răspuns 3/49 ( 6%)

ABC

Pavel Marius

| X |          |          |

raduioncgmb

| X |          |          |

Octavian Berceanu

| X |

Sorin Marinescu

1         1         1 X 1

Bogdan Stroe

1           1           1 X 1

BUMBAR MARIAN

1            1            1 x 1

Alexandru Gadiuta

i i i x ।

Cătălin Deaconescu

1 1 1 1

Cristian Doicin

1 x 1           1           |

Tomnitza

| X I |         |

mihaiciudomirov

i X I 1            1

Bujduveanu Stelian

1           1           1 X 1

ardeleanumircea77

| X 1           1           |

Daniela Raiciu

1 X 1        1        1

georgeamzar

1 x 1            1            |

marianartimon306

j x । j i

lazar neacsu

1 X |         |         |

ninasandulescu64

1 x I 1            1

valeriu suhan

i x । i i

hcirca hcirca

1 X 1        1        1

Ana Ciceală

1          1          1 X 1

Matei Țugui

1 x 1

Hărăbor Dragos

1 X 1          1          |

Radu Țuțu

1 X 1         1         |

mirceasebesan

1 x 1           1           |

Ivan Florin

1           1           1 X I

valeriuchircu

1          1          1 X 1

MARIUS ROGIN

1 x I 1           1

Radu Elena

| X I

cosmin.smighelschi

1 1 1 1

floriannitu39

1 x 1 I 1

ggggg.marinescu

1 X 1          1          1

Florentina Gherghiceanu | X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

1 x 1            1            1

maxim marius cătălin

| X 1          1          |

Birdeanu

1 x I j I

Alexandru Baicu Ciudin

i x । i

Podar Marian Vasile

1 x I 1 I

Daniel Stanciu

i । । x j

Georgiana.Untea

1 x 1

tudor ionescu

1 x I 1           1

mihaicomanescu2007

1          1          1 X 1

Chirica Petre

1 x 1           1           |

Badulescu Aurelian

1 X |          |          |

catamilitaru

1 X 1         |         |

Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.7. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor Granturi de sprijin al activității galeriilor de artă ce își desfășoară activitatea la nivelul Municipiului București


A.Pentru

40/49 (

82%)

B.împotrivă

1/49 (

2%)

C.Abținere

5/49 (

10%)

Fără Răspuns 3/49 ( 6%)

A B

C

Pavel Marius

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 x 1

1 1

Octavian Berceanu

1 x |

1 1

Sorin Marinescu

1 x |

1 1

Bogdan Stroe

1 x |

1 1

BUMBAR MARIAN

1 x |

1

Alexandru Gadiuta

1 1

1

Cătălin Deaconescu

1        1 X

1 1

Cristian Doicin

i x i

1 1

Tomnitza

। ।

1 X I

mihaiciudomirov

i x ।

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

1 X 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

i x ।

1 1

Matei Țugui

1 X I

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

valeriuchircu

1 X 1

1 1

MARIUS ROGIN

1 1

1 X I

Radu Elena

1 X 1

1 1

cosmin.smighelschi

1 X I

1 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 I

Florentina Gherghiceanu

1 X I

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X I

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Daniel Stanciu

1 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

1 1

tudor ionescu

1 X I

mihaicomanescu2007

1 1

i x j

Chirica Petre

1 X |

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1


catamilitaru              |

Raluca Teodor

Florescu Adrian           |

ionescu andrei            j

Voicu Ion Valentin       |

1.8. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării in plată ca modalitate de executare silită parțială a titlurilor executorii reprezentate de Decizia civilă nr. 832A/11.07.2018 pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul nr.

1011/2/2016 și menținută prin decizia civilă nr. 1158/04.06.2019 pronunțată de înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul nr. 1011/2/2016, sentința civilă nr. 1309/05.07.2011 pronunțată de Tribunalul București în dosarul 2008/3/2010 și decizia civilă nr. 1146/21.06.2007 pronunțat

A.Pentru

32/46 (

70%)

B.împotrivă

1/46 (

2%)

C.Abținere

8/46 (

17%)

Fără Răspuns 5/46 ( 11%)

A E

5 C

Pavel Marius

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 x |

1 1

Sorin Marinescu

1 1 >

( 1 1

Bogdan Stroe

1 1

1 X I

BUMBAR MARIAN

1 1

1 1

Alexandru Gadiuta

1 1

1 X 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

Honorius Circa

1 X I

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

i x ।

Bujduveanu Stelian

1 1

1 X 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X I

1 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

i x i

1 1

ninasandulescu64

i x ।

1 1

valeriu suhan

1 X I

1 1

Ana Ciceală

1 1

! x |

Matei Țugui

1 1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X I

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 1

1 X I

Radu Elena

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 1

1 X 1

floriannitu39

1 X I

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X |

1 1

maxim marius cătălin

I X I

1 1

Birdeanu

1 X I

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Georgiana.Untea

i x ।

tudor ionescu

1 X I

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian        |

catamilitaru              |

Raluca Teodor

Florescu Adrian           |

ionescu andrei            |

Voicu Ion Valentin        |

1.9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare, refuncționalizare, împrejmuire și organizarea execuției pentru imobilul din str. Sfinților nr.13,

sector 2, București A.Pentru B.împotrivă C.Abținere

Fără Răspuns 4/45 (

40/45 ( S 0/45 (

1/45 (

9%)

39%) 0%) 2%)

A B

C

Pavel Marius                | X |

raduioncgmb                 | X j

Sorin Marinescu            | X |

Bogdan Stroe                | X |

BUMBAR MARIAN               |    |

Alexandru Gadiuta         | X |

Cătălin Deaconescu        |    j

mihaiciudomirov            | X j

Honorius Circa             | X |

Cristian Doicin            | X |

Tomnitza                      | X j

Bujduveanu Stelian         |    |

ardeleanumircea77         j X j

Daniela Raiciu             | X |

georgeamzar                 | X |

marianartimon306           | X |

lazar neacsu                | X |

ninasandulescu64          | X |

valeriu suhan               | X |

Ana Ciceală                 | X |

Matei Țugui                 | X |

Hărăbor Dragos             j X |

Radu Țuțu                     | X |

mirceasebesan              | X |

Ivan Florin                  |    |    |

MARIUS ROGIN                | X |

Radu Elena                   | X |

cosmin.smighelschi        | X |

floriannitu39              | X |

ggggg.marinescu            | X j

Florentina Gherghiceanu j X |

ioanamihaelaneacsu        j X |

maxim marius cătălin      j X |

Birdeanu                      j X [

Alexandru Baicu Ciudin   | X j

Podar Marian Vasile       j X |

Georgiana.Untea            | X |

tudor ionescu              | X |

mihaicomanescu2007        | X |

Chirica Petre              | X |

Badulescu Aurelian        | X |

Raluca Teodor

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.10. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare, refuncționalizare, împrejmuire și organizarea execuției la imobil de locuințe si spații comerciale la parter pentru imobilul din str. Gabroveni nr. 18, sector 3, București


A.Pentru

39/44 (

89%)

B.împotrivă

0/44 (

0%)

C.Abținere

1/44 (

2%)

Fără Răspuns 4/44 ( 9%)

A

B C

Pavel Marius

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 x |

Sorin Marinescu

i x i

Bogdan Stroe

1 X I

Alexandru Gadiuta

Cătălin Deaconescu

mihaiciudomirov

1 X 1

Honorius Circa

1 X 1

Cristian Doicin

1 X 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

ardeleanumircea77

1 X I

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

georgeamzar

1 X I

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X I

1 1

Ana Ciceală

1 X 1

1 1

Matei Țugui

1 X 1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

Radu Elena

1 X I

cosmin.smighelschi

1 X I

1 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

i X I

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X j

1 1

Birdeanu

1 X j

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

Georgiana.Untea

1 X 1

tudor ionescu

1 X 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

Raluca Teodor

1 1

1 1

Florescu Adrian

1 X 1

1 1


ionescu andrei

Voicu Ion Valentin

1.11, Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe si funcțiuni conexe pentru imobilul din bulevardul Pache Protopopescu nr. 54 , sector 2, București

A.Pentru          40/45 ( 89%)

B.împotrivă        0/45 (  0%)

C.Abținere         1/45 (  2%)

Fără Răspuns 4/45 ( 9%)

ABC

Pavel Marius                 | X |    |

raduioncgmb                    I     I     I

Sorin Marinescu            j X |    |

Bogdan Stroe                 | X |    |

Alexandru Gadiuta         j X |    |

Cătălin Deaconescu        I    I    I

mihaiciudomirov            j X j    j

Honorius Circa              | X |    |

Daniel Stanciu              | X j    j

Cristian Doicin            | X j    [

Tomnitza

Bujduveanu Stelian        | X |    |

ardeleanumircea77         | X j    |

Daniela Raiciu              | X |    |

georgeamzar                  | X j    |

marianartimon306           | X |    |

lazar neacsu                 j X |    |

ninasandulescu64           | X |    |

valeriu suhan               | X |    |

Ana Ciceală                   j X j     |

Matei Țugui                  | X |    |

Hărăbor Dragos              | X |    |

Radu Țuțu                      | X |     |

mirceasebesan               j X |    |

Ivan Florin                   j    |    |

MARIUS ROGIN                 | X j    |

Radu Elena                    j X |     |

cosmin.smighelschi        | X |    |

floriannitu39               | X |    |

ggggg.marinescu            | X |    |

Florentina Gherghiceanu | X j    |

ioanamihaelaneacsu        | X |    |

maxim marius cătălin      | X |    |

Birdeanu                        j X |     |

Alexandru Baicu Ciudin j X |    |

Podar Marian Vasile       | X |    |

Georgiana.Untea            | X |    |

tudor ionescu               j X |    |

mihaicomanescu2007        | X |    |

Chirica Petre               j X |    |

Badulescu Aurelian        | X |    |

Raluca Teodor

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.12. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici

aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare, refunctionalizare, modificări interioare, refacere împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe și funcțiuni conexe pentru imobilul din str. Dianei nr. 2 , sector 2, București

A.Pentru          40/45 ( 89%)

B.împotrivă        0/45 (  0%)

C.Abținere         1/45 (  2%)

Fără Răspuns 4/45 ( 9%)

A

B C

(

Pavel Marius raduioncgmb Sorin Marinescu Bogdan Stroe Alexandru Gadiuta Cătălin Deaconescu mihaiciudomirov Honorius Circa Daniel Stanciu Cristian Doicin Tomnitza

Bujduveanu Stelian ardeleanumircea77 Daniela Raiciu georgeamzar marianartimon306 lazar neacsu ninasandulescu64 valeriu suhan Ana Ciceală Matei Țugui Hărăbor Dragos Radu Țuțu mirceasebesan Ivan Florin MARIUS ROGIN Radu Elena cosmin.smighelschi floriannitu39 ggggg.marinescu Florentina Gherghiceanu ioanamihaelaneacsu maxim marius cătălin Birdeanu Alexandru Baicu Ciudin Podar Marian Vasile Georgiana.Untea tudor ionescu mihaicomanescu2007 Chirica Petre Badulescu Aurelian

1 x 1 x 1 x 1 x 1 x

1 x 1 x

1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x

1 X i x i x 1 X 1 X 1 X 1 X

1 X 1

1 X 1 X 1 X 1 X 1 X 1 X 1 X 1 X 1 X 1 X i x 1 X 1 X 1 X

1                     1                     1

1                     1                     1

1                         1                         1

1                         1                         1

1                         1                         1

1             1             1

1             1             1

1             1             1

1

1         1   x 1

1                     1                     1

1                  1                 1

1                  1                 1

1                         1                         1

1               1               1

1                         1                         1

1            1            1

1                         1                         1

1                  1                 1

1                     1                     1

Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.13. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizarea execuției pentru imobilul din str. Franceză nr. 5 , sector 3, București


A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 4/45 ( 9%)

40/45 ( 89%)

0/45 (

1/45 (

A

0%)

2%)

B C

Pavel Marius

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 X |

1 1

Sorin Marinescu

1 X |

1 1

Bogdan Stroe

1 X 1

1 1

Alexandru Gadiuta

1 X I

1 1

Cătălin Deaconescu

1 X 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

1 1

Honorius Circa

1 X 1

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X I

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

i x j

1 1

Ana Ciceală

1 X 1

1 1

Matei Țugui

1 X 1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X I

1 1

Radu Țuțu

1 X I

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

Radu Elena

1 X j

1 1

cosmin.smighelschi

i x ।

floriannitu39

1 X 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X I

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 X 1

1 1

Chirica Petre

1 X I

1 1

Badulescu Aurelian

1 X I

1 1

Raluca Teodor

1 1

1 1


Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.14. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare împrejmuire și organizare de șantier pentru imobilul din str. Șerban Vodă nr. 107, sector 4, București

