Proces-verbal

încheiat în ședința extraordinară a Consiliului I                     I

General al Municipiului București din data de 27 februarie 2019, ora 11.00

Ședința a avut loc în sala de Consiliu de la etajul III al clădirii Primăriei Municipiului București și au participat 43 din cei 55 de consilieri.

La ședință au participat următorii: doamna Gabriela Firea - Primarul General al Municipiului București, domnul Corneliu Cârstea - Subprefect al Municipiului București, doamna Georgiana Zamfir - Secretar General al Municipiului București, doamna Mariana Brod - Director executiv, Direcția Asistență Tehnică și Juridică, domnul Adrian lordache - Director executiv, Direcția Juridic.

Au fost invitați să participe directorii din cadrul aparatului de specialitate al Primarului General al Municipiului București și mass - media.

La ședință au fost absenți următorii: Bujduveanu Stelian, Ciucu Ciprian, Comănescu Mihai, Coțofană Liviu Alin, Grigorescu Florin, lliescu Lucian Cătălin, Kansou Hazem, Marinescu Sorin Dumitru, Mărgărit Nicolae Sorin, Olteanu Cristian Marian, Radu Elena, Rogin Marius.

Doamna președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

O să vă rog să luați loc, doamnelor și domnilor consilieri!

Vă rog luați loc! Mulțumesc!

Bună ziua, doamnelor si domnilor consilieri!

Astăzi avem o ședință extraordinară și înainte de începerea ședinței, am rugămintea și o să îi adresez cuvântul doamnei primar general al capitalei, doamna Gabriela Firea.

Mulțumesc!

Doamna Gabriela Firea - Primar General al Municipiului București Bună ziua!

Vreau să încep ședința de astăzi mulțumindu-vă încă o dată celor care ați înțeles ieri să votați pentru salvarea sistemului de termoficare. în sfârșit în acest moment putem să spunem că am făcut un pas împreună foarte important, pentru ca acest sistem să aibă parte de investiții, de subvenții, de modernizare, de reabilitare. încă o dată vă mulțumesc și sunt convinsă că în continuare împreună vom realiza lucruri deosebite și proiecte foarte bune pentru bucureșteni.

în ceea ce privește ședința extraordinară de astăzi, care a fost convocată de un grup de consilieri PSD și ALDE, în care se dorește schimbarea unuia dintre V        ‘ nume domnul viceprimar AurelianBădulescu din partea PSD, vreau să fac doar câteva considerații, urmând apoi procedura legală de vot.

Personal, cu excepția câtorva derapaje de limbaj, am fost mulțumită de activitatea domnului viceprimar Aurelian Bădulescu și sunt convinsă că și cei mai mulți dintre dumneavoastră, repet, în afara câtorva momente pe care i le am sesizat și i-am explicat că nu este, să spunem, un mod normal de a ne adresa și nu am fost niciodată persoana care să încurajez anumite conflicte în Consiliul General sau anumite cuvinte, să spunem, care nu sunt atât de potrivite.

Pe de altă parte, citind chiar ieri după ședință invectivele de pe paginile de Facebook ale unor colegi, realizez că, deși nu erau civilizate, nu erau chiar atât de deplasate aprecierile domnului viceprimar Bădulescu, cumva se înscriau în agresivitatea verbală din această perioadă pe care eu, vă spun sincer, că nu o împărtășesc, nu voi folosi un astfel de limbaj niciodată nici chiar față de cei care sunt în mod fățiș și fără argumente împotriva mea și mi se adresează chiar fără respect și fără politețe.

Așa cum spuneam, sunt convinsă că și mulți dintre dumneavoastră simțiți exact ca mine, domnul Bădulescu a fost un viceprimar care în doi ani și jumătate a muncit foarte mult alături de mine și de echipa mea, a fost nonstop la primărie, de dimineață până seara și este... Da, nu-i cântăm prohodul, eu spun... Iau ambele situații, și că va fi demis, și că nu va fi demis. Sunt datoare, nu? Să iau în calcul ambele situații. Votul este suveran si în Parlament și în Consiliul General și peste tot.

Așa voiam să subliniez, chiar dumneavoastră mi-ați spus de foarte multe ori, inclusiv cei care ați semnat pentru convocarea acestei ședințe extraordinare de demitere, că îl apreciați pentru puterea sa de muncă, pentru abnegația sa, pentru că a avut foarte puține concedii sau deloc, a muncit de dimineață până noaptea, cum spuneam, și în weekend, și sâmbătă, și duminică și nu a mai avut niciun fel de pretenții pentru a se odihni.

Fac o precizare, a nu se înțelege că doamna viceprimar din partea ALDE, Tomnița Florescu, care este aici, în sală, ar putea fi considerată un viceprimar care nu s-a implicat. Dimpotrivă, ca primar general pot să mă consider norocoasă, am doi viceprimari, oameni de ispravă, buni profesioniști, buni bucureșteni, care de fiecare dată au muncit ca în acest oraș să se facă lucruri mai multe si mai bune.

•                                                                                                                I

Și știți foarte bine că nu ne-a fost deloc simplu și nu ne este ușor cu toate proiectele blocate pe care le-am primit, pentru că nu îmi place acest cuvânt, a moșteni, prefer să îl folosesc doar în sens pozitiv, când moștenim ceva de bine și nu de rău, foarte multe proiecte blocate.

Acum că s-a ajuns la acest conflict, el trebuie să fie cumva gestionat, să nu uităm că ultima intervenție.care i se reproșează domnului viceprimar Bădulescu, din punct de yedpre ^olitrcv este cea referitoare la masacrarea bugetului Primăriei Capitajei. Dacă esfejatât de grav faptul că a avut câțeva

intervenții, pe câteva posturi de televiziune, în care, e adevărat, că nu a vorbit atât de elevat și chiar ca la Academia Română, dar cred că toți înțelegem această supărare. Și, prin prisma acestui fapt, cred că toți consilierii generali ar trebui să fie deranjați de faptul că, în premieră, Primăriei Capitalei i s-a tăiat o sumă atât de mare, 150 de milioane de euro, în condițiile în care avem foarte multe proiecte în derulare, unele preluate din anii trecuți care trebuie să fie finalizate și altele noi. Dar mă rog, înțeleg că toată această activitate administrativă nu mai contează, primează acum factorul politic. Pe vremuri, știți, se spunea că gradul bate funcția, acum politicul bate administrația. Nu pot să urez succes acestui demers, rămân la opinia mea, respect bineînțeles legile care ne guvernează, regulamentele și, bineînțeles, mă bazez pe bunul simț al fiecăruia dintre noi și sunt convinsă că fiecare consilier general va vota potrivit propriei conștiințe și cu gândul la bucureșteni.

Mulțumesc foarte mult!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Și eu mulțumesc, doamna primar general!

Am să îi dau cuvântul doamnei secretar general Georgiana Zamfir!

