Proces verbal din 25.05.2015

PROCES VERBAL incheiat pe data de 25 mai 2015 in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Iasi

Centrul de Informații pentru Cetățeni

Nr. 48588 / 27.05.2015


ANUNȚ

Aducem la cunoștința publicului

PROCESUL VERBAL

AL ȘEDINȚEI EXTRAORDINARE DIN DATA DE

25.05.2015

A CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI IAȘI

MUNICIPIUL IASI

CONSILIUL LOCAL

PROCES - VERBAL

încheiat astazi, 25 mai 2015 in cadrul sedintei extraordinare a

Consiliului Local al Municipiului Iași

Sunt prezenti urmatorii consilieri:

1.    ANTIPA GABRIELA

2.    AUR MARIUS CATALIN

3.    AXINIA CONSTANTIN

4.    BEJAN VICTOR

5.    BIRHALA CONSTANTIN

6.    BOCA ADRIAN FLORIN

7.    BOISTEANU PAUL CORNELIU

8.    BULGARIU CATALIN

9.    CHIRICA MIHAI

10.    CRISTIAN CATALIN

11.    DANGA MARIUS SORIN

12.    GAVRILA CAMELIA

13.    HARABAGIU GABRIEL

14.    LEONTE CONSTANTIN

15.    MATASARU PETRE DANIEL

16.    MELENCIUC GEORGIANA

17.    NAVODARU LAURENTIU

18.    NEDELCU VLAD NICOLAE

19.    PREDA ANCA

20.    RUDNIC ERICA

21.    SANDU VASILE

22.    SCRIPCARU CALIN

23.    SURDU GABRIEL MIHAI

24.    TRANDAFIRESCU SORIN ALEXANDRU

25.    VRANCEANU SIMONA ELENA

Participa la sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Iasi: domnul Mihai Chirica -viceprimarul Municipiului Iasi, domnul Surdu Mihai Gabriel - viceprimarul Municipiului Iasi, doamna Denisa Liliana Ionascu - secretarul Municipiului Iasi, directorii si sefii de serviciu din cadrul Primariei Municipiului Iasi, presa locala.

Lucrarile sedintei incep la orele 11,00, sunt conduse de domnul Aur Marius Catalin si sunt inregistrate audio si video.

Sedinta a fost convocata de Primarul Municipiului Iasi, prin Dispozitia nr. 474 din data de 22 mai 2015, avand urmatoarele proiecte inscrise pe ordinea de zi:

1.    Proiect de hotărâre privind desemnarea unui viceprimar pentru a exercita atribuțiile conferite de lege Primarului Municipiului Iași pe perioada suspendării de drept a mandatului acestuia;

2.    Proiect de hotărâre privind desemnarea unui consilier local care va exercita atributiile Viceprimarului Municipiului Iași pe durata suspendării de drept a mandatului Primarului Municipiului Iași.

Doamna Denisa Liliana lonascu - Secretar Municipiul Iași

Buna dimineata doamnelor si domnilor. Bine ati venit la sedinta extraordinara a Consiliului Local la care ati fost convocati prin dispozitia Primarului muncipiului Iasi nr. 474 din 22 mai 2015. Sedinta se desfasoara legal. Absenteaza motivat urmatorii consilieri locali: domnul Anghel Ficu și domnul Ostaficiuc Marius Eugen. Domnule presedinte, aveti cuvantul.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - președinte de sedinta

Buna dimineata doamnelor si domnilor, va spun si eu. Doresc sa va supun votului ordinea de zi a acestei sedinte extraordinare. Va rog, domnule consilier.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Pentru ordinea de zi, mai intai as vrea sa ne readucem aminte o discutie pe care am avut-o in acest Consiliu Local referitor la comisia de numarare. Tinand cont ca astazi vom avea cel mai probabil un vot, acum vreo patru luni cand grupul de consilieri PNL a semnalat faptul ca prin efectul ordonantei 55 comisia de numarare a ramas fara niciun membru al PNL. Am atras atentia la una dintre interpelarari ca propunerea noastra este ca domnisoara avocat Antipa sa faca parte din comisia de numarare si sa reprezinte interesele grupului nostru de consilieri, atunci domnul primar mi-a transmis ca nu este nici o urgenta, ca nu e nici un vot s.a.m.d si cand va veni vremea...