A.Pentru           42/45 ( 93%)

B.împotrivă         0/45 (  0%)

C.Abținere          1/45 (  2%)

Fără Răspuns 2/45 ( 4%)

ABC

Pavel Marius               | x

raduioncgmb                | X

Sorin Marinescu           | X

Bogdan Stroe

Alexandru Gadiuta         | X

Cătălin Deaconescu        | X

mihaiciudomirov           | X

Honorius Circa             | X

Daniel Stanciu             | X

Cristian Doicin           | X

Tomnitza                    | X

Bujduveanu Stelian        | X

ardeleanutnircea77         | X

Daniela Raiciu             | X

georgeamzar               [ X

marianartimon306          | X

lazar neacsu               | X

ninasandulescu64          | X

valeriu suhan              | X

Ana Ciceală                 | X

Matei Țugui                | X

Hărăbor Dragos            | X

Radu Țuțu                    | X

mirceasebesan             j X

Ivan Florin

MARIUS ROGIN               | X

Radu Elena                  | X

cosmin.smighelschi        | X

floriannitu39             | X

ggggg.marinescu            | X

Florentina Gherghiceanu | X

ioanamihaelaneacsu        [ X

maxim marius cătălin      j X

Birdeanu                    | X

Alexandru Baicu Ciudin | X

Podar Marian Vasile       | X

Georgiana.Untea            | X

tudor ionescu             | X

mihaicomanescu2007        | X

Chirica Petre              | X

Badulescu Aurelian        | X

Raluca Teodor

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.15. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier imobil locuințe colective pentru imobilul din str. str. Șipotul Fântânilor nr. 5 , sector 1, București

A.Pentru          43/45 ( 96%)

B.împotrivă        0/45 (  0%)

C.Abținere         1/45 (  2%)

Fără Răspuns 1/45 ( 2%)

ABC

Pavel Marius

| X |           |           |

raduioncgmb

| X |          |          |

Sorin Marinescu

| X |

Bogdan Stroe

| X |          | j

Alexandru Gadiuta

| X |           |           |

Cătălin Deaconescu

| X |           |           |

mihaiciudomirov

| X |                     |

Honorius Circa

| X |            |            |

Daniel Stanciu

1 X 1          1          1

Cristian Doicin

| X I I 1

Tomnitza

| X 1            1            1

Bujduveanu Stelian

i X I                     1

ardeleanumircea77

1 X 1         |         1

Daniela Raiciu

1 x 1           1           |

georgeamzar

| X I I 1

marianartimon306

| X 1           1           1

lazar neacsu

1 X 1         1         1

ninasandulescu64

| X I 1          1

valeriu suhan

| X I 1           1

Ana Ciceală

| X 1

Matei Țugui

| X I I |

Hărăbor Dragos

1 X 1          1          |

Radu Țuțu

1 X I 1          1

mirceasebesan

| X 1           1           |

Ivan Florin

1           1           1 x 1

MARIUS ROGIN

1 x I

Radu Elena

1 X 1         1         |

cosmin.smighelschi

1 x I I 1

floriannitu39

1 X 1         |         1

ggggg.marinescu

1 X 1           1           |

Florentina Gherghiceani

1 X 1           1           |

ioanamihaelaneacsu

1 x 1           1 1

maxim marius cătălin

i x i i i

Birdeanu

| X j 1           1

Alexandru Baicu Ciudin

1 x 1

Podar Marian Vasile

| X I I 1

Georgiana.Untea

1 X 1         1         1

tudor ionescu

1 X |          |          |

mihaicomanescu2007

1 x I 1          1

Chirica Petre

1 x j 1 |

Badulescu Aurelian

i x i

Raluca Teodor

1 1 1 1

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin 1.16. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare, reabilitare pentru imobilul din str.

Smârdan nr. 19, sector 3, București

A.Pentru           41/45 ( 91%)

B.împotrivă         0/45 (  0%)

C.Abținere          1/45 (  2%)

Fără Răspuns 3/45 ( 7%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X

1

1

raduioncgmb

1 x

Sorin Marinescu

I x

1

Bogdan Stroe

1 x

1

Alexandru Gadiuta

1 x

Cătălin Deaconescu

1

1

mihaiciudomirov

1 X

Honorius Circa

1 X

1

1

Daniel Stanciu

1 X

1

1

Cristian Doicin

1 X

1

Tomnitza

1 X

1

1

Bujduveanu Stelian

1 X

ardeleanumircea77

1 X

1

Daniela Raiciu

1 X

1

georgeamzar

1 X

1

marianartimon306

1 X

1

1

lazar neacsu

i x

1

1

ninasandulescu64

1 X

1

valeriu suhan

1 X

Ana Ciceală

1 X

1

1

Matei Țugui

1 X

1

1

Hărăbor Dragos

1 X

1

1

Radu Țuțu

1 X

1

1

mirceasebesan

1 X

Ivan Florin

1

x 1

MARIUS ROGIN

1 X

Radu Elena

1 X

1

cosmin.smighelschi

1 X

1

floriannitu39

1 X

1

ggggg.marinescu

1 X

1

Florentina Gherghiceant

1 X

1

1

ioanamihaelaneacsu

1 X

1

1

maxim marius cătălin

1 X

1

1

Birdeanu

1 X

1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X

1

Podar Marian Vasile

i x

1

1

Georgiana.Untea

1 X

1

1

tudor ionescu

1

1

1

mihaicomanescu2007

I x

1

Chirica Petre

i x

1

1

Badulescu Aurelian

1 X

1

1

Raluca Teodor

1

1

1

Florescu Adrian

1 X

1

ionescu andrei

Voicu Ion Valentin

1.17. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe si funcțiuni conexe pentru imobilul din str. Academiei nr. 15 , sector 1, București

A.Pentru           43/45 ( 96%)

B.împotrivă         0/45 (  0%)

C.Abținere          1/45 (  2%)

Fără Răspuns 1/45 ( 2%)

ABC

Pavel Marius

1 X |         (         |

raduioncgmb

1 X |          |          |

Sorin Marinescu

1 x 1 I I

Bogdan Stroe

i X 1

Alexandru Gadiuta

1 x I

Cătălin Deaconescu

1 x I

mihaiciudomirov

| X I

Honorius Circa

| X I 1

Daniel Stanciu

| X 1          1

Cristian Doicin

1 X 1          1          1

Tomnitza

1 X I I I

Bujduveanu Stelian

1 x I 1 j

ardeleanumircea77

1 x I I I

Daniela Raiciu

1 x I

georgeamzar

| X I

marianartimon306

1 x I

lazar neacsu

1 x I

ninasandulescu64

1 x I

valeriu suhan

i x । ।

Ana Ciceală

1 X I 1           1

Matei Țugui

1 X I I 1

Hărăbor Dragos

1 x I I I

Radu Țuțu

1 x I I

mirceasebesan

1 X I I 1

Ivan Florin

1           1           1 X 1

MARIUS ROGIN

i x i ।

Radu Elena

i x ।          । i

cosmin.smighelschi

1 x 1 1 1

floriannitu39

1 x 1          |

ggggg.marinescu

| X I 1          |

Florentina Gherghiceanu | X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

1 x I I 1

maxim marius cătălin

1 x 1 I

Birdeanu

1 X I I I

Alexandru Baicu Ciudin

1 x I 1            1

Podar Marian Vasile

1 X 1            1            1

Georgiana.Untea

1 x I I 1

tudor ionescu

1 x I

mihaicomanescu20O7

| X 1

Chirica Petre

| X I I 1

Badulescu Aurelian

X I

Raluca Teodor

1 1 1                    1

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.18. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier pentru imobilul din str. Gladiolelor nr. 11 , sector 4, București


A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 4/45 ( 9%)

40/45 ( 89%)

0/45 ( 1/45 (

A

0%)

2%)

B C

Pavel Marius

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 x |

1 1

Sorin Marinescu

Bogdan Stroe

1 1

1 1

Alexandru Gadiuta

1 X |

1

Cătălin Deaconescu

1 X 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X I

1 1

Honorius Circa

1 X 1

Daniel Stanciu

1 X 1

Cristian Doicin

1 X I

1 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X |

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

i x i

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X I

valeriu suhan

1 X I

1 1

Ana Ciceală

1 X I

1 1

Matei Țugui

1 X I

1 1

Hărăbor Dragos

1 X I

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X I

MARIUS ROGIN

1 X I

Radu Elena

i x i

cosmin.smighelschi

1 X |

floriannitu39

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X I

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

Birdeanu

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 X |

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 X 1

1 j

mihaicomanescu2007

1 X 1

1 1

Chirica Petre

1 X 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

Raluca Teodor

1 1

1 1


Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin 1.19. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe pentru imobilul din str. Vasile Pârvan nr. 2 - 4 , sector 1, București

A.Pentru          43/45 ( 96%)

B.împotrivă        0/45 (  0%)

C.Abținere         1/45 (  2%)

Fără Răspuns 1/45 ( 2%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x

1

raduioncgmb

1 x

1

Sorin Marinescu

1 x

1

Bogdan Stroe

1 X

Alexandru Gadiuta

1 X

1

Cătălin Deaconescu

1 X

mihaiciudomirov

1 X

1

Honorius Circa

1 X

1

Daniel Stanciu

1 X

1

Cristian Doicin

1 X

1

Tomnitza

1 X

Bujduveanu Stelian

1 X

1

ardeleanumircea77

1 X

Daniela Raiciu

1 X

1

I

georgeamzar

1 X

1

1

marianartimon306

i x

1

1

lazar neacsu

i x

1

1

ninasandulescu64

i x

1

1

valeriu suhan

1 X

Ana Ciceală

i x

1

Matei Țugui

1 X

1

Hărăbor Dragos

1 X

1

Radu Țuțu

i x

mirceasebesan

1 X

1

Ivan Florin

j

X 1

MARIUS ROGIN

| X

1

Radu Elena

1 X

1

1

cosmin.smighelschi

1 X

1

[

floriannitu39

1 X

1

1

ggggg.marinescu

1 X

Florentina Gherghiceanu | X

1

1

ioanamihaelaneacsu

1 X

maxim marius cătălin

1 X

Birdeanu

i x

Alexandru Baicu Ciudin

i x

1

Podar Marian Vasile

1 X

1

1

Georgiana.Untea

1 X

1

tudor ionescu

1 X

mihaicomanescu2007

1 X

Chirica Petre

1 X

Badulescu Aurelian

1 X

Raluca Teodor

1

1

1

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.20. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții privind consolidare, reabilitare, restaurare, modificări interioare refacere împrejmuire și organizare de șantier pentru imobilul din str. Plantelor nr. 47, sector 2, București


A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 2/45 ( 4%)

42/45 ( 93%) 0/45 ( 0%) 1/45 ( 2%)

A

B C

Pavel Marius

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 x |

Sorin Marinescu

1 x |

1 1

Bogdan Stroe

1 x |

1 1

Alexandru Gadiuta

1 X 1

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

Honorius Circa

1 X 1

Daniel Stanciu

1 X 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 X j

1 1

Bujduveanu Stelian

i x i

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X |

1 1

valeriu suhan

1 X 1

Ana Ciceală

1 X I

Matei Țugui

1 X I

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 1

I X 1

MARIUS ROGIN

1 x 1

1 1

Radu Elena

I X 1

1 1

cosmin.smighelschi

1 X I

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

Florentina Gherghiceanu

1 X I

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1                     1

Podar Marian Vasile

1 X I

1                     1

Georgiana.Untea

1 X |

1 1

tudor ionescu

1 X 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 X 1

1 1

Chirica Petre

1 X 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

Raluca Teodor

1 1

1 1


Florescu Adrian           | X

ionescu andrei             | X

Voicu Ion Valentin        | X

1.21. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții privind consolidare, reabilitare, restaurare, refunctionalizare, modificări interioare, refacere împrejmuire, organizare de șantier pentru imobilul din Calea Moșilor, nr. 74, sector 3, București

A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 2/45 ( 4%)

42/45 ( 93%) 0/45 ( 0%) 1/45 ( 2%)

A

B C

Pavel Marius

1 x |

1 1

raduioncgmb

1 x |

1 1

Sorin Marinescu

1 x |

1 1

Bogdan Stroe

1 x |

Alexandru Gadiuta

1 x |

1 1

Cătălin Deaconescu

mihaiciudomirov

1 x |

1 1

Honorius Circa

1 x |

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

1 1

Cristian Doicin

1 x 1

1 1

Tomnitza

I X 1

1                     1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

1 j

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

valeriu suhan

1 X I

1 1

Ana Ciceală

i x ।

j 1

Matei Țugui

1 X I

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X I

mirceasebesan

1 X I

Ivan Florin

1 1

1 X I

MARIUS ROGIN

1 X |

1                     1

Radu Elena

1 X I

1 1

cosmin.smighelschi

1 X I

1 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

i x i

1 1

maxim marius cătălin

1 X I

1                  1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 X 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 X 1