Doamna Georgiana Zamfir-Secretar General al Municipiului București Mulțumesc frumos, doamna președinte Raiciu Daniela! Bună ziua!

O să rog secretariatul tehnic să-mi comunice prezența.

Și aș vrea să fac o precizare, că sunt cartele care nu sunt introduse și pentru a anunța numărul corect de consilieri care sunt prezenți trebuie să sincronizăm semnăturile de pe lista de prezență cu ^cartelele introduse de către dumneavoastră în aparatul de vot. Am diferență,z39 de cartele introduse și semnată prezența de 41 de consilieri. Deci rugămintea este cine are cartela introdusă și nu a semnat...

OK, deci am reglat asta, deci avem 43 de cartele introduse și 43 de semnături.

O să clarificăm când o să dau buletinele de vot, că va fi ca un apel nominal si atunci ne vom edifica. Până atunci avem 43 de semnături si 43 de f                                                                                                                                                                                                                         I

cartele.

înainte de a începe lucrările ședinței de astăzi, aș vrea să fac precizări cu privire la modalitatea de vot și anume vom... se va proceda la vot secret, conform articolului 45 cu 5 coroborat cu 57 cu 4 și cu articolul 69 din Legea 393/2004 privind statutul alesului local. Toate acestea, coroborate, conduc la votul secret.

De asemenea, vreau să fac o precizare, buletinele de vot au fost redactate în conformitate cu articolul 51 alineatul 2 din Ordonanța nr. 35, unde este clar stabilită formularea șijjrocedura, fără echivoc, fără a lăsa loc x le vot cu întrebarea dacă sunteți de

acord ca... dacă sunteți de acord cu schimbarea domnului... cu schimbarea din funcția de viceprimar al municipiului București a domnului Aurelian Bădulescu și veți încercui opțiunea pe care doriți să o alegeți. Veți avea „da” sau „nu”. Dacă doriți să fie schimbat veți încercui opțiunea „da”, dacă nu doriți această opțiune, cealaltă variantă.

Este vot secret, să fim atenți să nu îl viciem și succes!

Domnul Poșircaru, domnul Andrei lonescu și domnul Florescu, îmi comunică secretariatul că au plecat, dar repet, această problemă o vom clarifica când voi da buletinele de vot, pentru că va fi apel nominal și atunci nu mai lăsăm niciun loc de interpretare.

Mulțumesc frumos!

Doamna președintă!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Și eu mulțumesc frumos!

înainte de a trece pe ordinea de zi, aș vrea să subliniez faptul, conform voinței legiuitorului, că votul este secret. Și vă spun încă o dată acest lucru ca să se consemneze.

Vă mulțumesc!

>

O să trecem la ordinea de zi.

Primul punct pe ordinea de zi...

Vă rog, doamna consilier general Wring Roxana Sanda!

Doamna Consilier Wrinq Roxana Sanda

Vă mulțumesc!

!

Noi vrem să suplimentăm ordinea de zi cu următorul punct, dacă se poate la punctul 1, și anume: proiectul de hotărâre privind dizolvarea și lichidarea unor societăți pe acțiuni la care municipiul București este acționar majoritar și abrogarea Hotărârii nr. 721/18.10.2018 privind încetarea activității unor servicii publice de interes local ale municipiului București.

Vă mulțumesc!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela Si eu mulțumesc!

J                                             J

Domnul Bumbar Marian.

Domnul Consilier Bumbar Marian

Și eu am o propunere.

Bună ziua!

Mulțumesc, doamna președinte de ședință!
Vă rog să fiți de acord și să votați introducerea pe ordinea de zi la punctul numărul 2 a proiectului privind înființarea unei comisii de verificare a activității Companiei Municipale Tehnologia Informației București S.A.

Informațiile de la care am plecat în scrierea acestui proiect de hotărâre sunt menționate într-un raport al Corpului de Control al Primarului General care nu a fost prezentat...

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Mulțumesc frumos!

Am reținut, știu că ați ridicat problema și.... vă rog.

Domnul Consilier Bumbar Marian

Vă rog să mă lăsați să termin.

Deci, acest raport de activitate, raport al Corpului de Control nu a fost prezentat Consiliului General, ci a fost ținut la sertar și a ajuns pe surse în presă. în acest document oficial se pare că sunt specificate informații despre pierderi de sute de mii de euro și despre bani cheltuiți aproape exclusiv pe sinecuri.

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Am să o rog pe doamna Primar General să vă dea un răspuns.

Domnul Consilier Bumbar Marian

Nu am terminat.

Angajările fictive.... vă spun ce scrie în document, ca să justific introducerea pe ordinea de zi.

Termin în 30 de secunde. Vă rog să mă lăsați să termin.

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Vă rog, în 30 de secunde.

Domnul Consilier Bumbar Marian

Am înțeles, dar nu mă mai întrerupeți. Angajările fictive, încadrarea pe funcții a unor oameni fără studii de specialitate, plata unor salarii consistente și bonusurile nejustificate sunt doar o parte a neregulilor. în acest context vă rog să înțelegeți urgența și necesitatea introducerii pe ordinea de zi a acestui proiect de hotărâre cu înființarea unei Comisii de verificare cu membri din toate partidele reprezentate în Consiliu, pentru a face lumină asupra angajărilor și activității acestei companii municipale.

Vă rog să fiți de acord și să votati introducerea acestui proiect.


Mulțumesc!

TDoamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Mulțumesc!

O să o rog pe doamna Primar General să vă dea un răspuns.

Doamna Gabriela Firea - Primar General al Municipiului București

Păi nu aveți încredere în DNA, că ați făcut deja 100 de plângeri? Eu zic să nu jigniți, totuși, instituțiile statului căci cu asta vă ocupați, nu aveți niciun proiect pentru București, nu aveți nicio soluție, singura dumneavoastră preocupare este să mergeți la instituțiile statului, să spuneți tot felul de minciuni, tot felul de dezinformări, tot felul de gogoși. Deja de aproape trei ani de zile cred că s-au săturat și cei care le primesc. Pur și simplu. V-am spus și ieri că aberați, că nu este nimic adevărat, că inventați, dar dumneavoastră persistați. Nu este nimic, asta e, am suportat atâta timp, suportăm în continuare, nu avem ce face. Nu era urgent ieri să salvați RADET-ul, nu era urgent ieri să salvați termoficarea din Capitală, ați votat împotrivă. Acum urgent e... nu știu ce, să analizăm aberațiile pe care le inventați. Haideți să fim seriosi!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Mulțumesc frumos!

O să trecem pe ordinea de zi de astăzi.

Primul punct - proiect de hotărâre privind....

Dacă nu faceți liniște...

Vă rog frumos, deci ne-am adunat astăzi într-o ședință extraordinară...

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Bună ziua!

Așa cum știți, dacă îmi permiteți, stimate coleg...

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Dacă îmi permiteți, vorbiți la microfon și vă dau cuvântul eu, când consider. Mulțumesc! Conform regulamentului!