2/6

iata a venit fara voia domniei sale, se va intampla acest lucru. O sa va rog inainte de a da drumul la proceduri, sa punem in vigoare aceasta propunere a noastra.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

înțelegem ca sa completam comisia de numarare si cu doamna Antipa Gabriela, nu?

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Cuvinte sunt multe in dictionar, putem completa, putem inlocui, dar depinde cum decide majoritatea consiliului. Domnul viceprimar Chirica Mihai

Atunci, domnule consilier, haideti sa supunem la vot completarea comisiei de numarare si cu domnisoara Antipa Gabriela ca sa nu ajungem la o situatie de inlocuire pentru ca nu putem gasi nimanui...

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Va deveni o comisie cu numar par de oameni, stiti da?

Domnul viceprimar Surdu Gabriel Mihai

E de numarare, nu e de vot.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

De numarare, ca sa aveti siguranta ca lucrurile se intampla in regula. Nu cred ca e o problema de paritate sau imparitate.

Domnul viceprimar Surdu Gabriel Mihai

Nu trebuie sa voteze.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

E de vazut regulamentul si legea ce zic, din cati membrii e formata. Ceea ce votam trebuie sa fie in spiritul documentelor care ne...

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va rog domnul consilier Bulgariu.

Domnul consilier Bulgariu Catalin

Eu consider ca toate aceste comisii care se infiinteaza la nivelul Consiliului Local, trebuie sa faca obiectul unei hotarari de consiliu, de aceea poate ca e cel mai bine pentru a reprezenta grupul PNL, astazi, la acest vot, doamna Antipa sa fie membru delegat sau observator sau cum vreti dumneavoastra si sa punem pe ordinea de zi a primei sedinte ordinare care urmeaza refacerea comisiei cu toate propunerile de care aveti nevoie si acum ea sa faca parte din comisie ca delegat a PNL-ului astfel incat sa vada ca totul este in regula.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

La momentul la care am facut aceasta propunere, ea a fost facuta si in scris. Imi pare rau ca nu am numarul de inregistrare aici, aceasta propunere alaturi de toate propunerile noastre nu au ajuns niciodata pe ordinea de zi desi multe dintre ele au depasit cele 30 de zile, cu exceptia Politiei Locale pe care ati decis sa o ... OK, sa o busiti. Deci documentul este depus la primarie si propunerea noastra concreta exista. Completam ordinea de zi la punctul zero sau 1', dar 1' inseamna dupa 1, de asta zic sa o punem inainte.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Doamna secretar spune ca regulamentul nostru prevede un numar de 5 membri in comisie, acum cred ca cea mai buna solutie ar fi sa o propunem pe doamna Antipa sa ramana observator pentru sedinta asta si lasati-ne sa analizam si noi membrii comisiei...

Doamna consilier Gavrila Camelia

Domnule viceprimar, nicio problema poate doamna sa preia, pot sa ma retrag ca sa nu... nu, daca e mai usoara maniera aceasta si ca sa nu impiedicam legalitatea celorlalte hotarari care se vor lua astazi, va rog frumos sa faceti inlocuirea si dupa aceea o sa facem o analiza asa cum a propus domnul consilier Bulgariu ca sa fie validate si presedintiile de comisii si completarile de comisii pentru ca totusi asa este firesc si in acelasi timp sunt oameni care au expertiza pe anumite domenii.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Deci sa propunem inlocuirea pentru sedinta aceasta sau in general?

Doamna consilier Gavrila Camelia

Atat timp cat era vorba de prezenta unei persoane care sa reprezinte interesul partidului liberal, sa intre doamna in locul meu.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Am inteles.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Deci supunem votului completarea comisiei sau schimbarea din ... completarea ordinei de zi cu propunerea facuta de catre domnul consilier Danga unde domna Camelia Gavrila va fi inlocuita de catre colega Gabriela Antipa in comisia de numarare a votului. Va rog domnul consilier.