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.22. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții consolidare, reabilitare, restaurare, refunctionalizare, modificări interioare, refacere împrejmuire, organizare de șantier pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 82, sector 3, București


A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 3/45 ( 7%)

41/45 ( 91%)

0/45 ( 1/45 (

A

0%)

2%)

B C

Pavel Marius

1 X 1

1 1

raduioncgmb

1 1

1 1

Sorin Marinescu

1 X 1

Bogdan Stroe

i x i

1 1

Alexandru Gadiuta

1 X 1

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

mihaiciudomirov

i x j

1 1

Honorius Circa

1 X 1

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

georgeamzar

1 X 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 X 1

Matei Țugui

1 X I

1 1

Hărăbor Dragos

i x i

1 1

Radu Țuțu

1 X I

1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X I

MARIUS ROGIN

1 X 1

1 1

Radu Elena

i x i

1 1

cosmin.smighelschi

1 X I

1 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X I

1 1

maxim marius cătălin

i x i

1 1

Birdeanu

1 X I

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

tudor ionescu

i x ।

mihaicomanescu2007

i x ।

1 1

Chirica Petre

1 X I

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

Raluca Teodor

1 1

1 1


Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.23. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții, consolidare, reabilitare, restaurare, refunctionalizare, modificări interioare, refacere împrejmuire, organizare de șantier pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 84, sector 3, București


A.Pentru

40/45 (

89%)

B.împotrivă

0/45 (

0%)

C.Abținere

1/45 (

2%)

Fără Răspuns 4/45 ( 9%)

A

B C

Pavel Marius

1 X 1

1

raduioncgmb

1 1

1

Sorin Marinescu

1 X 1

1

Bogdan Stroe

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1 X 1

1

Cătălin Deaconescu

1 1

1

mihaiciudomirov

1 X 1

1

Honorius Circa

1 X 1

Daniel Stanciu

1 X 1

1

Cristian Doicin

1 X 1

1

Tomnitza

1 X 1

1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

1

ardeleanumircea77

1 X 1

1

Daniela Raiciu

1 X 1

1

georgeamzar

1 X 1

1

marianartimon306

1 X 1

1

lazar neacsu

1 X I

1

ninasandulescu64

1 X 1

1

valeriu suhan

1 X I

Ana Ciceală

1 X 1

1

Matei Țugui

1 X 1

1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1

Radu Țuțu

1 X I

1

mirceasebesan

1 X 1

Ivan Florin

1 !

1 X

MARIUS ROGIN

1 X 1

1

Radu Elena

i x i

1

cosmin.smighelschi

1 X I

1

floriannitu39

1 X 1

1

ggggg.marinescu

1 X 1

Florentina Gherghiceanu

1 X I

[

ioanamihaelaneacsu

]

maxim marius cătălin

I X I

1

Birdeanu

1 X 1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1

Podar Marian Vasile

1 X I

Georgiana.Untea

1 X I

1

tudor ionescu

i x ।

1

mihaicomanescu2007

1 X 1

1

Chirica Petre

1 X I

1

Badulescu Aurelian

1 X I

1

Raluca Teodor

1 I

1


Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1   X   1         1         |

1   X   1          1          1

1   X   1          1          |

1.24. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de reabilitare, consolidare, refuncționalizare, împrejmuire, organizare de șantier la imobil de locuințe si funcțiuni conexe pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 92, sector 3, București

A.Pentru           36/45 ( 80%)

B.împotrivă        0/45 (  0%)

C.Abținere         1/45 (  2%)

Fără Răspuns 8/45 ( 18%)

ABC

Pavel Marius                 |    |     |     |

raduioncgmb

Sorin Marinescu

1 1               1               1

1 X |           |           |

Bogdan Stroe

1 x 1           1           |

Alexandru Gadiuta Cătălin Deaconescu mihaiciudomirov

1 1                    1 1

1 x 1           1           1

Honorius Circa

| X I

Daniel Stanciu

1 X 1 I 1

Cristian Doicin

1 x 1         1         1

Tomnitza

| X 1          1

Bujduveanu Stelian

1 x 1

ardeleanumircea77

1 x 1

Daniela Raiciu

| X I

georgeamzar

1 x 1           1           1

marianartimon306

1 X 1            1            1

lazar neacsu

1 x I 1            1

ninasandulescu64

| X j

valeriu suhan

1 x I

Ana Ciceală

i x । । i

Matei Țugui

| X I 1 I

Hărăbor Dragos

1 x 1          1

Radu Țuțu

1 x 1          1

mirceasebesan Ivan Florin MARIUS ROGIN

1                        1                         1                         1

1           1           1    X    1

i    x    ।           ।           i

Radu Elena

i x i

cosmin.smighelschi floriannitu39 ggggg.marinescu

1                        1                         1                         1

1                    1                    1                     1

1    x    1            1            1

Florentina Gherghiceanu | X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

1 x 1            1            1

maxim marius cătălin

| X I

Birdeanu

1 x I                     1

Alexandru Baicu Ciudin

1 x 1 1 1

Podar Marian Vasile

| X 1           1           1

Georgiana.Untea

| X I I 1

tudor ionescu

| X I

mihaicomanescu2007

i x I                     i

Chirica Petre

1 x I I 1

Badulescu Aurelian

1 x I

Raluca Teodor

1 1 1 1

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1   X   1        1

1   x  1        1

1   X  1        1

1.25. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de consolidare., reabilitare, refuncționalizare, împrejmuire si organizare de șantier pentru imobilul din Calea Moșilor nr. 149, sector 2, București

A.Pentru'          41/45 ( 91%)

B.împotrivă         0/45 (  0%)

C.Abținere          1/45 (  2%)

Fără Răspuns 3/45 ( 7%)

A E

J c

Pavel Marius

1 X 1

1 1

raduioncgmb

Sorin Marinescu

1 1

1 X 1

1 1

Bogdan Stroe

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1 X 1

1 1

Cătălin Deaconescu

1 X 1

] 1

mihaiciudomirov

1 X I

1 1

Honorius Circa

1 X 1

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X I

1 1

ardeleanumircea77

i x ।

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

georgeamzar

marianartimon306

1 1

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 X 1

1 1

Matei Țugui

1 X 1

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X I

MARIUS ROGIN

1 X 1

Radu Elena

1 X 1

1 1

cosmin.smighelschi

1 X 1

floriannitu39

1 X 1

ggggg.marinescu

1 X 1

Florentina Gherghiceani

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1 x 1

maxim marius cătălin

1 X I

Birdeanu

1 X I

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

Podar Marian Vasile

1 X 1

Georgiana.Untea

1 X 1

tudor ionescu

1 X I

mihaicomanescu2007

1 X 1

Chirica Petre

1 X I

Badulescu Aurelian

1 X 1

Raluca Teodor

1 1

1 1

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin

1.26. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - Lucrări de construcții privind consolidare, reabilitare, restaurare, modificări interioare și organizare de șantier pentru imobilul din str. Franceză nr. 32, sector 3, București

A.Pentru          40/47 ( 85%)’

B.împotrivă        0/47 (  0%)

C.Abținere         1/47 (  2%)

Fără Răspuns 6/47 ( 13%)

ABC

Pavel Marius

| X |          |          (

Sorin Marinescu

| X |          |          |

Bogdan Stroe

| X |           |           |

Alexandru Gadiuta

| X |          |          |

Cătălin Deaconescu

1 X 1         1         1

mihaiciudomirov

| X I 1           1

Honorius Circa

| X 1         1         1

Daniel Stanciu

| X 1          1          1

raduioncgmb

| X 1          1          1

ggggg.marinescu

| X 1          1 I

ardeleanumircea77

| X I I 1

Cristian Doicin

| X I 1           1

Tomnitza

| X I 1          1

Bujduveanu Stelian

| X j 1          1

ardeleanumircea77

Daniela Raiciu

1 1             1              1

1 X 1        1         1

georgeamzar

marianartimon306

1 1             1             1

1 x |         I         |

lazar neacsu

i x । i i

ninasandulescu64

| X |           |           |

valeriu suhan

| X 1           1           1

Ana Ciceală

Matei Țugui

1 1                  1                 1

1 x 1          1          |

Hărăbor Dragos

| X 1           1           1

Radu Țuțu

| X I 1           1

mirceasebesan

| X 1           1           1

Ivan Florin

MARIUS ROGIN

1          1          1 X 1

1 X 1        1        1

Radu Elena

1 x 1          1          1

cosmin.smighelschi

| X 1 j 1

floriannitu39

1 X 1         1         1

ggggg.marinescu            1    1    1    1

Florentina Gherghiceanu | X j    |    |

ioanamihaelaneacsu

1 x I 1           1

maxim marius cătălin

1 X 1         1         1

Birdeanu

1 x 1 1 |

Alexandru Baicu Ciudin

1 x 1          1          1

Podar Marian Vasile

1 x 1           1           1

Georgiana.Untea

1 x I 1           1

tudor ionescu

1 x 1          1 j

mihaicomanescu2007

Chirica Petre

1 1             1             1

1 X 1         1        1

Badulescu Aurelian Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin 1.27. Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții - consolidare a imobilului situat în str. Vânători nr. 17, sector 5, București

XXX


A.Pentru          40/47 ( 85%)

B.împotrivă        0/47 (  0%)

C.Abținere         2/47 (  4%)

Fără Răspuns 5/47 ( 11%)

ABC

Pavel Marius

1 X 1        1        1

Sorin Marinescu

1 X 1         |         1

Bogdan Stroe

1 X 1         1         1

Alexandru Gadiuta

1 X 1        |        |

Cătălin Deaconescu

1        1        1 X 1

mihaiciudomirov

1 X 1           |           |

Honorius Circa

1 X 1          1          1

Daniel Stanciu

1                     1                     1                     1

raduioncgmb

1 X 1           |           1

ggggg.marinescu

ardeleanumircea77

1 X 1          |          |

Cristian Doicin

1 X 1           |           1

Tomnitza

1 X 1           |           |

Bujduveanu Stelian

1 X 1           |           |

ardeleanumircea77

Daniela Raiciu

1 X 1           |           |

georgeamzar

1 X 1           1           |

marianartimon306

1 X |           |           |

lazar neacsu

1 X 1           1           1

ninasandulescu64

1 X 1           |           |

valeriu suhan

1 X 1           |           |

Ana Ciceală

1 X 1           |           |

Matei Țugui

1 X 1           1           |

Hărăbor Dragos

1 X |           |           |

Radu Țuțu

1 X 1           |           |

mirceasebesan

1 X 1           |           |

Ivan Florin

1          1          1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1         1         1

Radu Elena

1 X 1        1        1

cosmin.smighelschi

1 X 1        1        1

floriannitu39

1 X |         |         |

ggggg.marinescu

1 1 1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1         1         1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1        1        1

maxim marius cătălin

1 X 1          1          1

Birdeanu

1 X I 1          1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1           1           |

Podar Marian Vasile

1 X 1           |           |

Georgiana.Untea

1 X 1           |           |

tudor ionescu

1 X 1           |           |

mihaicomanescu2007

1 X 1           |           |

Chirica Petre

1 X 1          |          |

Badulescu Aurelian

1 X 1          1          |

Raluca Teodor Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin 1.28. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Fondului Imobiliar în administrarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor Cu Risc Seismic, a spațiilor libere cu destinația de locuință și terenurile aferente acestora, din fondul locativ de stat, disponibilizate din mișcarea a Il-a, considerate locuințe convenabile

A.Pentru          33/45 ( 73%)

B.împotrivă        2/45 ( 4%)

C.Abținere         8/45 ( 18%)

Fără Răspuns 2/45 ( 4%)

ABC

Pavel Marius Sorin Marinescu Alexandru Gadiuta Cătălin Deaconescu mihaiciudomirov Honorius Circa Daniel Stanciu raduioncgmb ggggg.marinescu ardeleanumircea77 valeriuchircu Cristian Doicin Tomnitza Bujduveanu Stelian Daniela Raiciu georgeamzar marianartimon306 lazar neacsu ninasandulescu64 valeriu suhan Ana Ciceală Matei Țugui Hărăbor Dragos Radu Țuțu mirceasebesan Ivan Florin MARIUS ROGIN Radu Elena cosmin,smighelschi floriannitu39 Florentina Gherghiceanu ioanamihaelaneacsu maxim marius cătălin Birdeanu Alexandru Baicu Ciudin Podar Marian Vasile Georgiana.Untea tudor ionescu mihaicomanescu2007 Chirica Petre Badulescu Aurelian Raluca Teodor

| X I           1           1

1                       |    x    I

1           1           1    X    1

1           1 X I           1

i x    i           i           ।

| X   1

| X   1          1          1

| X   I          1          1

1 X    1           1           1

1 x   1         1         1

| X I

1 x  1

| X   I         1

| X 1

1 x   1         |

1 x    I           I           1

1 x  1

1 X    1           1           1

1 x   I          1          I

1 x    1           |           |

1           1           1    X   I

1            1            1    X    I

| X    I           1           1

1 x   I

| X   1

1          1   x   1

1 X   I          1          1

1          1          1   X   I

i         i x ।

1 X    1           1           1

1 x    I           1           1

1 X   I          1          1

| X   I          1          1

1 X    I           1           1

1 X   I          I          1

I x   I          I          1

| X   1        1

1 X   I         I         1

1                         1                         1                         1

1 x    1           1           1

1 x   1

1                     1                     1                    1


Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin 1.29. Proiect de hotărâre privind darea în administrare Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București a imobilului situat în str. Bărbătescu Vechi, nr. 7, sector 5

A.Pentru

40/45 (

89%)

B.împotrivă

0/45 (

0%)

C.Abținere

2/45 (

4%)

Fără Răspuns 3/45 ( 7%)

A B

C

Pavel Marius

1 X 1

1 1

Sorin Marinescu

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1 X I

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

1 1

Honorius Circa

i x ।

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

1 1

raduioncgmb

1 X 1

1 [

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

| X I

1 1

valeriuchircu

1 X I

Cristian Doicin

1 X 1

Tomnitza

1 X 1

Bujduveanu Stelian

1 X 1

Daniela Raiciu

1 X j

georgeamzar

i x i

1 1

marianartimon306

1 X 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

valeriu suhan

1 X |

1 1

Ana Ciceală

1 X 1

1 1

Matei Țugui

1 X I

1 1

Hărăbor Dragos

1 X 1

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

1 1

Radu Elena

1 X 1

1 1

cosmin.smighelschi

1 X 1

1 1

floriannitu39

1 X I

1 !