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Vă mulțumesc că mi-ați dat cuvântul!

A spus doamna primar mai devreme despre lipsa proiectelor USR și am o listă de cel puțin 15 proiecte depuse care stau în sertarul DATJ-ului.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Lăsați-mă să vă spun câteva cuvinte, după care dumneavoastră, în înțelepciunea dumneavoastră, veți proceda cum doriți.

Ca să răspund unor chestiuni care au pus o anumită amprentă asupra mea și anume maniera și modul în care câteodată apelez la registrul de // l L.             » ■                  /\ înjurături sau nemulțumiri care de fapt ține de noi. Se datorează, în mare parte, atitudinii dumneavoastră, stimați colegi de la USR și am să vă spun de ce.

Cu totii stiti că astăzi este o ședință extraordinară. Legea nr. 215/2001 nu vă permite introducerea sau suplimentarea având în vedere că expunerea de motive care stă la baza acestei ședințe nu poate fi legată decât de aceste două subiecte. De ce? Pentru că inițiatorii pentru asta s-au întâlnit astăzi. Dumneavoastră, sigur, aveți dreptul să participați. Cu siguranță cunoștințele dumneavoastră în drept... acum le știți destul de bine la ce nivel sunt, pentru că, cu siguranță dumneavoastră.... Astăzi este ziua mea, mâine este cu siguranță ziua dumneavoastră. Aceste chestiuni nu se pot trata în acest tip de ședință. Doamna Ciceală îmi permiteți?

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Vă rog nu dialogăm cu persoana care vorbește la microfon.

Vă rog din suflet, vă rog, lăsați-l pe domnul viceprimar să vorbească, după aceea o să vă dau cuvântul.

Domnul viceprimar, vă rog.

Mulțumesc!

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Vreau să spun presei că în anul 2016, neșansa a adus în această sală o fracțiune politică, care în aceste zile, și de a lungul activității dumnealor, nu au reușit, pentru că se spune foarte des, că în lipsa unor rezultate în lipsa unor atitudini punctuale, nu reușesc decât să sublinieze ceea ce greșește cineva. Cu siguranță atunci când faci ceva, atunci când muncești, pentru București, atunci când ești într-o echipă, greșești.

Aș vrea să vă spun că, la baza dumneavoastră stă un om pe care l-ați exclus. Am fost contemporan cu Nicușor Dan, din primul meu mandat în anul 2006. Este proiectul dumneavoastră de a vă titulariza în acest fel. Am rugămintea să nu folosiți această ocazie pentru că este presa de față, încă o dată să arătati că atât puteti. Aveți respectul si aveți ocazia să mă schimbați ca grație, a o parte din colegii mei și a domnului președinte al organizației municipiului București care își dorește din punct de vedere politic să nu mai aibă replici la ceea ce spuneți dumneavoastră, că spuneți bine, că spuneți rău. Motiv pentru care o să am dreptul la ultimul cuvânt pentru că, practic, suntem în fața unei comisii care urmează să valideze o sancționare a mea prin schimbare.

în primul rând, cu bune, cu rele, vreau să vă mulțumesc, chiar dacă am să rămân, chiar dacă nu am să mai fiu viceprimarul general al Capitalei, voi rămâne consilier în cadrul Partidului Social Democrat. Așa cum am făcut-o din prima zi, alături de Primarul General, îh campanie și de echipa care, ca urmare a votului a adus conducerea, după atâția amar deBucureștiului, a Partidului Social Democrat, voi continua. Nu am să le reproșez niciodată la colegii mei dacă votul pe care sunt obligați să îl dea într-o anumită condiție, o vor face în aceea că mă vor schimba. Le mulțumesc, rămân același coleg al dumnealor, iar dacă voi rămâne în continuare viceprimarul general al Capitalei, vă garantez că nu mă voi schimba. Pentru că nu pot. Nu pot, și nu pot, pentru că nu am cu cine să discut. Dacă aș putea să discut cu cineva din punct de vedere și cu argumente tehnice, credeți-mă că nu ați mai intra în sălile de Consiliu, lucru pe care vi-l pot împărtăși toți colegii mei.

Acum, înainte să trecem la procedura de vot, mă adresez presei. Vă duc la cunoștință faptul că, în cursul zilei de ieri, am înțeles să formulez plângere penală împotriva numitului Gabriel Mutu pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de dispozițiile articolului 207 din Codul Penal, respectiv pentru infracțiunea de șantaj și amenințare. Imediat după terminarea votului, am să vă pun la dispoziție plângerea penală și veți... vă rog frumos să luați act că voi duce acest demers până la capăt și faptul că ne aflăm astăzi la vot este motivat de faptul că l-am rugat să aibă răbdare, până când instanța se va pronunța,_ respectiv pe data de 7 martie. Cu siguranță dumnealui s-a grăbit astăzi. îi mulțumesc că a făcut acest lucru din două motive: pentru că vreau să termin această sarabandă, ca astfel primarul să continue activitatea, în liniște, alături de consilierii generali și totodată să înțeleagă și PSD-ul că Organizația Municipiului București este condusă atipic de o persoană care nu îl interesează unitatea de partid.

Vă mulțumesc frumos!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Mulțumesc și eu!

Domnul consilier Deaconescu Cătălin, vă rog.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonut

Mulțumesc, doamna președinte!

Nu am înțeles, poate nu am fost eu atent, dacă ați propus la vot proiectele propuse de colegii mei de la USR?

Dacă ați supus la vot întreaga ordine de zi?

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Mai sunt înscrieri la cuvânt.

Domnul Consilier Deaconescu Cătălin lonut

Totuși știu că este emoționat domnul viceprimar, îmi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă, e o problemă ipternă a PSD-ului, dar reamintesc articolul 43 din Legea 215 nu face distincție în completarea ordinii de zi, în

funcție de ce tip de ședință se desfășoară, dacă este ordinară, extraordinară sau de îndată.

Deci se poate suplimenta și la ședința extraordinară, domnule viceprimar.

Mulțumesc frumos!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Nu am spus că nu se poate suplimenta.

Mulțumesc!

Doamna consilier general Ciceală.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Mulțumesc frumos!

î

O rog pe doamna Secretar General al municipiului București, Georgiana Zamfir, prezentă, să ne spună și să se consemneze în procesul verbal de ședință, să ne lămurească, dacă propunerile noastre de suplimentare a ordinii de zi cu cele două proiecte trebuie sau nu supusă la vot, conform legii administrației publice locale.

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Da, am spus că le supunem, dar mai este un coleg de al dumneavoastră care dorește să ia cuvântul.

t

Doamna Consilier Ciceală Ana-Maria

Nu ați spus că o să le supuneți.

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Deci, dacă dumneavoastră vă imaginați că eu nu știu ce vorbesc...

Domnul consilier Bumbar Marian, vă rog.