Domnul consilier Matasaru Petre Daniel

Eu as avea o intrebare pentru doamna secretar, apropo de ordinea de zi, daca conform legii, ma rog, inteleg ca au fost niste modificari aparute in Monitorul Oficial zilele trecute, daca este obligatoriu ca pe perioada in care avem sa zicem preluare prerogativelor de primar de catre viceprimar, daca este obligatorie preluarea acestor prerogative de catre un consilier la nivelul viceprimarului? De ce intreb acest lucru? Pentru ca mai sunt doar doua saptamani pana avem un verdict mai clar in 5 iunie si as vrea eventual sa asteptam pana atunci, daca legea nu impune obligativitatea de a lua de indata in discutie acest lucru.

Doamna Denisa Liliana lonascu - Secretar Municipiul lasi

3/6

Legea 215, art. 72, alin. 2 prevede posibilitatea preluarii acestor atributii de catre un consilier local. Este la aprecierea Consiliului Local, nu este o obligatie legala.

Domnul consilier Matasaru Petre Daniel

In acest caz daca nu este o imperativitate, sa spunem, v-as propune de comun acord impreuna cu colegii, sa amanam acest punct de vedere pentru o perioada de doua saptamani pana cand avem o decizie clara in justitie pe 5 iunie.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Ma induioseaza asteptarea asta a dumneavoastra pentru domnul primar inapoi. Partidul dumneavoastra dodolot asa, nu a avut aceeasi rabdare la Consiliul Judetean, s-a grabit repede sa isi adape partenerii de alianta. Ei zic ca - municipiul are nevoie de intreg, de tot executivul functional si o zi, si doua si o saptamana, vorba domnului perfect, care oricum a paralizat municipiul de la finalul saptamanii trecute pana astazi, ca iarasi la Consiliul Judetean paraliza judetul daca... eu zic ca intregul executiv sa fie complet, sa desemnati astazi. Ati decis la partid. Oricum noi suntem observatori asa cum propuneati si in comisie. Ati decis cine este viceprimarul. Cand va veni domnul primar legea va produce efecte, supuneti la vot si asta si ajutati primarul care va iesi astazi sa isi duca prerogativele mai departe, ca e un oras mare, nu e nici Barlad, nici Dorohoi.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - președinte de sedinta

Va rog domnul viceprimar.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Deci eu apreciez foarte mult modul in care a pus problema colegul nostru, domnul Matasaru, de asemenea am inteles foarte bine si punctul dumneavoastra de vedere, domnul consilier. Eu nu as vrea neaparat sa privim sedinta de astazi ca o sedinta de inlocuire a primarului. Sedinta de astazi este o sedinta de preluare a prerogativelor in conditiile in care domnul prefect s-a pronuntat ca este suspendat din functie pe perioada prevazuta de lege. Din punctul meu de vedere, domnul Matasaru are o atitudinine onorabila care vizeaza o perioada de doua spatamani de zile si as vrea sa specific foarte direct ca in Biroul Judetean de ieri, domnul Matasaru a fost nominalizat pentru preluarea prerogativelor de viceprimar in locul celuia care va fi si va prelua prerogativele de primar si cred ca este o maniera sa spunem suficient de decenta fata de situatia in care ne aflam in momentul de fata si de aceea eu o sustin asa cum a pronuntat-o domnul Matasaru, bineinteles cu precizarea aspectului legat de preluarea prerogativelor dupa data de 5 iunie.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va rog domnul Danga.

Domnul consilier Bulgariu Catalin

Deci suntem la ordinea de zi, domnule Danga.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Sigur la ordinea de zi si dezbat asupra propunerii domnului Matasaru de a retrage punctul doi de pe ordine, inteleg ca asta ar fi...