Florentina Gherghiceanu

1 X I

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

Birdeanu

1 X I

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 X I

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 1

Chirica Petre

1 X I

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

Raluca Teodor

1 1

1 1

Florescu Adrian

1 X 1

1 1

ionescu andrei

1 X 1

1 1

Voicu Ion Valentin

 • 1.Amendament la punctul 30,

A.De acord         12/45 ( 27%)

B.împotrivă        24/45 ( 53%)

C.Abținere         5/45 ( 11%)

Fără Răspuns 4/45 ( 9%)

A

B

c

Pavel Marius

1

1 x |

Sorin Marinescu

1 X

Alexandru Gadiuta

1 X

1 1

Cătălin Deaconescu

i x

1 1

mihaiciudomirov

1

1 1

Daniel Stanciu

1 X

1 1

raduioncgmb

1

1 X 1

ggggg.marinescu

1

i x ।

ardeleanumircea77

1

1 1

x 1

valeriuchircu

1 X

hcirca hcirca

1

1 X 1

Cristian Doicin

1

i x ।

Tomnitza

1 X

1 1

Bujduveanu Stelian

1

1 1

Daniela Raiciu

1

1 1

georgeamzar

1

1 X 1

marianartimon305

1

1 X 1

lazar neacsu

1

1 X I

ninasandulescu64

1

1 X 1

valeriu suhan

1 X 1

Ana Ciceală

1 X

1 1

Matei Țugui

1 X

1 1

Hărăbor Dragos

1

1 X I

Radu Țuțu

1

1 X 1

mirceasebesan

1

x 1

Ivan Florin

1 X

1 1

MARIUS ROGIN

[

1 X I

Radu Elena

j X

1 1

cosmin.smighelschi

1 X

1 1

floriannitu39

1

1 X 1

Florentina Gherghiceanu |

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1

1 X I

1

maxim marius cătălin

1

1 X 1

Birdeanu

x I

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

x 1

Podar Marian Vasile

x 1

Georgiana.Untea

1

1 1

x 1

tudor ionescu

1

1 X |

mihaicomanescu2007

1 X

1 1

Chirica Petre

1 X I

Badulescu Aurelian

1

1 X I

Raluca Teodor

1

Florescu Adrian

1

1 X I

ionescu andrei

1

i x i

Voicu Ion Valentin

1

i x ।

1*30. Proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită fundației Reut a terenului cu suprafața de 395,00 mp situat în B-dul. Mircea Vodă F.N., sector 3, în vederea desfășurării de activități școlare


A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 4/46 ( 9%)

35/46 ( 76%)

0/46 ( 0%)

7/46 ( 15%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x

1 1

1

Sorin Marinescu

1 1

x 1

Alexandru Gadiuta

1 1

Cătălin Deaconescu

1 x

1 1

mihaiciudomirov

1 x

1 1

Daniel Stanciu

1 1

x 1

raduioncgmb

1 x

1 1

1

ggggg.marinescu

1 x

1 1

1

ardeleanumircea77

1 x

1

valeriuchircu

1

hcirca hcirca

1 x

Alexandru Gadiuta

x 1

Cristian Doicin

1 x

Tomnitza

1 1

Bujduveanu Stelian

1 x

1 1

Daniela Raiciu

1 x

1

georgeamzar

1 x

marianartimon306

1 x

lazar neacsu

1 X

ninasandulescu64

1 X

valeriu suhan

1 X

Ana Ciceală

x 1

Matei Țugui

1

x 1

Hărăbor Dragos

1 X

Radu Țuțu

1 X

mirceasebesan

1 X

Ivan Florin

1

x 1

MARIUS ROGIN

1 X

Radu Elena

1

x 1

cosmin.smighelschi

1 X

1 1

floriannitu39

1 X

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X

1 1

maxim marius cătălin

1 X

1 1

Birdeanu

1 X

1 1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X

1 1

Podar Marian Vasile

1 X

1 1

1

Georgiana.Untea

1 X

1 1

1

tudor ionescu

1 X

1 1

1

mihaicomanescu2007

1 X

Chirica Petre

1 X

Badulescu Aurelian

1 X

Raluca Teodor

1 1

Florescu Adrian

1 X

1 1

1


ionescu andrei             | X |

Voicu Ion Valentin        | X j

 • 1.31. Proiect de hotărâre privind darea in folosință gratuită Patriarhiei Române - Arhiepiscopia Bucureștilor a terenului în suprafață de 630,00 mp, situat în str. Gârlei, nr. 6, sector 1, în vederea construirii unui lăcaș de cult

A.Pentru           32/46 ( 70%)

B.împotrivă         1/46 (  2%)

C.Abținere          5/46 ( 11%)

Fără Răspuns 8/46 ( 17%)

ABC

Pavel Marius                | X |

Sorin Marinescu            |    |

Cătălin Deaconescu        |    |

mihaiciudomirov            |    |

Daniel Stanciu             j X j

raduioncgmb                 | X j

ggggg.marinescu            j X |

ardeleanumircea77         j X j

valeriuchircu               |    |

hcirca hcirca              | X j

Alexandru Gadiuta         |    |    |

Dragoș Hărăbor             |    |

raluca teodor              |    |

Cristian Doicin            | X |

Tomnitza                      j X |

Bujduveanu Stelian        | X |

Daniela Raiciu             | X j

georgeamzar                 | X |

marianartimon306          j X |

lazar neacsu                j X j

ninasandulescu64          | X |

valeriu suhan               j X |

Ana Ciceală                 |    j    j

Matei Țugui                  |    |    |

Radu Țuțu                      | X |

mirceasebesan               j X j

Ivan Florin                  |    |    |

MARIUS ROGIN                | X |

Radu Elena                    |     |

cosmin.smighelschi        |    |    |

floriannitu39              | X |

Florentina Gherghiceanu | X j

ioanamihaelaneacsu        | X |

maxim marius cătălin      j X j

Birdeanu                      | X |

Alexandru Baicu Ciudin | X |

Podar Marian Vasile       | X |

Georgiana.Untea            j X j

tudor ionescu               | X |

mihaicomanescu2007        | X |

Chirica Petre              | X |

Badulescu Aurelian        | X j

Florescu Adrian            j X |

ionescu andrei             | X |

Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu

1.32. Proiect de hotărâre privind înscrierea în domeniul privat al municipiului București a bunului imobil ce face obiectul Certificatului de moștenitor nr. 150/30.07.2020, situat în București, Bd. Râmnicu Sărat nr. 26, bl. 2B, sc. 1, et. 4, ap. 52, sector 3 și transmiterea acestuia în administrarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic

A.Pentru          43/46 ( 93%)

B.împotrivă        0/46 (  0%)

C.Abținere         0/46 (  0%)

Fără Răspuns 3/46 ( 7%)

ABC

Pavel Marius

Sorin Marinescu           |

Cătălin Deaconescu        |

mihaiciudomirov           | X

Daniel Stanciu            | X

raduioncgmb                | X

ggggg.marinescu           j X

ardeleanumircea77        | X

valeriuchircu

hcirca hcirca              j X

Alexandru Gadiuta         | X

Dragoș Hărăbor            | X

raluca teodor              j X

Cristian Doicin           | X

Tomnitza                    | X

Bujduveanu Stelian        | X

Daniela Raiciu            | X

georgeamzar               j X

marianartimon306         | X

lazar neacsu               | X

ninasandulescu64         | X

valeriu suhan              | X

Ana Ciceală                | X

Matei Țugui                | X

Radu Țuțu                    j X

mirceasebesan             j X

Ivan Florin                 | X

MARIUS ROGIN               | X

Radu Elena                   j X

cosmin.smighelschi       | X

floriannitu39             | X

Florentina Gherghiceanu j X

ioanamihaelaneacsu       | X

maxim marius cătălin     | X

Birdeanu                    j X

Alexandru Baicu Ciudin | X

Podar Marian Vasile      | X

Georgiana.Untea           j X

tudor ionescu              | X

mihaicomanescu2007       | X

Chirica Petre              | X

Badulescu Aurelian

Florescu Adrian ionescu andrei Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu

1.33. Proiect de hotărâre privind înscrierea in domeniul privat al municipiului București a bunului imobil ce face obiectul Certificatului de vacanță succesorală nr. 30/03.08.2020, situat în București, Șos. Colentina nr. 33, bl. OD 42, ap. 4, sector 2 și transmiterea acestuia în administrarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic


A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 3/45 ( 7%)

40/45 ( 89%)

0/45

2/45

A

( 0%)

( 4%)

B

C

Pavel Marius

Cătălin Deaconescu

1 X

1

1 1

1

mihaiciudomirov

1 X

Daniel Stanciu

1 X

raduioncgmb

1 X

ggggg.marinescu

1 X

1 1

ardeleanumircea77

1 X

valeriuchircu hcirca hcirca Alexandru Gadiuta

1 X

1 1

1 1

x 1

Dragoș Hărăbor

1 X

1 1

raluca teodor

1 X

1 1

Cristian Doicin

1 X

1 1

Tomnitza

1 X

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X

Daniela Raiciu

1 X

georgeamzar

1 X

1 1

marianartimon306

1 X

1 1

lazar neacsu

1 X

1 1

ninasandulescu64

1 X

1 1

valeriu suhan Ana Ciceală

1 X

1 1

1 1

x 1

Matei Țugui

1 X

1 1

Radu Țuțu

1 X

1 1

mirceasebesan

1 X

1 1

Ivan Florin

1 X

MARIUS ROGIN

1 X

1 1

Radu Elena

1 X

1 1

cosmin.smighelschi

1 X

floriannitu39

1 X

Florentina Gherghiceanu

1 X

ioanamihaelaneacsu maxim marius cătălin

1 X

1 1

1 1

Birdeanu

1 X

Alexandru Baicu Ciudin

1 X

Podar Marian Vasile

1 X

Georgiana.Untea

1 X

tudor ionescu

1 X

1 1

mihaicomanescu2007

1 X

1 1

Chirica Petre

1 X

Badulescu Aurelian

1 X

Florescu Adrian

1 X

1 1


ionescu andrei Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu

1.34. Proiect de hotărâre privind înscrierea în domeniul privat al Municipiului București a bunului imobil ce face obiectul Certificatului de moștenitor succesiv și Certificatului de vacanță succesorală nr. 54/29.07.2020, situat în București, Aleea Callatis nr. 16, bl. A10, sc. B, et. 2, ap. 22, sector 6 și transmiterea acestuia în administrarea Administrației Fondului Imobiliar


A. Pentru

B.împotrivă

C.Abținere Fără Răspuns 5/45 (

39/45 ( 87%) 0/45 ( 0%) 1/45 ( 2%)

11%)