Domnul Consilier Bumbar Marian

Doamna primar general atunci când ne-a propus să înființăm Companiile Municipale ne-a promis transparență, cheltuirea eficientă a banului public și atunci eu, în argumentație, am folosit cuvintele suspiciuni și se pare, nu am spus că acel raport este sută la sută adevărat, cum doamna primar spune că nu este.

Haideți să verificăm, să constituim o comisie cu reprezentanți din toate partidele, să mergem, să vedem ce se întâmplă la această Companie Municipală.

Mulțumesc!

7

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela Mulțumesc!               /*v/z, -           ni

Domnul consilier Gâdiuță Alexandru.

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Vă mulțumesc, doamna președinte!

Doamnă primar Gabriela Firea, mă adresez către dumneavoastră, îmi pare rău că tocmai acum, tocmai acum plecați, dar...

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Vă ascultăm, vă rugăm, haideți, noi suntem aici.

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Și o să așteptăm un răspuns de la doamna primar.


La începutul ședinței am văzut că doamna primar a ales să îi ia apărarea domnului viceprimar și să-i scuze, într-un mod impardonabil, ieșirile foarte grave ce s-au desfășurat din 2016, în mod repetat, în cadrul ședințelor Consiliului General.

Aceste ieșiri în decor, aș putea spune, au fost repetate și la adresa aproape tuturor colegilor noștri din grupul USR.

Aș da citire câtorva astfel de exemple.

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Vă rog frumos, scurt.

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

Spre exemplu: în cadrul Comisiei de sănătate a fost adresată o injurie directă pe procesul-verbal al ședinței.

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela


Și eu sunt în Comisia de sănătate, nu uitați acest lucru, da? Așa.

Domnul Consilier Gâdiută Alexandru Valeriu

In 19.04.2018, extras din procesul verbal al ședinței de atunci, ați spus, domnule Bădulescu: doamna Wring nu înțelege să aibă... politic... dumnealor... nu e bine...

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Stați puțin, încercăm să introducem propunerile dumneavoastră pe ordinea de zi...


Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Să știți că vă tai microfonul...

Domnul Consilier Gădiuță Alexandru Valeriu

... și mai umblați și pe la Londra și din când în când și pe sub poduri.

Doamna primar Gabriela Firea, scuzați astfel de limbaj?

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Domnule consilier Culea Marian Orlando, doriți să luati cuvântul, v-ati înscris mai devreme? Da, vă rog.

Domnul Consilier Culea Marian Orlando

Mulțumesc, doamna președinte de ședință!


Voiam să fac mențiunea că procesul de pe 7 martie privește doar o chestie de formă și nu are legătură cu decizia de astăzi, fondul problemei rămâne. Partidul Social Democrat a retras sprijinul politic al viceprimarului Bădulescu.

Deci rezultatul procesului nu are de ce să influențeze decizia de astăzi. Prin urmare, vă rog, să procedați la supunerea la vot a solicitărilor făcute de domnii consilieri de la USR, după care să supuneți la vot ordinea de zi.

Mulțumesc!

1

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Mulțumesc frumos, domnule consilier general!

Supunem la vot propunerile colegilor de la USR.

Pe rând, care este prima, a doamnei consilier Wring Roxana?

Pe rând, în ordinea formulării.


Dacă le-ați depus cumva, aici, la secretariat?

Sunt deci în ordinea formulării?

Dau cuvântul doamnei director Mariana Brod.

Vă rog să faceți liniște, da?

Doamna Consilier Wring Roxana Sanda

Doamna Brod, să știți că am verificat, noi nu am primit informația pe care dumneavoastră ați spus-o ieri, îmi pare foarte rău, ea nu există. Chiar dacă ar exista, eu vă rog foarte mult să permiteți ca acest proiect să intre la vot pe ordinea de zi. Consiliul General este suveran, poate să voteze „da" sau poate să nu voteze.

Deci ceea ce dumneavoastră ați spus ieri, s-ar putea dumneavoastră să fi trimis, dar noi nu avem niciun astfel de document.

Deci am verificat chiar astăzi de dimineață cu avocații noștri.

Vă mulțumesc!                                  r pjdr/r


Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela Mulțumesc si eu!

>                             f

Doamna Brod, vă rog.

Doamna Brod Mariana - Director Executiv, Direcția Asistentă Tehnică si Juridică

Bună ziua!

Deci la proiectul de hotărâre despre care vorbiți, vi s-a transmit acel punct de vedere de către Direcția Asistență.

Până la sfârșitul ședinței am să vă transmit dovada. Dacă aveați dubii I               f                t                                                                                                                                            1

că nu, puteați să ne anunțați de ieri, că ieri am făcut acest anunț, puteați să ne spuneți.

Am înțeles. Nu eu hotărăsc ce punem ordinea de zi sau nu interzic. Eu doar am spus punctul de vedere că nu este întocmit raportul de specialitate • și că există un punct de vedere.

De ce nu se poate întocmi? Consilierii generali sunt liberi să aprobe introducerea pe ordinea de zi, fără raport de specialitate.

în ceea ce privește și proiectele despre care a vorbit domnul consilier general Gâdiuță, de asemenea precizez că la toate acele proiecte s-au transmis punctele de vedere ale specialiștilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului, de ce nu pot fi promovate.

Fiind în ședință extraordinară, nu interzic eu sau altcineva înscrierea pe ordinea de zi, doar am vrut să se facă precizarea că, aparatul de specialitate nu a considerat că sunt întrunite elementele pentru a putea fi promovate asemenea proiecte de hotărâri.

în ceea ce privește proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei, așa cum am menționat și ieri, acesta a fost introdus acum câteva zile, depus la Cabinetul Secretarului General și ulterior... Nici acest proiect nu are raport de specialitate, noi l-am transmis în analiză.

Mulțumesc!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Supun la vot introducerea pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind înființarea unei Comisii de verificare privind angajările efectuate la Compania Municipală Tehnologia Informației București SA, având ca acționar Municipiul București reprezentat prin Consiliul General al Municipiului București și Ciclop SA.

Pe celălalt eu nu îl am, deci eu nu am proiectul de hotărâre.

Dați-mi, vă rog frumos, haideți să începem cu acesta, dacă tot l-am citit, lăsați-l și pe acela, supunem la vot ce am citit acum și exact, da. Sigur.

Supun la vot introducerea pe ordinea de zi a proiectului pe care tocmai l-am citit.


Vot, vă rog.

Vă rog frumos să faceți liniște, dacă nu faceți liniște am să rog colegii de la Poliția Locală să intervină conform regulamentului.

Cu 12 voturi pentru, 14 abțineri, 14 voturi împotrivă, propunerea de introducere pe ordinea de zi fost respinsă.

încă o dată vă rog să faceți liniște, suntem în Primăria Capitalei și în Consiliul General.

Care e următorul proiect?

Următorul proiect pe care vi-l supun pentru a fi introdus pe ordinea de zi, proiect de hotărâre privind dizolvarea și lichidarea unor societăți pe acțiuni la care municipiul București este acționar majoritar și abrogarea Hotărârii nr. 721 din 18 octombrie 2018 privind încetarea activității unor servicii publice de interes local ale municipiului București.