Domnul consilier Matasaru Petre Daniel

Deci eu am intrebat din ratiuni practice, sunt un om destul de practic. Am stat si m-am gandit la un moment dat cum anume ar trebui sa functioneze, pana se discuta lucrurile, pana se pun la punct, pana se gaseste un spatiu pentru birou, pana se rezolva alte chestiuni care tin de ordinul, circuitul actelor daca vreti in Primaria Municipiului Iasi, trec cele doua saptamani. Era in aceasta idee ca acest interimat, practic ar fi avut nevoie de ceva timp sa intre in vigoare. Efectivitatea muncii nu ar fi avut niciun fel de rezultat. Da, sigur daca doriti, era doar o propunere, nu fug de raspundere, e in regula, imi pot asuma nu am niciun fel de problema. Decizia partidului este luata si la nivel local si la nivelul Biroului Permanent Judetean. De asta am intrebat de imperativitate, doamna secretar. Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va multumim si va supun votului ordinea de zi a acestei sedinte extraordinare cu propunerea colegului nostru Daniel Matasaru.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Completati-o si cu propunerea de ...

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Amanarea punctului 2 si completarea comisiei...

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Eu zic sa votam fiecare dintre puncte in parte, mai intai prima ca sa putem vota si noi “pentru” si a doua ca sa putem vota si noi “impotriva”.

Doamna Denisa Liliana lonascu - Secretar Municipiul lasi

Domnul consilier, va rog frumos dati cuvantul si presedintelui de sedinta ca sa ne putem intelege. Multumim.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Dar as vrea sa imi dea dumnealui cuvantul pentru ca mai aveam interventii.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Dar acum votam doar ordinea de zi, supuneam votului ordinea de zi a acestei sedinte extraordinare si nu punctele de pe ordinea de zi, multumesc.

Cine este pentru?

Impotriva?

Se abtine cineva?

Cu 5 abtineri ordinea de zi a fost aprobata.

Proiect nr. 1    4/6

Proiect de hotărâre privind desemnarea unui viceprimar pentru a exercita atributiile conferite de lege Primarului

Municipiului Iași pe perioada suspendării de drept a mandatului acestuia;

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Primul punctul nu era despre completarea comisiei, haideți, adica despre ce discutam. Am zis ca puneti cele doua pe ordine, respectiv retragerea punctului 2 si introducerea ...

Domnul consilier Aur Marius Catalin - președinte de sedinta

In regula, domnule consilier. Deci primul punct este completarea sau inlocuirea colegei noastre doamna Camelia Gavrila cu doamna Gabriela Antipa in comisia de numarare a votului.

Cine este pentru?

Impotriva?

Se abtine cineva?

Acest proiect a fost aprobat.

Proiect de hotărâre privind desemnarea unui viceprimar pentru a exercita atributiile conferite de lege Primarului Municipiului Iași pe perioada suspendării de drept a mandatului acestuia;

Daca sunt discutii? Va rog domnul Danga.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

As fi spus asta mai devreme la ordinea de zi dar daca nu mi-ati dat cuvantul gasesc acum ca e mai potrivit. Eu sunt perfect de acord cu domnul viceprimar care spune ca nu este nicio schimbare, practic e o continuitate si preluarea pe un termen limitat a atributiilor, pentru ca intr-adevar nu stiu cum sa interpretez, cum prezinta mass-media lucrurile astazi ca daca domnul viceprimar Chirica sau domnul viceprimar Surdu ar prelua atributiile, s-a indepartat vechiul sistem si exectivul dintr-o data este reformat s.a.m.d. Orice optiune am face-o astazi, nu stiu care sunt candidatii, inseamna practic o continuitate. Este Gheorghe Nichita cu unul dintre cei doi adjuncti ai domniei sale. As prefera ca astazi sa avem alte optiuni in fata si poate era un gest mult mai frumos ca cei doi sa se retraga si sa dam acestui consiliu ocazia sa propuna alti doi viceprimari, daca tot voiam, ca asa am vazut mass-media prezinta o revolutie fantastica, asa incat astazi oricare dintre variante vor fi va fi o continuitate a administratiei Nichita. Grupul de consilieri PNL oricum nu are cum sa arbriteze lucrul asta, noi nu avem practic o optiune in fata. Invit PSD-ul sa isi stabileasca primarul interimar si sa mergem mai departe.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va multumesc. Va rog domnul viceprimar Surdu.