A B

c

Pavel Marius

1

x 1

1 1

Cătălin Deaconescu

1

1

1 1

mihaiciudomirov

x 1

1 1

Daniel Stanciu

1

1

1 1

raduioncgmb

1

x 1

1 1

ggggg.marinescu

1

x 1

1 1

ardeleanumircea77

x 1

1 1

valeriuchircu

1

x 1

1 1

hcirca hcirca

I

x 1

1 1

Alexandru Gadiuta

1

x 1

Dragoș Hărăbor

x 1

1 1

raluca teodor

1

x i

1 1

Cristian Doicin

1

x 1

1 1

Tomnitza

1

Bujduveanu Stelian

x 1

1 1

Daniela Raiciu

1

X 1

1 1

georgeamzar

1

x 1

1 1

marianartimon306

1

x 1

1 1

lazar neacsu

x 1

1 1

ninasandulescu64

x i

1 ]

valeriu suhan

1

x 1

1 1

Ana Ciceală

1

1 X 1

Matei Țugui

1

x 1

Radu Țuțu

x 1

1 1

mirceasebesan

x 1

Ivan Florin

1

x 1

1 1

MARIUS ROGIN

1

1

1 1

Radu Elena

1

x 1

cosmin.smighelschi

x 1

floriannitu39             | X

Florentina Gherghiceanu | X


ioanamihaelaneacsu

1 X |            |            )

maxim marius cătălin

| X |          |           |

Birdeanu

| X I 1          1

Alexandru Baicu Ciudin

| X 1            |            |

Podar Marian Vasile

i x ।            ।            ।

Georgiana.Untea

| X I

tudor ionescu

j X |          1 I

mihaicomanescu2007

| X 1

Chirica Petre

| X 1

Badulescu Aurelian

| X I 1         1

Florescu Adrian

1 1 1 1


ionescu andrei

Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu

1.35. Proiect de hotărâre privind împuternicirea Consiliului Local al Sectorului

2 să achiziționeze, pentru și în numele Municipiului București, terenul situat în Str. Grigore lonescu nr. 63A, sector 2

A.Pentru           39/45 ( 87%)

B.împotrivă         1/45 (  2%)

C.Abținere          3/45 (  7%)

Fără Răspuns 2/45 ( 4%)

ABC

Pavel Marius

1 X |          |          |

Cătălin Deaconescu

1 1 1                     1

mihaiciudomirov

1 X |            |            |

Daniel Stanciu

1 x 1

raduioncgmb

1 x 1

ggggg.marinescu

| X 1

ardeleanumircea77

1 X 1          1          1

valeriuchircu

1 X 1           1           |

hcirca hcirca

1 x I 1            1

Alexandru Gadiuta

| X I 1           1

Dragoș Hărăbor

i x

raluca teodor

| X 1

Cristian Doicin

1 x 1

Tomnitza

1 X I I I

Bujduveanu Stelian

1           !           1 X |

Daniela Raiciu

1 x I 1            1

georgeamzar

| X 1

marianartimon306

1 X I I 1

lazar neacsu

1 X 1          1          1

ninasandulescu64

1 x I I 1

valeriu suhan

| X 1           1           |

Ana Ciceală

| X 1                     |

Matei Țugui

| X 1

Radu Țuțu

| X I

mirceasebesan

| X 1

Ivan Florin

j X I 1           1

MARIUS ROGIN

| X I

Radu Elena

1 x 1

cosmin.smighelschi

| X I

floriannitu39

1 1 1                    1

Florentina Gherghiceanu | X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

| X I 1          |

maxim marius cătălin

| X 1

Birdeanu

1 X 1          |           |

Alexandru Baicu Ciudin

1 x 1 1 |

Podar Marian Vasile

1 X |           1           |

Georgiana.Untea

1 X |           |           |

tudor ionescu

1 x 1           1           1

mihaicomanescu2007

1          1 X 1          1

Chirica Petre

1 x 1           |           |

Badulescu Aurelian

1 X 1          1          1

Florescu Adrian

1         1         1 X |

ionescu andrei

1 X |         |         |

Voicu Ion Valentin

1 X 1         |         |

Sorin Marinescu

1.36. Proiect de hotărâre privind rectificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 68/2020


A. Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 5/45 ( 11%)

29/45 ( 64%) 5/45 ( 11%)

6/45

A

( 13%)

B

C

Pavel Marius

1 x |

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

mihaiciudomirov

1 X I

Daniel Stanciu

1 X 1

1 1

raduioncgmb

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

valeriuchircu

1 1

X

1 1

hcirca hcirca

1 X I

1 I

Alexandru Gadiuta

1 1

1 X 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

1 1

raluca teodor

X

Cristian Doicin

1 X I

1 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

1 X |

Daniela Raiciu

1 X |

1 1

georgeamzar

1 X I

1 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

i x ।

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X I

1 1

Ana Ciceală

1 1

X

1 1

Matei Țugui

1 1

1 X I

Radu Țuțu

1 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X I

Radu Elena

1 I

X

cosmin.smighelschi

1 1

1 X I

floriannitu39

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X I

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X I

j 1

maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

i x i

1 1

Florescu Adrian

1 1

1 1

ionescu andrei

1 X I

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1 1

Sorin Marinescu

1 1

X

1 1


1.37. Proiect de hotărâre privind Poveste! nr. 15 - 15D - 17A - 19, A.Pentru          29/45

B.împotrivă        6/45

C.Abținere         5/45

Fără Răspuns 5/45 ( 11%)


aprobarea Planului Urbanistic Zonal Strada sector 4

64%)

13%)

11%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X |

1

1

Cătălin Deaconescu

mihaiciudomirov

1 X |

Daniel Stanciu

x 1

raduioncgmb

1 x |

1

ggggg.marinescu

1 x |

ardeleanumircea77

1 X |

valeriuchircu

1 1

x 1

hcirca hcirca

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1 1

x 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

raluca teodor

1 X 1

Cristian Doicin

1 X 1

Tomnitza

1 X 1

Bujduveanu Stelian

1 1

x 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1

georgeamzar

1 X 1

1

marianartimon306

1 X 1

1

j

lazar neacsu

1 X I

1

1

ninasandulescu64

1 X 1

1

1

valeriu suhan

1 X 1

1

Ana Ciceală

x 1

Matei Țugui

x 1

Radu Țuțu

mirceasebesan

1 X 1

1

Ivan Florin

x 1

1

MARIUS ROGIN

1

1

Radu Elena

1

x 1

cosmin.smighelschi

1 1

1

x 1

floriannitu39

1 X I

1

1

Florentina Gherghiceanu | X |

1

j

ioanamihaelaneacsu

1 X I

1

1

maxim marius cătălin

1 X 1

1

Birdeanu

1 X I

1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1

Podar Marian Vasile

1 X |

Georgiana.Untea

1 X 1

tudor ionescu

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

x 1

Chirica Petre

1 X I

Badulescu Aurelian

1 X 1

Florescu Adrian

1 1

ionescu andrei

1 X I

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1

Sorin Marinescu

1 1

x 1

1

 • 1.38. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Strada

  Romulus nr. 33, Sector

  3

  A.Pentru

  23/45

  ( 51%)

  B.împotrivă

  6/45

  ( 13%)

  C.Abținere

  13/45

  ( 29%)

  Fără Răspuns 3/45 (

  7%)

  A

  B C

  Pavel Marius

  1           1           1 X |

  Cătălin Deaconescu

  1 1 1 1

  mihaiciudomirov

  1 x I 1           1

  Daniel Stanciu

  1           1          1 x 1

  raduioncgmb

  | X I

  ggggg.marinescu

  | X 1           1           1

  ardeleanumircea77

  x

  valeriuchircu

  1 x 1

  hcirca hcirca

  i 1           1 X 1

  Alexandru Gadiuta

  !           1 x |           |

  Dragoș Hărăbor

  1 x I I 1

  raluca teodor

  1 x 1

  Cristian Doicin

  | X I 1           1

  Tomnitza

  | X I

  Bujduveanu Stelian

  1 x I

  Daniela Raiciu

  1 X 1           |           |

  georgeamzar

  1 x I I I

  marianartimon306

  i i x ।

  lazar neacsu

  1          1 X 1

  ninasandulescu64

  | X I

  valeriu suhan

  | X 1            1            1

  Ana Ciceală

  1         1 X 1         1

  Matei Țugui

  1          1 X 1          1

  Radu Țuțu

  1 X 1         1         1

  mirceasebesan

  1 x 1            1            1

  Ivan Florin

  I 1          1 X 1

  MARIUS ROGIN

  i i i x ।

  Radu Elena

  1          1         1 X I

  cosmin.smighelschi

  1          1 X 1

  floriannitu39

  1 x 1

  Florentina Gherghiceanu |    |    | X |

  ioanamihaelaneacsu

  1 x I 1           1

  maxim marius cătălin

  1 X 1          1           1

  Birdeanu

  1 x 1 I I

  Alexandru Baicu Ciudin

  i x । i i

  Podar Marian Vasile

  i x । i ।

  Georgiana.Untea

  | X |           ]

  tudor ionescu

  1 1 1 1

  mihaicomanescu2007

  1         1         1 X |

  Chirica Petre

  1 x I I I

  Badulescu Aurelian

  1           1          1 X |

  Florescu Adrian

  1 1 1 1

  ionescu andrei

  1 x 1          1          1

  Voicu Ion Valentin

  i x i i ।

  Sorin Marinescu

  j X I

 • 1.39. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șoseaua Gheorghe lonescu Sisești nr. 451 - 453? Sector 1, București

A.Pentru          20/45 ( 44%)

B.împotrivă        5/45 ( 11%)

C.Abținere        15/45 ( 33%)

Fără Răspuns 5/45 ( 11%)

A

B

c

Pavel Marius

1 1

1 X 1

Cătălin Deaconescu

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

1 1

Daniel Stanciu

1 1

1 X 1

raduioncgmb

1 X 1

1 1

ggggg-marinescu

1 X |

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

valeriuchircu

1 1

X

hcirca hcirca

1 1

1 X I

Alexandru Gadiuta

1 1

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

1 1

raluca teodor

1 1

X

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 1

1 X I

Bujduveanu Stelian

1 1

1 X 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X I

1 1

marianartimon306

1 1

1 X 1

lazar neacsu

1 1

1 X 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X I

1 1

Ana Ciceală

1 1

X

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Radu Țuțu

1 1

1 X 1

mirceasebesan

1 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X I

Radu Elena

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 1

1 X 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu |   |

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 I

maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

Birdeanu

1 X I

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

1 X I

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X |

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 X 1

Chirica Petre

1 X 1

Badulescu Aurelian

1 1

1 X 1

Florescu Adrian

1 1

1 1

ionescu andrei

1 X I

Voicu Ion Valentin

i x i

1 1

Sorin Marinescu

1 1

X

1 1

 • 1.40. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Strada Aurel Vlaicu nr. 85, Sector 2, NC 200565, București

A.Pentru          20/45 ( 44%)

B.împotrivă        5/45 ( 11%)

C.Abținere        15/45 ( 33%)

Fără Răspuns 5/45 ( 11%)

A

B

c

Pavel Marius

1 1

1 X 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X I

1 1

Daniel Stanciu

1 1

1 X I

raduioncgmb

1 X I

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X I

1 1

valeriuchircu

1 1

X

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1 1

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

1 1

raluca teodor

1 1

X

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

1 X 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 1

1 X 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 1

1 X 1

Ana Ciceală

1 1

X

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Radu Țuțu

1 1

1 X I

mirceasebesan

1 X 1

1 [

Ivan Florin

1 1

1 X I

MARIUS ROGIN

1 x I

1 1

Radu Elena

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 [

1 X j

floriannitu39

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu |   |

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 1

1 X 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

1 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 X I

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 1

1 X I

Florescu Adrian

1 1

ionescu andrei

1 X 1

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X I

1 1

Sorin Marinescu

1 J

X

1 1

 • 1.41. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Str. Sevastopol nr. 28 - 30 - Sector 1, București

A.Pentru           23/46 ( 50%)

B.împotrivă         6/46 ( 13%)

C.Abținere         10/46 ( 22%)

Fără Răspuns 7/46 ( 15%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X |

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

mihaiciudomirov

1 1

j j

Daniel Stanciu

1 1

1 X 1

raduioncgmb

1 X I

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

valeriuchircu

1 1

X

1 1

hcirca hcirca

1 X I

Alexandru Gadiuta

X

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X I

1 1

raluca teodor

1 1

X

1 1

mihaiciudomirov

1 1

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 X I

1 I

Bujduveanu Stelian

1 1

1 X 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

i X I

1 1

lazar neacsu

1 1

1 X 1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

valeriu suhan

1 1

1 X 1

Ana Ciceală

1 1

X

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Radu Țuțu

1 1

1 X I

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

1 1

Radu Elena

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 1

1 X 1

floriannitu39

1 X 1

1 1

Florentina Gherghiceanu | X |

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 1

1 X I

Birdeanu

1 X |

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

1 1

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 X 1

Chirica Petre

1 X I

1 1

Badulescu Aurelian

i x j

1 1

Florescu Adrian

। ।

1 1

ionescu andrei

1 X I

1 1

Voicu Ion Valentin

1 1

1 1

Sorin Marinescu

 • 1.42. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șos. Electronicii nr. 44B - 44C, Sector 2