Vot, vă rog.

Cu 12 voturi pentru, 12 abțineri și 15 voturi împotrivă, propunerea de introducere pe ordinea de zi fost respinsă.

Să trecem la ordinea de zi.

Supunem la vot ordinea de zi în integralitatea ei.

Vot, vă rog.

Cu 28 de voturi pentru, 6 abțineri, 6 voturi împotrivă, ordinea de zi a fost aprobată.

Primul proiect pe ordinea de zi - proiect de hotărâre privind schimbarea din funcția de viceprimar al municipiului București a domnului Aurelian Bădulescu.

îi dau cuvântul doamnei Secretar General, Georgiana Zamfir, pe procedură.

Doamna Georgiana Zamfir - Secretar General al Municipiului București

Am explicat la începutul ședinței procedura de vot.

Dacă nu a fost clar, mai explic din nou.

Veți încercui opțiunea pe care o doriți, adică „da” sau „nu”. Vom da buletine de vot, ca de fiecare dată, la vot secret. Și mai departe vă exprimați voința. în cazul în care nu veți opta nici pentru a încercui „da” nici pentru a încercui „nu”, considerați că vă abțineți, se anulează. Deci încercuiți opțiunea pe care o doriți. în cabină de vot. O să vă rog să veniți pe rând, că vreau să fie clar cu buletinele de vot si vreau...

î

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Vă rog să respectăm ordinea si disciplina în sala de consiliu!

Vă rog frumos! Mulțumesc.

f


Doamna Georgiana Zamfir - Secretar General al Municipiului București

Mulțumesc, doamna președinte, și vreau să vă mai rog să așteptați ca fiecare coleg să iasă din cabină și să nu veniți până nu vă auziți numele.

Mulțumesc frumos!

Amzăr Gheorghe

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Vă rog să luați loc în sală!

Domnul... domnii consilieri, luați loc, vă rog frumos!

Deci eu v-am rugat să fim cât se poate de civilizați și să ne facem treaba așa cum e necesar.

Doamna Georgiana Zamfir - Secretar General al Municipiului București Ardeleanu Mircea

Arsu Alin lonut

»

Artimon Marian

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Liniște, vă rog.

Doamna Georgiana Zamfir-Secretar General al Municipiului București

Bădulescu Aurelian, votează conform legii, chiar dacă este persoana în cauză.

Berceanu...

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Domnule consilier general Țuțu, vă rog luați loc la locul dumneavoastră. Vă rog frumos.

O să vă nominalizez, de acum încolo.

V-am rugat să păstrați ordinea și disciplina.

Doamna Georgiana Zamfir-Secretar General al Municipiului București

Berceanu Octavian Alexandru

Bîrdeanu Andreea Raluca

Bujduveanu Stelian - absent

Bumbar Marian

Catana Claudiu Daniel

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Faceți liniște, vă rog frumos, acolo, în spate. Se râde cam mult.

Doamna Georgiana Zamfir - Secretar General al Municipiului București

Chirică Petre

Ciceală Ana Maria

Circa Honorius Edward

Ciucu Ciprian - absent

Ciudomirov Mihai Anton

Comănescu Mihai - absent

Coțofană Liviu Alin - absent

î

Culea Marian Orlando

Deaconescu Cătălin lonuț - absent

Doicin Cristian Vasile

Dragne Daniela

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela Liniște, vă rog! Liniște! Nu!

Doamna Georgiana Zamfir - Secretar General al Municipiului București Florea Ancuta

î

Florescu Adrian Constantin - absent

Semnase...

Florescu Michaela Tomnița

Gâdiută Alexandru Valeriu

t

Gherghiceanu Florentina

Grigorescu Florin - absent

lliescu Cătălin Lucian - absent

lonescu Andrei George - absent lonescu Tudor Tim

Ivan Florin

Kansou Hazem - absent

Marinescu Sorin Dumitru - absent

Maxim Marius Cătălin

Mărgărit Nicolae Sorin - absent Munteanu Cristian Mihai Neacsu Ioana MihaelaNeacsu Lazăr

I

Olteanu Cristian Marian - absent Pavel Marius Adrian

Poșircaru Ion - absent

Radu Elena - absent

Radu Ion

Raiciu Anca Daniela

Rogin Marius - absent

Sândulescu Nina

Sebeșan Mircea Radu

Stroe Bogdan Cristian

Șuhan Valeriu Nicolae

Teodor Raluca Nicoleta

Țugui Matei Ion

Țuțu Radu Cristian

Untea Georgiana

Voicu Ion Valentin

Wring Roxana Sanda

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Comisia de numărare a voturilor să se prezinte în față, vă rog frumos. O         Nu este pauză, vă rog frumos luați loc în sală.

Domnul consilier general Țuțu, vă rog luați loc.

- pauză -

Domnul Consilier Circa Honorius Edward Adrian

Doamnelor și domnilor, numărarea a fost simplă. Evident, transparentă, bănuiesc că s-a văzut, a fost în fața dumneavoastră.

Rezultatele votului sunt următoarele:

Comisia de numărare a întocmit proces-verbal, astăzi, 27.02.2019, ora 12.25.


La punctul privind schimbarea din funcția de viceprimar al municipiului București a domnului Aurelian Bădulescu.

T

Au fost exprimate un număr de 39 de voturi din care:

2 voturi au fost anulate.

28 de voturi pentru.

9 voturi împotrivă.

Pentru schimbare era un vot de două treimi, era nevoie de 37 de voturi.

Prin urmare, nu se aprobă schimbarea din funcția de viceprimar a domnului Bădulescu.

Voturile sunt aici dacă vrea cineva să le vadă, 28, 9 si 2 anulate.


’                           X'

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Mulțumesc frumos pentru anunț!

Domnule viceprimar, vă rog frumos câteva cuvinte.

Domnul Viceprimar Bădulescu Aurelian

Doamna primar, stimați consilieri generali, domnule fost președinte interimar al Organizației Municipiului București.

Stimați colegi, vă mulțumesc, mulțumesc și colegilor mei din USR, vă promit că nu voi mai fi rău cu dumneavoastră. Vă promit că nu voi mai fi rău cu dumneavoastră!

Doamna primar, vă mulțumesc încă o dată pentru încredere!

Vreau să solicit încă o dată, public, domnului Gabriel Mutu demisia din funcția de președinte al Organizației Municipiului București și de îndată să organizeze, conform Hotărârii Comitetului Executiv al municipiului București, alegeri în organizația municipiului București.

Domnule președinte Dragnea, vă rog frumos să dați posibilitatea organizațiilor din țară, așa cum v-au solicitat, să organizeze alegeri pentru președinții de organizații.

Domnule președinte Dragnea, unde a fost Dana pe 10 august?

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Domnule viceprimar, vă mulțumim frumos.