Domnul viceprimar Surdu Gabriel Mihai

Informatiile care sunt in presa, sunt corecte, PSD-ul conduce Primaria Iasi prin numarul de consilieri si prin votul cetatenilor care au trimis acesti consilieri in Consiliul Local, asta nu inseamna ca ceea ce facem noi astazi continuam o administratie, ci ce facem noi astazi are nevoie Iasiul si anume de a fi condus de catre un primar interimar, iar consiliul care astazi va hotari cine va fi acela, va tine cont in primul rand de recomandarea Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat ca aceasta functie sa fie preluata de domnul viceprimar Mihai Chirica. Continuarea activitatilor in primarie nu a avut de suferit nici in ultima perioada de nici un fel avand in vedere ca executivul si-a dus la indeplinire tot ceea ce a insemnat lucrul pentru cetatean. Ca atare, astazi vom vota o perioada de interimat care este necesara conform legii, in urma situatiilor neprevazute care au aparut. Atat executivul cat si colegii din Consiliul Local care apartin Partidului Social Democrat au contribuit permanent in activitatea pe care o au in comisii, activitatea pe care o desfasoara si pe aceasta cale cred ca e cazul sa aducem multumiri si celor care sunt in opozitie in Consiliul Local pentru ca si dumnealor participa la toate comisiile, isi aduc aportul si in acest fel realizam o conducere corecta a activitatilor de care are nevoie municipiul Iasi. Deci propunerea mea este ca domnul viceprimar Mihai Chirica sa fie nominalizat pentru a conduce in continuare in functia de primar interimar primaria Iasiului. Multumesc.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va multumim si noi, domnul viceprimar Surdu. Va rog domnul viceprimar.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Am cerut si eu cuvantul. Multumesc. Nu as vrea neaparat sa incercam sa transformam sedinta in altceva decat trebuie sa fie, dar mi-as permite sa raspund domnului Marius Danga. Starea de fapt despre care discutam de astazi, nu este dorita de niciunul dintre cei doi viceprimari, domnule Danga, iar lucrurile care s-au intamplat la Primaria Muncipiului Iasi si din pacate, afirm din pacate s-au intamplat si la Consiliul Judetean Iasi, au deturnat starea de normalitate. Stare de normalitate este ca un primar sa fie ales prin vot, iar deciziile privind programele, modalitatea de coordonare a activitatii acelui sector pe care iesenii l-au votat indiferent ca spunem ca e primarie sau Consiliul Judetean, trebuie sa fie a acelui care a fost desemnat de votul iesenilor. Nu vrea nimeni sa se numeasca primar decat prin vot cand va veni momentul votului. Avem de aplicat o decizie a prefectului judetului Iasi si ramanem sa spunem nu cu un moment de bucurie ci cu un moment de tristete care ne aduce in aceasta situatie. Nu o priviti ca o continuare a unei politicii cum, putem spune acelasi lucru cand vorbim si de Consiliul Judetean, oare? Credeti ca el, colegul nostru de la Consiliul Judetean va rasturna acele trasee pe care le-a definit domnul presedinte? Sau credeti ca domnul Lupu si-a pus coroana de rege in judet in situatia in care se afla actualul presedinte pentru ca nu schimba cu nimic titulatura si nu imbogateste CV-ul nimanui si nu ajunge sa spunem in curtea unor lauri pe care nu-i merita nimeni. Asa incat lauti-o ca o situatie de fapt si nu neaparat ca o disputa politica. Multumesc.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va rog domnul consilier Danga.