A.Pentru          20/45 ( 44%)

B.împotrivă        7/45 ( 16%)

C.Abținere        12/45 ( 27%)

Fără Răspuns 6/45 ( 13%)

A

B

c

Pavel Marius

1 1

1 X I

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

raduioncgmb

1 X I

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

valeriuchircu

1 1

X

1 1

hcirca hcirca

1 1

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1 1

X

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

1 1

raluca teodor

1 1

X

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

Cristian Doicin

1 X 1

Tomnitza

1 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

j 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X 1

marianartimon306

i x i

lazar neacsu

1 1

1 X 1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

valeriu suhan

1 X 1

Ana Ciceală

X

Matei Țugui

X

Radu Țuțu

1 1

1 X I

mirceasebesan

I X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

1 1

Radu Elena

1 X I

cosmin.smighelschi

1 X 1

■Floriannitu39

1 X I

Florentina Gherghiceanu |    |

X

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

maxim marius cătălin

1 1

1 X 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

tudor ionescu

mihaicomanescu2007

1 1

Chirica Petre

1 X 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

Florescu Adrian

1 1

ionescu andrei

I X 1

Voicu Ion Valentin

1 X |

Sorin Marinescu

1 I

X

1 1

 • 1.43. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șoseaua Pandurilor nr. 20A, Sector 5

A.Pentru           22/45 ( 49%)

B.împotrivă        5/45 ( 11%)

C.Abținere        12/45 ( 27%)

Fără Răspuns 6/45 ( 13%)

A

B

c

Pavel Marius

Cătălin Deaconescu

Daniel Stanciu

1 1

1 1

1 X 1

1 X 1

raduioncgmb

1 X j

ggggg.marinescu

| X 1

1 1

ardeleanumircea77 valeriuchircu

1 X 1

1 1

1 X 1

hcirca hcirca Alexandru Gadiuta Dragoș Hărăbor

1 1

1 1

1 X 1

1 X I

1 1

1 1

raluca teodor mihaiciudomirov

1 X 1

X

1 1

1 1

Cristian Doicin Tomnitza

1 X 1

1 1

1 1

Bujduveanu Stelian

Daniela Raiciu

1 1

1 X 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X I

1 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64 valeriu suhan Ana Ciceală

1 X 1

1 1

X

1 1

1 X 1

1 1

Matei Țugui Radu Țuțu mirceasebesan

1 1

1 X 1

X

1 X |

1 1

Ivan Florin

1 X 1

MARIUS ROGIN Radu Elena

1 X 1

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi floriannitu39

1 X 1

1 X |

1 1

Florentina Gherghiceanu |    |

X

1 1

ioanamihaelaneacsu maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

1 1

1 X 1

Birdeanu Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

1 1

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Georgiana.Untea tudor ionescu mihaicomanescu2007

1 X |

1 1

1 1

1 X 1

Chirica Petre

Badulescu Aurelian

1 x |

1 1

1 1

1 X 1

Florescu Adrian ionescu andrei

1 1

1 X 1

Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu

1 X 1

1 1

X

1 1

 • 1.44. Proiect de hotărâre privind

  aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șoseaua

  51%)

  11%)

  22%)


Viilor nr, 28> sector 5

A.Pentru          23/45

B.împotrivă        5/45

C.Abținere        10/45

Fără Răspuns 7/45 ( 16%)

A

B

c

Pavel Marius

1 1

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

raduioncgmb

1 X 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

valeriuchircu

1 1

1 1

hcirca hcirca

1 X |

1 1

Alexandru Gadiuta

1 1

X

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

raluca teodor

1 1

X

mihaiciudomirov

1 X 1

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

Tomnitza

1 X 1

Bujduveanu Stelian

Daniela Raiciu

1 X I

georgeamzar

1 X I

marianartimon306

1 X 1

lazar neacsu

1 X I

ninasandulescu64

1 X 1

valeriu suhan

1 X 1

Ana Ciceală

X

Matei Țugui

X

Radu Țuțu

1 X 1

mirceasebesan

1 X 1

Ivan Florin

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

Radu Elena

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 X 1

floriannitu39

1 X 1

Florentina Gherghiceanu |    |

1 X I

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

maxim marius cătălin

1 X I

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

1 X I

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1                 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X I

1 1

Florescu Adrian

1 1

ionescu andrei

1 X I

1 j

Voicu Ion Valentin

1 X I

1 1

Sorin Marinescu

1 1

X

1 1

 • 1.45. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal - Drumul Cooperativei nr. 2C, Sector 5

A.Pentru           21/45 ( 47%)

B.împotrivă        4/45 (  9%)

C.Abținere        13/45 ( 29%)

Fără Răspuns 7/45 ( 16%)

A

B

c

Pavel Marius

1

1

1 X 1

Cătălin Deaconescu

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

raduioncgmb

1 X

1 1

ggggg.marinescu

1 X

1 1

ardeleanumircea77

1 X

! 1

valeriuchircu

1 X

1 1

hcirca hcirca

1 X I

Alexandru Gadiuta

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X

1

raluca teodor

1

mihaiciudomirov

1 X

Cristian Doicin

1 X

1

Tomnitza

1

1 X 1

Bujduveanu Stelian

Daniela Raiciu

1 X

1

georgeamzar

1 X

1

marianartimon306

1 X

1

lazar neacsu

1 X

1

ninasandulescu64

1 X

1

1 1

valeriu suhan

1

1

1 X I

Ana Ciceală

1 X

1 1

Matei Țugui

1

1 X

1 1

Radu Țuțu

j

1 X I

mirceasebesan

1 X

Ivan Florin

1

1

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X

1

Radu Elena

1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 X 1

floriannitu39

1 X

1

Florentina Gherghiceanu |

[

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1

1

1 1

maxim marius cătălin

1 X I

Birdeanu

1 X

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

Podar Marian Vasile

1 X

1 1

Georgiana.Untea

1 X

1 1

tudor ionescu

1

mihaicomanescu2007

1

1 X I

Chirica Petre

1 X

1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X

Florescu Adrian

1

ionescu andrei

1 X

1

Voicu Ion Valentin

1 X

1

1 1

Sorin Marinescu

1

1 X

1 1

 • 1.46. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Calea Plevnei nr, 114., sector 1, București

A.Pentru          26/45 ( 58%)

B.împotrivă         5/45 ( 11%)

C.Abținere         9/45 ( 20%)

Fără Răspuns 5/45 ( 11%)

A

B

c

Pavel Marius

1 x 1

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

Daniel Stanciu

1 1

1 X I

raduioncgmb

1 X I

I 1

ggggg.marinescu

1 X I

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

j 1

valeriuchircu

1 1

X

1 1

hcirca hcirca

1 X |

1 1

Alexandru Gadiuta

1 1

1 X 1

Dragoș Hărăbor

1 X I

1 1

raluca teodor

1 1

X

1 1

mihaiciudomirov

1 X I

Cristian Doicin

1 X 1

Tomnitza

1 X 1

Bujduveanu Stelian

1 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

georgeamzar

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 1

1 X I

ninasandulescu64

1 X 1

valeriu suhan

1 1

1 X 1

Ana Ciceală

1 1

X

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Radu Țuțu

1 1

1 X I

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X I

Radu Elena

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 1

i x ।

floriannitu39

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu | X |

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X I

1 1

maxim marius cătălin

1 X j

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 1

Chirica Petre

1 X I

1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

Florescu Adrian

1 1

ionescu andrei

1 X 1

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1 1

Sorin Marinescu

1 1

X

1 1

 • 1.47. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Str. Tudor Vianu, Nr. 46A, sector 1, București

A.Pentru           21/45 ( 47%)

B.împotrivă         4/45 (  9%)

C.Abținere        12/45 ( 27%)

Fără Răspuns 8/45 ( 18%)

A

B

c

Pavel Marius

1 1

1 X I

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

Daniel Stanciu

j 1

1 X I

raduioncgmb

1 X 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

valeriuchircu

1 1

X

1 1

hcirca hcirca

1 1

1 X I

Alexandru Gadiuta

1 1

i x ।

Dragoș Hărăbor

1 X I

1 1

raluca teodor

1 1

mihaiciudomirov

1 1

1 X I

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

georgeamzar

1 X I

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 1

1 X 1

Ana Ciceală

1 1

X

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Radu Țuțu

1 1

1 X I

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

1 1

Radu Elena

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 1

1 X 1

floriannitu39

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu |   |

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

maxim marius cătălin

1 X 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X I

] 1

Georgiana.Untea

1 X I

1 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 1

Chirica Petre

1 X I

1 [

Badulescu Aurelian

1 1

Florescu Adrian

1 1

ionescu andrei

1 X 1

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

Sorin Marinescu

1 1

X

1 1

 • 1.48. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) Strada Palisandrului nr. 4, Sector 1

A.Pentru          16/45 ( 36%)

B.împotrivă        6/45 ( 13%)

C.Abținere        11/45 ( 24%)

Fără Răspuns 12/45 ( 27%)

A

B

C

Pavel Marius Cătălin Deaconescu Daniel Stanciu raduioncgmb ggggg«>«arinescu

1 1

1 1

1 X 1

1 X 1

ardeleanumircea77 valeriuchircu hcirca hcirca

1 X 1

1 1

1 1

X

1 X 1

Alexandru Gadiuta

Dragoș Hărăbor

1 1

1 X |

X

raluca teodor mihaiciudomirov

1 1

1 X 1

X

Cristian Doicin

Tomnitza

1 X |

1 1

Bujduveanu Stelian

Daniela Raiciu

1 X 1

georgeamzar marianartimon306

1 1

1 1

1 X 1

lazar neacsu ninasandulescu64 valeriu suhan Ana Ciceală

1 X 1

1 1

1 1

X

1 1

1 1

1 X |

1 1

Matei Țugui Radu Țuțu

1 X 1

X

1 1

mirceasebesan Ivan Florin MARIUS ROGIN

1 X |

1 1

1 1

1 1

1 X 1

Radu Elena

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi floriannitu39

1 1

1 X |

1 X |

Florentina Gherghiceanu [    |

1 X I

ioanamihaelaneacsu maxim marius cătălin

1 x |

1 X 1

Birdeanu

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

1 X 1

Podar Marian Vasile

1 X I

j 1

Georgiana.Untea tudor ionescu

1 X I

1 1

1 1

mihaicomanescu2007 Chirica Petre Badulescu Aurelian Florescu Adrian ionescu andrei

1 1

1 1

1 X 1

1 X 1

1 1

Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu

1 X 1

1 1

X

1 j

 • 1.49. Proiect de hotărâre privind Oituz, nr. 71 - 83, sector 2

  aprobarea Planului Urbanistic Zonal Str.