Doamna Primar General, vă rog frumos să luați cuvântul.

Vă rog să faceți liniște, ca să ducem ședința până la capăt. Mulțumesc!

Doamna Gabriela Firea - Primar General al Municipiului București Mulțumesc, doamna președinte de ședință.

Doar câteva cuvinte vreau să vă adresez acum în finalul ședinței extraordinare convocată de un grup de consilieri PSD și ALDE pentru demiterea viceprimarului PSD Aurelian Bădulescu.

în primul rând, vreau să vă spun că intrăm într-o normalitate. Din această clipă terminăm, cred că, cu polemicile și tensiunile politice pentru că avem foarte mult de treabă. Cred că am pierdut suficient timp cu aceste disensiuni, mai ales într-un grup atât de important. Revenim la ceea ce am făcut noi mai mult de un an, doi ani și jumătate și anume foarte multă muncă.

Avem o mare responsabilitate față de bucureșteni și cred că ei nu doresc ca noi să ne pierdem și timpul și să ne consumăm energia în astfel de conflicte, care nu le aduce nimic bun lor, vieții lor, nu o îmbunătățesc, ci pur și simplu cred că oferim un teatru de prost gust. Eu sper să ne oprim aici cu aceste pedepse, de fapt la adresa mea, că despre asta este vorba, cu aceste revanșe, cu aceste vânători de vrăjitoare și să ne întoarcem la ceea ce am făcut noi doi ani și jumătate.

Nu uitați, dragi colegi, imediat cum am câștigat alegerile, având în vedere că USR era cel mai mare grup politic după PSD, eu am spus la acel moment, era vorba despre domnul Nicușor Dan, care candidase la primăria generală, mai ales având în vedere că a luat și domnia sa un număr de voturi, că eram deschisă chiar și la o colaborare cu USR. Faptul că, din nefericire, mâna mea întinsă niciodată nu a fost apreciată față de acest grup, eu în continuare anunț că sunt un om deschis la dialog, un om al conlucrării și, credeți-mă, că pentru mine personal, după peste 20 de ani de presă, acum fiind în administrație și în politică, nu am altă prioritate decât interesul cetățeanului și am demonstrat în fiecare clipă.

Vă mulțumesc foarte mult!

O zi bună!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Și eu mulțumesc!

Doamna consilier Ciceala Ana Maria.

Vă rog nu plecați.

Doamna consilier Wring, vorbește colega dumneavoastră. Vă rog.

Stați puțin să-i dau întâi cuvântul doamnei Secretar General.

îmi cer scuze.

Doamna Secretar General, poate să vorbească doamna consilier Ciceală?

Vă rog. Doamna consilier Ciceală, vă rog.

Doamna Consilier Ciceală Ana Maria

Mulțumesc frumos!

I

Vreau numai să spun, legat de doamna Brad, să se consemneze în procesul verbal de ședință că dumneaei este în Consiliul de Administrație al uneia dintre companiile municipale și cred că ar trebui să se recuze atunci când cerem să se pună pe ordinea de zi proiectul de dizolvare al companiilor și să nu-și dea cu părerea pe legalitatea sau nu de punere pe ordinea de zi a acestui proiect. Dumneavoastră sunteți într-un Consiliu de Administrație, iar noi cerem dizolvarea acestor companii. Vă rugăm frumos să vă recuzați și să lăsați pe altcineva din administrație să se pronunțe pe acest subiect.

Mulțumesc!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Și eu mulțumesc!

Doamna Brad, vă rog.

Doamna Mariana Brad, Director Executiv, Direcția Asistentă Tehnică si Juridică

Doamna consilier general, încă o dată vă spun, nu eu analizez acest proiect de hotărâre și nu eu hotărăsc să îl pun pe ordinea de zi. Eu v-am transmis punctul de vedere al direcției specializate, nu al meu, nu este punctul meu de vedere.

Mulțumesc!

Doamna Președinte de ședință Raiciu Anca Daniela

Declar ședința închisă!

Mulțumesc frumos!

T

Ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București s-a încheiat la ora 12.35.

Notă: Consemnarea voturilor s-a realizat în conformitate cu rezultatele înregistrate de sistemul de vot electronic, comunicate de Direcția Informatică.

PREȘEDINTE DE ȘEDINȚĂ,

Anca Daniela Raiciu


SECRETAR GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, Georgiana ZamfirVerificat:

Mirela Anghel Emanuel Dancă Nicoleta Mi rea Camelia Tanasoff Vilma Gabriela Titirișcă Floarea Vasilescu Mioara Vuculescu

Subiect Vot

Propunere Bumbar Marian

Rezultat General Vot


Rezultate Grup De Vot

Grup

DA

ABȚINERE

NU

Absent

ALDE

4

0

PMP

4

PNL

1

7

PSD-UNP

10

14

0

USB

11

4


DA

12

ABȚINERE

14

NU

14

Total Prezent!

40

Concluzii Vot

Moțiune respinsa

12 Voturi Pentru

PNL, USB

14 Abțineri

ALDE, Amzăr Gheorghe (PSD-UNP), Ardeleanu Mircea (PSD-UNP), Artimon Marian (PSD-UNP), Culea Marian Orlando (PSD* UNP), Doicin Cristian Vasite (PSD-UNP), Dragne Ileana-Daniela (PSD-UNP), Maxim Marius Cătălin (PSD-UNP), Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNP), Pavel Marius Adrian (PSD-UNP), Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNP)

14 Voturi împotriva

PSD-UNPRezultate Individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNP)

X

Ardeleanu Mircea (PSD-UNP)

X

Arsu Alin-lonuț (USB)

X     !

Artimon Marian (PSD-UNP)

X

Bădulescu Aurelian (PSD-UNP)

Berceanu Octavian (USB)

X

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNP)

Bujduveanu Stelian (PNL)

X

Bumbar Marian (USB)

X

Catana Claudiu-Daniel (ALDE)

X

Chirică Petre (PSD-UNP)

Ciceală Ana-Maria (USB)

X

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Circa Honorius-Edward (PSD-UNP)

Ciucu Ciprian (PNL)

x

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNP)

Comănescu Mihai (PNL)

X J

Coțofană Liviu-Alin (USB)

X

Culea Marian Ortando (PSD-UNP)

X

Deaconescu Cătălin-lonuț (PNL)

: <..