Domnul consilier Danga Marius Sorin    5/6

Mai intai voiam sa o intreb pe doamna secretar daca a studiat bine articolul 82 din legea 215 in realizarea buletinului de vot, nu as vrea sa fie motive de atac in contencios si sa tina cont ca avem doi viceprimari si inclusiv articolul din regulament, adica cum votam acolo sa avem toate optiunile la dispozitie. Nu am vazut buletinele de vot inainte, de asta. Doi, intr-adevar suntem pe aceeasi lungime de unda, domnule viceprimar, exact asta spuneam si eu, nu este absolut nici o schimbare, bucuria nimanui si sa inteleaga municipiul exact lucrul acesta. Domnul consilier Aur Marius Catalin - președinte de sedinta

Va rog doamna secretar.

Doamna Denisa Liliana lonascu - Secretar Municipiul Iași

Ati indicat articolul 82 din lege, domnul consilier, sau am auzit eu gresit? Va rog sa il mai cititi dumneavoastra o data. Articolul 72 este cel care reglementeaza modalitatea de alegere, prin urmare va recomand sa mai studiati dumneavoastra.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va multumim. Domnule consilier Bulgariu, va rog.

Domnul consilier Bulgariu Catalin

Pentru ca vedem asa un amar in sufletul domnului Danga, probabil spera sa fie el continuatorul, adica fostul viceprimar in slujba spera sa preia atributiile. Dar trecand la partea concreta avand in vedere ca la acest moment este un singur candidat, cred ca buletinul de vot ar trebui sa aiba un singur nume. Deci nu mergem pe cele doua variante dintre cei doi viceprimari, ar trebui sa aiba un singur nume pe buletinul de vot.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va multumesc. Va rog doamna secretar.

Doamna Denisa Liliana lonascu - Secretar Municipiul lasi

Pentru ca domnul viceprimar Surdu nu candideaza, va rog o pauza de un minut pentru a putea distribui buletinele de vot, dupa care va invitam la exprimarea votului secret in cabina de vot. Votarea facandu-se prin bifarea cu “X” a optiunii.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va multumim. Daca s-au terminat de distribuit buletinele de vot, va rog domnul consilier.

Se voteaza.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va rog, daca se poate. Domnul viceprimar.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Doua secunde va deranjez pana cand incepe numaratoarea voturilor. Tinand cont de faptul ca buletinul are trei optiuni - pentru, impotriva si abtineri, consider ca nu este cinstit sa intru in cabina de vot cu buletinul meu de vot, motiv pentru care nu voi vota. Exista varianta sa votez si “pentru” si nu ma voi vota pe mine.

Domnul consilier Danga Marius Sorin

Dumneavoastra va abtineti?

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Trebuie sa ma abtin.

Doamna Denisa Liliana lonascu - Secretar Municipiul lasi

Se va nota in procesul verbal ca domnul Chirica nu participa la vot. Invit membrii comisiei de validare sa desfaca urna si sa treaca la numaratoarea voturilor.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va rog doamna secretar.

Doamna Denisa Liliana lonascu - Secretar Municipiul lasi

Voi da citire procesului verbal incheiat in data de 25.05.2015 in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local privind consemnarea rezultatului votului exprimat referitor la desemnarea unui viceprimar pentru a exercita atributiile conferite prin lege primarului Muncipiului Iasi pe perioada suspendarii de drept a acestuia. Numarul consilierilor prezenti la sedinta extraordinara - 25, numarul consilierilor care au participat la vot - 24, numarul de voturi valabile exprimate - 24 din care: voturi “pentru” - 19, abtineri - 5, pentru desemnarea domnului viceprimar Mihai Chirica.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Multumesc.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Va rog domnul viceprimar Chirica.

Domnul viceprimar Chirica Mihai

Nu vreau decat doua secunde sa spun ca va multumesc pentru increderea, sa spunem, trasmiterii prerogativelor pe perioada suspendarii domnului primar Nichita si sa speram ca lucrurile isi intra in normalitate intr-o perioada imediat urmatoare. Multumesc.

Domnul consilier Aur Marius Catalin - presedinte de sedinta

Si noi va multumim. Va dorim o zi cat mai buna!

PRESEDINTE DE SEDINTA, AUR MARIUS CATALIN

SECRETAR MUNCIPIUL IASI, DENISA LILIANA IONASCU

6/6


FM.14.CIC.01/27.07.2009