  36%)

  18%)

  29%)


A.Pentru          16/45

B.împotrivă        8/45

C.Abținere        13/45

Fără Răspuns 8/45 ( 18%)

A

B

c

Pavel Marius

Cătălin Deaconescu

1 X 1

1 1

Daniel Stanciu raduioncgmb

1 X 1

1 X |

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77 valeriuchircu hcirca hcirca

1 X 1

1 1

X

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1 1

X

1 1

Dragoș Hărăbor raluca teodor mihaiciudomirov

1 1

1 1

1 1

X

1 1

1 1

1 X 1

Cristian Doicin

Tomnitza

Bujduveanu Stelian

Daniela Raiciu

1 1

1 1

1 X 1

1 X 1

1 1

1 1

1 1

georgeamzar marianartimon306

1 X 1

1 1

1 X |

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64 valeriu suhan Ana Ciceală

1 X 1

1 1

1 1

X

1 1

1 X 1

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Radu Țuțu mirceasebesan

1 1

1 X 1

X

1 1

Ivan Florin MARIUS ROGIN Radu Elena

1 1

1 X 1

1 1

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi floriannitu39

1 X I

1 X |

Florentina Gherghiceanu |   |

X

1 1

ioanamihaelaneacsu maxim marius cătălin

1 1

1 1

1 X 1

Birdeanu

1 X 1

Alexandru Baicu Ciudin

Podar Marian Vasile

1 1

1 X 1

1 X 1

1 1

Georgiana.Untea tudor ionescu

1 1

1 x |

1 1

mihaicomanescu2007

Chirica Petre

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

X

1 X 1

1 1

1 1

Florescu Adrian

1 X I

1 1

ionescu andrei

1 X |

Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu

1 X 1

1 1

1 1

1 1

 • 1.50. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Șoseaua Panduri nr. 77, sector 5, NC 231797

A.Pentru          22/45 ( 49%)

B.împotrivă        6/45 ( 13%)

C.Abținere        11/45 ( 24%)

Fără Răspuns 6/45 ( 13%)

A

B

C

Pavel Marius

1 1

1 X I

Cătălin Deaconescu

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

raduioncgmb

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

valeriuchircu

1 1

X

1 1

hcirca hcirca

1 1

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1 1

X

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X I

1 {

raluca teodor

1 1

X

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

1 1

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1

georgeamzar

1 1

marianartimon306

1 X I

1

lazar neacsu

1 X I

1

ninasandulescu64

1 X I

1 1

valeriu suhan

1 X 1

Ana Ciceală

X

1 1

Matei Țugui

X

1 i

Radu Țuțu

1 1

1 X 1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 1

MARIUS ROGIN

1 X I

1 1

Radu Elena

1 1

1 X I

cosmin.smighelschi

1 1

1 X I

floriannitu39

1 X 1

Florentina Gherghiceanu |    |

1 X I

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 1

1 X I

Podar Marian Vasile

1 X I

Georgiana.Untea

1 X 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 X I

Chirica Petre

1 X I

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

Florescu Adrian

i x ।

1 1

ionescu andrei

1 X I

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

Sorin Marinescu

X

1 1

1.51. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Drumul

Plaiul Nucului nr. 28 - 32, Lot 1 - Lot 2 - Lot 3, sector 1

A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

22/45 ( 49%) 6/45 ( 13%)

11/45

( 24%)

Fără Răspuns 6/45 (

13%)

A

B

c

Pavel Marius

1

1 X I

Cătălin Deaconescu

1

1 1

Daniel Stanciu

1

1 1

raduioncgmb

1 X

1 1

ggggg.marinescu

1 X

1 1

ardeleanumircea77

1 X

j 1

valeriuchircu

X

1 1

hcirca hcirca

1 X 1

Alexandru Gadiuta

1

X

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X

1 1

raluca teodor

1 1

mihaiciudomirov

1 X

Cristian Doicin

1 X

1 1

Tomnitza

1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

Daniela Raiciu

1 X

1 1

georgeamzar

1 X

1 1

marianartimon306

1 X

1 1

lazar neacsu

1 X

1 1

ninasandulescu64

1 X

1 1

valeriu suhan

1

1 X I

Ana Ciceală

1

X

1 1

Matei Țugui

X

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

mirceasebesan

1 X

Ivan Florin

1

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X

1 1

Radu Elena

X

1 1

cosmin.smighelschi

1 X 1

floriannitu39

1 X

1 1

Florentina Gherghiceanu |

1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1 X

1 1

maxim marius cătălin

1

1 X 1

Birdeanu

1 X

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1

1 X I

Podar Marian Vasile

1 X

Georgiana.Untea

1 X

tudor ionescu

1

1 1

mihaicomanescu2007

1 X I

Chirica Petre

1 X

1 1

Badulescu Aurelian

1

1 X I

Florescu Adrian

1 X

1 1

ionescu andrei

1 X

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X

1 1

Sorin Marinescu

1

X

1 1

1.52. Proiect de hotărâre privind București

A.Pentru          30/44

B.împotrivă        8/44

C.Abținere         3/44

Fără Răspuns 3/44 ( 7%)


aprobarea Planului Urbanistic Zonal -Sector 2

68%)

18%)

7%)

A

B

c

Pavel Marius

1 1

1 X I

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

Daniel Stanciu

1 1

X

1 1

raduioncgmb

1 X 1

ggggg.marinescu

1 X 1

1 1

ardeleanumircea77

i x ।

valeriuchircu

X

1 1

hcirca hcirca

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

1 1

raluca teodor

1 1

1 1

mihaiciudomirov

1 X 1

1 1

Alexandru Gadiuta

X

1 1

Cristian Doicin

1 X I

1 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 X I

Daniela Raiciu

1 X I

1 1

marianartimon306

1 X 1

lazar neacsu

1 X I

1 1

ninasandulescu64

1 X |

valeriu suhan

1 X 1

Ana Ciceală

X

1 1

Matei Țugui

1 1

X

1 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 X 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

Radu Elena

X

1 1

cosmin.smighelschi

1 1

X

1 1

floriannitu39

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu | X |

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X I

maxim marius cătălin

i x ।

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 J

Podar Marian Vasile

1 X 1

1 1

Georgiana.Untea

1 X I

tudor ionescu

1 X I

mihaicomanescu2007

1 X I

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1               1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

Florescu Adrian

1 X 1

ionescu andrei

1 X 1

Voicu Ion Valentin

j X I

Sorin Marinescu

1 1

X

1 1

1.53. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 3/31.01.2019 privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivului de investiții „Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu Etapa II - km 2+400 - intersecție Calea Vitan Bârzești"

A.Pentru           34/45 ( 76%)

B.împotrivă         0/45 (  0%)

C.Abținere          9/45 ( 20%)

Fără Răspuns 2/45 ( 4%)

ABC

Pavel Marius                | X |

Cătălin Deaconescu         |    |

Daniel Stanciu             |    |

raduioncgmb                 | X |

ggggg.marinescu            | X j

ardeleanumircea77         | X |

valeriuchircu              |    |    |

hcirca hcirca               | X |

Dragoș Hărăbor             | X |

raluca teodor              |    |    |

mihaiciudomirov            | X |

Alexandru Gadiuta         |    |    |

Honorius Circa             | X |

Cristian Doicin            | X |

Tomnitza                      | X |

Bujduveanu Stelian        | X |

Daniela Raiciu             | X |

marianartimon306          | X |

lazar neacsu                | X |

ninasandulescu64          | X |

valeriu suhan               | X |

Ana Ciceală                 |    |    |

Matei Țugui                 |    j    j

Radu Țuțu                     | X |

mirceasebesan              | X |

Ivan Florin                 |    |    j

MARIUS ROGIN                | X |

Radu Elena                   |    |    j

cosmin.smighelschi        |    |    |

floriannitu39              | X |

Florentina Gherghiceanu | X |

ioanamihaelaneacsu        | X |

maxim marius cătălin      | X |

Birdeanu                      | X |

Alexandru Baicu Ciudin | X |

Podar Marian Vasile       | X |

Georgiana.Untea            | X |

tudor ionescu               | X |

mihaicomanescu2007        | X |

Chirica Petre               | X j

Badulescu Aurelian        | X |

Florescu Adrian             X |

ionescu andrei Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu


1.54. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.G.M.B. nr. 649/2019 privind aprobarea finanțării de la bugetul Municipiului București a Programului Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție in anul 2020

A.Pentru           31/44 ( 70%)

B.împotrivă        0/44 (  0%)

C.Abținere         9/44 ( 20%)

Fără Răspuns 4/44 ( 9%)

A E

c

Pavel Marius

1 x |

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

1 1

raduioncgmb

1 X 1

1 1

ggggg.marinescu

1 X I

1 1

ardeleanumircea77

1 X |

1 1

valeriuchircu

1 1

1 X I

hcirca hcirca

1 1

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

1 1

raluca teodor

1 1

1 X I

mihaiciudomirov

1 X I

1 1

Alexandru Gadiuta

1 1

1 X I

Cristian Doicin

1 X 1

1 1

Tomnitza

1 X 1

1 1

Bujduveanu Stelian

1 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X j

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

1 X 1

1 1

ninasandulescu64

1 X 1

1 1

valeriu suhan

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 1

1 X 1

Matei Țugui

1 1

i x ।

Radu Țuțu

1 x 1

1 1

mirceasebesan

1 X 1

1 1

Ivan Florin

1 X 1

1 1

MARIUS ROGIN

1 X 1

1 1

Radu Elena

1 1

1 X 1

cosmin.smighelschi

1 1

i x ।

floriannitu39

1 X 1

i ।

Florentina Gherghiceani

1 X 1

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

i x i

1 1

Birdeanu

i x i

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1 1

Podar Marian Vasile

i x ।

1 1

Georgiana.Untea

1 X 1

1 1

tudor ionescu

1 X 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 X I

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1 1

Florescu Adrian

1 X I

1 1

ionescu andrei

1 1

1 1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1 1

Sorin Marinescu

1

1 X 1

1.55. Proiect de hotărâre privind împuternicirea Consiliilor Locale ale Sectoarelor 1-6 ale municipiului București să hotărască cu privire la eliminarea prin depozitare a deșeurilor reziduale și a deșeurilor biodegradabile generate pe raza Municipiului București

A.Pentru           26/43 ( 60%)

B.împotrivă         8/43 ( 19%)

C.Abținere          3/43 (  7%)

Fără Răspuns 6/43 ( 14%)

A

B

c

Pavel Marius

1 X |

1

1

Cătălin Deaconescu

1 1

1

1

Daniel Stanciu

1 1

x 1

1

raduioncgmb

1 X 1

1

ggggg.marinescu

1 X 1

1

1

ardeleanumircea77

1 X 1

1

1

valeriuchircu

1 1

x 1

1

hcirca hcirca

1

1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

1

1

raluca teodor

[ 1

x 1

1

mihaiciudomirov

i x i

1

Alexandru Gadiuta

1 1

x 1

1

Cristian Doicin

1 X 1

1

1

Tomnitza

1 X 1

1

1

Bujduveanu Stelian

1 1

1

1

Daniela Raiciu

1 X 1

1

1

marianartimon306

1 1

1

1

lazar neacsu

1 X 1

1

1

ninasandulescu64

1 X 1

1

1

valeriu suhan

i x ।

1

1

Ana Ciceală

1 1

x 1

1

Matei Țugui

1 1

1

x 1

Radu Țuțu

1 x 1

1

1

mirceasebesan

1 X I

1

1

Ivan Florin

1 1

1

x 1

MARIUS ROGIN

1 X I

1

1

Radu Elena

1 1

x 1

1

floriannitu39

1 X I

1

1

Florentina Gherghiceanu | X |

1

1

ioanamihaelaneacsu

1 X I

1

1

maxim marius cătălin

1 X 1

1

1

Birdeanu

1 X I

1

1

Alexandru Baicu Ciudin

i x ।

1

1

Podar Marian Vasile

1 X I

1

1

Georgiana.Untea

1 X 1

1

1

tudor ionescu

i x ।

1

1

mihaicomanescu2007

1 1

j

1

Chirica Petre

1 X 1

1

1

Badulescu Aurelian

1 1

1

x 1

Florescu Adrian

1 1

x 1

1

ionescu andrei

1 1

1

1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1

1

Sorin Marinescu

1 1

x 1

1

1.56. Proiect de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București în administrarea Administrației pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a unei părți din imobilul situat în str. Petricani, nr. 86A, sector 2

A.Pentru           25/42 ( 60%)

B.împotrivă         1/42 (  2%)

C.Abținere        12/42 ( 29%)

Fără Răspuns 4/42 ( 10%)

ABC

Pavel Marius

| X |          |          |

Cătălin Deaconescu

1 1 1 1

Daniel Stanciu

1 1 1 1

raduioncgmb

1 X |          |          |

ggggg.marinescu

1 X |          |          |

ardeleanumircea77

| X 1           1           1

valeriuchircu

i x i i ।

Dragoș Hărăbor

1 1 1 1

raluca teodor

| X I I I

mihaiciudomirov

1           1           1 X I

Alexandru Gadiuta

1 X 1          |          |

Honorius Circa

1 x 1           1           1

Cristian Doicin

1          1          1 X 1

Tomnitza

1 x 1            1            1

Bujduveanu Stelian

1 1 1 1

Daniela Raiciu

1           1           1 X 1

marianartimon306

1          1          1 X 1

lazar neacsu

1            1 X 1 i

ninasandulescu64

1 x 1            |            1

valeriu suhan

| X 1           1           |

Ana Ciceală

1 x 1           1           |

Matei Țugui

| X I |          1

Radu Țuțu

i i i x ।

mirceasebesan

| X j 1          |

Ivan Florin

1 x 1

MARIUS ROGIN

1 X 1           1           |

Radu Elena

1 x 1           1           1

floriannitu39

1 X |         |         |

Florentina Gherghiceam

1           1           1 X 1

ioanamihaelaneacsu

1 x I 1           1

maxim marius cătălin

i i i x ।

Birdeanu

i i i x i

Alexandru Baicu Ciudin

| X I 1          1

Podar Marian Vasile

1 x I 1           1

Georgiana.Untea

1         1         1 X 1

tudor ionescu

1 X 1         1         |

mihaicomanescu2007

1 x I 1 I

Chirica Petre

1           1           1 X I

Badulescu Aurelian

1          1          1 X 1

Florescu Adrian

1 x 1 1 1

Voicu Ion Valentin

| X I I 1

Sorin Marinescu

| X 1           1           1

1.57. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 293/2020 privind aprobarea organigramei, numărul total de posturi, Statului de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București


A. Pentru

36/42 (

86%)

B.împotrivă

0/42 (

0%)