Doicin Cristian Vasile (PSD-UNP)

X

Dragne ileana-Daniela (PSD-UNP)

X

Florea Ancuța Doina (PSD-UNP)

Florescu Adrian Constantin (PMP)

X

Florescu Michaela-Tomnita (ALDE)

X

Gâdiuță Alexandru-Valeriu (USB)

*

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNP)

Grigorescu Florin (USB)

X 1

lliescu Cătălin Lucian (PMP)

X

lonescu Andrei George (PMP)

X 1

lonescu Tudor-Tim (ALDE)

X

Ivan Florin (USB)

L *

Kansou Hazem (PNL)

x

Mărgărit Nicolae-Sorin (PNL)

X

Marinescu Sorin (USB)

X

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNP)

X

Munteanu Cristian Mihai (USB)

L.A.. J

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNP)

X

Neacșu Lazăr (PSD-UNP)

Olteanu Cristian-Marian (PNL)

X

Pavel Marius Adrian (PSD-UNP)

X

Posircaru Ion (PMP)

X

Radu Elena (USB)

X

Radu Ion (PSD-UNP)

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNP)

Rogin Marius (PNL)

X

Sandulescu Nina (PSD-UNP)

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNP)

X

Stroe Bogdan-Cristian (USB)

X


Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Suhan Valeriu-Nicolae (PSD-UNP)

Teodor Raluca-Nicoleta (USB)

Țugui Matei Ion (USB)

i                                              .

Țuțu Radu-Cristian (PSD-UNP)

Untea Georgiana (PSD-UNP)

Voicu Ion Valentin (ALDE)

X

Wring Roxana-Sanda (USB)

x

Subiect Vot

Propunere Bumbar Marian

ALDENume

ABȚINERE

Absent

Catana Claudiu-Daniel

X

Florescu Michaela-Tomnița

X

tonescu Tudor-Tim

X

Voicu Ion Valentin

X

Subiect Vot

Propunere Bumbar Marian

PMP

Nume

Absent

Florescu Adrian Constantin

X

lliescu Cătălin Lucian

X

lonescu Andrei George

X

Posircaru Ion

X

Subiect Vot

Propunere Bum bar Marian

PNL

Nume

DA

Absent

Bujduveanu Stelian

X

Ci ucu Ciprian

X

Comănescu Mi hai

X

Deaconescu Cătălin- lonuț

x;

Kansou Hazem

X

Mărgărit Nicolae-Sorin

X

Olteana Cristian-Marian

-X

Rogin Marius

X

Subiect Vot

Propunere Bumbar Marian

PSD-UNPRSubiect Vot

Propunere Bumbar Marian

USB

Nume

DA

Absent

Arsu Alin-tonuț

'X

Berceanu Octavian

X- "

Bumbar Marian

Ciceală Ana-Maria

Coțofană Liviu-Alin

x 1

Gâdiuță Alexandru-Valeriu

: *

Grigorescu Florin

X

Ivan Florin

X

Marinescu Sorin

X

Munteanu Cristian Mihai

X

Radu Elena

X

Stroe Bogdan-Cristian

X

Teodor Raluca-Nicoleta

2* .

Țugui Matei Ion

&

Wring Roxana-Sanda

......

--------------------------------------------1

Subiect Vot

Propunere Wring Roxana

Rezultat General Vot

DA

12

ABȚINERE

12

NU

15

Total Prezenti

40

Rezultate Grup De Vot

Grup

DA

ABȚINERE

NU

Absent

ALDE

3

1

PMP

4

PNL

1

7

PSD-UNP

9

15

0

USB

11

4

Concluzii Vot

Moțiune respinsa

12 Voturi Pentru

PNL, USB

12 Abțineri

ALDE, Ardeleanu Mlrcea (PSD-UNP), Artimon Marian (PSD-UNP), Circa Honorius-Edward (PSD-UNP), Culea Marian Oriando (PSD-UNP), Dragne Ileana-Danlela (PSD-UNP), Neacșu Ioana Mlhaela (PSD-UNP), Neacșu Lazăr (PSD-UNP). Pavai Marius Adrian (PSD-UNP), Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNP)

15 Voturi împotriva

PSD-UNP

Rezultate Individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNP)

Ardeleanu Mircea (PSD-UNP)

X

Arsu Alln-lonut (USB)

X

Artimon Marian (PSD-UNP)

X

Bădulescu Aurelian (PSD-UNP)

Berceanu Octavian (USB)

J

Bîrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNP)

Bujduveanu Stelian (PNL)

l X

Bumbar Marian (USB)

'?:X '

Catana Claudiu-Daniel (ALDE)

X

Chirică Petre (PSD-UNP)

Ciceată Ana-Maria (USB)

XNume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Circa Honorius-Edward (PSD-UNP)

X

Ciucu Ciprian (PNL)

x 1

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNP)

Comănescu Mihai (PNL)

X 1

Coțofană Liviu-Aiin (USB)

X E

Culea Marian Oriando (PSD-UNP)

X

Deaconescu Cătălin-lonuț (PNL)

F x.F'

Dolcin Cristian Vasile (PSD-UNP)

Dragne Ileana-Daniela (PSD-UNP)

X

Florea Ancuta Doina (PSD-UNP)

Florescu Adrian Constantin (PMP)

X

Florescu Michaela-Tomnița (ALDE)

X

Gâdiută Alexandru-Valeriu (USB)

1

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNP)

Grigorescu Florin (USB)

X

lliescu Cătălin Lucian (PMP)

X

lonescu Andrei George (PMP)

X

lonescu Tudor-Tim (ALDE)

X

ivan Florin (USB)

x

Kansou Hazem (PNL)

X

Mărgărit Nicolae-Sorin (PNL)

X

Marinescu Sorin (USB)

X

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNP)

Munteanu Cristian Mihai (USB)

X

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNP)

X

Neacșu Lazăr (PSD-UNP)

X

Olteanu Cristian-Marian (PNL)

X

Pavel Marius Adrian (PSD-UNP)

X

Posircaru Ion (PMP)

X

Radu Elena (USB)

X

Radu Ion (PSD-UNP)

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNP)

Rogin Marius (PNL)

X

Sandulescu Nina (PSD-UNP)

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNP)

X

Stroe Bogdan-Cristian (USB)

X

Nume

DA

ABȚINERE

NU      Absent

Suhan Valeriu-Nicolae (PSD-UNP)

Teodor Raluca-NIcoleta (USB)

Țugui Matei Ion (USB)

X

Țuțu Radu-Cristian (PSD-UNP)

Untea Georgiana (PSD-UNP)

Voicu Ion Valentin (ALDE)

fi x fi

Wring Roxana-Sanda (USB)

X

Subiect Vot

Propunere Wring Roxana

ALDE

Nume

ABȚINERE

Absent

Catana Claudiu-Daniel

X

Florescu Michaela-Tomnița

X

lonescu Tudor-Tim

X

Voicu Ion Valentin

X

Subiect Vot

Propunere Wring Roxana

PMP

Nume

Absent

Florescu Adrian Constantin

X

lliescu Cătălin Lucian

X

lonescLt Andrei George

X

Posircaru Ion

X

Subiect Vot

Propunere Wring Roxana

PNL

Nume

DA

Absent

Bujduveanu Stei ian

X

Ciucu Ciprian

X

Comănescu Mihai

ff X

Deaconescu Cătălin-lonuț

f X

Kansou Hazem

i

Mărgărit Nicolae-Sorin

X

Olteanu Cristian-Marian

X

Rogin Marius

XSubiect Vot

Propunere Wring Roxana

USB

Nume

DA

Absent

Arsu Alin-lonuț

X

Berceanu Octavian

X

Bumbar Marian

; * '

Ciceală Ana-Maria

X

Coțofană Liviu-Alin

X

Gâdiuță Alexandru-Valeriu

«■

Grigorescu Florin

x I

Ivan Florin

Marinescu Sorin

X

Munteanu Cristian Mihai

X

Radu Elena

X

Stroe Bogdan-Cristian

Teodor Raluca-Nicoleta

R. 11 J

Țugui Matei Ion

X

Wring Roxana-Sanda

V

Subiect Vot

Ordinea de zi in ansamblu

Rezultat General Vot

DA

2B

ABȚINERE

6

NU

6

Total Prezenti

40

Rezultate Grup De Vot

Grup

DA

ABȚINERE

NU

Absent

ALDE

4

0

PMP

4

PNL

1

7

PSD-UNP

23

1

0

USB

6

5

4

Concluzii Vot

Moțiune aprobata

28 Voturi Pentru

ALDE, PNL, PSD-UNP

6 Abțineri

USB

6 Voturi împotriva

Bădulascu Aurelian (PSD-UNP), Berceanu Octavian (USB), Cicealâ Ana-Maria (USB), Teodor Raluca-Nicoleta (USB), Țugui Matei Ion (USB), Wring Roxana-Sanda (USB)

Rezultate Individuale

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Amzăr Gheorghe (PSD-UNP)

Ardeleanu Mircea (PSD-UNP)

x

Arsu Alin-lonuț (USB)

X

Artimon Marian (PSD-UNP)

X

Bădulescu Aurelian (PSD-UNP)

Berceanu Octavian (USB)

BTrdeanu Andreea Raluca (PSD-UNP)

I                                          1

X

Bujduveanu Stelian (PNL)

X

Bumbar Marian (USB)

X

Catana Claudiu-Daniel (ALDE)

X

Chirică Petre (PSD-UNP)

X

Ciceală Ana-Maria (USB)

Nume

DA

ABȚINERE

NU

Absent

Circa Honorius-Edward (PSD-UNP)

’-----------------------------------

X

Ciucu Ciprian (PNL)

X

Ciudomirov Mihai Anton (PSD-UNP)

X

Comănescu Mihai (PNL)

X

Coțofană Liviu-Alin (USB)

X

Culea Marian Orlando (PSD-UNP)

1 •

*

Deaconescu Cătălin-lonuț (PNL)

Dolcin Cristian Vasile (PSD-UNP)

X

Drag ne Ileana-Daniela (PSD-UNP)

X

Florea Ancuta Doina (PSD-UNP)

X

Florescu Adrian Constantin (PMP)

X

Florescu Michaela-Tomnița (ALDE)

X

Gâdiuță Alexandru-Valeriu (USB)

X

Gherghiceanu Florentina (PSD-UNP)

n

X

Grigorescu Florin (USB)

X

lliescu Cătălin Lucian (PMP)

X

lonescu Andrei George (PMP)

x

lonescu Tudor-Tim (ALDE)

X

Ivan Florin (USB)

X

Kansou Hazem (PNL)

X

Mărgărit Nicolae-Sorin (PNL)

X

Marinescu Sorin (USB)

X

Maxim Marius Cătălin (PSD-UNP)

X

Munteanu Cristian Mihai (USB)

X

Neacșu Ioana Mihaela (PSD-UNP)

- ■ -<■

X

Neacșu Lazăr (PSD-UNP)

X

Olteanu Cristian-Marian (PNL)

X

Pavet Marius Adrian (PSD-UNP)

. *J

Posircaru Ion (PMP)

X

Radu Elena (USB)

X

Radu Ion (PSD-UNP)

2.. A

Raiciu Anca Daniela (PSD-UNP)

X !

Rogin Marius (PNL)

X

Sandulescu Nina (PSD-UNP)

X

Sebeșan Mircea Radu (PSD-UNP)

x i

Stroe Bogdan-Cristian (USB)

X

Nume

ABȚINERE

NU

Absent

Suhan Valeriu-Nicolae (PSD-UNP)

X

L

Teodor Raluca-Nicoleta (USB)

Țugui Matei Ion (USB)

Țu(u Radu-Cristian (PSD-UNP)

X-         i

Untea Georgiana (PSD-UNP)

X

Voicu Ion Valentin (ALDE)

*,

Wring Roxana-Sanda (USB)

Subiect Vot

Ordinea de zi in ansamblu

ALDE

Nume

DA

Absent

Catana Claudl-Danlal

14       ■ 1

i... - x. ..    .

Florescu Michaela-Tomnița

lonescu Tudor-Tim

X

Voicu Ion Valentin

Subiect Vot

Ordinea de zi in ansamblu

PMP

Nume

Absent

Florescu Adrian Constantin

X

lliescu Cătălin Lucian

X

lonescu Andrei George

X

Posircaru Ion

X

Subiect Vot

Ordinea de zi in ansamblu

PNL

Nume

DA

Absent

Bujduveanu Stelian

X

Ciucu Clprian

X

Comănescu Mihai

x .

Deaconescu Câtălin-lonuț

X '

Kansou Hazem

X

Mărgărit Nicolae-Sorin

X

Olteanu Cristian-Marian

X

Rogin Marius

X

7 z.

Subiect Vot

Ordinea de zl in ansamblu

PSD-UNPR

Nume

DA

NU

Absent

Amzăr Gheorghe

X

Ardeleanu Mircea

X

Artimon Marian

X

Bădulescu Aurel ian

Bîrdeanu Andreea Raluca

X

Chirică Petre

Circa Honorius-Edward

X

Ciudomirov Mihai Anton

*

Culea Marian Orlando

r *

Doicin Cristian Vasile

X

Dragne Ileana-Daniela

X

Florea Ancuța Doina

A

Gherghiceanu Florentina

*

Maxim Marius Cătălin

X

Neacșu Ioana Mihaela

X

Neacșu Lazăr

x

Pavel Marius Adrian

Radu Ion

X

Raiciu Anca Daniela

Sandulescu Ni na

X ■

Sebeșan Mircea Radu

......*.

Suhan Valeriu-Nrcolae

X

Țuțu Radu-Cristian

X

lintea Georgiana

X

Subiect Vot

Ordinea de zi in ansamblu

USB

Nume

ABȚINERE

NU

Absent

Arsu Alin-lonuț

X

Berceanu Octavian

Bumbar Marian

X

Ciceală Ana-Maria

Coțofană Llviu-Alin

x

Gădiuță Alexandru-Valeriu

X

Grigorescu Florin

X

Ivan Florin

X

Marinescu Sorin

X

Munteanu Cristian Mihai

X

Radu Elena

X

Stroe Bogdan-Cristian

X

Teodor Raluca-Nicoleta

Țugui Matei Ion

Wring Roxana-Sanda