C.Abținere

2/42 (

5%)

Fără Răspuns 4/42 ( 10%)

A E

J c

Pavel Marius

1 x |

1 1

Cătălin Deaconescu

1 1

1 1

Daniel Stanciu

1 X 1

1 1

raduioncgmb

1 X I

1 1

ggggg.marinescu

i x ।

1 1

ardeleanumircea77

1 X 1

1 1

valeriuchircu

1 X 1

1 1

Dragoș Hărăbor

1 X 1

1 1

raluca teodor

1 X I

mihaiciudomirov

1 X I

Alexandru Gadiuta

1 X I

Honorius Circa

1 X 1

Cristian Doicin

1 X I

i 1

Tomnitza

1 X I

Bujduveanu Stelian

1 1

1 1

Daniela Raiciu

1 X 1

1 1

marianartimon306

1 X 1

1 1

lazar neacsu

i x ।

1

ninasandulescu64

1 X 1

1 ]

valeriu suhan

1 X 1

1 1

Ana Ciceală

1 X 1

1 1

Matei Țugui

1 X 1

Radu Țuțu

1 X 1

1 1

mirceasebesan

1 X I

1 1

Ivan Florin

1 1

1 X I

MARIUS ROGIN

1 1

1 X I

Radu Elena

1 X 1

1 1

floriannitu39

1 X I

1 1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1 1

ioanamihaelaneacsu

1 X 1

1 1

maxim marius cătălin

1 X 1

1 1

Birdeanu

1 X 1

1 1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X I

1 1

Podar Marian Vasile

1 X I

1 1

Georgiana.Untea

i x ।

1 1

tudor ionescu

1 1

1 1

mihaicomanescu2007

1 1

1 1

Chirica Petre

1 X 1

1 1

Badulescu Aurelian

1 X 1

Florescu Adrian

1 X 1

1 1

Voicu Ion Valentin

i x i

1 1

Sorin Marinescu

1 X |

1 1


1.58. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, numărului total de posturi, statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale

Centrului de Creație, Artă

A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere

Fără Răspuns 5/45 ( 11%)

și Tradiție al Municipiului București 30/45 ( 67%)

6/45 ( 13%)

4/45 (

A

9%)

B

c

Pavel Marius

1 x |

1

1

Cătălin Deaconescu

1 1

1

1

Daniel Stanciu

1 X 1

1

1

raduioncgmb

1 X 1

1

1

ggggg.marinescu

1 X I

1

1

ardeleanumircea77

i x i

1

1

valeriuchircu

1 1

1

1

Dragoș Hărăbor

1 1

1

1

raluca teodor

1 1

x 1

1

mihaiciudomirov

1 X 1

1

Alexandru Gadiuta

1 1

1

x 1

Honorius Circa

1 X 1

1

1

ionescu andrei

1 X 1

1

1

cosmin.smighelschi

1 1

x 1

1

Dragoș Hărăbor

1 X I

1

1

Cristian Doicin

1 X 1

1

1

Tomnitza

1 X 1

1

1

Bujduveanu Stelian

1 1

1

1

Daniela Raiciu

1 X 1

1

1

marianartimon306

1 X 1

1

1

lazar neacsu

1 X 1

1

1

ninasandulescu64

1 1

1

1

valeriu suhan

1 X 1

1

1

Ana Ciceală

1 1

x 1

1

Matei Țugui

1 1

x i

1

Radu Țuțu

1 X 1

1

1

mirceasebesan

1 X 1

1

1

Ivan Florin

1 1

1

x 1

MARIUS ROGIN

1 1

{

x 1

Radu Elena

1 1

x 1

1

floriannitu39

1 X 1

1

1

Florentina Gherghiceanu

1 X 1

1

1

ioanamihaelaneacsu

i x ।

1

1

maxim marius cătălin

1 X I

1

1

Birdeanu

1 X I

1

1

Alexandru Baicu Ciudin

1 X 1

1

1

Podar Marian Vasile

1 X I

1

1

Georgiana.Untea

1 X 1

1

1

tudor ionescu

1 X I

1

1

mihaicomanescu2007

1 1

1

x 1

Chirica Petre

1 X I

1

1

Badulescu Aurelian

1 X 1

1

1

Florescu Adrian

i x i

1

1

Voicu Ion Valentin

1 X 1

1

1

Sorin Marinescu

1.50. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare în Municipiul București

A.Pentru          30/43 ( 70%)

B.împotrivă        0/43 (  0%)

C.Abținere         9/43 ( 21%)

Fără Răspuns 4/43 ( 9%)

ABC

Pavel Marius

| X |          |

Cătălin Deaconescu

1 1 1

Daniel Stanciu

1                         1                         1

raduioncgmb

1 X |         |

ggggg.marinescu

| X I

ardeleanumircea77

| X 1         1

valeriuchircu

1          1          1 x

raluca teodor

1                                1                                1

mihaiciudomirov

| X I I

Alexandru Gadiuta

1         1         1 x

Honorius Circa

i x । i

ionescu andrei

| X 1         1

cosmin.smighelschi

1         1         1 X

Dragoș Hărăbor

1 x I I

Cristian Doicin

i x । i

Tomnitza

1 x I 1

Bujduveanu Stelian

1                         1                         1

Daniela Raiciu

1 x I I

marianartimon306

| X 1         1

lazar neacsu

1 x I j

ninasandulescu64

1 x I 1

valeriu suhan

1 X 1          1

Ana Ciceală

1         1         1 X

Matei Țugui

1           1           1 X

Radu Țuțu

| X I 1

mirceasebesan

1 x I I

Ivan Florin

1          1          1 X

Radu Elena

i i i x

floriannitu39

1 x 1 I

Florentina Gherghiceanu | X |    |

ioanamihaelaneacsu

1 x I I

maxim marius cătălin

1 x I 1

Birdeanu

| X 1         1

Alexandru Baicu Ciudin

1 x 1          1

Podar Marian Vasile

1 x j j

Georgiana.Untea

1 x I 1

tudor ionescu

i x । ।

mihaicomanescu2007

i i i x

Chirica Petre

1 x j I

Badulescu Aurelian

1         1         1 X

Florescu Adrian

| X I 1

Voicu Ion Valentin

1 x I I

Sorin Marinescu

1 x I 1

1.60. Proiect de hotărâre privind predarea de către Municipiul București a documentației tehnico - economice pentru blocul 82, sc. 1 - 3, strada Estacadei

nr. 13, sector 6, preluată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 270/17.05.2018

A.Pentru

B.împotrivă

C.Abținere Fără Răspuns 3/43 (

39/43 ( 91%)

0/43 ( 0%)

1/43 ( 2%)

7%)

A

B C

Pavel Marius                | X |

Cătălin Deaconescu        |    j

Daniel Stanciu             |    |

raduioncgmb                 | X |

ggggg.marinescu            | X |

ardeleanumircea77         | X |

valeriuchircu              | X |

raluca teodor               j X |

mihaiciudomirov            | X |

Alexandru Gadiuta         | X |

Honorius Circa             | X |

ionescu andrei             | X |

cosmin.smighelschi        | X |

Dragoș Hărăbor             | X |

Cristian Doicin            | X |

Tomnitza                      | X |

Bujduveanu Stelian        | X |

Daniela Raiciu             | X j

marianartimon306          | X |

lazar neacsu                | X |

ninasandulescu64           || X |

valeriu suhan              | X |

Ana Ciceală                 | X |

Matei Țugui                  j    |

Radu Țuțu                     | X |

mirceasebesan              | X |

Ivan Florin                 |    |    |

Radu Elena                   j X |

floriannitu39              | X j

Florentina Gherghiceanu | X |

ioanamihaelaneacsu        | X |

maxim marius cătălin      | X |

Birdeanu                      | X j

Alexandru Baicu Ciudin | X |

Podar Marian Vasile       | X |

Georgiana.Untea            | X |

tudor ionescu               | X |

mihaicomanescu2007        | X |

Chirica Petre              | X |

Badulescu Aurelian        | X |

Florescu Adrian            | X |

Voicu Ion Valentin        | X |

Sorin Marinescu

1.61. Proiect de hotărâre privind predarea de către Municipiul București a documentației tehnico - economice pentru 7 blocuri din sectorul 6, preluată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 323/14.06.2018

A.Pentru           35/43 ( 81%)

B.împotrivă         0/43 (  0%)

C.Abținere          1/43 (  2%)

Fără Răspuns 7/43 ( 16%)

ABC

Pavel Marius

1 x 1           1           1

Cătălin Deaconescu Daniel Stanciu raduioncgmb

1 1                 1                 1

1 X 1           1           (

ggggg.marinescu

1 x 1            1            |

ardeleanumircea77

1 x 1           1           1

valeriuchircu

1 x |            |            |

raluca teodor

1 x |          |          |

mihaiciudomirov

1 x I 1 1

Alexandru Gadiuta

1 x I 1 1

Honorius Circa

| X 1          1          |

ionescu andrei

| X 1           1           |

cosmin.smighelschi

Dragoș Hărăbor

1 1                        1                        1

1 x 1          1          1

Cristian Doicin

1 X 1            1            1

Tomnitza

1 x j I I

Bujduveanu Stelian

Daniela Raiciu

1                    1                    1                    1

1 x 1           |           |

marianartimon306

i x j । i

lazar neacsu

| X 1           |           |

ninasandulescu64 valeriu suhan

1 1                    1 1

1 x 1          1          1

Ana Ciceală

j X I I 1

Matei Țugui

1 x 1           |           |

Radu Țuțu

1 x I 1           1

mirceasebesan

i x i ।           ।

Ivan Florin

Radu Elena

i i i x । | X I j 1

floriannitu39

1 X 1          1          1

Florentina Gherghiceanu ) X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

1 x I {           1

maxim marius cătălin

i x । i i

Birdeanu

1 x I 1           1

Alexandru Baicu Ciudin

1 x I 1         1

Podar Marian Vasile

| X 1 i |

Georgiana.Untea

tudor ionescu

| X I I 1

mihaicomanescu2007

1 x I 1            1

Chirica Petre

Badulescu Aurelian

1 1               1               1

1 x 1           1           1

Florescu Adrian

| X I 1          1

Voicu Ion Valentin

j X I 1 j

Sorin Marinescu

| X I 1          1

1.62. Proiect de hotărâre privind împuternicirea expresă a Consiliului Local al Sectorului 4 de a hotărî cu privire la cooperarea dintre Sectorul 4 al Municipiului București, prin Direcția de Administrare a Unităților de învățământ Sector 4 și Clubul Sportiv Municipal București, în vederea finanțării și

realizării în comun a

unor acțiuni, lucrări, servicii sau proiecte de interes

public local

A.Pentru

34/43

( 79%)

B.împotrivă

0/43

( 0%)

C.Abținere

2/43

( 5%)

Fără Răspuns 7/43 (

16%)

A

B C

Pavel Marius

| X |            |            |

Cătălin Deaconescu

1 1 1 1

Daniel Stanciu

| X |            |            |

raduioncgmb

| X I I

ggggg.marinescu

| X j 1          1

ardeleanumircea77

1 X 1          1          1

valeriuchircu

1 1 1 1

raluca teodor

1 1 1 1

mihaiciudomirov

1 X 1           |           |

Alexandru Gadiuta

1 x 1 1           1

Honorius Circa

| X I 1          1

ionescu andrei

1 x I I 1

cosmin.smighelschi

| X I 1          1

Dragoș Hărăbor

j X I

Cristian Doicin

i x i । ।

Tomnitza

1 1 1 1

Bujduveanu Stelian

1 1 1 1

Daniela Raiciu

1 x 1           1           1

marianartimon306

| X I 1 j

lazar neacsu

| X 1          1          |

ninasandulescu64

| X 1          |          1

valeriu suhan

| X i I 1

Ana Ciceală

1 x 1 1           1

Matei Țugui

1 1 1 1

Radu Țuțu

1 x I I 1

mirceasebesan

| X 1          1          |

Ivan Florin

i i i x ।

Radu Elena

1 x I I 1

floriannitu39

| X 1          1          1

Florentina Gherghiceanu | X |    |    |

ioanamihaelaneacsu

1 x 1          1          1

maxim marius cătălin

i x । i ।

Birdeanu

1 x I 1           1

Alexandru Baicu Ciudin

i x j । i

Podar Marian Vasile

1 x I I 1

Georgiana.Untea

1 x 1          1          1

tudor ionescu

| X I j |

mihaicomanescu2007

1 x I

Chirica Petre

1 1 1 1

Badulescu Aurelian

1 x 1           1           1

Florescu Adrian

1           1 I X 1

Voicu Ion Valentin Sorin Marinescu

1

Domnii consilieri Voicu Ion Vălenii expres că votează “pentru’^â^cDî^^ înregistrat opțiunea de vot